FA Cup viikonloppu ja loukkaantumislista perinteisesti tyhjenee siirtoikkunan loppua kohden

Tänä viikonloppuna ei ole tiedossa Valioliigakierrosta, sillä vuoron saa FA Cupin neljäs kierros. Arpa oli mukava, sillä kotiottelu Burnleyta vastaan ei lukeudu todellakaan pahimpiin mahdollsiiin, vaikka vastustajamme onkin hyvässä vireessä sarjatasoa alempana ja toki vielä viime kaudella pelasi Valioliigaa.

Siirtoikkunaa on jäljellä muutamia päiviä ja näyttää vahvasti, että Wenger ei aio vahvistaa joukkuetta enää millään tapaa. Massiivinen virhe, joka tulee maksamaan taas kalliisti talven ja kevään aikana. Selittelyt ovat suurin piirtein samat kuin ennenkin, joten sillä saralla ei mitään uutta.

Perinteisesti myös virallisille sivuille ilmestyy aina näin siirtoikkunoiden lopussa uutisia kuinka lähes kaikki pelaajat ovatkin parantuneet loukkaantumisista tai ainakin lähellä sitä. Viimeisimmän managerimme kommentin mukaan ainoastaan Wilshere ja Cazorla ovat enää joitakin viikkoja sivussa ja muut pelikuntoisia.

Aika kaukana totuudesta, sillä Welbeck on ollut lähemmäs vuoden sivussa ja managerimme mukaan osallistunut vasta yhteen joukkueharjoitukseen. Tätäkin pitää epäillä, sillä miestä ei näkynyt harjoituskuvissa, vaikka managerimme puheiden perusteella olisi pitänyt.

Ettei vain tässä olisi taas perinteinen Wengerin ”internal solutions” -menetelmä käytössä eli mitä sitä ostamaan kun loukkaantuneita on joskus palaamassa. Totuus on vain, että niin kauan kun managerimme laskee jotain Rosickyn, Wilsheren, Artetan tai edes Walcottin, Gibbsin ja Oxin kunnossa pysymisen varaan, niin ongelmat jatkuvat.

Ei ole vaikea veikata, että pian siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen ilmeneekin takapakkia muutaman loukkaantuneen pelaajan kohdalla ja lisäksi sairastuvalle liittyy muutama uusi nimi. Näin on lähes aina käynyt, mutta eipä managerimme ota aiemmista kerroista opiksi, vaan mieluummin tekee asiat samalla tavalla kuin ennenkin ja toivoo parasta, vaikka se johtaakin lopulta taisteluun nelossijasta mestaruuden sijaan.

Huomenna joka tapauksessa jatkuu kahden peräkkäisen FA Cup voiton puolustus ja täytyy toivoa hyvän vireen ja onnen jatkuvan tässä kisassa. Asennoituminen on avainasemassa, mutta myös kokoonpanon täytyy olla järkevä, eikä läheskään koko avausta voi vaihtaa. Jatketaan tästä aiheesta kuitenkin huomisen päivityksessä.

8 thoughts on “FA Cup viikonloppu ja loukkaantumislista perinteisesti tyhjenee siirtoikkunan loppua kohden

 1. Wenger ei muuten ole vähään aikaan käyttänyt yhtä valttikorttisloganiaan: Like a new signing. Welbs? Jackie?

 2. Tuo on ihan totta, että yhtäkkiä ei ole enään ketäänloukkaantuneena.
  Huolestuttavaa.
  Pidän itse sitä aina varmana merkkinä lopun alusta, kun Villen skenaariot käyvät toteen.
  Toki ne nykyään osuvat maaliin vähän turhankin usein.

 3. Wenger on joidenkin lähteiden mukaan kertonut, että Tammikuun ostokset on nyt tehty. Voi miten mukavaa.. Voihan toki olla bluffiakin.

 4. Ei tässä pysty enää uskomaan, että yhtään vahvistusta olis enää viime metreillä tulossa. Pahin pelko on toki olemassa, että ostetaan paniikissa joku valmiiksi loukkaantuneena oleva vesijuoksija, tyyliin Källström, vai mikä lie olikaan, tässä taannoin…pahaa unta aiheuttaa vieläkin…
  Toivotaan nyt kuitenkin, et miehistö pysyis terveenä kevääseen asti. Saumat on vielä keväällä pystin nostoon, mut penkiltä ei liikaa tulivoimaa löydy…Mielenkiinnolla odottamaan huomista avausta

 5. Eiköhän tuo ole ollut kokoajan selvää, että elneny oli yhtä kuin ”busy in january”. Jos keväällä ei juurikaan loukkaantumisia tule, niin eihän siinä mtn.

 6. Toivo ja Usko ei mahdu samaan lauseeseen…mut Wenkku määrää marssijärjestyksen ja näillä mennään, syteen tai saveen

 7. Muna menossa jatkoon cupissa, vaikka Derby pistänyt välillä Munan tiukoilla. Mut vaikea tietty voittaa, kun Munalle hyväksytään paitsiomaali (1-3:een) ja Derby ei saanut 1-2:ssa rankkaria, vaikka schneiderlin potkaisi Derby-peluria boksissa päähän.

  • Edelleen protestoin Viasatin älytöntä tapaa katkaista lähetys lähes välittömästi ottelun jälkeen, vaikka seuraava ohjelma alkaa vasta 10 minuutin päästä – ei maalikoostetta yms. Toiv. tajuavat parantaa tapansa ensi kaudella Valioliigalähetyksissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s