Katsaus eri kilpailuihin ja pelaajat pitäneet taas oman kriisipalaverin

Valioliigaa pelataan puolen ottelukierroksen verran, jonka seurauksena olemme todennäköisesti Wengerin suosikkisijalla eli neljäntenä jos ja kun luultavasti Manchester City voittaa Norwichin Carrow Roadilla. Näin se mestaruustaistelu on taas hyvissä ajoin maaliskuun alkupuolelle tultaessa muuttunut rimpuiluksi nelossijasta, jolla pääsee mukaan kisaan, jonka voitosta on aivan turha edes haaveilla Wengerin johdolla. Jos jokin on ikiliikkuja, niin se on tämä oravanpyörä.

FA Cupissa on jäljellä kahdeksan joukkuetta ja Evertonin kohdatessa kotonaan Chelsean on hyvin mahdollista, että suurin esteemme kolmannen peräkkäisen voiton tieltä saattaa hyvinkin tippua kisasta. Tietysti ManU, Everton, West Ham tai ylipäätään mikään muukaan joukkue ei ole helppo meille tällä hetkellä, mutta silti voittaminen olisi huomattavasti todennäköisempää kuin Länsi-Lontoon sinisiä vastaan. Tai no voiton todennäköisyydestä Manua vastaan ei pari viikkoa sitten tapahtuneen johdosta ehkä kannata puhua sen enempää.

Eilisen odotettu tulos Eurooppa-liigan puolella tarkoitti myös Tottenhamin pelien loppuvan eurokentillä ensimmäisellä pudotuspelikierroksella. Dortmund osoitti karulla tavalla kuinka keskinkertainen Tottenham lopulta on ja siihen nähden ei voi olla kuin lähinnä hämmentynyt kuinka managerimme sekä useat pelaajat pitivät viime viikonlopun tulosta hienona ja jonain uutena alkuna taas kerran. Siis oikeastiko? Olemme kuitenkin sijoittuneet paikalliskilpailijamme edelle 20 vuoden ajan joka ikisellä kaudella ja nyt ollaan jo tyytyväisiä, kun ei hävitty.

Eilinen tulos Dortmundissa tarkoittaa, että nyt sekä Leicester että Tottenham keskittyvät pelkästään enää liigaotteluihin ja näin ollen pieneni meidän mahdollisuus entisestään ja ylipäätään edes Tottenhamin ohittamisessa voi olla todella paljon tekemistä.

Pelaajat olivat taas pitäneet kriisipalaverin ilman valmennusjohtoa ennen Tottenham peliä. Joskus tällaisen palaverin ymmärtää, mutta nykyään näistä saa lukea jopa pari kertaa kaudessa ja se ei voi olla oikein. Jos managerilla olisi pelaajien luottamus ja homma toimisi ei pelaajien tarvitsisi pitää näitä omia kriisikokouksia tuon tuosta.

Jos pelaajat olisivat tyytyväisiä taktiikkaan, managerin toimintaan ja siihen kuinka joukkue pelaa ei varmasti säännöllisesti tulisi esiin näitä uutisia. Voi olla, että en vain ole seurannut, mutta en muista muiden joukkueiden pelaajien pitävän vastaavia palavereita joka kausi jos ylipäätään juuri koskaan. No meillä se on vähän pakko, kun manageri on koskematon, ja muualla taas miestä penkin päässä vaihdetaan tarpeen tullen.

6 thoughts on “Katsaus eri kilpailuihin ja pelaajat pitäneet taas oman kriisipalaverin

 1. Theo on ilmeisesti näissä joukkueen herätyskokouksissa aktiivinen, siksi xx varakapteeni. Voi tietysti kysyä, miksei tulisieluisemmat Coq, Alexis tai öö, Kos. Niin, missä on joukkueen johtajat, jos maitoviiksi Walcott ottaa yhtään mitään vastuuta?

  • Mitähän se kertoo managerin asemasta?? Joukkueurheilussa vastaavat kokoukset on kuitenkin melko yleisiä. Ja useasti näissä kokoontumisissa pelaajat haluaa keskenään selvittää miksi näissä kokouksissa ollaan.

 2. No, Telegraphin mukaan Merte, Cech, Arteta ja Rotsi olivat aloitteellisia. Theo puhui asiasta, kun oli pelaajahaastattelussa cup-matsin jälkeen ja Theokin sanoi, että kokeneet pelaajat olivat äänessä – eikä tarkoittanut itseään.

  • No, en ole ollut koskaan Arsenalin pukukopissa, joten vaikea mennä sanomaan. Hyvä ”pukukoppipelaaja” ei välttämättä ole sama asia kuin parhaat pelaajat.

   Mutta jos tämän kokoontumisen haluaa nähdä kaikilta osiltaan kielteisenä, niin lienee ihan sama, ketkä siellä ovat olleet äänessä.

   Kevennys: Ehkä Merte (ja Özil) vain kertoikin muille, miksi Saksa voitti MM-kultaa: ”Meillä oli paras koutsi, joten turha tässä on enää rypistellä.”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s