Odotellaan tietoa Coquelinin loukkaantumisen pituudesta ja huomenna Eurooppa-liigaan?

Alun perin Wenger lupaili Coquelinin vamman laadun selviävän jo eilisen aikana, mutta sitten se muuttui tähän päivään, joten ehkä jotain tietoa tulee vielä tämän päivän aikana. Yleensä vain tämä tarkoittaa, että kyseessä on vakavampi vamma, mutta toivottavasti olen väärässä.

Huhut vellovat vamman vakavuudesta ja yleisin veikkaus lienee, että polven sivusidevammasta olisi kysymys, jolloin puhuttaisiin kuukausista, ehkä kolmesta tai neljästä eli käytännössä pelituntuman hakuineen lähes loppukaudesta.

Viikonloppu oli äärimmäisen synkkä oikeastaan kaikin mahdollisin tavoin. Cityn tappio oli ainoa valopilkku, mutta kun pisteet matkasivat Liverpoolin punaisille, niin se himmensi tuonkin lohdutuspalkinnon arvoa.

Meillä tehdään jotain asioita perustavanlaatuisesti väärin harjoittelussa tai sitten Wenger on hankkinut vain vääränlaisia pelaajia tai ei saa pelaajista läheskään kaikkea irti. Ehkä jotain näistä kaikista, mutta olihan taas järkyttävä ero seurata millä energialla, liikkeellä ja sen seurauksena prässillä muun muassa Liverpool ja Tottenham pelasivat omissa otteluissaan.

Meidän pelaamien on lähinnä sivuttaissiirtelyä ja seisoskelua noihin verrattuna. Manua vastaan kotiottelussa pelasimme yhden kerran kunnon tempolla ja prässillä, mutta sen kaltaisiin suorituksiin ei pystytä kuin kerran tai kaksi kaudessa, joten jokin mättää todella pahasti.

Wengerin lupausten vastaisesti taaskaan Ramsey, eikä sen enempää Ox ole kunnossa edes vielä huomiseen Mestareiden liigan otteluun Dinamo Zagrebia vastaan, joten samoilla miehillä mennään miinus Coquelin ja Arteta edellisestä pelistä. Ei sillä, että huominen olisi millään mittarilla merkittävä ottelu.

Huomenna jos Bayern ja Olympiakos sattuisivat pelaamaan sopuisan tasurin Saksassa ja me voittaisimme vähintään kahdella maalilla kroatialaisen vastustajamme olisi paikka Eurooppa-liigassa varma. Tämä olisi aivan oikean ja juuri se mitä ansaitsemme tai tarkemmin sanottuna Wenger ansaitsee.

Ei ole mitään väliä missä vaiheessa tipumme Mestareiden liigasta, koska sellaista ihmettä ei ole olemassa, että kyseista kilpailua voittaisimme Wengerin johdolla. Emme tule voittamaan Eurooppa-liigaakaan, mutta se maksimoisi nöyryytyksen ja se on managerillemme täysin oikein.

Siinä on selittämistä, kun tipumme kaksiosaisessa ottelussa jollekin Sveitsin tai Itä-Euroopan ”suurseuralle”. No vahinkohan se on varmasti managerimme mukaan, mutta joka tapauksessa ehkä se tosiaan avaisi hiukan silmiä osan kannattajiemme osalta missä todella mennään.

Emiratesin rakentamisen ja muuton Highburyltä piti tuoda meidät maailman kärkeen taistelemaan Espanjan kaksikon ja Bayern Munchenin kanssa kirkkaimmista pokaaleista ja pelaajista, mutta päinvastoin nykyään olemme kauempana voittaa Mestareiden liiga kuin Highburyn aikoina. Juuri kärsitty 5-1 tappio on pahin tappio Mestareiden liigassa vai eurokentillä koko seuran historian aikana.

Ei muuta kuin Eurooppa-liiga kehiin ja katsotaan kuinka tyytyväisinä kausikortinhaltijat maksavat maailman kalleimpia lippuja, kun kausikorttiin kuuluu seitsemän cup-ottelua mukana ja muutama niistä tai vähintään yksi olisi vähintäänkin Eurooppa-liigaa. Samoin tuskin lienee kaukaa haettua väittää, että Eurooppa-liigan ottelut tuskin tulevat muutenkaan myymään stadionia täyteen.

Mainokset

12 thoughts on “Odotellaan tietoa Coquelinin loukkaantumisen pituudesta ja huomenna Eurooppa-liigaan?

 1. Torstailiiga voi olla edessä, mutta Bayern tuskin pelaa sopuottelua – lohkovoitto varmistuu vain voitolla eikä guardiola halua roudata viimeiseen matsiin ykkösbändiä.

 2. Kokkeli on sivussa Wengerin arvion mukaan 3 kuukautta, eli todellisuudessa vähintään 4 kk…kikkelis kokkelis. Kuka me heitetään keskikentän pohjalle?

  • Taas joudutaan huomenna peluuttamaan väsyneitä miehiä. Keskikentälle jää nyt kokkelin loukkaantumisen myötä aukko. Rotaatiosta ei ole tietoakaan kun penkki ammottaa tyhjyyttään pelimiehistä. Ei tämä hyvältä näytä kun päälle puskee valjussa joulukuun otteluruuhkat. Samalla kun niskaan hengittävät spuds ja pool parantavat peliäån.

   • Spudsia en pidä kovinkaan vakavana uhkaajana mutta jos Pool pitää City-pelin murskaavan tasonsa tai jopa parantaa otteitaan niin tykkimiehet on pulassa helmikuussa. Poolilla on nimittäin helpohko ohjelma meihin verrattuna eikä Pool selvästikään panosta europeleihin kuten me. Toivottavasti Sturridge on vielä pois pitkään eikä Benteke pääse tasolleen. Kloppo oli kyllä ennenaikainen joulu Liverpoolille. Oliskohan Rafa pian vapaa…

 3. Rambo on käytettävissä tiistaina eli tänään. Melkoinen riski olisi laittaa suoraan avaukseen, joten eiköhän cazorlan parina ole flamster.

 4. Ramseyllä ilm. vain yhdet treenit alla. Avauksen paikka olisi iso riski, loukkaantumis herkkyyden tuntien.
  Tosi vaikeaa avauksen nimeäminen on…surullisen vähän on terveitä, tasokkaita, miehiä ringissä.
  Mut nyt alkaa olla viimeistään se hetki, missä Wenkku pääsee näyttämään kykynsä managerin. ..
  Hänen mielestään rinki on aina riittävä,
  tasoa löytyy omasta takaa ja pakkovoittoja on helppo napsia!
  Toivossa on hyvä elää ja uskossa vielä parempi
  COYG

 5. Torstai-liiga on hyvä herätys Wengerille. Nykyjoukkueen taso ei riitä edes kroaateille ja kreikkalaisille, joten muutoksia pitää ensi vuonna tulla.

  • Jotenkin menin kuvittelemaan kauden alussa, että meillä olisi ringissä tarpeeksi laajuutta. Toki cb, dm ja varauksella selkeä ykköskärki oli toivelistalle. Mutta kuinka voi olla mahdollista että meillä on vain Alexis vasemmalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s