Vihdoin Chelsea nurin?

Viimeisestä voitostamme Chelseasta on ehtinyt vierähtää aivan liian kauan aikaa. Voitimme viimeksi siniset lokakuussa 2011 eli yli neljä vuotta sitten. Tajutonta ja ei tällaisia tilastoja saisi olla olemassa oli vastustajan manageri Mourinho tai kuka tahansa. No Mourinho se ei enää ole, joten se antaa toivoa tälle päivälle.

Ilman Mourinhoa saldomme on aivan erilainen Chelseaa vastaan ja silloin olemme voittaneet yli puolet otteluista Wengerin aikakaudella. Toki tähän tilastoon vaikuttaa ensimmäisen noin 10 vuoden ajanjakso, jolloin emme koskaan hävinneet päivän vastustajallemme. Viimeiset 10 vuotta olisivat ja ovatkin myös ilman Mourinhoa erinäköiset tilastoissa.

Se tilastoista. Mourinhon saatua potkut ensimmäisen kerran vuonna 2007 olin paikan päällä, kun kohtasimme Chelsean Grovella melkein heti sen jälkeen. Tuossa ottelussa myös Ashley Cole pelasi ensimmäisen kerran Chelsean paidassa Grovella. Ottelu päättyi meidän 1-0 voittoon Gallasin puskiessa ottelun ainoan osuman kulmasta nykyisen ykkösmaalivahtimme taakse.

Toivottavasti historia toistaa tässä mielessä itseään ja esityksemme on jotain muuta kuin se on aina ollut Mourihon luotsaamaa Chelseata vastaan. Toinen tappio tai edes pistemenetys kaudessa olisi vain liikaa siniselle erityisesti katsoen kuinka heikkoa kautta vastustajamme pelaa.

Kokoonpanossamme ei pitäisi olla kuin yksi kysymysmerkki, joka sitten aiheuttaa mahdollisesti toisenkin valintatilanteen. Sanchezin pelatessa tippuu Walcott tai Campbell penkille ja valitettavasti se on lähes varmasti Campbell, vaikka mies onkin ollut huomattavasti parempi jo usean ottelun ajan.

Tietysti jos Wenger yllättäisi niin kärjessä olisi Walcott Giroudin sijaan ja pelitapamme olisi sama kuin loistavassa ManU voitossa kuukausia sitten. Ei olisi ollenkaan huono idea, sillä Ivanovic ja Terry eivät vauhdin puolesta ole enää mitään huipputasoa jos nyt sitä koskaan ovatkaan olleet.

Kärsivällisyys on avainsana tänään, sillä liian innokas hyökkääminen tulee varmasti kostautumaan. Chelsealla on kuitenkin hurja määrä taitoa, vaikka tuloksissa se ei ole näkynytkään viime aikoina. Fabregas varmasti haluaa tänään pelata hyvin ja jos Hazard ja Costa saavat aikaa ja tilaa niin kyllä he edelleen osaavat maaleja tehdä.

Perinteisesti myös turhia erikoistilanteita on syytä välttää ja ylipäätään erikoistilanteissa pitää olla todella tarkkana, sillä Willian vetää loistavia suoria vapareita ja kulmissa sekä sivuvapareissa Chelsea on edelleen yksi sarjan vaarallisimpia joukkueita muun muassa Terryn, Ivanovicin, Zouman, Cahillin ja Costan ansiosta.

Jos pääsemme omalle parhaalle tasolle tai lähelle sitä en näe mitään syytä miksi emme voisi voittaa. Tuomarin pitäisi olla tänään hyvä, sillä Clattenburg viheltää ja ainakin itse pidän miestä koko sarjan parhaana tuomarina. Ei pitäisi siis olla tiedossa mitään Dean showta, kuten aiemmassa kohtaamisessa.

Kolme pistettä kiitos, olisi jo korkea aika ottaa ne Chelseaa vastaan.

COME ON YOU GUNNERS!!!

81 thoughts on “Vihdoin Chelsea nurin?

 1. Hessulle vielä eiliseen, että se homma menee just niin yksinkertaisesti, että tehdään tarjous ensin pelaajasta ja sitten korotetaan sitä tarjousta myyjän vaatimalle tasolle, jos pelaaja on riittävän hyvä hintaan nähden. Esim. Greizmann nyt oli vaan yksi heitto, joka ei varmaan tammikuussa irtoa edes kovalla rahalla, kun Atleticolla kulkee mukavasti ja ovat vielä Champions Liigassakin.

