Gnabry, lainat ja Gabriel

Kahdeksalla loukkaantuneena pelaajalla olemme Valioliigan loukkaantumistaulukossa kakkossijalla. Ainoastaan Newcastlella on useampi pelaaja sivussa tällä hetkellä. Ei tässä ole mitään yllättävää, mutta loukkaantumistilanne nosti jo joitain päiviä sitten keskustelua olisiko muun muassa Gnabryn kutsuminen takaisin lainalta mahdollista.

Potentiaalinen saksalaispelaajamme on lainalla West Bromwichissa, mutta syystä tai toisesta peliaikaa ei ole tullut kuin pari minuuttia liigassa sekä kahdessa ottelussa Liigacupissa, joten laina on ollut totaalisen epäonnistunut.

Jos oikein olen ymmärtänyt, niin tammikuussa olisi mahdollista ottaa Gnabry takaisin, mutta ei tätä ennen ja tammikuussakin se vaatii West Bromwichin hyväksynnän, sillä Valioliigan sisäiset lainat ovat aina lähtökohdiltaan koko kauden mittaisia.

Gnabry pitää ehdottomasti ottaa tammikuussa pois Pulisin alaisuudesta jos tilanne ei peliajan suhteen parane siihen mennessä. Riippuen meidän tilanteesta sitten vaihtoehtoina on tapella peliajasta Campbellin ja kumppanien kanssa tai sitten uusi laina, mutta tällä kertaa osoitteeksi sellainen seura, jossa peliaikaa ja vastuuta todella on luvassa.

Pidän Gnabrya kuitenkin lahjakkaampana kuin Oxia puhumattakaan Campbellista, joten on todella harmi jos mies ei saa todellista mahdollisuutta. Vuosien saatossa paljon huonommatkin pelaajat ovat saaneet kymmeniä otteluita tai jopa yli sata peliä mahdollisuuksia näyttää osaamistaan ennen kuin siirto muualle on väistämättä tapahtunut.

Tähän loukkaantumis- ja laina-aiheeseen liittyen Crowley kai kutsuttiin takaisin Barnsleyn komennukselta. Vähän omituiselta kuulostaa, mutta en ole asiaan ollenkaan perehtynyt. Tuskin käyttöä ykkösjoukkueessa on eli eikö tuokaan laina ollut menestys vai mikä on selitys? Laittakaa kommenttia jos ja kun tiedätte asiasta enemmän.

Toiseen aiheeseen liittyen miksi Gabriel oli penkillä Sheffieldiä vastaan ja samoin heti perään Swansea ottelussa? Eikö brassitopparin olisi ollut järkevä pelata vähintään toinen ottelu jos tarkoituksena oli kierrättää Liigacupin puolella. Muutenkin esitysten puolesta Gabrielin kuuluisi saada nykyistä enemmän peliaikaa, sillä miehen esitykset ovat olleet lähes poikkeuksetta hyviä kentälle päästessään ja virheitä ei ole tullut, kun puolestaan Merte ja Koscielny ovat niitä tehneet jonkin verran alkukauden aikana.

Huomenna toivottavasti Gabriel pelaa ja harkitsemisen arvoista olisi pelata kolmella topparilla, mutta valitettavasti Wengerin toimintatavat tuntien tämä on pelkkää spekulointia. Aivan varmasti kentällä on kaksi topparia ja lähes yhtä suurella todennäköisyydellä topparit tulevat olemaan Koscielny ja Mertesacker.

Mainokset

5 thoughts on “Gnabry, lainat ja Gabriel

 1. Ei vittu näitä loukkaantumisia…….
  Toivottavasti Bellerinin poissaolo on lyhyt ja olisi rivissä jo loskanvalkoisia vastaan.

 2. Ei hyvältä näytä.Bellerin on ollut tosi hyvässä iskussa viime viikkoina.Töttenhamia vastaan pitää saada vahva ryhmä jalkeille.
  Mistä ihmeestä nämä kaikki loukkaantumiset voivat johtua?
  Kaikki ei voi mennä huonon tuurin piikkiin.

 3. Ei hätää, tärkeitä loukkaantuneita pelaajia on vain Walcott, Ox, Bellerin ja Ramsey.

  Itse asiassa vain kaksi kiistatonta avauksen pelaajaa. Toki Wilshere, Ox, Walcott ja hyvin rajatusti Arteta ja Welbeck ovat käyttökelpoisia pelaajia hekin.

  Spursin pitäisi kaatua ilman heitäkin. Bayern tuskin kaatuisi terveellä ringilläkään, enää.

 4. Muistaako joku tämän? Puoleton tuomari Mike Dean juhlii kun Spudsit tekevät maali meitä vastaan.

  Maanantaina Spurs-Villa pelissä oli näköjään samanlainen tapaus, mies ei saanut tunteitaan kontrolloitu 🙂

  Mike Dean for president! 😦

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s