Ja piiri pieni pyörii ja jatkaa samaa rataa vuodesta toiseen

Everton – Arsenal 0-2 (0-2)

Vaihtoehto B oli oikea vastaus peilaten eilisen päivitykseen. Wenger oli ehkä uransa kovimmassa paineessa ja myös nelospaikka alkoi näyttää uhatulta, joten tuloksena oli komea voitto ainakin tuloksellisesti Goodison Parkilta. Tietysti kaikkein olennaisin tekijä on mestaruusmahdollisuuksien häviäminen. Paineet pois ja kun saamme pelata ainoastaan nelossijasta tai maksimissaan sijoituksista mestaruustaiston ulkopuolella, niin johan alkaa pelimme kulkea. Tämä toistuu joka kerta yhtä varmasti kuin kevät seuraa talvea.

Everton oli umpisurkea, mutta silti pelasimme hyvän vieraspelin heti pari päivää Espanjan vierailun jälkeen. Miksei tällaisia esityksiä nähty viimeisen kolmen kuukauden aikana ainuttakaan panoksen ollessa liigamestaruus? Yksinkertaisesti siitä syystä, että Wengerin valmentamalla ryhmällä pää ei kesä paineen alla ja kun ainut tavoite kaudesta toiseen on nelospaikka, niin mitäpä sitä ylimääräistä tekemään. Saman rahan sitä saavat niin manageri kuin pelaajatkin nelossijasta kuin ykköspaikasta. Koko joukkueen asenne ja kulttuuri on läpimätä ja keskinkertaisuuteen tyytyvä ja siitä palkitseva.

Leicesterin voitto tarkoitti, että mitään mahdollisuuksia ei ole mestaruuteen, vaikka saimme kolme melko odottamatonta pistettä.

Surkeaa, että olemme vajonneet Tottenhamin tasolle tai oikeastaan vaihtaneet paikkoja paikalliskilpailijan kanssa. Nyt ainoastaan toivomme Pochettinon ryhmän pistemenetyksiä ja Leicesterin menestystä, jotta mestaruus ei päädy naapuriin, kun oma tekeminen ei riitä vaikka tilaisuus olisi tällä kaudella ollut ainutlaatuinen.

Wenger odotti 10 vuotta kautta, jolloin Chelsea, ManU ja City konttaisivat yhtä aikaa ja kun se vihdoin uskomattomasti koitti ei mies pysty kukistamaan edes Leicesteriä ja Tottenhamia mestaruustaistelussa. Surkeaa ja todistaa, että mitään syytä ei ole pitää miestä enää hetkeäkään managerina. Jos managerimme ei tänä vuonna mestaruutta voita, niin voi sanoa aivan satavarmasti, että sitä ei koskaan muulloinkaan tule enää tapahtumaan.

Tällä hetkellä tässä meidän koko touhussa ei ole mitään järkeä tai pienintäkään toivonpilkahdusta, vaan homma näyttää jatkuvan aivan samoin kuin viimeisen 12 vuoden ajan. Wenger on alentanut tietoisesti tavoitetason ja odotukset sille asteelle, että liian suuri osa kannattajista on tyytyväisiä nelossijaan ja tähän ikuiseen oravanpyörään, joka siitä seuraa.

Enää puuttuu uusi sopimus pariksi kolmeksi vuodeksi, jolloin homma sinetöity liigamestaruuden ja euromenestyksen osalta yhtä pitkäksi aikaa. Kaikista yksinkertaisin mittari Wengerin jatkolle on kysymys voimmeko voittaa Wengerin johdolla enää koskaan liigaa tai Mestareiden liigaa? Vastaus on satavarma ei ja tämän takia Wengerin ei pitäisi saada jatkaa ensi kaudella puhumattakaan mistään uudesta sopimuksesta.