  Monestihan noille pelaajille on jo sopimukseen kirjattu sellainen ulosostopykälä, jonka maksamalla irtoavat välittömästi. Tai sitten seura ilmoittaa jonkun hinnan, jolla ovat valmiit myymään, kuten Everton esim. Lukakun kanssa 65M£. – Siinä olisi muuten taas yksi jo Premierissä tasonsa osoittanut pelaaja, joka varmasti siirtyisi mielellään ja välittömästi meille, jos vaan suostuttaisiin tuo pyydetty hinta maksamaan.

 2. Siirtyisihän Lukaku tuolla hinnalla juu, eri asia onkin tuo mainitsemasi hinta-laatusuhde. Sanchez ja Özil ovat aivan eri tason pelaajia kuin Lukaku ja hinnat olivat alemmat..

  Mutta edelleen väitän että ”world class striker” kategoriaan saan kolme tai neljä nimeä ja yksi niistä pitäisi hankkia jotta hyökkäys vahvistuu aidosti. Helpommin sanottu kuin tehty.

 3. PerryGroves puhuu asiaa. Onko muuten jo varmaa faktaa että mahdolline Abameyang siirto on kariutunu? Jos ton tason kaveri olis irronnu sillä n 45-50 millillä nii vittu heti kiinni. Nyt on kyllä wenkun jumalauta oltava päkiöillään huippuhyökkääjien suhteen. Kesällähä oli tarjontaa mutta ku ei wenkulle Cavanit; Benzemat ja Higuainit kelvannu. Oliha meille tullu Wellbeck ja jos vaikka Sanogon sais takaisi HALVALLA. Ja meidän on tosiaa turha pähkäillä ostaako muut seurat huippupelaajia vai ei. Van Gaal on jo paris vuades polttanu hiiloa 250 milli edestä ja polttaa vaikka tammikuus saman verran jos alkaa siltä tuntua. Jote turhaa ”murehtia” muiden ostoja tai ostamatta jättämisiä. Wenkun passiivisuudes on meillä jo aivan tarpeeksi ihimeteltävää. Onko toi METRO-uutiskanava joku aiva haistavitun kanava vai onko siihe mitää luottamista? Se informoi pari päivää sitte wenkun lausuneen että tosi kiireiset viimeiset 10 vrk tulee olemaa sirrtomarkkinoilla. Nyt tosni jäi hämärän peittooettä tarkottiko Wenkku meitä vai lähes kaikkia muita seuroja?
  Pyhimyksille hatunnosto. Nöyryyttivät munaa Old Traffordilla. Orgasmi oli perkele 5 vaille valamis

 4. Tais tarkoittaa muutenkin muita joukkueita. Ainakin jossain näin Wengeriltä sen perinteisen lausunnon, että ”ollaan aina valmiustilassa ostamaan jos löytyy poikkeuksellisia pelaajia joukkueeseen”. Tais kuitenkin samassa yhteydessä ihan rehellisesti mainita, ettei oo nyt kuitenkaan ketään kiikarissa. Ite ainakin oon ollu todella skeptinen noita Aubameyang-huhuja kohtaan ja omaan nenään ne on haissu lähinnä iltapäivälehtien palstatilan täytöltä ja levikinedistämiskeinoilta. Joka siirtoikkuna Arsenaliin kuitenkin yhdistetään ihan mieletön määrä pelaajia, välillä on tulossa Reus, Cavani tai miksei vaikka Benzema ja luulen että noilla jutuilla ei pahemmin mitään totuuspohjaa koskaan oo, kunhan vaan ihan rehellisiä juoruja. Aubameyang olisi pitänyt siinä vaiheessa hankkia kun Walcottille lätkästiin uus soppari ja miehestä leivottiin Wengerin toimesta kärkipelaajaa. Oli kuitenkin nähty ettei ne paikat kestä yhtään enempää vaikka pelipaikka siirtyisikin laidasta keskelle. Nyt tuskin Auba enää millään 50 miljoonalla enää välttämättä irtoaisi kun ollut jo pidemmän aikaa niin liekeissä, ellei sitten jostain syystä välttämättä haluaisi just Arsenaliin itse tulla. Kun olis vaan saanu sen Suarezin aikoinaan, niin ei noita siirtohuhuja uudesta kärjestä tarvis jatkuvasti lukea. Itse asiassa jopa Higuain olis kelvannu, vaikka en miestä minään superstarana pidäkkään hyvästä Napoli-formista huolimatta. Toivottavasti tänään kuitenkin nykysellä jengillä kolme pistettä ja takas sarjakärkeen. COYG!

