Birmingham, Villa Park ja Aston Villa päivän teemat

Päivän tavoitteiden suhteen ei pitäisi olla mitään epäselvää. Keskiviikkona tarvitsimme parin maalin voiton tai vähintään kolme maalia, mutta tänään riittää ihan mikä tahansa voitto. Tulee se sitten 1-0 tai 5-4 tuloksella. Varmaa on kuitenkin, että mikään muu kuin voitto ei ole hyväksyttävä tulos. Kolmen pisteen on lähdettävä tavalla tai toisella mukaan Pohjois-Lontooseen.

Tämän päivän peli on neljäs tästä helpompien otteluiden putkesta liigassa. Saldo kolmesta edellisestä on kaikkea muuta kuin vakuuttava tai riittävä, kun tuloksena on neljä pistettä yhdeksästä tarjolla olleesta. Kolmas pistemenetys tappiosta puhumattakaan tänään nollaisi täydellisesti keskiviikon tuloksesta ja jatkopaikasta saadun lisäpotkun.

Eilisen päivityksessä tuli jo käytyä läpi hieman mahdollista avausta, joka tulee varmistui hyvin pitkälle olemaan sama kuin keskiviikkona. Ehkä jopa tismalleen sama, sillä tietäen Wengerin haluttomuuden minkään asteiseen kierrätykseen ja nykyisen loukkaantumistilanteen ei rotaation suhteen kannata liikaa toivoa tänäänkään.

Tähän aiheeseen liittyen ei voi kuin toivoa, että Özil pysyy kasassa, sillä saksalaisen menettäminen tällä hetkellä olisi erittäin tuhoisaa ja pisteitä tippuisi vuodenvaihteen otteluruuhkassa entistä enemmän. Sama pätee osittain Ramseyn kunnossa pysymiseen, mutta tämä johtuu enemmän loukkaantumistilanteesta kuin walesilaisen tasosta, joka sekin on tosin koko ajan nousussa, kun pelipaikka pitkästä aikaa on oikea.

Kotijoukkueen pelaajistosta ei hirveästi kannata alkaa nostamaan nimiä esille ainakaan tämän kauden perusteella. Puolustus on ehdottomasti alue, johon meidän pitää pystyä kotijoukkueessa iskemään. Sen enempää topparit kuin laitapakitkaan eivät ole mitään huippuluokkaa.

Keskikentältä löytyy duunariosastoa useampikin, joten Flaminin ja Ramseyn on syytä olla valmiita ottamaan miehestä mittaa ihan tosissaan. Kotijoukkueen ehkä vaarallisimmat ja parhaat pelaajat löytyvät laitureista ja hyökkääjistä.

Gestede on yksi sarjan parhaita ja vahvimpia pääpelaajia. Ayew on toisen tyylinen vaihtoehto kärkeen ja myös laidalle. Samaa voi sanoa Agbonlahorista, jolla usein on ollut paha taipumus pelata hyvin meitä vastaan ja onnistua jopa maalinteossa. Kotijoukkueen paras maalintekijä tällä kaudella on kuitenkin ollut Sinclair, joka on aika puhtaasti laituri, vaikka kai periaatteessa voi kahden hyökkääjän taktiikassa pelata toisena hyökkääjänä tai tarvittaessa ehkä kymppipaikalla.

Tasoero joukkueiden välillä on täysin selvä, joten kyse ei ole mistään muusta kuin kuinka hyvin otteluun on valmistauduttu keskiviikon jälkeen. Jos asenne on Olympiakos ottelussa nähty, niin pisteet lähtevät mukaan lähes varmasti ellei sitten tuomaritoiminta ole aivan ala-arvoista ja räikeästi kotijoukkuetta suosivaa.

Sen sijaan jos asenne ja esityksemme on samaa luokkaa kuin West Bromwichin tai Norwichin vieraana, niin silloin tarvitaan onnea ja jopa tuomariapua, että saadaan edes piste voitosta puhumattakaan. Saa nähdä mikä Arsenal tänään kentälle ilmestyy, mutta aiempien kokemusten perusteella pelkään pahoin, että se viime liigaotteluissa nähty. Toivottavasti ei.

COME ON YOU GUNNERS!!!

21 thoughts on “Birmingham, Villa Park ja Aston Villa päivän teemat

 1. Röyhkeän vahva fiivis että away goonereiden top of the league chantti raikaa villa parkilla ainakin viimeistään päätösvihellyksen pirahtaessa.
  COYG!!!!

 2. Cech
  Merte Kos Bellerin Monreal
  Flamini Ramsey Theo Özil Campbell
  Giroud
  Subs: Debuchy Gabriel Gibbs Chambers Ox Iwobi
  COYG

  • Voin olla väärässä, mutta olisko mahdollista että oli goonerit jotka buuasivat ottaen huomioon Huttonin spudu taustan. mene ja tiedä 🙂

 3. Eipä taida Gardekaan nähdä ensi kautta Villassa. Sen verran organisoimaton ja löysä jengi tällä hetkellä on. Putoaminen on lähellä, kun nousseet kääpiöt pelaavat pirteää kautta.

