Vilkaisu punavalkoisiin uutisiin

Maaottelupelit polkaistiin taas eilen käyntiin ja kentällä Chilen paidassa oli heti Sanchez. Tyypilliseen tapaan täydet minuutit miehelle, ei tehoja, mutta ilmeisesti ei loukkaantumistakaan ellei sitten jälkikäteen sellaisesta uutisoida. Silti Sanchezin pelaaminen täydet 90 minuuttia maajoukkueessa kaksi kertaa viikon sisään tarkoittaa, että mies on kaukana parhaasta iskustaan palatessaan Lontooseen ensi viikon loppupuolella.

Ospina ja Chambers myös saivat 90 minuuttia peliaikaa maajoukkueiden mukana ja tämä on ainoastaan hyvä, sillä kummankin minuutit ovat jääneet vähiin. Samalla Ospinan pelaaminen vain todisti, että kyseessä oli Wengerin keksimä toimistoloukkaantuminen kakkosmaalivahdillemme Olympiakos pelin saippuoinnin jälkeen. Wengerin mukaanhan Ospinan piti olla sivussa aina vähintään maaottelutauon yli.

Loukkaantuneista pelaajista Ox lienee lähimpänä paluuta kentällä ja paluu saattaa tapahtua jo maaotteluiden jälkeen. Tämä olisi hyvä, sillä vaikka Oxin esitykset ovat olleet heikkoja, niin on mies silti parempi kuin Campbell ja puhtaasti ihan lukumääränkin takia hyökkäyspään pelaajia pitäisi saada lisää kokoonpanoon.

Ramseyn kohdalla sen sijaan arviot takareisivammasta toipumisesta ovat heikompia. West Bromwich ottelun reilun viikon päästä veikataan tulevan liian aikaisin. Todella huono homma, sillä Ramsey monipuolisuutensa ansiosta tarjoaisi vaihtoehdon parillekin paikalle ja se nykytilanteessa olisi arvokas lisä joukkueeseen. Ja onhan Ramsey nyt jopa laiturina eri luokkaa kuin Campbell. Ensisijaisesti rooli pitäisi kuitenkin olla keskustassa taistelemassa peliajasta Cazorlan kanssa ja ehkä satunnaisesti tuurata Coquelinia.

Wengerin kommentit dopingin käytöstä ovat saaneet FA:n kiinnostumaan asiasta ja he haluavat manageriltamme tarkempia tietoja jos sellaisia löytyy. Mielestäni kerrankin ihan oikein toimittu, sillä onhan se hyvin kyseenalaista väittää muiden joukkueiden käyttävän joitain aineita ilman mitään tarkempaa selitystä puhumattakaan todisteista.

Ylipäätään hyvä, että joku edes joskus haluaa lisäselitystä ja kysyy managerimme kommenteista lisäkysymyksiä, kun yleensä Wengerin puheissa ei ole paljoakaan logiikkaa mukana. Valitettavasti vain parempi olisi jos kysyjät olisivat toimittajia ja aiheena olisi enemmänkin meidän otteet kentällä, taktiikka ja muut tämän kaltaiset asiat.

Maaottelut jatkuvat tänään ja kentällä on todennäköisesti ainakin Cech ja Giroud. Myös Koscielnyn ja Cazorlan minuutit eivät olisi suuri yllätys. Sen sijaan Gabriel todennäköisesti istuu Brasilian vaihtopenkillä koko ottelun, kun vastassa on Argentiina. Samoin Gibbsin pelaaminen Englannin paidassa on melko epätodennäköistä, vaikka minuutit olisivatkin vain plussaa.

4 thoughts on “Vilkaisu punavalkoisiin uutisiin

 1. Tuohon doopinkiin liittyen: Kun Wenger sanoo, että Arsenalissa ei ole käytetty dopingia ja epäsuorasti viestin voi tulkita, että muualla käytetään, onko tällä asialla joku asiayhteys siihen, että Arsenal vuodesta toiseen on ykkönen loukkaantumistilastossa…

  COYG

 2. Niin. Toivotaan, että me ei naraheta, jos asiaa rupeavat tarkemmin penkomaan. Äkkiseltään asiat vois olla ku miten Eno asian ilmaisee.

  COYG!

 3. jalkapallo on bisnestä.. ihan varmasti lähes joka joukkueesta löytyy käyttäjiä. Eri asia mitä käytetään, ei siellä isoilla lihaksilla juuri mitään tee. Unilääkkeet ja piristeet varmasti arkipäivää.

  Ensimmäisenä tuli mieleen Özilin pitempi loukkaantuminen. Hyvin oli lihasmassa kasvanut pari kuukaudessa ja kun se oli vielä tullut tasaisesti. Natuna olisi aika kova temppu, vaikka kuinka optimoisi..

 4. ”Samalla Ospinan pelaaminen vain todisti, että kyseessä oli Wengerin keksimä toimistoloukkaantuminen kakkosmaalivahdillemme Olympiakos pelin saippuoinnin jälkeen.”

  No ei todista. Ospina oli penkillä Spursia vastaan. Ihan kivan salaliittoteorian olit kyllä keksinyt, ei siinä.

  ”Ylipäätään hyvä, että joku edes joskus haluaa lisäselitystä ja kysyy managerimme kommenteista lisäkysymyksiä, kun yleensä Wengerin puheissa ei ole paljoakaan logiikkaa mukana.”

  Luitko haastattelun, jossa dopingpuheet olivat mukana? Kyseessä harvinaisen syvältäluotaava haastattelu, jossa Wenger nimenomaan perustelee monia periaatteitaan ja käytäntöjään pitkien aikojen takaa.

  Ymmärrän, että blogin jokapäiväinen päivittäminen on mieletön homma, ja siitä täytyy antaa kunnioitusta. Toisaalta jos sisältö lähes päivästä toiseen on Wengerin moittiminen lähes jokaikisestä asiasta ja melkein kaikkien positiivisten asioiden (tahallinen?) huomaamatta jättäminen, voisi ehkä olla järkevää harventaa päivitystahtia. Tällöin blogiin voisi tulla monipuolisempaa näkökulmaa yms, kun kirjoittaminen ei tapahtuisi vaan kirjoittamisen pakosta.

  En tietenkään väitä, että blogistin tulisi muuttaa suhtautumistaan manageriimme, nämä ovat kuitenkin mielipideasioita. Mutta kun asioita tulkitaan oman agendan mukaisesti pintaa sen syvemmältä raapaisematta, jää tekstien anti usein vähän mitättömäksi. Kiitos jokatapauksessa jaksamisesta päivittää blogia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s