 5. Wengerin eilisten puheiden perusteella vaikuttaa siltä, että alexis ei olisi avauksessa.

  Eiköhän ne siirrot tammikuun osalta ole jo tehty.

 6. Niin tuo Aubameyanghan taisi itse sanoa ettei halua lähteä Dortmundista. Syytä en tiedä… mukavoitumista ja kunnianhimon puutetta? -Jos siitä todella oli kyse niin parempi olla ostamattakin. Eihän tuossa hyökkääjätilanteessa minusta pääpointti ole ostaa Giroudin syrjäyttäjää (vaikka sekin kyllä kelpaisi), vaan mahdollinen korvaaja tai tuuraaja. Itse näkisin, että esim. juuri Shane Long olisi hyvä tähän rooliin. Siis huomattavasti parempi kuin nykyiset vaihtoehdot aivottomat Walcott ja Welbeck, joista vielä toinen pitkään loukkaantunut. 8 miljoonan hintapyyntö ei olisi edes minkäänlainen riski.

  • Pls, ei nyt sentään Sotonin vaihtopelaajaa, jonka kauden ainoa onnistuminen osui meitä vastaan. Täs nyt yritetään voittaa valkku eikä pyristellä sarjapaikan säilyttämiseksi. 29-vuotiaasta viiden maalin jampasta ei kukaan maksa kahdeksaa miltsiä.

 7. Cech
  Merte Kos Monreal Bellerin
  Flamini Ramsey Campbell Özil Theo
  Giroud
  Subs: Ospina Chambers Gibbs Gabriel Ox Elneny Sanchez
  Sinisillä costa avauksessa, hazard penkillä
  Coyg

 8. Longin maalimäärä on hyvä ellei jopa erinomainen pelattuihin minuutteihin nähden. Vrt. esim. Walcott. Lisäksi hyväksyisi varmasti pienemmän roolinsa Arsenalissakin mukisematta. Selvähän se on ettei meille koskaan tule siirtymään tuon profiilin pelaajia niin kauan kun Wenger on puikoissa, mikä on kyllä sääli ja saattaa taas maksaa mestaruuden. Minä ottaisin ehdottomasti.

 9. Hohhoijaa. Turha enää ilkkua celskin konttaamiselle, kun yksi Costa pyörittää meitä ja dumareita miten haluaa.

 10. Ei varmasti ole vammaa. sellainen ilme oli vaihtoon tullessa, että mitä vittua? seniilin järkeilyä vetää ainoa kärki pois ja hakea 70 min 0-0. kauanpa kesti taas. Mitäs sitten keksitään?

 11. nyt ollaan sitten tappiolla ja se on ihan sama hävitäänkö yhdellä vai viidellä. Voisi riskillä yrittää hyökätä enemmän. Sanchez ja uusi mies kentälle välittömästi! Flamini ja Walcott pois.

 12. Kovien pelien putki menee odotetusti. 2 pinnaa oli ennustamani saldo. Manageri vaihtoon kesällä ja vähintään puolet porukasta kallonkutistajalle käsittelemään häviäjyytensä arvoitusta.

  • Kuka vittusaatanaperkele käskee pelaamaan puolustuslinja noin ylhäällä? Ei jumalauta, peliä pelattu 20 min ja tuollainen vitun paitsioansa. Mitä helvettiä? Palaa aivan kiinni. Saatanan lampaat. Ja ihan turha tuomaria syyttää. Tilanne tulee niin äkkiä että Merte pakottaa tuollaisella liukkarilla antamaan punaisen.
   Ei jumalautaaaaaa.

 13. Noista saatanan filmauksista pitäisi antaa kunnon sakot ja tuntuvaa pelikieltoa jälkikäteen. Vaikka eipä sekään tärkeimpään, eli pisteisiin mitään auta.

 14. En oo kyl ihan varma, oliko puhdas filmaus costalta. Raju kaatuminen oli filmausta, mutta saattoi jokin hipaisu myös olla.

