Debuchy, Jenkinson, Coquelin ja Elneny

Debuchyn lainaamisesta tai jopa myymisestä tammikuun aikana on spekuloitu paljon. Mielestäni ranskalaista ei pidä missään nimessä päästää pois ellei tilalle ole jo katsottuna pelaajaa, joka pystyy samalla tapaa paikkaamaan Bellerinin poissaoloja.

Paljon on kirjoitettu myös kuinka Jenkinson saattaisi tehdä paluun West Hamista kesken lainan ja näin ollen Debuchy olisi mahdollista lainata jonnekin loppukaudeksi. Tämä olisi periaatteessa sopinut itselleni, sillä en näe suurta eroa pelaajien tasossa tämän kauden perusteella, sillä niin alakanttiin Debuchy on pelannut. Tosin mahdollisuuksia pelata on ollut aivan liian vähän, mutta silti.

Jenkinson kuitenkin loukkaantui vakavasti viime sunnuntaina Manchester Cityä vastaan ja polvivamma tietää ilmeisesti leikkausta sekä kuukausien kuntoutusta. Näin ollen tämä vaihtoehto kutsua Jenkinson takaisin on lopullisesti poissuljettu.

Toki en jaksa uskoa, että Wenger olisi näin toiminut edes, vaikka hyvin todennäköisesti Debuchyn päästääkin lähtemään, vaikka se ei olekaan joukkueen edun mukaista. Edelliseen persuteluna, että Wenger ei kutsu takaisin edes Gnabrya, vaan jättää lupaavan saksalaisen mieluummin Pulisin koirankoppiin ja satunnaisia reserviotteluita jos niitäkään pelaamaan. Täysin järjetöntä, mutta sitähän managerimme toiminta on aivan liian usean asian suhteen.

Viikonlopun Burnley kohtaamisessa saattaa olla muutama loukkaantumisista toipunut pelaaja mukana. Rosicky on kai pelannut reservien kanssa 45 minuuttia ja saattaa olla mukana kokoonpanossa. Tosin tällä ei nyt suurta merkitystä ole, sillä tsekki ei tunnetusti pysy kunnossa yhtään ja muutenkin Wengerin luotto mieheen on olematonta, vaikka jatkosopimuksia kovalla palkalla onkin vuosikausia antanut jostain käsittämättömästä syystä antanut.

Paljon tärkeämpi on saada takaisin Coquelin ja tämä saattaa olla mahdollista. Joku 30 minuuttia lopusta voisi olla sopiva määrä, sillä tuskin kannattaa parin kuukauden poissaolon jälkeen heittää miestä suoraan avaukseen.

Samaa mieltä olisin Sanchezin kanssa eli toisen kerran vaihdosta sisään ja peliaikaa joku puolisen tuntia ja sitten mahdollisesti tiistaina avaukseen Southamptonia vastaan. Kolme peliä reiluun viikkoon ja kaksi niistä avauksessa ei olisi millään tavalla järkevää peluutusta heti loukkaantumisen jälkeen.

Mahdollisten loukkaantumisista toipuneiden pelaajien lisäksi suurin mielenkiinto kohdistuu todennäköisesti Elnenyn tilanteeseen. Kuten arvelin ei miehestä ole mitään apuja mestaruustaistelun kannalta, sillä egyptiläinen ei pysty syrjäyttämään avauksesta edes hyvin keskinkertaista Flaminia tai ylipäätään ole saanut edes vielä yhtään peliminuuttia, vaikka esityksemme ja tulokset ovat olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia kahdessa viimeisimmässä ottelussa.

Ehkä kuitenkin sarjatasoa alempana pelaavaa joukkuetta vastaan Elneny nähdään vihdoin kentällä. Saa nähdä ja syytä olisi, sillä jos lauantainakaan ei tule minuutteja, niin en ymmärrä mikä tämän ostoksen tarkoitus oli.

13 thoughts on “Debuchy, Jenkinson, Coquelin ja Elneny

 1. Debulle peliaikaa kiitos!! Käsittämätöntä tumpulointia Wengeriltä… vaikka Wenger voittaisi tällä kaudella kaikki pokaalit niin en jaksa enää sietää tuota systeemiä millä peluuttaa pelaajia.

 2. Elneny hankittiin ainoastaan lisäämään paitamyyntiä ja muutenkin fanitusta Pohjois- Afrikassa. Wenger toimii kuten rahanahneen yrityksen toimitusjohtajan kuuluukin.

 3. Eiliseen kipparinauha keskusteluun ajattelin lisätä oman lusikan soppaan. Eiköhän tuo Theon kipparinauha ollut kertakokeilu ja siihen se saa jäädäkin.Myöskään Arteta ei oo ollu kipparinauhan arvoinen ollenkaa kuten mies ei enää kuulu muutenkaa valioliigatasolle. Mielestäni kipparinauha on lähinnä kahden kauppa. Cech tai kos. Ramsey ehkä koska taistelullaa näyttää esimerkkiä. Özil ei mielestäni luonteensa puolesta siihen sovellu vaikka taitava pelaaja onkin. Samoin Ollille ei voi antaa koska joskus on kuin vanhainkodista lomalla. Nythän mies on kyllä ollu iskussa. Penkittäminen alkukaudesta teki terää asennepuolelle. Joten Cechistä tai Kosista kippari on mun johtopäätös. Muutama päivä tammikuun siirtoikkunaa jäljellä. Kuinkaha monta nimimiestä meille vielä tuleekaa. Jätetää kuitenki vielä vuosiluku avoimeksi

 4. Asiasta toiseen. Joku taho viittas eile että Real olis hommaamas Öziliä? ei kai tää perkele voi olla totta. Meinaan että Wenkkuha myy jos vaa saa miälestään tarpeeksi. Se mikä on tarpeeksi onki jo kolmas juttu ja neljäs on se että kuka tilalle. Wenkun tapanahan on ollu viime vuodet myydä parhaat pelaajat pois. Toivottavasti pelkkä uutisankka

  • Onhan se nyt selvää että Alexis ja Özil alkaa katselemaan muualle jos tällä kaudella ei vakavasti haasteta loppuun asti mestaruudesta. Tuskin heitä kiinnostaa vuodesta toiseen pelata Wengerpokaalista.