26 thoughts on “Ja piiri pieni pyörii ja jatkaa samaa rataa vuodesta toiseen

 1. Niin, ottihan Arsenal Leicesteriltä 6 pistettä, ja kieltäytyi häviämästä Spudsille. Käsitykseni mukaan se on ihan OK saldo sarjan kärjeltä…..No joo, se siitä……..

 2. En tiedä olenko väärässä, mutta vähintään yhtä kovaa painetta Wenger sai ennen kahta cup-voittoa. Toki toivottomuus liigassa on sen jälkeen vain vahvistunut toistuvien romahdusten myötä, mutta kuitenkin.

  Pelin jälkeen sanottua:
  I was pleased with how well they responded today,” said Wenger.

  ”It was a very significant win for us and a mental test.

  ”I like this group, I like the mental attitude, it has been questioned and that hurts me,” he added after Danny Welbeck and Alex Iwobi scored in the win over Everton.

  ”When you work with them every day, you see how much effort they put in.”

  Minusta tuo viimeinen lausi on merkittävä. Useammat ex-pelaajat ovat ilmaisseet kohteliain sanankääntein, että vaatimustaso ja valmennus on vielä korkeammalla tasolla muissa huippuseuroissa. Eli pelaajat pääsevär Arsenalissa helmpommalla ja se voi olla osasyynä romahdustaipumukseen.

 3. Joo, kyllähän se vuosien pokaalittomuus nosti painetta. Jopa liigacupiin satsattiin, jotta se kierre saataisiin poikki. Ja wenger alkoi höpistä nelossijapokaalista. No sit lopulta tuli fa cup -pysti, mutta valkkuun sillä ei tietty ollut mtn merkitystä. Ja wengerin harmiksi mm. mediassa on alettu muistuttaa, että edellinen valkkupokaali on vuodelta 2004 eikä sitä, että vuonna 2014 katkesi yhdeksän vuoden kuiva kausi.

 4. Vastaus nimimerkki H.O.K:lle joka eile kritisoi mun vertailua Blatter versus Wenger. Iha ensiksi pitää kysyä että paljoko tarvit rohkaisua ennenku näpyttelit vastaukses ja painoit enteriä?
  Ja sitte kirjottelit että sorry ku voitettii eile.
  Älä ny aikuine miäs anteeksi pyytele ku joukkue pelaa hyvin.
  Mun miälestä toffee ei pelannu hyvin mutta se ei ollu pelkästää toffeen huonoutta vaa meidän hyvyyttä. Niin ku pelattais perkele koko kausi samalla sykkeellä mutta ku ei. Taso heilahtelee aiva helvetisti
  Kirjoitin eile heti puolenpäivän jälkeen mitä tapahtuu ku joku hemmo saa olla virassaa nii kauan ku huvittaa ja tehdä asiat niinku huvittaa tai olla tekemättä.
  Nimimerkki H.O.K sanoi että vertailu Blatteriin on syvältä. Jos muute luit sen hualella nii mainittin siinä myös että wenkku ei oo siis lajissaa ainoa eikä ensimmäine eikä viimeine. Jos et oo varma nii kysy multa suaraa ennenku tuomitset tai kysy yleisöltä tai kilauta kaverille.
  Voi olla ja ehkä olis pitäny olla vertailu toiseen manageriin tai seuraan. Selvä.
  Arsenal-Muna
  Ferkku irtos munan peräsimestä. Tilalle Moyes.
  Homma ei rulannu. Mitä tapahtuu tai mitä tehdää sillo ku homma ei toimi ja vetäjänä on saamaton nahjus?
  Aivan oikein H.O.K.
  SE PITÄÄ OTTAA POIS. Nyt siälä on Lvg.
  Mitä munassa tapahtuu ku ne ei oo lähelläkää mestaruutta ja sinne on kova hinku niinku pitääki:
  Lvg saa enää korkeintaa yhden kauden ja tuskin sitäkää mutta sen jälkeen SE OTETAAN POIS ja tilalle otetaa joku joka vie sen tekemisen sille tasolle että ne pystyy tapella mestaruudesta.
  Sulle H.O.K näyttää riittävän wenkun tekemiset ja tekemättä jättämiset ollaa me sitte toine – neljäs kunha vaa päästää sieniliigaa voimia kuluttamaa ja tippumaa heti jatkovaihees.
  Just sun kaltaisias kannattajia stan ja wenkku rakastaa.
  Hyvähkö tekeminen riittää.
  Sulla on oikeus fanittaa wenkkua ja stania just niin paljo ku haluat
  ja jos/kun sulle näköjää sijat 2-4 riittää niin onnittelut valinnasta.
  Wenkku on just oikea jamppa jatkamaa ”lähellä mutta kuitenki niin kaukana” tekemistä.
  P.s MUN KIRJOITUKSIA SAA VAPAASTI KRITISOIDA JA OON SITÄ LAJIA MIÄS ETTÄ MYÄNNÄN VARMASTI JOS OON OLLU VÄÄRÄS.
  JOS WENKKU TUO MEILLE YHDENKI VALIOLIIGA MESTARUUDEN NIIN EN VITTU IKINÄ YHDELLÄKÄÄ AINOALLA SANALLA MOITI SITÄ MIESTÄ. EN IKINÄ.
  Mutta nyt jos/kun kritisoit nii perustele mistä syistä kritisoit ja anna parannusehdotus. Pelkkä kritisointi on helppoa. Se että meidän nahjukselle pitää antaa aikaa nii se ei mua vakuuta.
  Jotai pätevämpää saat keksiä.

