Manageri on syy minkä takia emme voita tälläkään kaudella mestaruutta

Pettymys tai pikemminkin jonkinlainen voimattomuus on tunne tällä hetkellä päällimmäisenä. Käsittämätöntä kuinka periaatteessa sarjataulukkoa vilkaisemalla meidän pitäisi olla edelleen mukana mestaruustaistossa erityisesti, kun huomenna on vastassa edellä oleva Tottenham paikallispelissä. Silti totuus, jonka me kaikki tosiasiat myöntävät goonerit tiedämme on, että tämä ei ole mestarijoukkue ja ylivoimaisesti suurin syy siihen on Wenger.

Pelaajamateriaaliltamme olemme parempia kuin Leicester ja Tottenham, vaikka tietysti noista muutamia pelaajia mahtuisi meidänkin avaukseen. Kokonaisuutena kuitenkin olemme parempi, mutta se ei valitettavasti näy kentällä, eikä sarjataulukossa.

Hyvät managerit saavat joukkueesta enemmän irti, vaikka pelaajat eivät olisi huipputasoa. Leicester ja Tottenham ovat tästä hyviä esimerkkejä. Meillä tilanne on taas päinvastainen ja näkeehän sen esityksistä, jotka ovat jo kuukausia olleet surkean ja heikon välimaastossa. Wenger tekee joukkueesta huonomman kuin pelaajat ovat.

Ja mielestäni on turha ottaa tähän Chelseaa, Cityä ja Manua, sillä nuo ovat kutienkin viime kausina voittaneet liigan, Mestareiden liigan ja muita pokaaleja. Surullisinta on, että edes tällä kaudella, jolla näillä kaikilla seuroilla sattui äärimmäisen harvinaisesti samaan kauteen todella heikko jakso emme pysty voittamaan mestaruutta, vaan se menee joko Tottenhamille tai Leicesterille.

Meillä kaikki on niin ennalta arvattavaa ja mitään toivoa paremmasta ei yksinkertaisesti ole. Kaikkea ei yritetä tehdä menestymisen eteen, vaan tyydytään keskinkertaisuuteen ja se on täysin anteeksiantamatonta. Paljon mieluummin sitä näkisi voitettavan liigamestaruuden silloin tällöin, vaikka se toisaalta tarkoittaisi välillä sarjasijoitusta neljän sakin ulkopuolella. Samoin Mestareiden liigan voitto edes kerran, vaikka sitten emme pelaisi pariin vuoteen kyseisessä kisassa ollenkaan.

Oli lähinnä huono vitsi myös kuinka uutiset 70-125 miljoonan kesän siirtokassasta alkoivat heti Manulle kärsityn tappion jälkeen ja jatkuivat Swansea nöyryytyksen myötä. Sinänsä nämä voivat pitää paikkansa ja Wengerillä olisi varmasti paljon rahaa käytettävissä jos managerimme vain haluaisi näin toimia joukkueen vahvistamiseksi. Silti uutisten pääasiallinen tarkoitus on kai uskotella kuinka ensi kesänä kaikki on toisin ja joukkuetta vahvistetaan varmasti. Ei kai kukaan kannattaja voi uskoa enää, että näin oikeasti tulee tapahtumaan Wengerin johdolla?

Jotenkin on niin tyhjä olo, että lopetan suosiolla tähän. Ainoastaan loppuun pari loistavaa artikkeli tästä tilanteestamme. Ensin Onlinegoonerin sivuilta löytyvä hieno kirjoitus managerimme toiminnasta. Toisena Le Groven eilinen päivitys ja viimeisenä B*rca tappion jälkeen kirjoitettu artikkeli, joka peilaa Flaminin kautta tilannettamme.

9 thoughts on “Manageri on syy minkä takia emme voita tälläkään kaudella mestaruutta

 1. Paljon porua aina miten Chelsea, City ja Manu konttaa jonain kausina. Ja miten nyt Arsenal pystyy kaatamaan nuo kaikki, no ehkei sentään Chelseaa, ainakaan sitä ei ole aikoihin tosipeleissä nähty. Mutta, konttaamisen vastapainoksi näiden muiden valmennus saa myös unelmavireen jonain kausina ja pyttyy matkustaa milloin millekin kilpailijalle. Wenger ei vaan saa tuollaista liitoa enää kirveelläkään aikaiseksi, eikä edes sitä ”tuurimestaruutta” tule. Tuolla kärjen tuntumassa roikkumisella sen pitäisi melkein jo normaalivariaation mukaan tulla, vaan ei tule, koska henkinen puoli on kuitenkin pisteiden variaation taustalla, eikä pelkkä kulloisenkin nipun absoluuttinen taso. Jos absoluuttinen taso olisi kovin määräävä, ei Fergusonin Manu juuri olisi kannuja viimeisen 10 vuoden aikana nostellut. Manulla ei ollut kovin nippu juuri koskaan öljyrahan ilmestettyä kuvioihin.

 2. Checin loukkaantuminen käy Wengerille varmaan loppukauden tekosyyksi menestymättömyyteen. Sanchezin kommentti uskonpuutteesta osui oikeaan. Tuo voitontahtoon psyykkaaminen on managerin tärkein tehtävä joukkkueen kasaamisen jälkeen ja se ei v…u vaan suju. Mikähän herättäisi seurajohdon siihen, että manageri saataisiin vaihtoon.

 3. Huono homma toi Cech’in loukkaantuminen.Nyt mitataan sit Ooooospinan todellinen taso.
  Jos ei töttenhöt kaadu huomenna, niin ei kaadu kyllä hull cupissakaan. Ja sit on kausi paketissa. Toivottavasti hna nähdään taisteleva ja kaikkensa likoon laittava Arsenal.

 4. Jaahas, wengerin mielestä molemmat swansean maalit ois pitänyt hylätä: Ekaa edelsi özilin rikkominen ja toka oli paitsio. Eikö se ikinä löydä muuta kuin tuomarivirheitä?

 5. Juuri tuo alleviivaa managerin vaihtamisen tärkeyttä. Joukkueen asenne on kuin lyödyillä koirilla, eikä itsekritiikkiä ole puolen pilkun vertaa.

 6. Ennen kaikkea, ennen oli Adams ja Vieira, joita ei managerin ininät kiinnostaneet, vaan he ottivat pelitilannehaasteen vastaan. Hanskat pois ja turpiin, niin sanoakseni.

 7. Hauskaa, tänään voitto ja leicester kärsii tappion ja tadaa homma jatkuu..

  • Olen samaa mieltä, ettei Wenger ole enää tässä päivässä. Verrattavissa marginaalilajin sakkepietilöihin,jortikoihin,aravirtoihin. Liverpool pestasi Kloppin, josta olen äärimmäisen kateellinen. Veikkaan joukkueen olevan ensikaudella meidän edellä ellei muutosta tule. Manageri vaikuttaa myös siihen ketä pelaajia saadaan. Ketä kiinnostaa pelata fossiilin makuupussimiehen joukkueessa, ei ketåån. Meillä on nyt nåennäisesti nimekäs joukkue ilman tähtiä. Tarvittaisko me managerin lisäksi vielä se ”henry” ettå uskallettaisiin joskus mestaruus voittaa? Tällä menolla keskikasti kutsuu vaikka olisi 300 laittaa hankintoihin. Hajutonta ja mautonta…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s