 15. Ei voi kuin yhtyä yleiseen valituskerhoon ton vaihdon osalta. Luultavasti kuitenkin kun alivoimalla pelataan, niin parhaat paikat tulee olemaan vapareista/kulmista niin miks ihmeessä ottaa ainoa äijä joka niitä maaleja päällä tosta porukasta on kykenevä tekemään niin penkille. Campbell olis ollu ainoo järkevä vaihto.

 16. On näitä joskus voitettukin vajaalla vaikka oltu tappiollakin…ainakin newcastle vieraissa joskus kymmenen vuotta sitten. Mestaruuden arvoinen porukka puristaisi tästäkin vähintään tasurin.

 17. Tilasto-Taivainen sekoilee oikein tosissaan – höpöttää näätä-costasta Brasilian maajoukkuepelaajana. Onhan se syntyjään brassi, mutta edustaa Espanjaa. No, ihan sama.

 18. Vaikka keskikentän remontti on ykkösasia kesällä, niin voisi toppareitakin vähän miettiä. Yksikään nykyisistä ei ole huippulaatua. Gabriel on osoittautumassa keskinkertaisuudeksi myöskin. Asia tulee nyt selvemmin esille, kun laitapakit ja maalivahti pelaavat tällä kaudella paremmin.

 19. Ei vaan käsitä tuota Merten liukkaria. Noin paljon kokemusta eikä ymmärrä omaa hitauttaan..

 20. Nyt on kyllä tosiaan Gabrielin näytönpaikka, pelannut niin vähän ettei ainakaan itellä muodostunu oikein tarkkaa mielipidettä miehen kyvyistä vielä. Eiköhän Flamini pistä seuraavan paikan sisään ja raavitaan tästä vielä pistää. Sanchez tokalla puoliajalla sisään niin kyl tää tästä.

 21. Mitä täällä tapahtuu? Tulin vasta nyt teeveen ääreen. Mistä Merten punainen. Oliko Costa toisena osapuolena??

 22. Costa pääs läpi ja Merte veti jalat alta vikana miehenä. Aika selkeä punanen. Perkeleen tyhmä sellainen tosin.

 23. Tapahtuu niin perinteisiä chelseaa vastaan… Mikäli tästä jollain ilveellä revitään voitto niin mestaruus tulee.

 24. Vie kyllä täysin fiiliksen matsista ulosajo. Toiv. Arsenalin pelaajat ajattelevat toisin. Pieni ihme tarvitaan tasuriinkin – ei oo oikein meidän jamppojen parasta osaamista tällaiset tilanteet.

 25. Yksi erikoistilanne ja siitä sisään.Nyt pitää veeeeeeenyä, joka jätkän.
  Mitähän Wenkku tekee vaihtojen suhteen?

 26. Koscielnyltä taas järkitaklaus. Selvä pilkku, mutta siimaa tulee. Nyt olis Sanchezin paikka osoittaa suuruutta.

 27. Konscielnylläkään ei kovimmissa peleissä pää kestä yhtään. Aivan selvä rankkari. Kaveri lähtee taklaamaan Fabregasia. Hyvä äijät! Mental strength!

 28. Oli merteltä kyllä totaalisen amatööri meininkii!! Mitä vittua se ajatteli? Ois antanu mennä läpi vaan ku pelas noin päin vittua. Helpompi se on mun mielestä 1-0 tappioasemasta lähtee ajaa takaa täysmiehisenä ku yrittää vajaalla pelaa 0-0. Tosta bfg:stä on aika ajanut ohi. Onneks tälläkertaa en kusettanut itseäni ennen peliä, et tässä olis jotain saumaa. Tää sama paska on nähty liian monta kertaa. No se siitä…..

 29. Merte teki niinkuin jokainen pakki olisi tehnyt, ja costa dyykkas ilman kontaktia – katso videolta hidastus..
  Özil hiipuu, ramsey pihalla, walcott hukassa, monreal antoi liikaa löysää chelskin maalissa… This is arsenal..

 30. Viimeistellä olisi pitänyt sekä Poolia vastaan toisella jaksolla että tässä nyt alivoimapaikoissa. Viimeinen särmä puuttuu joukkueesta ns suuruuden hetkillä ja se tekee eron voiton ja tuhon välillä.

