Simeone, Atletico Madrid ja Carroll ei ilmeisesti olekaan supertähti

Wilshere ja Rosicky ovat tekemässä paluuta ja pelaavat tänään toistamiseen reservien mukana. Saa nähdä mitä tapahtuuko ja pysyisikö kaksikko kunnossa jo toisen pelin putkeen. Tämä olisi melko yllättävää. Vaikka näin tapahtuisi, niin vaikea uskoa kummankaan olevan vielä kokoonpanossa sunnuntaina Crystal Palacea vastaan.

Eilen Atletico Madrid tiputti B*rcan Mestareiden liigasta ja eteni välieriin. Simeone näytti taas kerran kuinka raha ei ole ratkaiseva, vaan se miten teet asioita. Atleticon taktiikka, sitoutuminen, asenne ja halu voittaa olivat huikealla tasolla jälleen kerran.

Meillä Wenger selittelee rahalla, kun emme pärjää suurseuroille ja kun taas emme pärjää Leicesterille, Tottenhamille tai Watfordille, niin silloin managerimme selittää kuinka raha ei olekaan niin tärkeässä roolissa.

Simeone on neljässä vuodessa saavuttanut enemmän Euroopassa kuin Wenger 25 vuodessa meillä ja Monacossa. Atletico on ollut kerran Mestareiden liigan finaalissa ja minuutin päässä voitossa, kaksi kertaa välierissä ja kerran voittanut Eurooppa-liigan. Wenger ei ole pystynyt tähän koko urallaan. Lisäksi Atletico otti pari vuotta sitten mestaruuden B*rcan ja Real Madridin nenän edestä. Kauanko siitä meidän viimeisestä mestaruudesta olikaan..

Simeonen Atletico Madridia on huikea katsella ja sen voisi sanoa olevan vielä paranneltu versio Leicesteristä, vaikka eivät joukkueet nyt täysin samanlaisia olekaan. Molemmilla on kuitenkin asenne ja itseluottamus kunnossa ja yhtäkään vastustajaa vastaan ei lähdetä valmiiksi hävinneenä. Mitä antaisinkaan, että saisimme Simeonen manageriksi..

Eilen pelattiin myös FA Cupin uusinta Upton Parkilla West Hamin ja Manun välillä. Pelillä ei meidän kannalta ollut suurta merkitystä, mutta taas kerran osoitettiin, että Carrollin hattutemppu viikonloppuna ei ollut mitään muuta kuin meidän heikkoutta. Heikko Manu sai pidettyä Carrollin nollilla, kun taas Wengerin taktinen nerous sai miehen vain pari päivää aiemmin näyttämään maailmanluokan hyökkääjältä.

Eikä Carroll ole suinkaan ainut pelaaja ja laajemmin katsottaessa samaa voi laajentaa joukkueisiin. Heikossa vireessä olevat hyökkääjät ja joukkueet rakastavat pelata meitä vastaan. Maali- ja pistehanat aukeavat suurella todennäköisyydellä.

Mainokset

10 thoughts on “Simeone, Atletico Madrid ja Carroll ei ilmeisesti olekaan supertähti

 1. Carroll on tasan yhden asian hyökkääjä – vahva pääpelaaja huonosti korkeita palloja pelaavaa joukkuetta vastaan. Jotkut täälläkin haikailivat Carrollia meille – jos muutaman kerran kaudessa onnistuva on riittävä vahvistus, niin toki sitten. Jopa Crouch on ns. loistanut meitä vastaan – kertoo paljon pääpelistämme.

 2. Puolustuspelimme oli ”asteen” verran miehekkäämpää, kun linjassa pelasivat: Dixon, Adams, Keown ja Winterburn.

  Nykyisin puolustuksessa on kyllä riittävästi kokoa, mut tappavaa taistetahtoa ei ole pätkän vertaa.

  Onko tilastonikkareilla faktaa, kuinka monta rysää vastustaja on tällä kaudella tehnyt päällä meitä vastaan?

  • 33 Maalia tehty tykkimiehiä vastaan tällä kaudella. Kuusi maaleista vastustaja tehnyt vasemmalla jalalla, 20 maalia oikealla jalalla, yksi jollain muulla mystisellä ruumiinosalla ja loput 6 tehty päällä.

 3. Kovuutta löytyy kyllä Kosilta mutta miehelle tosiaan sattuu kyllä joskus merkkausvirheitä.
  Pidän Kosia kuitenki laatutopparina kaiken kaikkiaan ja joskus virhe sattuu kaikille.
  Merte, Ox, Theo, Flamster, Rosicky, Arteta ulos näin ensihätään.
  Gabrielille pitää mielestäni kyllä antaa mahdollisuuksia

 4. Mahtoi olla melkoinen puoliaikapuhe Kloppilla eilen. Hyvä esimerkki inspiroivan ja tuoreen valmentajan voimasta.

 5. Isse, Carroll tasan yhden asian hyökkääjä…

  Olen nähnyt Andy Carrollin livenä 4-5 kertaa ja aina ihaillut kaverin kykyä suojata palloa ja pelata selkä vastustajan maaliin päin, pääpelitaitoa = työntää päänsä sinne minne moni pelaaja ei laita edes jalkaansa, kaksinkamppailuvoimaa, yllättävyyttä 1 v 1 -tilanteissa ja ylipäätänsä joukkuetta herättelevää henkevää joukkuepelaamisen kykyä. Ei Carroll ole mikään maailmantähti tai ylivoimainen virtuoosi ja on pirun kulmikas liikkeeltään, mutta mies on kunnon äijä jollaisia edelleen jalkapalloviheriöille tarvitaan näiden kliinisten, hemmoteltujen tissiposkien sijaan. Näitä tissipoikiahan meillä jostain syystä riittää yli omien tarpeiden.

  Monenko asian hyökkääjä on Ollie Giroud? Mun mielestä ei yhdenkään jos ei oteta kykyä siistiä partaa hienosti.

 6. Ai, että on simeone voittanut eurooppa liigan. Huhuu. Toki Wenger ei ole koskaan niin vitulleen valmentanut, että olisi Arsenalia moisessa jämäcupissa joutunut peluuttamaan.

  Eikä Carrol jäänyt nollille. Vaan syötti päällään Hammersin ainokaisen.

 7. Wenger hävisi UEFA cupin (nykyinen Eurooppa-liiga) loppuottelun vuonna 2000 Galatasaraylle sen jälkeen kun ensin oli tullut lähtö Mestareiden liigasta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s