Kolmas FA Cup putkeen tavoitteena ja samalla viimeinen pokaalimahdollisuus tänään pelissä – Watford Grovelle

Tänään ratkeaa onko loppukaudelle jotain pelattavaa vai onko ainoat pelit enää nelossijan jahtausta, jotta pääsemme Mestareiden liigaan mukaan ensi kaudellekin keräämään palkintorahat ja tippumaan jatkopelien ensimmäisellä kierroksella seitsemättä vuotta putkeen.

Kaksi edellistä kierrosta ennen tätä FA Cupissa olivat sarjatasoa alempana pelaavaa joukkuetta vastaan ja molemmilla kerroilla jatkoonpääsy oli vaikeaa siitä huolimatta. Tällä kertaa vastassa on parempi joukkue, joka majailee Valioliigan keskikastissa. Toki Watford nousi vasta täksi kaudeksi takaisin korkeimmalle sarjatasolle, mutta on pelannut hyvää kautta ja varsinkin alkukaudesta joukkue oli Leicesterin ohella suurin yllättäjä.

Vierasjoukkue on varmistanut käytännössä sarjapaikan ellei nyt häviä kaikkia yhdeksää jäljellä olevaa ottelua, joten se todennäköisesti panostaa täysillä päivän kamppailuun ja mahdollisuuteen päästä Wembleylle välierävaiheeseen.

Aina vuodenvaihteeseen saakka Deeney ja Ighaola olivat lähes koko liigan kuumin kärkipari, mutta tämän kalenterivuoden puolella maalihanat ovat menneet kiinni. Tämä on kuitenkin ehdottomasti se vierasjoukkueen vaarallisin osa-alue ja lähde, josta maalit tulevat suurella todennäköisyydellä.

Normaalistikin vierailijoiden kärkipari aiheuttaa ongelmia toppareille ja jos meillä on kentällä Chambers ja Monreal, kuten Hull ottelussa ei tilanne vaikuta hyvältä. Onneksi Merten pitäisi olla kunnossa ja myös Gabriel on kai pelikuntoinen.

Koscielnyä Wenger ilmeisesti säästelee keskiviikolle, koska se on ehdottomasti managerimme papereissa se tärkein ottelu kolmesta seuraavasta, vaikka tilanne on täysin toivoton ja maailmassa ei ole sellaista ihmettä, että menisimme jatkoon otteluparista hävittyämme kotona kahdella maalilla.

Tässä piileekin pelkoni tämän päivän suhteen. Jos ja todennäköisesti kun Wenger laittaa kentälle tiistain Hull ottelun tapaisen kokoonpanon on tappio lähellä tai ainakin uusintaottelu. Watford on parempi kuin Burnley tai Hull, joiden kanssa olimme jo suurissa vaikeuksissa.

Tänään olisi ehdottomasti kentälle laitettava paras mahdollinen avaus ja tilaisuuden tullen sitten vaihtaa pari avainpelaajaa pois jos pääsemme parin maalin johtoon. Keskiviikkona sitten Nou Campille muutaman pelaajan kierrätys, jotta heti lauantaina kierroksen ensimmäisessä ottelussa saamme edes jonkin verran tuoreita jalkoja avaukseen, sillä Goodisonilta on viime kausina tullut pääasiassa tuliaisiksi korkeintaan tasuri ja usein ei sitäkään.

Jatkuuko FA Cup tarina vai onko kausi ohi tänään? Tämä selviää pian.

COME ON YOU GUNNERS!!!

Mainokset

59 thoughts on “Kolmas FA Cup putkeen tavoitteena ja samalla viimeinen pokaalimahdollisuus tänään pelissä – Watford Grovelle

 1. Itte uskon että täs Fa-cup kisas me tullaa menestymään . Jotenki se vaa on niin että kun oot menestyny jossain kisas niin se vaa poikii jatkumoa jote fa-cupin metsästys jatkuu ja meillä on mahikset tehdä historiaa viemällä 3. fa-cup putkeen.
  Hiano juttu faneille ja varsinki brittifaneille koska Fa-cup on englannis edellee iso juttu.

 2. P.s jotta kukaa ei saisi musta positiivista kuvaa vahingossakaa nii miinusta Fa-cupin voitos on se että Wenkulle sorvataa samantien 4-vuoden soppari ja saamme seuraavat 4 vuatta seurata sitä samaa perkeleen taaperrusta valkus ja siäniliigas
  Enter

 3. No toivottavasti tulee voitto 🏆 oli kiva nähdä että Chelsea tippuu eilen tänään länsi kinkku kataa muna täs voisi joo finaaliin lippu harkita keep hope alive

 4. Ospina
  Chambers Merte Gabriel Gibbs
  Elneny Coq Campbell Özil Alexis
  Giroud
  Subs: Macey Bellerin Monreal Flamini
  Iwobi Walcott Welbeck
  COYG

  • Toivottavasti on tajuttu että Barca vastaan kannattaa käyttää rotatiota. Tietääkö joku muuten jotain Monrealin tilanteesta, Gibbs on aloittanut nyt kolme peliä peräjälkeen?

