Paperilla helpohko otteluohjelma tulevina viikkoina

Maaottelutauon päätettyä ensi viikon lauantaina palataan tositoimiin West Bromwichin vieraana The Hawthornsilla. Samalla tämä ottelu aloittaa kuuden matsin putken, jossa vastustajat ovat lähtökohtaisesti sieltä heikommasta päästä, eikä edes liigan keskikastista.

Neljä seuraavaa vastustajaamme liigassa ovat West Bromwich ja Norwich vieraissa, Sunderland kotona ja Aston Villa vieraskentällä. Tämän lisäksi Mestareiden liigassa kohdataan Dinamo Zagreb Grovella ja lohkon ratkaisu todennäköisesti nähdään päätöskierroksella Kreikassa Olympiakosin vieraana.

Kaikki kuusi ottelua ovat täysin voitettavissa, vaikka neljä otteluista pelataankin muualla kuin Grovella. Itse asiassa tämä ei välttämättä ole mikään ongelma, sillä erityisesti liigassa vieraspelit ovat menneet tuloksellisesti jopa viime aikoina paremmin kuin kotiottelut.

Sanoisin seuraavan neljän liigapelin myös olevan todella tärkeitä siinä mielessä, että mikäli emme johda liigaa 21.12, jolloin kohtaamme Manchester Cityn, niin turha edes mainita sivulauseessa mitään mestaruustaistelua.

Otteluohjelma on kuitenkin tällä kaudella sellainen, että syyskierroksella olemme kohdanneet tai kohtaamme suurimman osan kärkijoukkueista kotikentällä ja keväällä vieraissa. Tämä tarkoittaa, että suurella todennäköisyydellä vuodenvaihteessa meidän pitäisi olla sarjan kärjessä ja mielellään useammalla pisteellä, jotta mahdollisuuksia olisi myös pysyä siellä ja tämä ihan puhtaasti otteluohjelman pohjalta unohtaen loukkaantumiset ja äärimmäisen kapean ringin useiden pelipaikkojen osalta.

Olemme kohdanneet ainoastaan Chelsean vieraskentällä ja sieltä tuli se odotettu nolla pistettä, vaikka hallitseva mestari muuten on koko kauden ollut äärimmäisessä kriisitilassa. Tämä tarkoittaa, että talven ja kevään aikana tulemme kohtaamaan vieraskentällä muun muassa Manun, Manchester Cityn, Liverpoolin, Tottenhamin ja Evertonin. Ja kun näistä otteluista ei tullut edes kotiotteluissa hyvää pistesaalista, niin melko epätodennäköistä on tilanteen parantuvan kauden toisissa kohtaamisissa.

Tammikuun siirtoikkuna olisi tietysti loistava mahdollisuus hakea apuja ja korjata selviä ongelmia pelaajistossa 200 miljoonan kassan päällä istuvalle managerille, mutta me kaikki tai ainakin suurin piirtein kaikki tiedämme kuinka tammikuu tulee etenemään. Olemme tukevasti neljän joukossa helpohkon seuraavien viikkojen otteluohjelman avulla ja tämä tarkoittaa lähes 100 % varmuudella Wengerin toimivan, kuten aina ennenkin eli jättävän taas hankinnat tekemättä ja sen seurauksena myös puheet mestaruustaistelusta voi unohtaa saman tien.

Mainokset

3 thoughts on “Paperilla helpohko otteluohjelma tulevina viikkoina

 1. Cazorla vaihdettiin sisään 27 min jälkeen ystävyysottelussa Englantia vastaan luokanturneen Thiagon tilalle, Gibbs istui koko matsin penkillä. Ainakin koosten mukaan Cazorla ei ollut missään näkyvässä roolissa mutta maali oli jääkylmä sijoitus alanurkan Hartin taakse. Ottelun hienon maali ja varmasti oikean laitapakkien vuoden maali teki Mario Gaspar mieletön.

  Cazorlan maali noin 9:40 kohdalla. Gaspar 6:35
  http://www.footytube.com/video/spain-england-nov13-384696?ref=lchan_vidgrid

  Toinen ystävyysottelu jota pelattiin oli Ranska vastaan Saksaa Parisissa. Ranska voitti 2-0 Giroud pelasi 69 min ja teki maalin. Koscielny pelasi täydet minuutit.

  http://www.footytube.com/video/gem-fra-384702

  Noin 5:30 min jälkeen selostaja puhuu kolmesta pommeista…
  Tuntuu vähän pahalta jakaa ihan mitä tahansa tänään Pariisin tapahtumien jälkeen. Ajatukset suuntautuvat sinne ja rupean vähän miettimään, oliko tarkoitus räjäyttää pommit Stade de France:in sisäpuolella ja eikä sen ulkopuolella. Stadion vetää runsaat 80 000 henkeä ja pommi-isku melkein suljetussa tilassa olisi varmasti ollut… en haluaisi ajatella asia.

  Pari sekkaan video missä räjähdykset kuuluu.
  http://www.footytube.com/video/france-germany-nov13-384703?ref=lchan_vidgrid

  http://www.eurosport.co.uk/football/international-friendlies/2015/france-win-over-germany-quickly-becomes-irrelevant-after-attacks-in-paris_sto4986358/story.shtml

  Täällä hetkellä ei kukaan ole ottanut vastuun iskuista joten on vaikea tietää, mitä iskun tarkoitus oli. Isku oli ainakin minun mielestä vähän erilainen verrattuna kun Charlie Hebdo vastaan, nyt olivat tapahtumat järjestäytyneitä vähän isoimmassa skaalassa ja tähtäimessä oli rokkikonsertti, jalkapallottelu ja pari muita kohteita josta en tiedä mitään. Tavallisia ihmisiä vastaan.

  Jos tapahtumat ovat nyt tähtäimessä ja iskut jatkuu mitä tulee tapahtumaan Pariisin ilmastokokouksessa, ensi kesään EM-kisat ja Tour de France. Tiedän että tämä on ehkä väärä foorumi mutta en voinut olla mainitsematta asiaa.

 2. Yllä olevat kommentit tulivat viiveellä, koska edelleen kaikki kommentit jotka sisältävät enemmän kuin yhden linkin vaativat ylläpitäjän hyväksynnän.

  • Ok, tuli mieleen toisen yrityksen jälkeen että täällä oli jotain sellaista 🙂 Voiko ylläpitäjä poistaa yhden niistä. Kiitos.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s