Sanchezilla takareisivamma

Täytyy sanoa, että viimeisin loukkaantumisuutinen ei tule yllätyksenä kenellekään muulle kuin Wengerille. Sanchezilla on tiistain ottelun jäljiltä ongelmia takareiden kanssa, mutta vamma vakavuus ei ole vielä täysin tiedossa. Alustavien kommenttien mukaan tilanne ei välttämättä ole paha ja pelaaminen Norwichia vastaan sunnuntaina on jopa mahdollista. Olisi kuitenkin todella suuri virhe peluuttaa parasta pelaajaamme jos on mitään riskiä pahentaa loukkaantumista, jolloin puhutaan sitten viikoista tai kuukausista poissaolon pituuden suhteen.

Valitettavasti vain tilanne on tällä hetkellä se, että jos otat Özilin tai Sanchezin pois meidän hyökkäyspelistä, niin se vaikuttaa aivan liian paljon, koska vaihtoehtoja ei vain ole. Özil ja Sanchez ovat hyvin pitkälle vastanneet tehoistamme ja vaikea uskoa, että toisen poissa ollessa kentällä olevan yksin kannattelevan joukkueen hyökkäyspeliä.

Ei auta kuin toivoa, että Sanchezin vamma ei ole paha ja mitään riskejä ei oteta. Yhdestä tai kahdesta ottelusta voimme selvitä ilman chileläistä, mutta pidemmässä juoksussa miehen puuttuminen tulee varmasti tarkoittamaan pistemenetyksiä.

Wenger vähän lupailee joukkueen vahvistamisen olevan aikomuksena tammikuussa, mutta ei kai kukaan enää usko miehen puheisiin. Joka ainut talvi saamme kuulla nämä samat puheet ennen tammikuun siirtoikkunaa.

Ainut tapa ja tilanne, jossa managerimme todella saattaa toimia tammikuussa on nelospaikan ollessa vaarassa. Jos olemme varmasti neljän joukossa, niin hankintoja ei tule. Mitä sitä panostamaan, että olisi mahdollisuus taistella mestaruudesta. Ainut tavoittelemisen arvoinen asia managerillemme on ollut jo vuosikausia neljän joukkoon sijoittuminen.

Ei olisi muuten kannattanut mainita eilisessä päivityksessä Campbellin pysyvän kunnossa, kun vastuuta tulee. Ilmeisesti Sanchezin tapaan costaricalaisella on ongelmia takareiden kanssa tiistain jäljiltä. Todennäköisesti siis Ramsey nähdään ainakin oikealla ja jopa Ox saattaa löytää itsensä suoraan avauksesta jos Sanchez ei ole pelikunnossa.

Walcottista puolestaan kuultiin uutisia, että olisi palannut harjoituksiin tai ainakin ensimmäiset juoksuaskeleet on otettu viimeisimmän loukkaantumisen jälkeen. Paluu ei kuitenkaan ole vielä ajankohtainen sunnuntaille ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin myös ensi viikko tulee liian aikaisin.

Onhan tämä tilanne taas todella surullinen loukkaantumisten suhteen ja lähentelee katastrofia. Silti se ei ole millään tapaa uusi tai yllättävä asia, vaan samaa on nähty joka kausi enemmän tai vähemmän. Eikä muutosta tule niin kauan kuin managerimme pitää joukkueessa puolentusinaa todella loukkaantumisherkkää pelaajaa kaudesta toiseen.

Mainokset

2 thoughts on “Sanchezilla takareisivamma

 1. Kaikille muille, muttei meidän valmennusjohdolle, on ollut pidemmän aikaa selvillä, et huippumiestemme (lue Alexis/Özil) loukkaantuminen ei ole kuin ajan kysymys.
  Rivit rakoilee turhan pahasti, ennen vuoden vaihteen otteluruuhkassa.
  Aletaan olla tilanteessa, oikeastaan ollaankin jo, et penkille ei riitä terveitä miehiä.
  Hyökkäysosasto vetää viimeisillään ja keskikentällä määrä ei vastaa laatua.
  Niin kuin Ville jo kirjoitti, mitä tehdään sit kun Alexis tai Özil, tai pahimmassa skenaariossa molemmat, lähtee muutaman viikon vesijuoksujaksolle?
  Kuka tekee peliä, luo maalipaikkoja, aiheuttaa vastustajan puolustukselle ongelmia? Niinpä, hiljaista tulee olemaan…
  Toivotaan nyt että nää on vaan pieniä kolhuja 🙂

 2. Toinen syy, jolloin Wenger hankkii tammikuussa pelaajan, on tilanne, jossa jollekin pelipaikalle ei ole ketään tervehtymässä pitkään aikaan eli jonnekin huhtikuulle asti. Tästä käy esimerkkinä Monreal. Ensisijaisesti wenger tietty yrittää tällaisessa tapauksessa lainadiiliä. Källström…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s