Viimeinen vierailu Upton Parkille

Kauden avausottelussa kärsimme nolon tappion Bilicin ryhmälle ja tänään olisi mahdollisuus ottaa revanssi asian suhteen. Viime vuosien historian perusteella West Ham on ollut meille hyvä vastustaja ja jopa niin, että tulokset vieraskentällä ovat olleet parempia kuin Grovella.

Tietysti historia ei takaa mitään ja jokainen peli on täysin omansa, vaikka Wengerin tietäen tietyt jutut pysyvät aina samoina, mutta ne ovatkin pääasiassa negatiivisia.

Kotijoukkueella on vahvasti panosta ottelussa, joten emme tule todellakaan pääsemään yhtä helpolla kuin Evertonin vieraana tai viime viikonloppuna kotiottelussa Watfordia vastaan. West Ham taistelee edelleen nelossijasta ja tämän lisäksi ottelu taitaa olla viidenneksi viimeinen koskaan Upton Parkilla pelattava peli, joten tuskin vastustajamme on kesätunnelmissa, kuten osa joukkueista jo tähän aikaan kaudesta.

Kotijoukkueen kokoonpanosta katseet kiinnittyvät varmasti eniten Payetiin, joka omalla panoksellaan pystyy ratkomaan otteluita. Mies on vaarallinen niin tilanteiden järjestelijänä kuin viimeistelijänäkin. Lisäksi mies kantaa suuren vastuun West Hamin erikoistilanteista olivat ne sitten vapareita tai kulmia.

Toinen nimi, jonka nostan esiin kotijoukkuuesta on Antonio laiturin paikalla. Toki voi olla, että mies joutuu pelaamaan laitapakkina, joka varmasti olisi meidän kannalta parempi. Joka tapauksessa Antonio on osunut Upton Parkilla kiitettävään tahtiin tällä kaudella. Kyseessä on vahva ja suoraviivainen pelaaja, joka pärjää myös ilmassa kohtuullisen hyvin.

Meidän kokoonpanossa tuskin on luvassa mitään erikoista. Toivottavasti Cech on takaisin maalissa. Mertesacker saattaa saada peliaikaa, mutta veikkaisin kuitenkin Gabrielin jatkavan Koscielnyn rinnalla. Ramsey valitettavasti ottaa joko Iwobin tai Elnenyn paikan jos on kuntoutunut. Näin ei todellakaan pitäisi tapahtua, mutta niin se vain managerimme papereissa menee.

Tänään on sellainen tunne, että maaleja tullaan näkemään enemmän kuin yksi tai kaksi. Se on sitten ihan eri asia mihin päähän ne tehdään. Pistemenetyksiin ei ole varaa enää yhtään jos haluamme edes näennäisesti pitää painetta yllä Leicesterin suuntaan. Samoin jos mielimme ohittaa Tottenhamin ja juhlia tälläkin kaudella St Totteringham’s Dayta ei kovin montaa pinnaa voi enää menettää.

Niin ja taisihan West Ham olla ensimmäinen joukkue, joka voitti Grovella, joten olisi vähintäänkin kohtuullista, että voitamme viimeisen keskinäisen kamppailun Upton Parkilla.

51 thoughts on “Viimeinen vierailu Upton Parkille

 1. Joo, Hammers-tilasto on osittain aika erikoinen. Vieraissa on jopa tuurikin käynyt – ja cazorlan kaukovetokin osunut maalipuiden väliin. Parhaiten on kuitenkin mielessä muutaman kauden takainen kotiottelu, koska olin silloin Emiratesilla: Jässi poimi pallon verkosta viisi kertaa.

 2. Ei ole kyllä mitään perusteita lähteä muuttamaan 2 edellisen pelin kokoonpanoa. Enkä usko, että wenger sitä muuttaakaan. Hyvää tekemistä ollut.

  • Voi vain toivoa että Ramsey aloittaisi penkillä jollain ”varovainen paluu” verukkeella ja tulisi jarruttelemaan vasta 60. minuutilla vaihdosta kun tilanne on meille jo 3-0. On kuitenkin ollut erittäin piristävää nähdä mitä kentällä voi tapahtua kun Kos ei ole ainoa joka saa syöttää eteenkin päin.

 3. Eisitten muuttanut kokoonpanoa, edes maalivahdin osalta. Hyvä niin. Toisaalta itse ehkä olisin Merten laittanut puolustukseen, koska hammerssilla on kärjessä Carroll.