 5. Noin vuoden verran on tullut blogia lueskeltua ja ensinnäkin tahdon nostaa hattua aktiivisesta päivittämisestä ja hienon vertaistukifoorumin tarjoamisesta.
  Viimeaikaisen kyntämisen jatkuessa eilisen voiton tuomaa lämmintä tunnetta lähelle ei ole päässyt kuin lähinnä Lagavulinilla. Vaikka blogin yleisvire onkin tullut
  tässä tutuksi, tuon lämpimän tunteen vielä tänäänkin jatkuessa joutui ihmettelemään miten ei vieläkään mitään hyvää sanottavaa jäänyt eilisestä voitosta.

  Goonerin lasi kun se ei näemmä ole edes puoliksi tyhjä, kun Wenger tulee kuitenkin ja juo ne loputkin. Ennen kuin kukaan tuo Arsene fanipoika mitaleita,
  todettakoon että itsekin mielelläni näkisin uuden kasvon Wengerin tilalla mahdollisimman pian ja yhtälailla olen turhautunut mainittuun paikallaan pyörimiseen
  ja nelossijapokaalien ”juhlimiseen”.
  Eritoten Wengeriin kohdistuva kritiikki alkaa olla kuitenkin yhtä merkityksetöntä kuin professorin omat kommentit ja teot (tai tekemättömyydet),
  molempien toistaessa itseään kilpaa päivästä toiseen.

  Ensinnäkin olin erittäin positiivisesti yllättynyt että jäärä laittoi avaukseen loukkaantumisensa jälkeen aivan uutena miehenä palanneen Dannyn ja
  ylisanat Iwobin suuntaan eivät olleet pelkkää sanahelinää, vaan tämä sai ansaitun paikan avauksessa. Puhumattakaan sitten että akatemiamme kasvatti kiitti
  paikasta näyttämällä Ollille ja Walcotille mallia maalinteosta. Gabriel ei tällä kertaa aiheuttanut liiemmin ylimääräisiä sydämenlyöntejä, vaan piti Kosin kanssa
  Lukakun aika varman oloisesti pimennossa. Coq tuntui eilen heräävän viime kauden kaltaiseen loistoon ja Elneny parinaan tuo vaikuttaa kauden selkeästi toimivimmilta
  kombinaatiolta.

