Yhdeksän (9) vuotta tänään täyteen blogin historiassa

Näin ne vuodet vaihtuvat ja yhdeksän vuotta tulee tänään täyteen blogin ensimmäisestä päivityksestä. Kertaalleen on vaihdettu alustaa ja osoitetta, mutta muuten perusidea on pysynyt hyvin samana. Vetovastuu on myös vaihtunut, kun Hente aloitti homman ja itse jatkoin jossain vaiheessa.

Onneksi edelleen saamme kuitenkin silloin tällöin lukea edelleen Henten ajatuksia samoin kuin jo tutuiksi vierailijoiksi muodostuneiden Eeron ja Issen tuotoksia. Nämä ovat korvaamattoman arvokkaita asioita peruspäivitysten lisäksi ainakin itselleni ja melkeinpä veikkaisin samaa mieltä olevan usean lukijan.

Vaikea edelleenkään uskoa ensimmäisestä päivityksestä olevan yhdeksän vuotta. Enpä olisi siinä vaiheessa koskaan kuvitellut missä ollaan lähes vuosikymmen myöhemmin. En olisi myöskään uskonut, että emme ole edelleenkään voittaneet liigamestaruutta, mutta se on toinen tarina ja siihen ei mennä tämän enempää tänään.

Eriävistä mielipiteistä, jotka ovat homman suola, huolimatta pääasiassa kommentit ovat asiallisia vaikka ollaan asioista välillä tai useinkin eri mieltä. Siitä kiitos teille kommentoijille, sillä eipä ole tarvinnut käytännössä koskaan alkaa poistamaan kommentteja. Jatkakaa samalla linjalla ja mielipide voi olla lähes mikä tahansa, kunhan sitä voi jotenkin perustella, eikä se mene henkilökohtaisuuksiin toisia kommentoijia kohtaan.

Voimme olla kaikki ylpeitä, sillä ainakaan tietääkseni millään toisella (jalkapallo)seuralla ei ole vastaavaa blogia Suomessa. Tämä koko juttu ei ole vain kirjoitusta ja kommentteja päivittäin netin syövereissä, vaan tätä kautta itse olen tutustunut uusiin ihmisiin, joita tuskin olisin muuten koskaan tavannut. Luultavasti näin on monella muullakin ja tämä on ehkä se kaikkein hienoin asia, jonka Henten kanssa olemme saaneet vuosien varrella aikaiseksi tällä blogilla.

Tietysti päivittäinen kirjoittaminen, lukeminen ja kommentointi toimivat iloja, suruja tai mitä vain tunteita jakavana keinona. Tietysti pelipäivät ovat tässä erityisasemassa, mutta on niitä paljon muitakin hetkiä ja päiviä, jolloin tulee tarve kertoa omia ajatuksia tai vain saada lukea mitä muut ajattelevat ja ovatko kenties samaa vai eri mieltä asioista.

Kiitokset teille kaikille lukijoille ja kommentoijille, jotka jaksatte päivästä toiseen tulla tähän osoitteeseen ja tehdä blogista sen mitä se nykyään on. Jatketaan tästä päivä kerrallaan kohti kymmenvuotissynttäreitä, vaikkakaan mitään lupauksia en pysty antamaan tuon merkkipaalun saavuttamisesta.

17 thoughts on “Yhdeksän (9) vuotta tänään täyteen blogin historiassa

 1. Kiitos Ville, Hente, Isse, Eero ja kaikki muut, jotka on olleet blogin kirjoituksessa mukana näiden vuosien myötä. Päivittäin on tullut blogia lähes sen koko eliniän ajan tullut luettua ja laatu on pysynyt rautaisena, vaikken ihan aina olekkaan ollut blogistin kanssa ihan samaa mieltä. Toivottavasti saamme nauttia vielä vuosia näistä kirjoituksista, sillä tämä blogi on osa syy siihen, että Arsenalilla on näin vankka kannatuspohja Suomessa.