 31. Hyvin Chelsea on liimannut Arsenalin tekijämiehet ja pallot ja paikat jääneet tunnetuille tuhnuille. Ei se ihan tuuria ole, vaan sinisten osaamista.

  • Sillä lailla! Mikäköhän on Giroudin vointi? Toivottavasti ei loukkaantunu. Eikö tuon Merten oikeasti voisi jo vaihtaa pois, Hyypiäkin olis nopeampi. Pakko tunnustaa että odotin vain tasapeliä tästä pelistä mutta tappio tuntuu pahalta.

 32. Katkera tappio, erittäin katkera ja vaikea sulattaa. Momentum taisi hävitä siitä Poolin yliajan tasoituksessa ja sen jälkeen sisua ja älyä on pelistä puuttunut. Poolia vastaan peli oli parhaimmillaan laadukasta ja tehokasta.

  En nyt jaksa tämän jälkeen yrittääkään heti analysoida mestaruustaistelua. Totean vain, että täydellinen pannukakku eli St. Totteringhamin menettäminen on aivan mahdollinen. Loskanvalkoisilla on 2 pinnaa vähemmän, reilusti parempi maaliero ja kotimatsi Arsenalia vastaan. Ennen kaikkea parempi pelivire. Arsenalin sijoitus voi olla mitä tahansa väliltä 1.-5. edelleen.

 33. On tää niin ennalta arvattavaa: ulosajon jälkeen vastustaja saa heti maalin eikä tasoihin päästä, vaikka lopussa pientä painetta olikin. Spuds on jo kahden pisteen päässä – ei kyl naurata yhtään sekään.

  Oli muuten sit eka kerta, kun flamini poistui Emiratesilta hävinneenä.

 34. 6 peliä ilman maalia Chelsea vastaan peräkkäin – sattumaa. Merten punainen isossa pelissä paitsioansan pettämisen johdosta – sattumaa. Liverpool pelin 90min tasoitus – sattumaa. 4-0 Southamptonia vastaan – sattumaa. Kevät tulossa…………..

 35. Eipä jaksa edes vituttaa. Chelsea tappiot jo niin peruskauraa. onpahan taas Wengerillä jo selitys valmiina kun tuli ulosajo.

 36. Odotin voittoa, celssi ei osoittanut juuri mitään ylivoimasta huolimatta. Paskaa peliä pelasivat edelleen… vitun huono päätös hyvälle vkl:lle.

 37. Se oli sitten siinä. Ei ollu Sanchezistakaan messiakseksi. Ihan vitun laimeaa, oikeastaan kaikilta vajaalla tai ei. Ei puristusta, eikä mitään muutakaan, piiripienipyörii kyllä näyttävästi välillä kymmenelläkin, mutta tehot on tutut. Tämä jengi ei voita yhtään mitään suurta ilman massiivisia muutoksia. Pitää toivoa, että City saa pelinsä rullaamaan loppukaudella, koska mitään tuhkimotarinat ei nappaa tippaakaan ikinä (ellei sitten ole kyse Porin Ässistä).

 38. Aikamoinen päiväni murmelina -fiilis tästä kaudesta ollu kyllä vuodenvaihteen jälkeen. Tuntuu että mitään ei oo edellisistä kausista opittu ja eteenpäin ei oo menty, vaan sama homma toistuu vuodesta toiseen. Oliskohan tää nyt sit kuitenkin Leicesterin kausi.

 39. Tässä pitäis odottaa kevään ihmenousua, mutta sellaisesta ei nyt ole merkkejä. Äläkä wenger vaan osta enää ketään ettei togetherness järky.

  Jäljellä vierasmatsit molempia mansen jengejä ja spudsia vastaan eli hyvältähän kevään ohjelma näyttää, kun tammikuussa saimme raavittua kaulaa muihin… Vai mites se nyt oli.

 40. No, turha tästä on koko joukkuetta syyttää. Tappio tuli ja sillä selvä. Arviointivirhe Merteltä mutta oliko kontaktia….?? jos oli, tilanne oli selkeä. Jos ei, niin vaikea siitä on merteä syyttää. Joka tapauksessa mukana ollaan siltikin, kiitos tasaisen ja yllätyksellisen sarjan. Toki, kolme etukäteen hankalaksi tiedettyä peliä tuotti kaksi pinnaa mutta siltikin se on pahasti alakanttiin. Tänään Chelskille tehtiin kaikki kovinkin helpoksi. Ei voi mitään vaikka kuinka vituttaa…..

