Lyhyt matkaraportti sunnuntailta

Kiitoksia Hente ja Isse viikonlopun ja eilisen päivityksistä. Ilman teidän sekä Eeron apua ei blogikalenterissa olisi merkintää joka päivälle tänä vuonna. Eikä suinkaan tuo ole edes se olennainen asia, vaan kaikki kolme päivitystä olivat jälleen taattua laatua, kuten moni muukin on ehtinyt jo kommentoida.

Loistava reissu lähes kaikin puolin Lontoosen on takana, kun veljen kanssa olimme perjantaista eiliseen pääkallopaikalla. Valitettavasti vain se reissun tärkein asia ja matkan varsinainen tarkoitus ei toteutunut alkuunkaan halutulla tavalla.

Sunnuntai alkoi perinteisellä tavalla eli klo 10 jälkeen suunta kohti Pohjois-Lontoota ja Groven ympäristöä. Yleensä matka on taittunut metrolla, mutta tällä kertaa johtuen hotellin suhteellisen läheisestä sijainnista johtuen kulkuväline oli bussi ja aikaa kului vain reilun vartin verran, joka ei ole juuri mitään Lontoon mittakaavalla puhuttaessa.

Aamupalan virkaa toimitti Hollowayn aseman vieressä sijaitsevassa Piebury Cornerissa Dennis Bergampin mukaan nimetty annos. Tässä paikassa on myös yllättävän hyvä olutvalikoima ottaen huomioon paikan koon ja sen, että kyseessä ei ole pubi.

Holloway Roadilta matka jatkui Emiratesin ja Arsenalin metroaseman ohi sekä Highburyn tai mitä siitä on jäljellä kautta Gunners pubin viereen paikkaan nimeltä The Bank Of Friendship. Sisäänpääsy vaati kausikortin tai jäsenyyden, mutta onneksi se ei ollut tällä kertaa ongelma.

Yhdet tuli tilattua kyseisessä pubissa ja kun kello näytti jo yksi seuraavaksi oli aika siirtyä pitkin Blackstock Roadia Finsbury Parkin asemaa kohti ja sen lähimaastossa sijaitsevaa Faltering Fullbackia. Kyseinen pubi on oma suosikkini ns. Arsenal pubeista. Laulut harvoin raikaavat ennen tai jälkeen pelin tässä paikassa, mutta tilaa on runsaasti saada istumapaikka ja jopa pöytä jos on suuremmalla seurueella liikkeellä.

Otteluiden seuraaminen on helppoa, sillä pubissa on useampi iso tv, joissa kuva on huippuluokkaa verrattuna moniin muihin pubeihin, joihin tällä ja edellisellä reissulla on tullut törmättyä. Parasta antia Faltering Fullbackissa on kuitenkin sen todella hieno monitasoinen ulkoterassi. Erityisesti jos keli sattuu olemaan kohdillaan, niin paikka on erityisen loistava valinta.

Faltering Fullbackissa vierähti parisen tuntia ja sen jälkeen oli aika suunnistaa kohti Grovea ja Clock Endin ala-osaa, jossa paikkamme olivat tällä kertaa. Kuudes rivi suoraan maalin takana eli ei valittamista. Tosin molemmat maalit satuttiin tekemään toiseen päähän, mutta se oli se pienin murhe ottelusta puhuttaessa.

Kaikki ovat todennäköisesti pelin nähneet ja ehtineet jo lukea sekä mahdollisesti kirjoittaa siitä melkoisesti, joten en tähän päivitykseen enää lähde ottelutapahtumia sen kummemmin ruotimaan. Sen aika saattaa olla tosin jo huomenna, sillä perinteiseen tyyliin reissun aikana ei ole tullut nettiä käytettyä, joten uutiset ovat viimeisen neljän tai oikeastaan viiden päivän ajalta lukematta lukuun ottamatta muutamia lehdissä olleita juttuja.

Tuloksesta johtuen ilta ei jatkunut enää lähipubeissa, vaan palasimme hotellin lähettyville syömään sekä ottamaan vielä muutaman pintin. Meininki olisi ollut luultavimmin aivan eri jos joukkuettamme olisi kiinnostanut pelata viimeisen 15 minuutin sijaan koko 90 minuuttia.

Loppuun terveiset ja ennen kaikkea kiitokset Vaasan suunnalle Harrille lippuavusta.

One thought on “Lyhyt matkaraportti sunnuntailta

  1. Ihan kiva ja vaihteeksi erilainen päivitys,täytyyki painaa noi muutamat pubit mieleen jos joulukuus kerkeis ne tsekata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s