Loukkaantumisista kesän siirtoikkunan kautta sunnuntaihin

Tämä päivitys on kirjoitettu jo hyvissä ajoin eilisen puolella, joten mitään ihan uusimpia uutisia ei ole kyseisestä syystä mukana.

Koscielny oli kymmenes loukkaantunut pelaaja keskiviikolta. Bellerin ei ole pelikuntoinen sunnuntaina, kuten ei luultavasti kukaan muukaan aikaisemmin jo loukkaantuneena ollut. Sen sijaan Koscielnyllä on pienet mahdollisuudet, mutta saa nähdä kuinka käy. Kahden pelaajan puuttuminen normaalisti avauksen puolustuslinjasta on paljon, vaikka ei Gabrielin pelaaminen mikään ongelma ole, vaan jopa päinvastoin.

Wenger kertoi, että Koscielnyn lisäksi muita loukkaantumisia ei kärsitty Bayern nöyryytyksessä, mutta saa nähdä pitääkö tämä paikkansa. Itselläni on nimittäin sellainen tunne, että sieltä saattaa hyvinkin joku tippua riveistä pois vielä ennen sunnuntain derbyä.

Loukkaantumistilanteeseemme ja materiaalin kapeuteen liittyen Online Goonerin sivuilla oli loistava artikkeli Wengerin toimista tai pikemminkin toimimattomuudesta kesän siirtoikkunassa sekä miehen toiminnasta ylipäätään. Mikään muu kuin liigamestaruus ei oikeuta managerimme toimia olla ostamatta yhtään kenttäpelaajaa kesän aikana ja näin ollen olla vahvistamatta joukkuetta, joka ei yli vuosikymmeneen ole sijoittunut edes kahden parhaan joukkoon.

Kukaan ei voi taata hankinnoista huolimatta mestaruutta tai pokaaleita, mutta se että luovutetaan suosiolla ennen kuin kausi edes alkaa on täysin anteeksiantamatonta. 200 miljoonaan seuran tilillä ja joukkueessa ei ole hyökkääjiä sen enempää kuin yksi puolustava keskikenttämies sekä tämän lisäksi laituritilanne on myös heikko. Ei millään tapaa hyväksyttävää ja kaiken huipuksi managerimme pitää joukkueessa samat krooniset loukkaantujat kaudesta toiseen ja jopa antaa uusia sopimuksia palkankorotuksilla.

Ei voi kuin toivoa, että tämä Bayern tappio saa aikaan reaktion sunnuntaina. Toki ilman tappiotakin pitäisi jokaisella pelaajalla olla tiedossa kuinka suuresta ottelusta puhutaan Tottenhamin saapuessa vierailulle. Kyseessä on useimmille kannattajille kauden tärkein kotipeli ja ainakin itse allekirjoitan tämän täysin.

Harvoin jos koskaan pelit Tottenhamia vastaan ovat helppoja ja sunnuntai tuskin tulee tekemään poikkeusta. Mielenkiintoista nähdä millä kokoonpanolla Pochettinon ryhmä pelaa tänään Eurooppa-liigaa Anderlechtia vastaan. Veikkaisin vähintään puolta ykkösavauksesta säästeltävän sunnuntaille.

Yllättävä tilasto Tottenhamilla liigapeleistä puhuttaessa on, että se ei ole avauskierroksen Old Traffordilla kärsityn tappion jälkeen hävinnyt kertaakaan. Tasapelejä on toki liikaa, mutta valitettavasti tilanne on sunnuntaina, että Tottenhamille tasapeli on aivan kelvollinen tulos, kun meille se on käytännössä sama kuin tappio.

6 thoughts on “Loukkaantumisista kesän siirtoikkunan kautta sunnuntaihin

 1. Näillä peliesityksillä Spurs tulee sijoittumaan kyllä neljän joukkoon.
  Ei tule heleppoa ottelua

  Noista loukkaantumisista puheenollen.

  Niin Bayern heitti vaihdosta kehiin tommoisia Robbeneita ja Vidaleita. Jotain neverhöördejä.
  Arsenalilla oli sentään heittää vaihdosta Gibbs ja maailman kolmen parhaan pelaajaan joukkoon valittu joku vitun Ivobi.

  Vittu kaatuu tämäkin kausi loukkaantumisiin.

  Kenen kulli leikataan?

  Itse kohdistaisin uzini kentänhoitajia,nurmikonleikkaajia ja varsinkin sitä vastaan joka on suunnitellut tuon uuden harjoitus-kentän ja stadionin.

 2. Mahdollisuudet päästä jatkoon sieniliigassa ovat pienet. Mahdollisuudet voittaa koko paskan on aika lähellä 0. Miten olisi jos laittaisimme pillit pussiin nyt jo helmikuun sijaan, niin ehkä löytyisi energiaa voittaakseen PL.

 3. Ei valioliigan voitto ole juuri realistisempi tavoite tällä loukkaantumistiheydellä materiaalin kapeuden vuoksi. Lisähankinnat ovat välttämättömiä jos haluamme menestyä yhtään missään.

 4. Nyt kaikki ehjänä olevat palikat menaalisesti kovaan iskuun ja spudsin kaatoon. Turha siitä on helppoa peliä odottaa.
  Jos uutisia on uskominen, niin Kos saattaa olla sunnuntaina pelikuntoon. Mene ja tiedä.
  Niin kuin moni on kommentoinut, niin ringin kapeus alkaa iskeä silmille viimeistään nyt (lukuunottamatta Wengeriä).Iwobit sun muut ei hyökkäyksen ongelmia paljon ratkaise.Junnupuoleltakaan mitat täyttäviä ukkoja ei juuri löydy.
  Sieniliiga kannattais jättää nyt taka-alalle ja täysi keskittyminen valkun kärkikahinoihin, niin pitkään kun kelkassa kestetään.

 5. On myös viisaita valmentajia olemassa:
  ”We start with the preparations for France now, and we will test a few formations,” said Low.

  ”But I also have the players’ strain in my mind. The season is long and some foreign leagues are even without a mid-season break.

  ”That’s also the reason why I didn’t call up Mesut Ozil and Toni Kroos this time. We want to test some alternatives on their positions.”

  http://www.skysports.com/football/news/11670/10058432/arsenals-mesut-ozil-left-out-of-germany-squad?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s