Kopioiko Norwich WBA:n taktiikan?

Tänään mennään viikonlopulle ja lauantaille jo jonkin aikaa vakiintuneella käytännöllä tai sanotaanko ainakin tutuksi tulleella tyylillä. Tämä tarkoittaa, että tämän päivän päivitys on kirjoitettu jo hyvissä ajoin eilisen aikana eli uusimmat uutiset loistavat poissaolollaan jos jotain merkittävää on tapahtunut.

Huomenna vastassa on Norwich vierasottelussa. Tämä menee hyvin pitkälle samaan kategoriaan kuin viime viikonlopun West Bromwich ottelu. Toivottavasti tulos on kuitenkin jotain aivan muuta. Lähtökohtaisesti Norwich ja WBA ovat tasoltaan samankaltaisia joukkueita, mutta tietysti erojakin löytyy.

Pulis managerina on ollut Wengerille vieraskentällä melkoinen peikko ja tätä onneksi ei tarvitse kokea enää tällä kaudella ellei sitten FA Cupissa satu heikko arpa. En ole paljoa Norwichin otteluita nähnyt tällä kaudella, mutta joukkueen pelityyli on varmasti pelaavampi kuin WBA:lla ja tämän luulisi sopivan meille huomattavasti paremmin.

Tosin Norwichin manageri Alex Neil vähän jopa ihmetteli kuinka huippujoukkueetkin ovat antaneet hänen joukkueelleen suosiolla pallonhallinnan Carrow Roadilla ja keskittyneet vastaiskuihin. Haastattelusta voisi päätellä, että sunnuntaina kotijoukkue ei välttämättä edes lähde hallitsemaan palloa, vaan ehkä enemmän yrittää kopioida Pulisin pelikirjaa ja sitä kautta yrittää toistaa viime viikonlopun tulosta.

Nähtäväksi jää olenko yhtään oikeassa ja kuinka hyvin Norwich osaa parkkeerata sen kuuluisan bussin oman boksinsa tuntumaan. Lähtökohtaisesti kuitenkin pidän Norwichia paremmin pelaavana joukkueena kuin West Bromwichia, mutta sen puolustaminen koko joukkueena ei välttämättä ole yhtä kurinalaista. Toisaalta taas sen hyökkäyspeli on varmasti parempaa ja ennen kaikkea monipuolisempaa.

Tälläkin kierroksella kolmatta viikkoa putkeen ei olisi mikään mahdottomuus, että voittamalla oman ottelumme olisimme sarjakärjessä. Kahtena edellisien viikonloppuna voitto olisi riittänyt piikkipaikkaan ja nytkään se ei välttämättä ole kaukana. Leicester ja ManU pelaavat vastakkain ja tuosta ottelusta tasapeli ei olisi mikään suuri yllätys. Manchester City kohtaa Southamptonin kotikentällään, mutta ei Koemanin ryhmän venyminen tasapeliin tai jopa voittoon olisi mikään järisyttävä uutinen.

Samalla huomisen ottelu on viimeinen marraskuussa ja tämä on loistava uutinen. Onhan se typerää ajatella, että kuukaudella olisi jotain merkitystä, mutta niin usein vain marraskuu on ollut heikoin tai yksi heikoimpia kuukausia koko kaudella ja tämäkään vuosi ei näytä tekevän poikkeusta.

Mainokset

7 thoughts on “Kopioiko Norwich WBA:n taktiikan?

  1. On vaihteeksi noussut pieni kohu Arsenalin touhuista – tällä kertaa ympäristösyistä: Arsenal lentää/lensi tänään illalla Norwichiin yksityiskoneella. Lento kestää huimat 14 minuuttia. Ilman saastuttaminen siis maksimoidaan, kun nousut ja laskut ovat pahimpia pössäyttelyn paikkoja.

    Jaaha, Shitty vie Sotonia mennen tullen Sotonin puolustuksen avustuksella.

  2. Ei kyllä cityn puolustuspelikää vakuuta. Ja tottakai city maalaa samalla ku tätä kirjotan. Cityllä oli matsin alku hyvä mutta sitte ku oli 2-0 tilanne nii hyvänolon tunne tuli myös cityn jampoille ja samantie meni peli vaikeeksi

  3. Ei voi kun ihailla Vardyn putken jatkumista. Lestön tasokaan ei juuri heilahtele. Stabiilia toimintaa, suorituksen ollessa illasta toiseen korkealla tasolla.Ja loukkaantumiset ei joukkuetta juuri riivaa. Voitaisko ottaa oppia….

    • Kolmas kerta toden sanoo vai ei kahta ilman kolmatta? Jalka voi painaa, kun takana on rasittava 14 minuutin lentomatka…

  4. Ja kentällä joutuu aina odottelee…Parempi olla huomenna kevyellä jalalla heti pelin alusta alkaen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s