Sunnuntai olisi paikka kierrättää paria pelaajaa, Bergkamp Swansean kiikarissa ja Leicesterissä perinteet kunniassa

Tänään tuttu lauantaikaava kyseessä eli päivitys on kirjoitettu jo eilisen aikana, joten viimeisimmät uutiset loistavat poissaolollaan.

Huomisen ottelussa toivoisi näkevän jonkinasteista kierrätystä, sillä loukkaantumistilanteesta huolimatta se olisi mahdollista. Gabriel tai Debuchy voisi tulla avaukseen tai ehkä jopa molemmat. Keskikentällä ei hirveästi ole mahdollisuuksia kierrättää, mutta Walcottia ei välttämättä kannata laittaa toista kertaa heti avaukseen eli Oxille mahdollisuus laiturina.

Näillä muutamalla muutoksella saataisiin jo vähän tuoreita jalkoja avaukseen ja luulisi Oxilla erityisesti olevan näyttöhaluja ja sama tietysti Debuchyn kohdalla, vaikka ranskalaisen kommentit lehdistössä ovat olleet sen suuntaisia, että mies on jo melkein päättänyt siirtyä tammikuussa jonnekin muualle. Gabrielin kohdalla huolta asenteen puolesta ei ole. Ainoastaan pelituntuman, mutta sitä ei saa muuten kuin pelaamalla, joten sen suhteen ei voi tehdä mitään muuta kuin antaa peliaikaa.

Edellä mainitut olisivat omia valintojani, mutta veikkaan ainoastaan Oxin pelaamisen toteutuvan ja miehen tulevan Walcottin tilalle ja muuten avauksen pysyvän samana kuin mitä se oli keskiviikkona Kreikassa.

Managerihuhut vievät seuralegendaamme ja yhtä kaikkien aikojan parasta pelaajaamme Swansean käskyttäjäksi. Uutisen otsikon nähdessäni mietin pitkään, että kuka kumma on kyseessä, kun Vieirakin vasta teki sopimuksen MLS:ään ja Henry vasta suorittaa valmentajakursseja junnujoukkueissamme.

Kyseessä on Dennis Bergkamp ja en osannut miestä edes ajatella, koska hollantilaislegenda on aina sanonut, että ei aio manageriksi vaan korkeintaan apuvalmentajaksi ja juuri tuollaisessa pestissä mies kai on tälläkin hetkellä Ajaxissa.

Todennäköisesti koko uutinen tai huhu on pelkkää toimittajan keksintöä. Silti täytyy sanoa, että olen pettynyt, että Bergkampia ei ole saatu meidän valmennustiimiin mukaan, sillä annettavaa olisi varmasti paljon erityisesti hyökkäyspään pelaajille olisi sitten kyseessä ykkösjoukkueen hyökkääjät tai junnut.

Leicesterin vahva alkukausi on tullut lähes kaikille täytenä yllätyksenä, vaikka joukkue oli viime kevään lähes sarjan eniten pisteitä kerännyt ryhmä. Asian tekee vielä vaikuttavammaksi, että kesällä seurassa vaihtui manageri, kun pidetty ja hyvää jälkeä tehnyt Pearson sai kenkää ja tilalle tuli kokenut Ranieri.

Koko edellinen kappale oli vain aasinsilta tämän päivän lopetukseen ja hauskaan uutiseen Leicesterin pelaajien tavasta rentoutua. Olisin olettanut tämän tempauksen olevan enemmän Pearsonin aikakauden juttuja, mutta ilmeisesti Ranieri ymmärtää brittikulttuurin paremmin kuin luulin ja ilmeisesti jotkin vanhat perinteet toimivat edelleen. Näin ainakin jos sarjataulukkoa katsoo.

7 thoughts on “Sunnuntai olisi paikka kierrättää paria pelaajaa, Bergkamp Swansean kiikarissa ja Leicesterissä perinteet kunniassa

 1. Taas pitää olla blogistin kanssa eri linjoilla. 🙂

  Paskat mitään kierrätystä. Valioliiga ei voi olla mikään ”nuori suomi” kaikki pelaa sarja.

  Edellisetä ottelusta 5 päivää ja seuraavaan 8 päivää.

  PARHAAT KENTÄLLE. Samat 3 pojoa sieltä Birminghamista saa, kuin muualtakin.

  Noi Deby,Ox ja Gabriel ovat hävinneet Arsenalille helvetin monta pistettä tällä kaudella. Jos haluaa nolla pistettä niin eiku kaikki kolme avariin.

 2. Osuisin välimaastoon: Ox ja/tai Depuchy avaukseen mutta ei Gabrielia. Tässä on tosiaan hetki hiukan harvempaan tahtiin otteluita – isompi haaste tulee tapaninpäivänä ja 28.12. pelattavissa otteluissa, kun on vain yksi välipäivä. Heh, özil voisi ratkaista noista ekan pelaamalla ensimmäisen puoliajan ja tokan pelaamalla toisen…

 3. Näin se menee: Houkutellaan Villan puolustusta ylös jaa sitten joku noista nopeista – Theo, Ox, Bellerin – juoksee sisään ja Tuhnu tekee maalit; tai bussi hajoitetaan täsmäohjuksella Tuhnun päähän ja hän hoitaa homman…..
  Denniksestä samaa mieltä Villen kanssa: Minulle ”Silent Dennis” on hiuksenhienosti se kaikkein suurin….

  Go for Silvermoon!

  • Bellerin on ollut sen verta heikossa vireessä että vaihto olisi paikallaan.
   Ehkä dpussilla olisi näyttöhaluja.

   Muuten en näe vaihtoja tarpeelliseksi. Ox tulee 100 varmasti laitaan että theo pääsee lempipaikalleen. Eli siis penkille

 4. Lisätietoja Bellerinin huonosta vireestä?

  Toki itse en ole pelaajasta ikinä pitänyt. Eli ihan näin neutraalisti.

  • No ei ole tuonut muutamaan peliin juuri mitään hyökkäys suuntaan ja ollut puolustuslinjassa eniten vaikeuksissa. Hectorin peliin kuuluu ehdottomasti hyvä hyökkäysten tukeminen. Nyt jäänyt ne aikalailla vähiin.
   Johtuuko sitten siitä ettei rambo ole siellä tekemässä laidalle tilaa on vaikea sanoa..

 5. Chitty oli tänään vaikeuksissa, voitti kuitenkin.Muna Kyykkäs Bournemoutille…huomenna ei ole tiedossa taaskaan ilmaisia pisteitä.
  Asenne pitää olla satalasissa joka jätkältä alusta alkaen, niin hyvä tulee.Lestö ja chelski pelaa vasta maanantaina, eli podiumia olis tarjolla, ainakin hetkeksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s