  Kuitenkin koko eilinen peli onnistuttiin käytännössä kuittaamaan toteamalla Evertonin olleen umpisurkea. Ikäänkuin pitäisi varoa sanomasta mitään positiivista,
  ettei joku nyt ota sitä kehuina Wengerin suuntaan tai pitäisi vässykkänä joka tyytyväisenä katselee mestaruuden valuvan ohi vuodesta toiseen.
  Ja toki tuota ahdistusta voin kompata siinä, että miksi tällaiseen peliin pystytään vasta kun saumat voittoon alkaa olla liki olemattomat,
  mutta jos ei eilisen kaltaisesta voitosta voi löytää mitään positiivista ja edes päivän verran nauttia siitä, niin mitäpä tässä goonerin kevääseen jää?
  Ehtiihän tuota nyt ahdistumaan vielä huomennakin.

  • Ymmärrän tunteesi. Ja ymmärrän myös sen että tällä blogilla negatiivisuus on se yleinen mielipide vai miksi sitä sanoisi. Vaan yritäppäkirjoitta tänne jotain positiivista ? Se on kuin persu suvakille, jos tiedät mitä tarkoitan ? 🙂

 6. Niin, kyllähän Wengerin pitkän uran salaisuus on nimenomaan se, että on se kyky ohjata ”bounce back”. Kausi ei koskaan romahda täysin. Valitettavasti tämä ominaisuus rajoittuu nykyään vain paineettomiin keväisiin. Kukaan ei ole osoittanut mitään selvää syytä tälle eikä mitään järkevää korjauskeinoa (paitsi managerin vaihto). Ei edes kovemmat pelaajat tätä tunnu korjaavan, koska Wengerin valmennus saa nämäkin jäihin aina kauden ratkaisukuukausina.

 7. Itse kyllä vielä pidän jonkinlaista pientä liekkiä mestaruushaaveiden suhteen elossa, vaikka aika pahalta alkaakin näyttää Leicesterin voittaessa viikko toisensa jälkeen. Kyseessä on kuitenkin seura, joka voi käytännössä sulaa ihan koska vain ja ei ole mielestäni mitenkään mahdotonta, että häviäisivät vaikka jokaisen jäljellä olevan ottelunsa. Tilanne olisi eri jos vaikka Chelsea tai Man City olisi samanlaisessa johdossa kuin Leicester tällä hetkellä, silloin mestaruudesta ei kannattaisi edes unelmoida. Eihän sitä koskaan tiedä miten asiat menee ja pallo on pyöreä, mutta ehkä realismia on kuitenkin unohtaa ne pokaalit tämän kauden osalta, valitettavasti.

 8. Vähän vielä keskustelua blogista. En oikeastaan pidä tästä pessimistiblogista jauhamisesta. Villellä levy pyörii joskus samoilla urilla, mutta viesti on varsin realistinen. Jokainen, joka on lyönyt systemaattisesti vetoa Arsenalin epäonnistumisesta vuosikymmenen, on netonnut mielettömästi rahaa. Ei sitä tosiasiaa kaksi pienempää pokaalia miksikään muuta. Ei sitä voi enää haukkua pessimismiksi, jos osuu oikeaan Wengerin epäonnistumisten suhteen. Eihän kukaan sitä paitsi väitä ennakkoon Arsenalin häviävän joka peliä, ainoastaan ne ratkaisevat.

  Lisäksi fanipoikaosastolla ei ole sen enempää ratkaisuja ja rakentavia keskustelualoitteita. On vain tiukka vaatimus uskoa, kunnes kaikki mahdollisuudet todellakin on menneet.

