Huhuja englantilaiskaksikosta ja Iwobi mahdollisesti Olympialaisiin

Huhujen mukaan Walcott on tippumassa Englannin kisoihin matkaavasta joukkueesta. Tämä olisi ihan oikein, sillä miehen tämän(kään) kauden näytöillä ei ole mitään asiaa 25 parhaan englantilaispelaajan joukkoon.

Lisäksi tarina vain paranee eli Walcott olisi itse haluamassa siirtoa muualle jos ei pääse mukaan EM-kisoihin. Tämä taitaakin olla ainoa keino, jolla voisimme päästä miehestä eroon niin kauan kuin Wenger jatkaa managerina. Tee siis Hodgson palvelus meille ja jätä Theo kisajoukkueesta pois.

Ei voi muuta kuin toivoa West Hamin olevan tosissaan Theon perässä ja haluavan miehestä englantilaisen huippuhankinnan ensi kaudeksi, kun muuttavat uudelle stadionilleen. Huippuhankinta on tosin täysin ylimitoitettua, mutta toivottavasti kauppa toteutuu englantilaislisän sisältävällä siirtosummalla, vaikka voi hyvin olla, että järkyttävää palkkaa joutuu kompensoimaan osittain siirtosummalla.

Toinen englantilaispelaajamme Wilshere on käytöksellään huhujen mukaan saanut Wengerin harkitsemaan uudelleen jatkosopimuksen suhteen. Loistavaa ja jos näin on, niin ei muuta kuin pari yökerhokeikkaa lisää ja ehkä myös Wilsheresta voitaisiin päästä eroon.

Olisihan ne sulaa hulluutta tarjota tässä vaiheessa jatkosopimus palkankorotuksella pelaajalle, joka ei ole koko kaudella pelannut minuuttiakaan ja on ylipäätään nykyään liigan eniten loukkaantuneena ollut pelaaja vuoden 2012 vai 2013 jälkeen. Niin ja nykyistä sopimusta on edellään yli kaksi vuotta jäljellä 90 000 punnan viikkohintaan.

Nigeria ei päässyt mukaan ensi vuoden Afrikan mestaruusturnaukseen, mutta siitä huolimatta Iwobille ollaan jo keksimässä uudet kissanristijäiset, jotta ensi kauden alusta osa otteluista jää pelaamatta. Miestä huhutaan mukaan Nigerian maajoukkueeseen Olympialaisiin.

Olympialaisissa taitaa olla sääntö, että yli 23 vuotiaita pelaajia saa olla vain kolme, mutta tästä kiintiöstä Iwobi ei veisi edes paikkaa. En muista miten säännöt meni, mutta muistaakseni seurajoukkueilla oli Olympialaisten suhteen enemmän sananvaltaa kuin normaalien maaotteluiden. En tosin ihan varmaksi sanoa, joten paremmin tietävät korjatkaa jos olen väärässä.

Mertesacker on tippunut viime otteluissa penkille ja ilmaisee tyytymättömyytensä asiaan. Ihan normaalia, sillä kukapa haluaisi istua penkillä. Tilanne voi muuttua toki vielä loppukauden osalta, mutta vaikuttaa, että Gabriel pelaa suurimman osan loppukauden otteluista jos pysyy kunnossa.

Ensi kautta ajatellen tämä lisättynä muutenkin jo jonkin asteiseen toppariongelmaan tarkoittaa, että kesällä olisi hankittava se yksi laatutoppari. Ehkä Merte ja Gabriel molemmat jatkavat, mutta ainakaan tämän kauden näytöillä kumpikaan ei ole tarpeeksi hyvä. Toki melkein sama koskee Koscielnya, vaikka mies onkin paras topparimme. Ei tämä todellakaan ole ollut Koscielnyn paras kausi, mutta silti luotan miehen nostavan tasoaan tai sen olevan ainakin todennäköisempää kuin varakapteenimme kohdalla.

Mainokset

6 thoughts on “Huhuja englantilaiskaksikosta ja Iwobi mahdollisesti Olympialaisiin

 1. Tuli vain mieleen kun asiaa alkoi miettimään niin olisiko West ham siksi Theon perässä (jos ovat), että saisivat uuden stadionin täyteen? Pian Arsenalin peleistä saattaa muutenkin porukka kadota kun kaikki muut Lontoolaiset saavat uudet stadionsa pystyyn jolloin Emirates on vain se vanha eli uutuuden viehätys on loppunut.

 2. Cityä voisi myös Theo kiinnostaa lähinnä tuon HG-quotan takia. Ovat lähivuosina ostelleet typerän isoilla summilla korkeintaan keskinkertaisia englantilaisia, kuten Rodwell, Sinclair, Delph ja viimeisimpänä Sterling, jolla tosin on ihan potentiaalia.

  Vaikea saada muuten Theota (Tai Oxia) mahtumaan Englannin joukkueeseen, tässä oma ehdotelmani:

  Veskarit: Hart, Forster, Heaton

  Puolustajat: Baines, Rose, Cahill, Smalling, Stones, Jagielka, Clyne, Walker

  Keskikentät: Henderson, Wilshere, Alli, Lallana, Sterling (jos kunnossa, Ox varalla), Milner, Barkley, Dier

  Hyökkääjät: Rooney, Vardy, Sturridge, Welbeck

  • Jaaha, Kane unohtu porukasta. Welbeckiä en usko että Hodari pudottaa, joten joko Sturridge tai Vardy jäänee pois. Ei ole Woylla helppoa valita tänä kesänä, kerrankin on mahdollista saada jalkeille suhteellisen pätevä ryhmä.

 3. Wenger tuntee tälle kesälle iwobi on kuin uusi ostos ei varmaan lisää vahvistus joukkueen

 4. Joku gooneriveli kertoi tilastojen mukaan Theon saaneen aikaan kymmenen kauden aikana keskimäärin 4,38 maalia/kausi. Arvioitaessa tulevaa kehitystä on noin pitkä edeltävä ajanjakso paras indikaattori. Jo kyseisen tilaston perusteella äijä olisi pitänyt myydä aikoja sitten, Wilsheren ura alkaa olla pelkkä visti ja kaveri pääsee täydentämään youtube wasted talents videokavalkaadeja. Olen bolgistin kanssa samoilla linjoilla, molemmat myyntiin ja kaupat tehdään ihan millä summalla tahansa.

 5. Tuskin nyt kannattaa kenenkään pelaajan uran sakkaavan yhä pahemmin, jotta pääsee eroon. Managerin pitää nähdä tilanne ja tehdä johtopäätökset. Mysteeri, miksi tämä on Wengerille joskus niin kovin vaikeaa ja kausi kauden perään menee pelaajaa roikottaessa. En nyt puhu Walcottista, joka tosin alkaa tulla siihen ikään, että kehittymistoiveet voi suurelta osin heittää roskiin. Vaan ei tietysti täysin, kuten Leicesterin tusinajamppojen unelmakausi osoittaa.

  Harmittaa katsoa, miten aika vaatimaton tai ainakin epätasainen Wolfsburgin nippukin pyyhkii Espanjan jätillä kenttää. Koska Emiraateilla? Olisi todellakin aika jo hyödyntää tätä massiivista UCL-putkea, eikä aina kontata. Hyvänä päivänä Arsenal voi voittaa kenet tahansa, mutta UCL:ssä vähintään toinen matsi menee aina alle arvostelun.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s