Uutiskatsausta pääsiäisen kynnyksellä

Aloitetaan negatiivisella, mutta vähemmän yllättävällä uutisella tai huhulla Wilsheresta. Ilmeisesti harjoituksissa on tullut takapakkia kuntoutumisen suhteen ja koko tämä kausi jää väliin mieheltä. Yllättyneitä tuskin Wengerin lisäksi on monia. Jo pari vuotta sitten sanoin ensimmäisen kerran, että Wilshere olisi kannattanut myydä kovalla summalla, koska mies ei vain koskaan pysy kunnossa vähääkään.

Kunnossa pysyminen on aivan ehdoton edellytys ja ilman sitä mikään määrä lahjakkuutta tai taitoa ei ole minkään arvoista. Emme tarvitse uutta Diabyä ja Rosickya ja sellainen Wilsheresta on tullut. Ehdottomasti myyntiin jos joku tuurilla sattuisi miehestä vielä maksamaan edes kohtalaisen korvauksen.

Saksa haluaa Shad Forsythen mukaan kesän kisoihin, koska mies teki edellisissä kisoissa niin hyvää jälkeä ja on selkeästi Löwin luottomies. Saa nähdä päästääkö Wenger miehen maajoukkueen matkaan. Forsythestä puhuttaessa ja miehen tulosta huolimatta loukkaantumistilanteemme ei ole olennaisesti parantunut ja näkisin syyn olevan managerissa suurimmaksi osaksi.

Se on aivan sama kenet hankit jos et anna täyttä vastuuta uudelle hankinnalle ja tästä kertoo entisen valmennustiimin pitäminen seurassa. Samoin on aivan sama kuinka hyvin Forsythe tekee hommansa, niin kroonisesti loukkaantuvista pelaajista, kuten Rosickysta, Wilsheresta, Artetasta ja kumppaneista ei vai saa hyvin kunnossa pysyviä pelaajia. Tässäkin vastuu on managerilla hankkiutua eroon näistä pelaajista ja hankkia parempia ja erityisesti paremmin kunnossa pysyviä tilalle. Lisäksi Wengerin idioottimaiselle peluutuksella tai järkevän rotaation puutteelle ei Forsythe mahda mitään. Tuskin lienee sattumaa, että Saksan maajoukkueessa Forsythe loisti, mutta meillä tulokset eivät ole yhtä hyviä.

Taas ollaan siinä vaiheessa kautta ja vuotta, että kohta kausikortit pitää uusia, joten olemme jo hetken saaneet kuulla kuinka ensi kesä on varmasti se milloin Wenger ostaa vaikka ketä huippuvahvistuksia. Naurettavaa touhua ja kukaan seuraamme pidempään kannattanut ja tosiasiat myöntävä tietää, että Wenger ei näin tule ensi kesänäkään toimimaan.

Huomattavasti todennäköisempää on Bellerinin myynti B*rcaan, kun tästä on alkanut liikkua yhä enenevässä määrin huhuja. Dani Alvesille tarvitaan korvaaja ja katalaanien junnukoulun käyneenä ja meiltä helposti ostettavissa olevana Bellerinin on varmasti yksi vaihtoehdoista.

Loppuun Mourinhoa huhutaan tämän mukaan meidän uudeksi manageriksi jo ensi kaudesta alkaen. Ottaisin, vaikka ei portugalilainen olisikaan kovin korkealla listassa, josta Wengerin korvaajan haluaisin. Olisihan se silti mielenkiintoista mitä Mourinho saisi irti nykyjoukkueesta ja motivaatiota voittaa portugalilaisella olisi entistä enemmän, kun siinä samalla saisi vielä nöyryyttää Wengeriä viimeisen kerran oikein kunnolla voittamalla tämän rakentamalla joukkueella. Ei tämä silti ole tapahtumassa ja eiköhän Mourinho ensi kaudella ole Manun managerina Van Gaalin tilalla.

9 thoughts on “Uutiskatsausta pääsiäisen kynnyksellä


 1. Loppuun Mourinhoa huhutaan tämän mukaan meidän uudeksi manageriksi jo ensi kaudesta alkaen. Ottaisin, vaikka ei portugalilainen olisikaan kovin korkealla listassa, josta Wengerin korvaajan haluaisin. Olisihan se silti mielenkiintoista mitä Mourinho saisi irti nykyjoukkueesta ja motivaatiota voittaa portugalilaisella olisi entistä enemmän, kun siinä samalla saisi vielä nöyryyttää Wengeriä viimeisen kerran oikein kunnolla voittamalla tämän rakentamalla joukkueella. Ei tämä silti ole tapahtumassa ja eiköhän Mourinho ensi kaudella ole Manun managerina Van Gaalin tilalla.

  Mitenhän tulit tuohon päätelmään? Samalla tavalla kun täällä Wengeriä upotetaan, niin eikös ne samat argumentit upota myös Mourinhon ?

 2. Koska uutisen julkaiseen the Times ja ennen kaikkea koska se on niin seuran linjan mukainen, niin ansainnee keskustelua. Eli jatkoja pukkaa, paitsi että paljon puhutuille Sanchezille ja Özilille ainakin yritetään tehdä jatkoa, niin myös Wilshere, Ox ja Cazorla ovat seuran mielestä ansainneet jatkot. Kuten myös, ta-daa, Arteta. Vain Flamini ja Rosicky jäävät ilman. Eli mitään ei muuteta eikä kenestäkään käytännössä pyritä eroon. Sehän tuossa viesti on.

  Ihmetellä vaan pitää, millä näytöillä esim. Arteta tai Wilshere jatkoja tarvitsisivat. Sen ymmärrän, että Jack ehkä kannattaa imagomielessä pitää, mutta hirveää kiirettä ei pitäisi olla nollalla peliminuutilla tällä kaudella.

 3. Raajarikot ulos ja vaikka ilmaiseksi.
  Özilin ja Sanchez’in kuviot kiinnostaatanee meitä kaikkia…mut mä en laskis Villen mainitsemaa Bellerin’iä lähtemään yhtään minnekään. Hector on ollut yksi parhaista koko kauden.

  • Vanhana tykkijullina muistuu tästä mieleen Tykkipojan laulu: pois joukosta raukat ja rammat, tykkipoika ei peljätä saa… 🙂

 4. Näinhän tuo Ö ainakin Twitterissä kirjoitteli:

  ”Have seen the media reports today. Arsène Wenger was a big reason for me joining Arsenal – this hasn’t changed! #Respect #AFC”

  Mesut Özil, Twitter 22.3.2016

 5. Mutta ei sano, ettei ole lähdössä. Se pieni ero.

  Toivon toki, että vain vahvistutaan ja muutama hiipunut pelaaja löytyy uuden paremman paikan uralleen. Jää nähtäväksi, miten seura onnistuu.

 6. Suosittelen pääsiäispupun vetoa hatusta. Vai olisiko munan syönti parempi vaihtoehto. Missä muna….

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s