  • Osui ilmeisesti arkaan paikkaan. Ketään en tietääkseni nimeltä maininnut, totesin vaan yleisen ilmapiirin oevan negatiivinen. Enkä väittänyt ettei siihen olisi useastikin syytä. Vaan ikävä tosiasia on se ettei täällä enää juurikaan osata nauttia edes niistä nykyään harvoista hyvistä hetkistä.
   Ja ottakaa miten otatte, vaikken aina Villen kanssa samaa mieltä olekaan, nostan hattua tälle kirjoitustahdille. Teen samaa omalla blogilla, aihe on vaan täysin erilainen ja siinä negatiivisuus asuu kirjoittajan sisällä. Syy tosin on lääketieteellinen ja pysyvä. Mutta siitä ei sen enempää.
   Ja se etten rakastamani seuran asioita aina halua kääntää negatiiviseksi on seurausta siitä elämässä on muita, huomattavasti tärkeämpiäkin asioita, joita otan nykyään vakavammn. Toki yhä seuraan ja katson jokaisen matsin, mutten ota tappioita enää niin raskaasti. Ja johan niihin on osannut parin viime vuoden aikana jopa tottua 🙂
   Kiitos ja anteeksi sekavahkosta tekstistä. Mutta lopuksi se että asioista voi ja pitää keskutella. Eri mieltä saa olla ja sitä pitää kunnioittaa. Eikä esim pilkata toisia vaikka fanipojiks. En loukkaannu, koska en tunnusta siitä itseäni… Mutta joku saattaa. Asiat asioina, henkilökohtaisuuksiin ei tarvitse mennä. Sopiiko ?

 9. No ei kyllä osunut mitenkään minuun. Pointti on vain se, miten voi jatkuvasti puhua negatiivisuudesta, kun asioita katsoen Ville on realismin ytimessä, mitä tuloksia katsoen voi arvioida. Tietenkin sanallisia ylilyöntejä on, mutta faktat eivät ole pielessä.

  • Kuten sanoin, en halua henkilöidä negatiivisuutta kehenkään. Enkä tarkoittanut ketään enkä kenenkään kirjotusta millään lailla korostetusti. En edes Villen vaikken kaikissa asioissa olekaan samaa mieltä. Eikä tarvitsekaan. Halusin vaan herättää keskustelua joka tässä nyt ilmeisesti sai hiukan tuulta siipiensä alle. Välillä pitää vain hiukan sohaista sitä kuuluisaa muurahaispesää ettei mene tämä touhu Villen yksinpuheluksi. Sitä Villekään tuskin haluaa. Motivoi toivottavasti kirjoittamaan jatkossa ja pitämään linjansa.

   Näihin muutoksiin… Vaikka kuinka olisi positiivinen niin seuran suhteen niitä on nykypäivänä edes turha yrittää kaivaa. Managerin vaihto : kyllä. Mutta kuten se on muilla seuroilla nähty, ei taida juurikaan olla vaihtoehtoja. Ei Guardiola mikään messias Saksass ole ollut, Klopp ei ole sitä Poolissa. Ja sitten on ManU ja Newcastle, joilla sukanvaihto tuntuu oikealta vaihtorytmiltä. Eikä toimi. Bisnes on niin vahvaa lajissa ettei vastaavaa Wenger-jaksoa enää saada aikaiseksi mihinkään seuraan.

   Ja pelaajat taas… Niin, tekevät työtään, seurauskollisuutta ei enää ole. Joskus huvittaa nämä crestin suutelijat, sydäntään maalin jälkeen taputtavat miljonäärit. Vai kuka esim nykyään röyhistelee Nokian paita päällään ja ylpeänä esittelee firman logoa. Ei kukaan. Jos esitykset kentällä ei miellytä tai pelaaja on tyytymätön, osoite vaihtuu. Simple as that.