 41. Hyvä huomata, ettei Chelsealle häviäminen ja maalitta jääminen ole mitenkään Mourinhosta kiinni. Pelaajilla on vaan yliote Arsenalin nössöistä.

  Kun lukee näitä tennismiljonäärien lahjontajuttuja, tekisi mieli spekuloida enemmänkin Arsenalin käsittämättömistä Chelsea-punakorteista, mutta ei nyt jaksa. Ehkä esim. Merte on vaan aika keskinkertainen toppari, jolla pää pettää kovissa paikoissa.

 42. Nyt on niin helppoja matseja edessä, että saamme varmasti arvioida millainen sateentekijä el-Neny mahtaa ollakaan. Jos mies ei pääse heilmikuussa kentälle, on varmaan huonompi mitä Wenger odottikaan.

  • Eiköhän sitä burnley-matsissa kokeilla. Siinä onkin wengerillä pähkimistä, millä jengillä se pelataan, kun heti seuraavana tiistaina pusketaan Sotonin prässiä vastaan. Wengeriä tod.näk. himoitsee historiallinen kolmas peräkkäinen fa cup, mutta eiköhän valkkupokaali hotsita enemmän. Lisäksi burnley pitäisi hoitaa vaihtopenkkijampoillakin + rotsi yms.

 43. Niin Saksahan hyllytti Merten hyvissä ajoin kisoissa ja mestaruus tuli. Paha tuota on silti poiskaan panna, kun ei ole muita sen parempia. Koscielny koomaa yhä tasaiseen tahtiin ja seuraava pilkku tai aiheutettu rankkari on jo kulman takana. Gabriel myös sitä samaa nössökerhoa kuin muutkin.

 44. Kyllä nyt on niputettu Merte, Kos, Gabriel, Theo… Enää puuttuu, että joku ilmoittaa Özilin olevan liian huono tai Cech taas imaisi maalin. Oikeastaan siis pieni ihme tai käsittämätöntä tuuria, että olemme kolme pistettä kärjestä, kun näillä nössöillä sulamme vähänkin tiukassa paikassa. Näin kävi Olympiakosia vastaan, City-pelissä, parissa cup-finaalissa… Eiku.

  Ja mä siis pidän itseäni kriittisenä kannattajana, mut en ehkä olekaan, kun en haluaisi myydä kaikkia brittipelaajia ja pidän Kosia valkun parhaana topparina.

 45. Theo lienee jokaisen kannattajan mielestä turhauttava pelaaja, on luonnollista että rapaa tulee aina näinä hiljaisina kausina. Mies ei vaan ole kovin paljon pelissä sisällä edes maaliputkipeleissään.

  Itse olen kyllästynyt siihen, että A-luokan topparit on puuttuneet Arsenalista jo kauan. Onhan näitä kovempia tullut nähtyä aikoinaan. Hieman lämpenin jo viime kevään putkessa Merte-Kos-parille, mutta tämä syksy on ollut tutumpaa haparointia, vaikka Cech takana on ollut rautaa. Ilman huippumaalivahtipeliä maaliero olisi surkeampi ja pisteitä vähemmän. Alan ymmärtää ja kannattaa Terryn vai kuka se nyt oli lausuntoa. On tyydytty liian kauan aikaisemmin keskikertaiseen maalivahtipeliin ja edelleen topparipeliin.

 46. Aivan, se on jokseenkin käsittämätöntä, että saldolla 13 5 5 ollaan vain kolme pistettä kärjestä. Normaali tilanteessa eroa olisi samalla saldolla ainakin 10p enemmän. Minusta tuohon saldoon ei vaan voi missään nimessä olla tyytyväinen. Ja kyllä, tuota joukkuetta tulisi tuulettaa kunnolla, että tuo sulamismentaliteetti saadaan katoamaan… alkaen managerista niin kuin on jo vuosia hoettu.

 47. Alexis näytti olevan hyvässä kunnossa. Olisi alusta asti pitänyt olla kentällä, tuntuma hiukan haussa, mut who cares kun parempaa ei ole, eikä celssikään ole mikään huippujoukkue.

  Edelleen toivoisin että Walcott alottaisi KÄRJESSÄ ja Giru sisään kun puolustus on väsytetty. Tämä toimi alkukaudesta ja myös Walcott pelasi hyvin..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s