 4. Mautonta jättää Cech penkillä. Wengerin horjuva maalivahtipolitiikka on yksi syy melko surkeaan maalivahtiputkeen jälkeen Lehmannin. Fiiliksellä vetää nimen hatusta taululle.

  • Joo todella typerä veto jättää ykkösmolari penkille. Keskityspalloja tulee peli ja erikoistilanteista joissa vastustajalla on hyviä pääpelaajia ja todella hyvä vaparien ja kulmureiden antaja. Ospinan heikkous on juuri niissä.
   Toivottavasti wengerin molarivalinta ei maksa kolmea pinnaa.

  • Jos Cech pelikunnossa, niin Wengeriltä pohjanoteeraus. Puhutaan kuitenkin seuran yhdestä parhaista ellei parhaasta pelaajasta.

 5. Voihan siellä olla vielä jotain pientä vaivaa. Täytyy myös muistaa, että me hävittiin ensimmäinen hammers peli Cechin takia. Juurikin keskityspallon ja yhden imaisun vuoksi.

 6. Tuosta huikea acestream
  acestream://42fe51591598d905ab011a9c8339150f8391dfa7
  Selostuskieleksi estonia. 🙂
  On niinkuin työmaalla olisi.

 7. Nätti nosto Iwobilta Sanchezille. Muutamalta muulta Arsenal-kärjeltä olisi nostettu kulmalipulle.

 8. Sehän meni hyvin. Rauhoitetaan peliä ja odotellaan puoliaikaa. Sitten Carroll herää ja nöyryyttää puolustajia kunnolla.

 9. Kukaan tuskin pitää Carrollia Arsenal-tasoisena tai edes valioliigan kärkipään tasoisena kärkenä, mutta niin vaan meidän alakerralle on melkoinen peikko.

 10. Vittuako sitä carrolia keskityksissä vartioimaan. Toki ekassa Monreal oli iholla, mutta oli vähän epäreilua 🙂

 11. Mahtavaa mental strengthiä antaa Hammerssille pari koppimaalia ja sulaa kahden maalin johto muutamassa minuutissa. Iwobi kyllä taas ihan lieskassa, 0+2 ekalla puoliajalla. Menee Walcottista heittämällä ohi tehopörssissä jos samanlaiset otteet jatkuu loppukauden.

 12. En tiedä mitä mieltä muut ovat, mutta mun mielestä tänään Turtlesackerin pitäisi olla kentällä.

 13. Hattu Carrollille. Viisi maalia jo Hammersille, mutta tuomari on armollisesti hylännyt niistä kaksi ja lisäksi aika aiheetta. Naurettava maihinmeno Ospinalta siinä.

  No, ei sitä mestaruussaumaa ole ollutkaan enää aikoihin, mutta ei näistä räpiköinneistä paljon ammennattavaa kesäksi tule. Pari topparia voisi hankkia.

  • Surullista katsottavaa tämä räpeltäminen, tämä joukkue ei tule ensi kaudellakaan olemaan mitään.. ja niitä hankintoja ei tule kuin Wilsheren muodossa.

 14. Ja missä bounce back? Edes vähän kiriä? Näinkö sitä annetaan Hammersien hieroa tennisnumerot?

 15. Vittu mitä tunarointia, carroll vie sata nolla meidän alakertaa.
  Varmaan wenkku ainut olento maailmankaikkeudessa jolle tää tuli yllätyksenä vaikka onhan hän valmentanut ainakin sata vuotta omasta mielestään joten ei saa arvostella.

 16. Luhyt painejakso tuotti räkämaalin. Keskikentällä huseeraa nyt epävarma Ramsey, joten pallonmenetyksiä tulossa ja niitä on jo nähtykin. Maali tai pari voi vielä tulla.

 17. Ospina pompottaa nyt joka tilanteessa. Toki West Hamin pelaajilla aikaa ja tilaa riittää, mutta maskia ei ole.

 18. Kyllähän homma on niin, että Özilin ego on pursunnut yli Arsenalin laitojen. Hölkkäilee ja surffailee ja huutaa joukkuekavereille. Myyntiin. Ei todellakaan tule ikävä. Espanjaan vaan leikkimään selfie-leikkejä. Itserakas paska! Suututtaa. Anteeksi.

  • Sitä saa mitä seura antaa. Luuletko että kaveri käyttäytyisi tuolla tavalla seurassa missä olisi painetta?

   • Mitä sä horiset?? Özil vois edes kerran näyttää siltä, että se lyö itsensä joukkueen puolesta likoon. Saatanan miljonääri dallailee ja elvistelee kentällä kun pitäis kamppailla voitosta ja kunniasta. Kunnia on Özilille ihan vieras sana. Pelle koko jätkä!