 5. Käytännössä paras avaus mitä saa aikaan, paitsi laitapakeille lepovuoro. Eli Wenger on sentään järjissään UCL:n suhteen.

  • Oli, mutta miksi pääsi vapaasti tykittämään.. ei tuossa kohtaa pitäisi olla tilaa..

 6. Vois sanoa, että Chambers on ollut susipaska… onko ollut yhtäkään kunnon keskitystä?

 7. Kiitos ja näkemiin. Saatiin vielä mahkut uusintaan, mutta tää on Arsenal-way – suht lähellä mutta ei sit kuitenkaan.

 8. Samalla varmistui, ettei ainakaan eteenpäin ole menty. Tai believerit toki myöntävät tämän vasta, kun mestaruus on matemaattisestikin ulottumattomissa. Mutta tällä voittoprosentilla siihen ei kulu kauan.

 9. Ylipalkattuja virkamiespalloilijoita ei pytty kiinnostanu.
  Käsien levittely kyllä onnistuu niin managerilta kuin pelaajilta. Wenkku varmaan löytää taas syyn tuomarista…..

 10. Tämä kausi ei todellakaan ole ollut Gabrielin läpimurtokausi. Mitähän tapahtui, kun kasetti ja keskittyminen ei oikein kestä? Tänäänkin olisi pitänyt lentää ulos jo ensi jaksolla.

 11. Kyllä tää arsenal tällähetkellä aiheuttaa enemmän vitutuksen tunteita kuin rakkaudesta lajiin. Koko seura vituttaa niin ankarasti ja kaikista eniten se, että itse peli on niin kuraa, ettei sitä yksinkertaisesti jaksa katsoa.

  • Juurikin näin. Tämä on ensimmäinen kauteni Arsenalin kannattajana, etten juurikaan jaksa välittää miten joukkueella menee. Ei vain jaksa enää vittuuntua vähän väliä. Ymmärrän, että jalkapallossa välillä tulee häviöitä, mutta nykyinen taaperrus on täysin käsittämätöntä.

   • Sama täällä. Eniten vituttaa se, ettei ketään, niin kentällä kuin sen reunalla saati johdossa, tunnu kiinnostavan mitä tulostaululla seisoo. Ainoastaan pankkitilin saldo merkkaa jotain.

 12. Väitän, että missä tahansa muussa isossa Eurooppalaisessa seurassa managerin pesti päättyisi vastaavilla esityksillä viimeistäänkin jo tänä iltana huolimatta sopimuksen pituudesta. Ei meillä vaan…

 13. Vielä muutama vuosi sitten Arsenalin pelit olivat viihdyttäviä, vaikka tulosta ei aina syntynytkään. Nykyään punavalkoisten ottelut, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, ovat mielikuvituksetonta ja hidasta pusertamista.

  Mitä pitäisi tapahtua, että seuran johto edes harkitsisi managerin vaihtoa?

 14. Miten kauan tätä jatkuu? Kaikki tietää vastauksen, niin kauan kun AW jatkaa. Tarvitaanko vielä jääminen valkun 4 sijan ulkopuolelle, että muutosta tapahtuu valmennusjohdossa? Tänään oli kyllä riittävästi paikkoja, mutta tehottomuus jatkuu vaikka meillä valkun ”paras” kärkimies ainakin Wenkun mukaan. Tulevat pelit Barseloona ja Everton, mitähän niistä tulee?

 15. Maalitilanteiden vähyys on kyllä uskomattoman onnetonta puuhastelua. Alamme saada jonkinlaisia tilanteita vasta kun vastustajan puolustus alkaa väsyä.

  • Lisäys: Tällä hetkellä näyttää siltä, että pystymme voittamaan vain divarijoukkueita. Kevätnousua odotellessa.

 16. Viime kevään pirteys antoi uskoa siihen, että Forsythe olisi tuonut jotain uutta valmennukseen. Mutta eipä kai. Pitkäaikaisloukkaantumisia on edelleen paljon ja koko miehistö on keväällä täysin puutunut fyysisesti. En väitä, että tuttu kevätromahdus on fysiikan pettämistä, se olisi varmasti suuri yksinkertaistus ja virhepäätelmä, mutta kyllä fysiikkapuolelle on edelleen tekemistä. Terävyys ja nopeus täysin hukassa.