  • No, ei nyt ihan noinkaan. RvP:n jälkeen ei ole pahemmin myyty.

   Elneny hankittiin nyt, kun tammikuussa ei ole hintakilpailua kehityskelpoisista pelaajista – tammikuussa pääasiassa hankitaan akuutteja vahvistuksia.

   • Wenger ei toisaalta suuresti koskaan estele, jos pelaaja todella haluaa lähteä. Motivaatiokuopassa kun on vaikea pelata loistavasti. Joten kyllä se uhka parhaiden lähdöstä on todellinen, vaikka vielä on vaikea arvailla miten tarkalleen käy. Häviämisessä on niin monta vivahdetta, jotkut pahempia kuin toiset.

    Özil ja Sanchez ovat maajoukkuepuolellakin voittaneet ne pokalit, jotka maansa kanssa voivat. Enää jää liigamestaruudet ja UCL-pokaalit.

 5. Ehkä hieman mennään asioiden edelle kun manageria syytetään jo tulevasta myynnistä/myynneistä mistä ei ole käyty mitään virallisia keskusteluja. Myös se että joka kauden jälkeen kaikki huippupelaajat haluavat Arsenalista pois, vaikuttaa aika kaukaa haetulta. Asia tuntuu olevan täysin päinvastoin viime vuosina. Özil, Sanchez ja Cech ovat kaikki sanoneet että halusivat Arsenaliin voittamaan pokaaleja ja että joukkueessa ja sen managerilla on suuri halu voittaa pokaaleja. Tämä ei oikein sovi kuvaan mitä kannattajien keskuudessa viljellään.

  • Entäpä se, että moni ulkopuolinen ”huippupelaaja” katsoi seuran taloutta ja miehistöä ja ajatteli, että Arsenal on nousussa ja rahaa vahvistuksiin on? Vaan entä, kun osin seurankin hypettämät odotukset eivät toteudu? Mitäs sitten käy?

   Arsenal on suosittu ainakin keskinkertaisten pelaajien joukossa vahvana palkanmaksajana ja nuorten lupausten keskuudessa peliajan antajana ja läpimurron tarjoajana (helppo lisäksi siirtyä varsinaisiin ökyihin seuran pehmeyden takia vrt. Pool).

   Toki joku pelaaja voi pitää kahta perättäistä FA cuppia hienona pokaalisateena, mutta epäilen etteivät Özil ja Sanchez. Sanchez taisi suoraan sanoakin, että odottaa parempaa.

 6. Ei oo estelly ei. Rvp:tä alko vituttaa ku tiesi että mestaruutta ei wenkun opein tule. Ei siinä auttanu kapteeninnauhat ei mitkää muutkaa. Wenkku vinku enne Rvp:n myyntiä että ”ei oo varmaa saammeko pidettyä Rvp:tä”. No ei tuolla asenteella saatana saakkaa pidettyä. Kyllä se niin on että jokainen HUIPPUPELAAJA haluaa saada nimensä historiankirjoihin MESTARINA tai siis MESTARIJOUKKUEES. Rvp lähti manuun ja mitä tapahtu? Pelas ittellee ja munalle mestaruuden. Rvp:n jälkee huipuista lähti Bacary Sagna. Tää kevät näyttää onko meille imua vai käykö nii että jos tulee totaali floppikevät nii taas parhaat lähtee ja taas joukkueen rakentaminen alakaa alusta. HUHUU WENKKU: MUUTAMA PÄIVÄ SIIRTOIKKUNAA AUKI

 7. Hudson ja Isse iha oikeas siinä että parina viime vuonna huippuja ei oo lähteny. Mainitsemani Sagna viimesenä. Mutta tarkennan kuitenki että en oo sanonu wenkun olevan kauppaamas Öziliä vaan jostain luin että Real olis Özilistä kiinnostunu joka toivottavasti on uutisankka. Mutta osaako joku sanoa syytä minkä takia meiltä on sitte lähteny pelaajia parhaasta päästä? Rvp, Fabregas, Nasri, Sagna yms. Luulis että tän tason kaverit hiffaa ittekki että mikä on voittava hevonen ja pelaa rahat sille. Kukaan näistä ei jääny Wenkun komentoon. Miten muute wenkussa ilmenee polttava halu voittaa pokaaleja? Miten se näkyy niinku konkreettisesti? Siis tarkotan nyt iha oikiasti PALAVAA HALUA VOITTAA MESTARUUS JA TEHDÄ KAIKKENSA SEN ETEEN. Selitys pelkästä Elneneyn ostosta ei mee läpi. Tai uskokoon ken tahtoo mutta mulle nää toimet (ostot) ei riitä. No nyt tapetilla Morata jälleen kerran. Onko seki täys uutisankka vai onko jollai parempaa tiatoo. Ristiriitaista on se jos wenkku olis ny valmis maksamaa yli 40 milliä vähä epävarmasta kaverista mutta ei ollu viime kesänä valmis maksamaa samoja summia Benzemasta, Cavanista tai higuainista. (ketähän ne nobodyt on)?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s