Toiveita pukinkonttiin

Hyvä joulupukki! Kirjoitan sinulle nyt käsittääkseni ensimmäistä kertaa (vai sittenkin toista, hmm), koska toivelista on sellainen, että muu ei auta.

Ensimmäinen toive: Mesut Özil ei saa tällä kaudella loukkaantua. Olemme ns. k***ssa, jos näin tapahtuu. Aivan hyvin voisi kerrankin käydä niin, että tärkein pelaajamme on kunnossa koko kauden eikä edes väsy.

Toinen toive: Myös muiden avainpelaajiemme olisi syytä pysyä terveenä, ainakin suurimman osan kautta. Jos nyt jonkun pitää loukkaantua, olkoon se… ei, ei sittenkään – ei pahaa sanaa kenestäkään näin joulun alla.

Kolmas toive: Anna managerillemme lisää taktisia kuvioita. Ei aina tarvitse pelata samalla taktiikalla ja vastustajankin pelitapa kannattaa joskus ottaa huomioon. Kyllähän näin varmasti joskus tapahtuukin, mutta voisitko antaa managerillemme siltikin tällaisen lahjan?

Neljäs toive: Anna seuramme omistajalle Stan Kroenkelle partakone, jolla hän voi ajaa viiksensä.

Viides toive: Koska Stan Kroenke on erityisen varakas, hänen on syytä saada myös toinen lahja. Se voisi olla sellainen, että hän kannustaisi manageriamme tuhlaamaan tammikuussa. Kannustaisi oikein kunnolla törsäämään – sanotaanko joitakin kymmeniä miljoonia puntia. Niillä voisi ostaa Hamleysilta pehmoleluja ja sitten vaikka puolustavan keskikenttäpelaajan (toim. huom.: arvoitus, myös Isselle?). Ja kirsikkana kakussa yllätyshankinnan, Zlatanin.

Kuudes toive: Anna Colneyn ja Emiratesin kentänhoitajille sellaiset välineet, että ne kentät hieman pehmenisivät. On varsin ikävää kirmata kovilla kentillä.

Seitsemäs toive: Koska lippujenhinnat eivät kuitenkaan laske, kannusta lippujen hinnoittelusta vastaavia valitsemaan entistä useampia otteluita ns. C-kategorian otteluiksi. Nyt syksyllä niitä oli tai siis on vain yksi: 28. joulukuuta Bournemouth-ottelu. Jos oikein hulluttelemaan innostaisit, että keväällä jopa kolme ottelua olisi C-kategoriassa.

Kahdeksas toive: Hanki Gunners Pubiin parempaa olutta. Onhan siellä sitä Gunners Alea (kitkerää), mutta muuten hanoissa on vain kaikenmaailman litkuja eikä kunnon bitteriä. Twelve Pinsissä on sentään John Smithiä.

Yhdeksäs toive: Hoidetaan nyt se pokaali himaan, kun kerrankin on siihen mahdollisuudet.

Kymmenes toive, joka on oikeastaan kysymys: Miksi, joulupukki, pukeudut valkopunaiseen asuun? Oletko kenties gooneri? Jos näin on, edellä mainitut lienevät sinulle mieluisia toiveita.

Kiitokset jo etukäteen ja hyvää, punavalkoista joulua!

-isse

12 thoughts on “Toiveita pukinkonttiin

 1. Huikeaa Isse!

  Minä puolestani toivon, että meidän omasta Coqista tulee isompi, ilkeämpi ja vieläkin kestävämpi. Siinä on ratkaisu keskikentän ankkuriksi. En halua nähdä siinä mitään epsanjasta haalittua b-sarjan kaveria.

 2. Viimeksi kun kävin niin Gunnersissa oli kyllä Tykkiä hanassa. Mutta tämä on tosiaan vaihdellut, suunnilleen joka toinen kerta on joutunut turvautumaan ’litkuihin’.

 3. Mestarien liigan lähetykset kiinnostivat katsojia myös syksyllä. Esimerkiksi Arsenal–Bayern München oli lokakuun katsotuin urheiluohjelma 10–24-vuotiaiden keskuudessa….by Hesari.
  Hyvä isse,ei lisättävää pukinkonttiin paitsi elävää Emiratesille!

 4. Millä näppäimistöyhdistelmällä te homopetterit saatte sydämmen? (trudat?)

  Itse toivon pukinkontissa Messille peräpukamia, ei niinkään vaarallisia vaan kivuliaita helmimaaliskuulle.

  Aikaisemmissa kohtaamisissa Arsenal on ollut juuri Messin verran huonompi.

  Todettakoon myös, että minun mielestä Guardiolan Barca oli parempi kuin nykyinen Barcelona . Arsenal taas on parempi kuin silloinen Arsenal.

 5. Isseltä kyllä oiva ”joululahjalista” kuten Issen kädenjälki muutenki kommenteis. Toivotaan että posti vai onko se itella vai mikäs se onkaa tänä vuanna? enivei nii hoitais myös Issen lahjalistan ajoissa pukille nii että pukki ehtii suorittamaan tarvittavat toimenpiteet. Toivottavasti VR ei ota Issen postia hoitaakseen. Nythän on jo Keski-Suameski jokunen sentti lunta joten Pendolino huilailee aina välillä että jaksaa sitte jonai päivänä Lappin asti.
  Seuraavat veturit tulooki melko varmasti Zimbabwesta koska italiaanoista onki jo saatu aivan valtavan hyviä ja ennenkaikkea positiivisia kokemuksia pohjolan olosuhteisiin. Saakoot Isse lahjansa niin samalla me muutki goonerit päästää niistä osille

 6. Itse toivon, että pukki tuo Theo Walcottille levytankosarjan ja saamme vuoden kuluttua nauttia Theo ”emileheskey” Walcottista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s