Maaottelut pelattu

Toinen pelikierros maaotteluita on pelattu ja ainoastaan Englannin 21-vuotiaat taisivat olla pelaajiemme edustamista joukkueista ainoa, joka pelasi vain yhden ottelun. Alustavasti uutiset näyttävät kuitenkin kohtuullisen hyviltä loukkaantumisten suhteen, sillä ainuttakaan ei ole tullut vastaan nopealla etsinnällä. Tämä ei tietysti vielä tarkoita, että loukkaantumisia ei olisi tullut.

Etelä-Amerikan puolella Sanchez pelasi totuttuun tapaan koko ottelun ja syötti kaksi maalia Chilen 4-1 voitossa. Ospina oli toipunut loukkaantumisestaan ja pelasi täydet 90 minuuttia Kolumbian maalilla. Ellei loukkaantuminen sitten pahentunut pelaamisesta voisi Ospinan olettaa olevan pelikunnossa lauantaina Watfordia vastaan. Toivottavasti kuitenkin Cech on toipunut ja palaa maalinsuulle. Costa Rican paidassa Campbell pelasi täyden ottelun, mutta jäi tällä kertaa maaleitta. Hyvä silti, että peliaikaa tuli.

Afrikan puolella Elnenyn Egypti ja Iwobin Nigeria pelasivat vastakkain. Tarkempaa tietoa ei ole pelaajien minuuttimääristä, mutta oletan Elnenyn vähintään olleen avauksessa. Egypti voitti ja näin ollen se pelaa ensi talvena Afrikan mestaruusturnauksessa, joka tarkoittaa Elnenyn menettämistä pariksi kuukaudeksi. Tämän takia näitä afrikkalaisia pelaajia pitäisi välttää loppuun asti erityisesti silloin, kun he eivät ole mitään maailmanluokkaa. Positiivista on sentään, että Iwobi ei vastaavasti kyseiseen turnaukseen ensi kaudella Nigerian kanssa lähde.

Euroopan puolella Englannin paidassa Welbeck oli lepovuorossa ja Walcott sai vaihdosta puolisen tuntia. Vähemmän yllättäen mies jäi ilman tehoja Englannin hävitessä Hollannille Wembleyllä. Ranskan paidassa Koscielny sai lepovuoron ja Giroudkin pelasi vain 10 minuuttia lopusta, joten se meni melko hyvin.

Özil pelasi Saksan paidassa toisen täyden 90 minuuttisen ja tämä oli huono asia siitä huolimatta, että mies osui pilkulta Saksan voittaessa Italian 4-1. Özilin minuutit ovat sitä luokkaa tältä kaudelta, että yksi harjoitusmaaottelu olisi varmasti riittänyt tähän väliin paremmin kuin hyvin.

Enää taitaa olla mainitsematta Gnabry Saksan 21-vuotiaiden mukana. Melko turha reissu miehelle, sillä Gnabryn minuutit jäivät nollaan kahdessa pelissä. Todella harmi. Loukkaantumiset sekä epäonnistunut laina Pulisin West Bromwichiin ovat todella aiheuttaneet melkoista ellei jopa ratkaisevaa takapakkia lahjakkaan saksalaisen uralle. Ensi kausi varmasti näyttää onko Gnabrysta vielä nousemaan takaisin ykkösjoukkueeseemme. Toisaalta jos Walcott, Ox ja kumppanit ovat saaneet 5-10 vuotta, niin ei Gnabrylla nyt pitäisi olla niin kiire.

Huomenna jatketaan ja katseet voidaan hiljalleen jo kääntää viikonloppuun, kun maaottelut on saatu pois päiväjärjestyksestä.

5 thoughts on “Maaottelut pelattu

  1. Nämä Özilin kaksi 90-minuuttista ovat vähän yllättäviä. Jogi Löw on kohtuullisen hyvin ottanut huomioon seuran toiveita – tosin jos sellaisia ei ollut, lievästi loukkaantunut tietty pelasi täydet minuutit. Voihan sitä sit huilata valkkukierroksilla…

  2. Niinpä, onko sir Wenger edes lähettänyt Löwille toiveita Özilin suhteen?
    Cech ja Ospina on mukana viikonloppuna Watfordia vastaan ja Elneny on sivussa kuukauden (Wenkulan arvion mukaan siis), todellisuudessa 1-2 kuukautta

  3. Onko tässä väärinkäsitys Elninjon suhteen: Mies on pois sitten kun Aafrikan kisat alkavat. Ainakaan itse en ole nähnyt mitään uutisia Ninjon loukaantumisesta.

  4. Joo, missähän välissä wenger on kommentoinut, kun Elneny hädin tuskin on vielä edes palannut Lontooseen? Heppu pelasi täydet 90 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s