   Eli summa summarum : muutosta vaaditaan, mutta mikä se on ja kuka sen tekee ja mikä sen vaikutus loppujen lopuksi on ? Sitä ei voi kukaan tietää. Ainoa yhteinen tavoite on että seuralla palaisi kunnianhimo niin kentällä kuin sen reunalla. Omistajaan sitä ei voi kukaan istuttaa, maaperää siellä ei sen kasvuun ole. Ja kukaan ei taas osaa ennustaa mitä tapahtuisi jos Kronke myisi seuran. Sekään kun ei takaa menestystä. Mutta tämä purkautuminen riittäköön tällä erää, siirrän puheenvuoron seuraavalle. Kiitos ja anteeksi, jos luit tähän asti. Sekavuus johtuu kohdallaan olevasta lääkityksestä 🙂

 10. Se muuten tuntuu blogin seuraajia (osaa ainakin) yhdistävän, ettei matsin tulos ole enää niin merkitsevä. Kuka minkäkin takia väsyy, mutta kaksi tärkeintä lienevät ikääntymiseen liittyvät elämänmuutokset ja toinen on tämä Wengerin lopun ajan puuduttava yllätyksettömyys.

  Innokkaimmat fanit ovat muilla internet-alustoilla.

 11. Mä olen useammankin kerran toivonut tänne positiivisia kommentteja ja perusteluja, miksi wenger tekee oikeita ratkaisuja. Siitä voisi syntyä vuoropuhelua. Nyt vasta-argumentit ovat pääasiassa ”taas noin negatiivinen kirjoitus” -tyyppisiä, jotka ovat itsessään negatiivisia kommentteja toisten kommenteista tai blogipäivityksistä.

  Toista se oli, kun Deni dominoi.

  • Erittäin kelpo pointti ja tämän myötä pahoittelut siitä, että oma aamuinen hämmästys ulostui tuollaisena kuin nyt teki. Tarkoitus kun ei tosiaan ollut tulla puhtaasti valittamaan tai ketään dissaamaan, vaan toiveenani oli ennemminkin juuri saada aikaan hieman monipuolisempaa keskustelua, kenties hieman vältellen jokseenkin kärkästä vastakkainasettelua.

   Jotta nyt pääsisi johonkin positiivisempaan, niin kerrankin Wengeriltä löytyi hieman munaa kun uskalsi laittaa tosiaan Dannyn ja Iwobin avaukseen. Tai ainakin olin jo henkisesti varautunut siihen että viimeaikaiset näytöistä huolimatta sieltä löytyy suosikkipojat Giroud ja Walcott.

   Mielenkiintoista nähdä irtoaako Iwobille loppukaudesta miten aikaa, mikäli Ramboa ei tauon jälkeen saada heti takaisin ja varsinkin jos ei heti seuraavassa pelissä menetetä viimeisiä teoreettisia mahdollisuuksia mestaruuteen.

 12. Tosiasiat on tosiasioita. Sille ei mahda mitn, että tapahtumat seuramme ympärillä ovat olleet menestyksen suhteen usean vuoden putkeen pääosin negatiivisia.
  Korjatkaa, jos olen väärässä, mutta uskon et me kaikki haluamme joukkueelle menestystä?
  Kysymys kuuluukin: onko menestystä nyky meiningillä odotettavissa?
  Noh, vielä on kierroksia jäljellä, mutta valkun voittaminen on enemmän kauempana kuin lähempänä tänä (kin) vuonna.
  Kuinka moni jaksaa vielä uskoa mestaruuteen? Kyseessä on kuitenkin special vuosi, kun huippujengit konttaa kilpaa.

  Kyl mä haluan nähdä ja kokea positiivisia asioita punavalkoisessa tulevaisuudessa, mutta näen, että ilman isoja muutoksia se ei ole mahdollista.

  Oli everton eilen mitä oli, mut esitys oli meiltä hieno. En tiedä mikä suonenveto se oli et Welbs ja Iwobi oli avauksessa, mut tulos nähtiin taululla.Giroud ja Theo saa mun puolesta miettiä tehojaan loppukauden penkillä ja ens kaudella jossain muualla.
  Intoa, asennetta, motivaatiota ja näyttämisen halua.Sitä nähtiin eilen.Ja sitä haluan nähdä myös ensikaudella.
  Positiivisesti.