 2. Kiitos Ville, Hente ja muut 👍👍
  Ei sitä varmaan osais enää elääkään ilman tätä blogia.

 3. Kiitos kovasta ja jatkuvasta työstä! Harvoin olen blogistin kanssa samaa mieltä, mutta sillä ei tässä ole merkitystä.

 4. Kiitos suuri Villelle, Hentelle, Isselle, Eerolle & muille, jotka on olleet blogin kirjoituksessa mukana näiden vuosien myötä 👏👏

 5. Hieno homma! Muutaman vuoden olen tätä seurannut ja ilokseni huomannut, että muitakin varsin kriittisesti seuran toimintaan suhtautuvia löytyy runsaasti (siis silloin kun on aihetta ja nykyään valitettavasti yhä useammin on). Jatkakaa samaan malliin!

 6. =) kiitos kirjoituksista… vaikka käynki täällä pääasiassa suuta soittamassa niin silti ilolla aina luen uusia kirjoituksia.

 7. Loistavaa duunia ja kiitos kaikille kirjoittajille sekä onnea itse blogille merkkipäivän johdosta! Itse olen ihan märkäkorva vielä blogin lukemisen suhteen koska löysin sen vasta tällä kaudella, mutta sen jälkeen lukeminen on kyllä ollut osa päivittäistä rutiinia. Melko kunnioitettavaan ikään blogi tosiaan päässyt ja ihan mututuntumalta voisi hyvinkin kuvitella tämän olevan yksi Suomen vanhimmista, yhä aktiivisesti toiminnassa olevista blogeista.

 8. Kiitos ja kumarrus kaikille Päivittäjille sekä tottakai myös kommentoijille.
  Aivan huikeaa touhua tämä on kokonaisuudessaan!
  On upeaa lukea päivittäin Arsenal’Iiin liittyvää matskua.Osa on puolesta ja osa vastaan, mikä kuuluu ilman muuta asiaan.
  Mutta mikä tärkeintä, olemme kaikki Arsenal’in puolella. Toivomme liigamestaruutta, haluamme huippuhyökkääjän, uneksimme uudesta menestysallosta…jne
  Tappioiden ja surkeitten esitysten jälkeen on mukavampaa kasata itseään blogin & ryhmän tuella. Voittojen jälkeen on hienoa fiilistellä yhdessä ja jakaa ajatuksia positiivisessakin hengessä.

  Jos ja kun Wenger tietäis kuinka paljon me seurasta ja joukkueesta välitetään, niin mies lähtis varmasti suomenkielen kurssille!
  Toivon et Villellä riittää virtaa blogin ylläpitoon jatkossakin, tottakai muiden avustuksella. Ja jos Villen voimat loppuu jossain vaiheessa, ni toivotaan että blogille löytyy jatkaja blogiyhteisöstä.
  Vierivä kivi ei sammaloidu!

 9. Joo suuri kiitos Villelle ja ja myös blogisteille jotka tätä hommaa ylläpitää. Itte oon seurannu kirjoituksia ja kommentteja pidemmän aikaa mutta kommentoinnin aloitin vasta viime syksynä. Eipä muuta ku tsemppiä jatkoo blogisteille että me kommentoijat voidaan taas kompata/väitellä
  Enter

 10. Kiitos. En tiedä mikä on hittimäärä sivustolla, mutta kotoisa ”pienen piirin” tunnelma mielestäni vallitsee.

  Eikä ole Spurs-poikia huutelemassa. Eikä sitten nimitellä toisia tykkimiehiä Spurs-faneiksi, vakavilla asioilla ei pidä pilailla.

 11. Mukavaa on koko ajan ollut vaikka monesti on v..tuttanutkin.
  Kiitos Hente, Ville, Eero, Isse ja muut Goonerit!!!

  COYG!

 12. Kiitokset Ville, Hente ja co. erinomaista työtä suomigoonereiden parisssa. Itsekään en aina ole kaikesta samaa mieltä, mutta eihän se olekaan blogin pointti. Kaiken keskiössä on kuitenkin edelleen seura, joka meille kaikille on tärkeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s