Liverpool ja Guardiola aasinsiltoina päivityksessä

Eilen pelattiin Liigacupin ensimmäisen välierän ensimmäinen osaottelu Stoken isännöidessä Liverpoolia. Täytyy sanoa, että vaikka Liigacup ei ole korkealla monenkaan listalla olisihan tuo ollut täysin mahdollinen meillekin ilman täydellistä pohjanoteerausta sarjatasoa alempana pelaavaa Sheffield Wednesdayta vastaan.

No ei enempää jossittelua menneestä, mutta eilisen Stoke-Liverpool ottelun eniten meitä koskettava uutinen oli Coutinhon ja Lovrenin takareisivammat. Klopp kuvaili molempia loukkaantumisia pahoiksi ja näin ollen voisi kuvitella molempien olevan poissa viikon päästä, kun matkustamme Anfieldille. Varsinkin Coutinhon puuttuminen olisi hyvä asia, sillä brassi oli ylivoimaisesti Liverpoolin paras aiemmin tällä kaudella meitä vastaan ja ainoastaan Cechin loistotorjunnat pitivät brassin poissa maalitilastoista.

Yleisesti ottaenkin Sturridgen jälkeen Coutinho lienee tärkein yksittäinen pelaaja Rodgersin hyökkäyspään vaihtoehdoista, joten miehen puuttuminen olisi varmasti meille etu. No jäädään odottamaan uutisia, mutta eilisten pelitapahtumien perusteella vaikea uskoa Coutinhon tai Lovrenin toipuvan viikossa pelikuntoon.

Ylipäätään Liverpoolilla näyttää olevan todellisia ongelmia loukkaantumisten kanssa, kun yhdeksän tai jopa kymmenen pelaajaa saattaa olla sivussa viikon kuluttua. Coutinhon lisäksi on jopa mahdollista, että kolme ellei neljä parasta topparia olisi sivussa. No ei mennä näihin vielä enempää, sillä seuraava ottelu on lauantaina FA Cupissa Sunderlandia vastaan ja vasta sen jälkeen voidaan alkaa toden teolla miettimään keskiviikon kamppailua.

Guardiola on tulossa ensi kaudeksi Valioliigaan, mutta osoite on vielä epäselvä. Valitettavasti osoite löytyy suurella todennäköisyydellä Manchesteristä tai vaikka katalaanin valinta olisikin Lontoo, niin osoite tuolloin on varmasti Chelsea.

BBC kirjoitti Guardiolan tilanteesta jutun, joka koskee meitäkin osaltaan. Viimeisessä kappaleessa on perusteluja miksi nykyinen Bayern valmentaja saattaisi valita meidät. Itselleni kuitenkin nousi tummennettu kohta päällimmäisenä ajatuksiin:

If the situation arose, might not Guardiola prefer Arsenal ahead of all the other English options? It is the perfect job for any manager with fierce ambition and a desire for success.

En todellakaan jaksa uskoa meidän saavan Gurdiolaa ensi kaudeksi, vaikka mies olisikin luultavasti paras mahdollinen saatavilla oleva vaihtoehto tällä hetkellä. Silti lainauksen jälkimmäinen lause on hyvin paikkansa pitävä ja uskon myös itse, että meillä on mahdollisuus hankkia lähes kuka manageri tahansa vain jos halua ja kunnianhimoa olisi. Valitettavasti vain niitä ei ole.

One thought on “Liverpool ja Guardiola aasinsiltoina päivityksessä

  1. Coutinhon, Sturridgen, Skrtelin ja Hendersonin loukkaantumisten pitäisi tehdä seuraavasta liigapelistä Anfieldilla huomattavasti helpomman.
    Brassi on Poolin hyökkäyspelin sielu, Sturridge kunnossa ollessaan ( tosin sitä päivää enää tuskin nähdään) Englannin paras hyökkääjä, Skrtel puolustuksen kulmakivi ja aina vaarallinen erikoistilanteissa ja Henderson keskustan moottori eli köyhän miehen Ramsey.
    Kaikki neljä ovat myös viime vuosina onnistunut maalinteossa Arsenalia vastaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s