 19. toivottavasti tää hahmo ei vihellä enään peliäkään valioliigassa. täysin kujalla koko äijä.

 20. Joo, Tapsa Arteta vaan dominoimaan 🙂 Jokaisella meistä on mustia aukkoja. 18 syöttöä ja lukuisia maalipaikkoja – ilman öziliä kamppailtaisiin paljon paremmin sijoista 9-10. Se on h-vetin hyvä, että edes yhdellä on ego kohdillaan.

  Ja asiaan: Näin ottelun vasta nyt. Niinhän se meni, että pelaaja, jolle ois pitänyt antaa suora punainen, oli melkein ottelun sankari.

 21. Koko alakerta oli pelokas ja pehmeä. Puolustajien kaksinkamppailuvoima oli tänään olematonta ja merkkauspeli teinipoikatasoa. Ottelun koomisin suoritus oli Ospinan naurettavan pelokas heittäytyminen Koscielnyn ja Carrollien painiessa. Onko kipukynnys valtavan huono vai miksi kolumbialainen pelkää ja kieriskelee melkein joka pelissä?

  Eikä penkillä oleva ainoa vaihtoehto Mertesacker ole varsinainen kohennus kaksinkamppailuissa.

 22. Carroll sanoo West Hamin harjoitelleen keskityksiä koko viikon, koska tietävät Arsenalin murenevan niissä. Niin simppeliä on taktinen valmennus ja reagoiminen vastustajaan, yksinkertaisimmillaan. Miten mahtoi Wenger valmistella omaa joukkuettaan.

  • Valitsemalla tolppien väliin maalivahdin, joka on erityisen huono keskityspalloissa.

   No, saadaan jännitystä loppukauteen nelossijapokaalista

 23. Työt haittaa harrastustoimintaa…peliä en nähnyt, mut kommenteista päätellen west hamillä oli kokoonpanossa tehokas kärkimies, 3 kihausta! Mites meillä?

 24. Wengerin mukaan ei ole mitään eroa, kumpi on maalissa, Cech vai Opina – samaan tahtiin ropisee keskityspallot maaliin. Ehkä osittain jopa oikeassa, sillä puolustushan noissa sössii.

 25. Väärässähän Wenger on. Ospina ei edes yritä keskityksiä, vaan keskittyy torjuntayrityksiin maalin sisällä. Ero on olematon korkeintaan kaukovedoissa.

 26. Isse, egoja on monenlaisia. Negatiivisia ja positiivisia. Adamsilla, Henryllä, Bergkampilla, Wrightlyllä, Charlie Nicholasilla (!! joojoo, mun yks suosikkipelaaja):), Bradyllä, Super-Macilla (mun ihan eka suosikki) jne oli egot, positiiviset egot. Özil huokuu negatiivisuutta, Arteta ei.

  Keskityksistä sen verran, että voihab Kaapriel! Miksi olet Arsenalin avauksen pelaaja? Wenger knows…

  • Ei vaan oikein maisut Özilin dissaaminen tällä hetkellä. Sanoppas nyt sitten joku noista lampaasta joka olisi antanut kaikkensa kentällä tai edes näyttänyt siltä. Özil näyttää miltä näyttää. Ootko koskaan nähnyt millä tavalla Ramsey levittelee käsiään ja vittuilee epäonnistuneiden tilanteiden jälkeen? Kummalla näistä on varaa Egoilla? Rakentaisin koska tahansa joukkueen Özilin ympärille.

   • Ramsey ja Ramseyn ego, heh! On meillä huikeita virtuooseja jengissä…

  • Özil on tällä hetkellä pelaaja joka mahtuisi minkä tahansa jengin avaukseen.. Se että arsenalissa on tällä hetkellä johto ja manageri, jotka lähinnä näyttää keskittyvän bisnekseen, vaikuttaa ihan varmasti pelaajien motivaatioon.

 27. Viimeistään nyt on selvää, että kamppailemme viimeisille kierroksille asti sijoista 3-5 tai spudsin kyykätessä sijoista 2-5. Shitty nousi jo kahden pisteen päähän. Aiempina kausina wenger on jotenkin saanut hilattua joukkueen vähintään neljänneksi ja todennäköistähän se nytkin on, mutta jotenkin tuntuu, että kaikki on mahdollista. Emme nimittäin ole tämän vuoden puolella voittaneet kuin korkeintaan kaksi ottelua peräkkäin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s