  Toki hyvä alku on sekin, että nämä Rosickyt ja Artetan korvataan pelaajilla, joita valmentaja uskaltaa jopa heittää kentällekin eikä käytä ainoastaan arsenal.comin nimilistan täytteenä. Muttä nämä pelleilyt kuten Ramseyn ja Cechin amatöörimäiset loukkaantumiset pitää saada pois.

  Yksi kokonaan toinen asia on Wengerin väsyneisyys ja ilmeinen epäinspiroivuus. Mieshän on eläkeiässä ja jutut pyörii vanhaa rataa. Vaihdon aika on tullut. Harmi, ettei Wengerillä taida olla ketään kuiskaajaa, joka kertoisi että nyt on aika luovuttaa. Eikös se vaimojen lähtenyt jokunen vuosi sitten?

 17. Joopa, kyllähän tämä touhu on jotain niin surkuhupaisaa ettei edes sanomaan pysty. Voisiko olla niin, että kesän tullen Arsene siirtyy tyylikkäästi eläkkeelle yhteisellä päätöksellä seuran kanssa.

 18. Taitaa olla toiveajattelua, Bubba. Timo saattaa osua oikeaan: ikä ei tule yksin. Vaikka wenger aivan varmasti haluaa voittaa otteluita, se suurin kipinä on kadonnut. Ja se heijastunee pelaajiinkin. Cup-tappionkin jäärä tuntui ottavan aika lunkisti. Ja kun se euromenestyskin jää saavuttamatta, niin mitä jää jäljelle. Tietty haave paluusta valioliigavoittajaksi, joka saattaa riittää sopimuksen jatkamiseenkin.

 19. Realistisesti fa-cup oli ainoa arvostettu kisa, minkä voittoon meillä oli oikeasti mahdollisuuksia aina tähän päivään asti.Mut eipä ole enää.
  Jos ei kaadu Watford kotona, niin miten voidaan kuvitella et me voitetaan Everton…joka pyyhki chelskiä nenään mennen tullen eilen?
  Vuoden vaihteen jälkeen koneiston pitää olla siinä kunnossa, että joukkueesta saadaan kaikki tehot irti ja et ollaan huippuiskussa valmiina taistelemaan kannuista…

  Mites meillä? Kauden tärkeimmässä vaiheessa tapahtuu totaalisulaminen ja esitykset ovat lähempänä surkeaa kuin kelvollista.

  Wengerille jatkopahvia…toivotaan parasta ja pelätään pahinta, vuodesta toiseen.

 20. AInoa pieni lohtu tässä on se, että kannattajapaine on sen verran huomattavaa, ettei jatkosopparia varmasti edes harkita tänä vuonna. Eikä mitään painetta ole Wengerin puoleltakaan, mies ei enää missään muualla enää valmenna. Jatkon ehtii tehdä vuoden päästäkin, jos boardi sen aivan pakottavaksi katsoo.

 21. Se on juuri niin kuin Ari kirjoitti. Wengerillä ei ole mitään paineita, tulosten eikä työpaikkansa suhteen.
  Toisin sanoen: tyytyväisyys tappaa kehittymisen. Kun kehittyminen loppuu, taso tekemisen taso lopahtaa ja kilpailijat painelevat ohi, joka puolelta.

  Meidän pitäisi olla sumujen saarten kärkiseuroja, taistella liigapystistä ja cup kannuista joka vuosi, mut eipä meistä ole tällä hetkellä kuin korkeintaan 4. sijasta kamppailemaan. Mutta sehän tunnetusti riittää seuran omistajille & ennen kaikkea managerilla.

 22. Kannattajapaine on tosiaan ehkä nyt kovimmillaan wengerin aikakaudella. Sitä oli havaittavissa jo ennen vuoden 2014 cup-pystiä, mutta laantui, kun yhdeksän pokaalittoman vuoden jälkeen palasimme pokaalikantaan.

  Ja jotain ihan muuta: Mikä helv… sitä Alexisia vaivaa?

 23. Mitäpä Wengerillä oli sanottavaa kannattajien kasvavasta tyytymättömyydestä: ”It’s a farce.” Oikeesti?

 24. Arsenal.comista:
  on the impact it will have on the Barcelona game…

  ”We have shown that we can always respond. This team has a great spirit and a very strong attitude. They play at the moment with the idea that you cannot afford any negative results. We can deal with that and we will deal with the fact that we have a good opportunity to show on Wednesday that we are up for it.”

  Ovat joo näyttäneet sitä todellista bounce back vaikka kuinka monta kertaa peli toisensa jälkeen.