 13. On maaliskuu ja osui silmiin ensimmäinen konkreettinen uusi osoite Sanchezille eli Juve. En ole tässä nyt negatiivinen vaan arvioin väsyneitä pelisuorituksia keskipitkän loukkaantumisen jälkeen, eli esitysten perusteella jotain voi olla menossa.

  Se on uutta ja parempaa Arsenalissa, ettei parhaita pelaajia enää olla heti myymässä ensimmäisen jätin kolkuttaessa. Mutta Wengerin peruslinja ei ole nähdäkseni muuttunut: pelaaja lopulta myydään, jos hän ei enää halua edustaa seuraa.

 14. Juu myännän ittekki että oon pessimisti lähes pahimmasta päästä mite wengeriin ja joukkueen kehittymiseen tulee. Ja jälkikäteen ku luen muitten kirjoituksia ja omiani niin täyspessimisti oon.
  Valitettavasti.
  Seison kuitenki jokaisen kirjoitukseni takana niinku tottakai kuuluukin tehdä.
  Mutta oon nyt kuitenki jotaki positiivistaki joukkueesta tai yksittäisistä peleistä kirjottanu. Ja oon antanu wenkulle tunnustusta entisistä saavutuksista ja ne hän on ansainnu.
  Jotai positiivista sanoin muute meidän vierasesityksestä barcaa vastaan samoin ku myönsin meidän eilisen voiton tulleen enemmä meidän joukkueen hyvän pelin ansiosta ku toffeesin huonoudesta.
  Ja olin muistaakseni aikalailla ensimmäisten joukossa jokka antoi positiivista palautetta meidän tammikuun hankinnasta elnenystä
  jonka voi tai pitää lukea wenkun onnistuneeksi ostokseksi.
  Kriittisyyteni johtuu siitä että arvioin kausia kokonaisuutena.
  Ollaanko menty kokonaisuutena eteenpäin vai ei.
  Ja tässä mä en ikävä kyllä näe suurta muutosta positiivisempaan suuntaan vaan ollaan junnattu paikallaan
  Edelleen korostan ettei mun kirjotukset tarkota sitä että ne olis jotenki muka ainoita oikeita mutta jos joku vaa tylyttää että vertailus oli syvältä eikä sitte tuu mitää perusteluja tai parannusehdotuksia kirjoittamaani tai näkemyksiin joukkueemme tilanteen parantamiseen nii ei sekää keskustelua mihinkää positiivisuuteen vie. Kriititsyytenii perustuu nimenomaan siihen että haluan joukkueemme voittavan.
  Joko valkun tai sieniliigan ja uskoakseni valkun voittamisesta myös taistelumme sieniliigan voitosta saa iha toisenlaista puhtia.
  Oma parannusehdotukseni on ollu koko ajan sama ku oon tänne kirjotellu. Manageri vaihtoon.
  Saa vapaasti kritisoida mutta näkisin mielelläni jonku rakentavan
  perustelun/vastauksen

 15. Nega-posi-posi-nega. Hyvä Gooneri-Huono Gooneri jnejnejne. Väsynyttä.

  Jokainen gooneri iloitsee voitosta ja nauttii kun peli kulkee. Se nyt vaan on p…n hailee Stan Kroenkelle, että voitetaanko vai hävitäänkö kunhan voitetaan sen verran, että Sieniliiga on saletissa. Voidaan vääntää Wengeristä ikuisuuksiin saakka sitä sun tätä, mutta totuus on se, että Arsenalin ongelman ydin on Stan Kroenke ja se ongelma on h…vetin iso ja hankala. Arsenal on yksi Wanker-Kroenken rahantekokoneista. Repikää siitä positiivisuutta!

 16. Yhdessä asiassa Wenger on oikeassa eli sanoessaan, että joukkueen on omalla asenteellaan ja pelaamisellaan saatava kannattajat taakseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s