 4. Kohtuullisen löysästi on toka puoliaika aloitettu.

  Ja joo, niin sen täytyi olla Huttonin vihellyksille – Arsenalin kannattajat ovat just siinä.

 5. Sieltä se kajahti! Keulilla myös huomisen jälkeen koska tasuri pistetty tilaukseen kierroksen päättävään otteluun.

 6. Näinkin helposti kolme pinnaa voi saada… Hyvää: Rambo alkaa olla hyvässä vedossa. Hyvää, osa 2: Järkevät vaihdot. Huonoa: Ox ihan pihalla.

  Virkkunen on muuten väärässä: Ei ollut Öziltä kymmenes syöttö putkeen. Norwich-konttauksessa Özil teki maalin, ei syöttänyt.

 7. Yes , piikkipaikalle ainakin päiväksi 👍
  Toka jakso oli kyl aika huonoa mut tänään riitti. Rambo alkaa päästä toissa kauden tasolleen.

 8. Yleisellä tasolla laita pelaaminen oli mielestäni huonoa kaikilta laitureilta vaikka Theo syöttikin avaavan syötön 2-0 maaliin. Mielestäni Virkkusen kommentti Oxia kohtaan meni täysin oikein oikein ja mitä täällä on jossain vaiheessa Theosta sanottu. Vauhtia on mutta peliäly puuttuu.

  Muutoinkin peliesitys oli sitä samaa mitä tällä kaudella on yleisesti nähty. Loistavan pelin jälkeen tulee huono peli. Tänään se riitti niinkuin pitikin, mutta liian toistuva kaava tuo kuitenkin alkaa olemaan.

 9. Valioliigassa on tällä kaudella konttauskisat. Mestaruus irtoaa seiskalla alkavalla numerolla pitkästä aikaa.

 10. Pööl nousi nippa nappa tasuriin, niin kuin teki chittykin. Mielenkiintoinen peli luvassa huomenna, yllättäiskö chelski ja pisteet jaettais?
  Ei toi tän päivänen silmiä hivellyt, mut 3 pistettä on tärkeintä.Niin kuin on tullut todettua, ilmaisia pisteitä ei jaeta

 11. Mielenkiintoinen kyllä tuo Campbellin ja Oxin kilpailu. Ox on selvästi lahjakkaampi, mutta pää on tukossa, vain jalat käyvät. Campbellin tekniikka ei koskaan riitä aivan huipputasolle. Ei olisi ihme, jos Ramsey löytäisi itsensä taas laidalta loukkaantumisten helpottaessa.

 12. Ei mitenkään vakuuttava 2 puoliaika kyl. todella löysää pelaamista ja jotain parempaa jengiä vastaan oltais oltu todella kusessa. Mut Ramsey pelas todellai hyvin ja raastoi ihan loppuun asti. vähän ihmetyttää että vängällä piti Depussii hommata ja sit kaveri imee tuppia penkillä. Ei sillä ettei Bellerin ole avauspaikkaa ansainnut mut jotain rotaatiota vois käyttää kun siihen laitapakkien osalta on mahdollisuus. Gibbsin anti hyökkäävämpänä pelaajana on kanssa aika nähty. Debuschy taitaa myös nauttia aika kovaa palkkaakin suhteessa suorituksiin, mutta toisaalta kuka ei Arsenaalissa 😀 😀

 13. Isänmaallinen Wenger saattaa päästää Debuchyn pois tavoittelemaan kotikisapaikkaa, vaikka Calle ei ole saatavissa takaisin kesken kauden. Tämä olisi virhe, ehkä isokin virhe. Chambers ei ole parhaimmillaan oikeana pakkina ja maksaa pisteitä, jos Bellerin sattuu loukkaantumaan pahemmin.

 14. Depuchy on tietty jo sen verran kokenut pelaaja, että vaihtopenkki ei enää hotsita – hänhän harkitsi jo kesällä pyyntöä siirtolistalle pääsystä. Viime kauden loukkaantumiset ja jatkuva pelaamattomuus ovat vieneet terän pois. Ehkä jouluruuhkassa ois tarjolla yksi ottelu ja sit tammikuussa FA cupia – mut ei tarvitse hirveästi ennustaa, että siirtyy tammikuussa jonnekin vähintään lainalle ja erityisesti just siksi, että nyt EM-paikka on uhattuna.

 15. Deby hankittiin tilanteessa jossa Sagna vaihtoi leiriä. Sitten tuli nuo pari isoa loukkaantumista (herralle, joka koskaan ei juuri aikaisemmin ole loukkaantunut…) Sillä välin Bellerin taas nousi raketin lailla aloituskokoonpanoon noustessaan reserveistä Debyn korvaajaksi.
  Ramsey teki muuten lehtitietojen mukaan Valkun ennätyksen ottelun aikana juostuissa meetreissä eikä näyttänyt yhtään väsyneeltä, joten kuntopohja ilmeisesti on kuitenkin kunnossa, kunhan jäsenet pysyvät mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s