 25. 2011 syksylla muutin Lontoosen aivan Gunnerspubin viereen Blackstockroadille. Opiskelut alkoivat ja redmember oli hankittu. Peleihin sai lippuja helposti. Pokaalista oli kulunut aikaa. Yksi havitty finaali brum citylle.
  Ensimmainen Champions league peli paikan paalla. Tunnelma oli ikimuistoinen kreikkalaisia vastassa olympiakos. Pelasi meidan kanssa myos seuraavina kausina. Marraskuussa kotimatkalla ruokaostosten kanssa metroasemalta kohti Emiratesia marssineita Dortmund faneja huvitti Arsenal piponi. Hyvin antoivat tilaa vaikka olin menossa vaaraan suuntaan. Henryn paluu ja maali tammikussa. Sitten koitti tuo round of 16…
  2012 Syksy.
  Kesa ja sen loppu hankittiin 5 kapteenia? Seura osoitti sen kuuluisan Mental strength pelissa Manua vastaan. Peleihin sai vielakin helposti lippuja red memberin kautta. Kaikki pelit olivat ticket exchange kautta hyvin saatavilla myos Spurs. Mestaruus oli havitty jo syksyn aikana. Vuosi vaihtui ja koitti round of 16…
  2013 Syksy
  Merkkeja uudesta tulemisesta seura oli kesalla tehnyt hankinnan. Tuli laulu: You sold Bale we signed Mesut Ozil. Mezut Oziiiil. Koitti Round of 16… Tana vuonna tosin Fa cup lento jatkui ja Koska peleja oli tullut seurattua ahkerasti sain paikan Wembleylle. Tuo peli on jaannyt hyvin mieleen. Perus Arsenal, haviolla kaikki toivo nayttaa kadonneen, se hetki kun tasoitus tulee ja edessa on jatkoaika on maaginen. Katsomossa kaksi kolmesta on pukeutunut punaiseen. Stadion rajahtaa toivo on palannut. Ihmiset hakkaavat ja potkivat penkkeja. Finaali !
  Miten Arsenal aloittaa finaalin? Antamalla etumatkaa tietenkin. Tunnelma Pubissa loistava. Juomat loppuvat puoliajalla. Ihmiset hakevat viereisesta off license myymalasta juomat toiselle puoliskolle. Tanssi ja hyppiminen voi alkaa vihdoin odotus paattyy. Kaikki osuu kohdalleen pokaali. Kadut tayttyvat punavalkoisesta. Paraati ja Islingtonin kunnantalo. Jack Wilshere kysyy what do you think of shit….
  2014 Syksy
  Joulu on nykyisin kesalla . Alexis on ostettu. Kaikki nayttaa taas hyvalta. Paitsi round of 16… Tosin toukokuussa on taas pokaali nyt se ei vain tunnu yhta hyvalta. On se silti pokaali, mutta enta valioliiga? Ainainen sulaminen? Pelit jotka eivat tunnu kiinnostavan pelaajia?
  2015 Syksy
  Maalivahti. Olisiko tama voitu ostaa aikaisemmin? Perus hyvia ja perus huonoja matseja. Ei mitaan ihmeellista. Alkuun tuntuu etta Cech tuo meille pisteita ja Alexis iskee toisessa paadyssa. Koittaa helmikuu… 7 pelia 1 voitto. Ulkona cupeista ja valioliiga on menossa kohti Leicesteria. Uskon etta kauden sijoitus on kolmas tai neljas. Barcan luultavasti voitamme maalilla ja koittaa taas tuo round of 16….

  Pokaalit toivat seuralle taas katsojia ja tyhjat penkit saa peitettya. Nyt luultavasti taas edessa parin vuoden vaellus ilman. Lipunhinnoissta on puhuttu paljon ja mielestani jako voisi olla nykyinen ylakerran lipuille, mutta mielellani nakisin alemman kerroksen lippujen hinnan tippuvan siihen 30 puntaa max. Siella kay liigacupin aikana paljon paikallisia ja heita kenella ei ole varaa maksaa perhelippuja A kategorian peleihin. Liigacup 10 puntaa lippu.

  Wenger erosi vaimostaan tana tai edellisena vuotena ja luultavasti kyse oli herran ajankaytosta. Eli Arsenal meni edelle. Varmasti toivoo seuralle hyvaa, mutta kyky motivoida ja piiskata kaikki irti nykyisesta miehistosta puuttuu. Mielellani nakisin uuden naaman.

  Coyg kohti uusia pettymyksia.

 26. Ja myös kohti uusia selityksiä: Meillähän on näppärästi keskiviikon barca-vierailun jälkeen lauantain lunchtime-matsi Evertonin vieraana – eli klassinen valmiiksi puuduksissa -tilanne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s