Crystal Palace Grovelle – kiinnostaako kumpaakaan joukkuetta tai kannattajia?

Pelipäivä, muta ei ole yhtään sellainen olo. Lähinnä tuntuu, siltä että tämä sama on nähty muutama kerta aikaisemminkin ja muutamalla tarkoitan lähes kymmentä kertaa. Harva se jaksaa loputtomasti katsoa samaa elokuvaa uudestaan ja uudestaan, kun loppuratkaisu on jo tiedossa.

Kokoonpanossa pitäisi tapahtua joitain muutoksia viime viikkoon verrattuna, mutta saa nähdä. Varmin muutos on varmaan Ramseyn palaaminen avaukseen. Se tapahtuu joko Elnenyn tai Iwobin kustannuksella, ehkä myös Coquelinin penkittäminen voisi olla vaihtoehto, jotta managerimme saa suosikkipoikansa avaukseen. Toista viikkoa putkeen ei Ramsey penkillä aloita.

Cechin kuulisi palata maaliin, kuten olisi kuulunut jo kaksi ottelua sitten. Iwobin kuuluisi ehdottomasti jatkaa avauksessa, sillä niin hyviä ja tehokkaita nuoren laiturin otteet ovat olleet viimeisessä kolmessa pelissä. Lisäksi Gabrielin tai jopa Koscielnyn voisi penkittää, sillä esitys Upton Parkilla oli molemmilta oli niin katastrofaalinen. Ei Merte hyvä ole tällä kaudella ollut, mutta ihan vain näyttönä, että surkeista esityksistä joutuu tilille. Eli Wengerin tietäen Gabriel ja Koscielny jatkavat avauksessa.

Walcottin ei kuuluisi edes päästä penkille ja Campbellin pitäisi ehdottomasti taas olla kokoonpanossa. Ei olisi suuri yllätys jos joko Wilshere tai Rosicky olisi penkillä. Molemmat eivät ehkä kuitenkaan.

En tiedä onko vierasjoukkueessa mitään äärimmäisen mielenkiintoisia pelaaja nostettavaksi esille, mutta yritetään. Bolassie kärkessä tai kärjen alapuolella lienee vaarallisin tai yksi vaarallisimmista aseista vierailijoilla. Mies on erittäin nopea ja pystyy haastamaan yksi vastaan yksi tilanteissa eritäin hyvin paljolti juuri nopeutensa ansiosta.

Toppariosastolla molemmat Dann ja Delaney ovat vahvoja kaksinkamppailuissa ja ilmassa. Etenkin ensin mainittu lienee koko liigan vaarallisin toppari erikoistilanteissa ja tietäen meidän ongelmat puolustaa korkeita palloja oman maalin tuntumassa ei Dannin puskumaali tänään olisi järin suuri yllätys.

Henkilökohtaisesti olen aina tykännyt Palacen kapteenin Jedinakin otteista. Keskikentän pohjalla mies on äärimmäisen vahva kaksinkamppailuissa ja lisäksi hyvä ilmassa. Pallollisena mies ei todellakaan ole erikoinen, mutta puolustussuuntaan hoitaa tonttinsa mallikkaasti ja on varmasti esimerkki muille työmoraalillaan.

Tietysti tänään vastassa saattaa olla kaksi entistä pelaajaa, kun vierailijoiden pelaajalistalta löytyy sekä Chamakh että Adebayor. Tuskin molemmat jos kumpikaan ylipäätään pelaa, mutta olisihan se koomista jos tuo kaksikko tai edes jompikumpi tänään onnistuisi. Kumpikaan ei ole käytännössä koko kaudella maaleja tehnyt, mutta meitä vastaan se on silti täysin mahdollista. Kysykää vaikka Routledgeltä, Williamsilta, Rashfordilta ja kumppaneilta.

Mainokset

55 thoughts on “Crystal Palace Grovelle – kiinnostaako kumpaakaan joukkuetta tai kannattajia?

 1. Jokin aika sitten oli puhe Iwobin palkasta, joka mirrorin mukaan nostettiin 10 000:stä 30 000:een viikossa. Vertailun vuoksi: Spuds nosti Dele Allin liksan 12 000:sta 25 000:een. No mitä tästä opimme? Emme välttämättä mitään, mutta Iwobi on varmasti tyytyväinen eikä haikaile muualle. Sen sijaan Alli on tod.näk. lähtökuopissa ellei liksaa taas kesällä nosteta. Kummassakin on puolensa, mutta meidän avokätinen palkkapolitiikka tulokkaille jotenkin konkretisoituu tässä.

 2. Todellakin, ei tää selvä peli ole.

  Theo pooliin, uutinen on saanut reippaammin tuulta purjeisiin.
  Kyseessä on sen tason ” once in a lifetime” tilaisuus, et ei muuta kuin pakettiin, ilman palautusoikeutta.

  Ei 4.sijaa voiteta tasureilla, eli voitosta lähdetään 🙂

 3. Ei oo selvä, koska shitty ja muna voittivat. Taas on painetta, jota 30 vuoden managerikokemuksella ansiokkaasti käsitellään.

 4. Mä uskon suht helppoon voittoon. Palacea ei kiinnosta ja Arsenalia sen verran kiinnostaa, että tappio aloittaisi kunnolla spekulaation vitossijalle päätymisestä. Se ei maistu managerille, seuralle eikä pelaajille.

  Mikä mahtaa olla pelaajien bonusten rakenne? Mestaruus, varma UCL-sija ja UCL-karsintasija? Jämäcupin sijoitus ja FA cupin voitto (puhumattakaan kaljacupista) ei varmaan tuota juuri mitään riihikuivaa. Kuten Ferguson maineikkaasti joskus totesi, UEFA-cupista on tarjolla lähinnä kuluja.

 5. Eno ja muutkin: En itse asiassa olekaan varma, miten käy nelossijapokaalin, jos pool voittaa torstailiigan…

  Jep, fa cupin voitosta ei heru bonareita – meidän jampathan nostivat aiheesta metelin viime keväänä.

 6. Leicesterillä odotetusti on maalinteko muuttunut hyvin nihkeäksi pokaalin suurentuessa horisontissa. Wengerin kannattaisi kuitenkin tutkia Leicesterin päätettyjen saraketta viime kuukausina ja miettiä, miksi niillä maali on kuin noiduttuna eikä juutin taakse pallo eksy. Ehkä tässä on sitä simppeliä menestyksen kaavaa, jokka pokaalia pukkasi 98 ja 02, erityisesti.

  Alkukaudella tilanne oli aivan eri, mutta perusta on nähtävästi luotu ketuilla hyvin.

 7. Lestö niisti sittenkin tasurin. ..
  Cech
  Kos Nacho Bellerin gabriel
  Coq Elneny Iwobi Özil Alexis
  Welbeck
  Subs :
  Ospina Chambers Merte Ramsey Chambers Theo Giroud

 8. Lopussa miniromahdus Leicesteriltä ja vielä Vardylle bannia. Saadaan sittenkin jännitystä mestaruusjuoksuun, mutta vaihtoehto on karmea. Ja se säälin määrä, minkä Leicester saa, jos tuosta vielä kyykkää.

 9. On palattu sivuttaissiirtelyyn. Yli 80 prossan pallonhallinnalla ei yhtään kunnollista maalipaikkaa.

 10. 45 min takana, pallonhallinta 78/22,
  laukaukset kohti maalia 1/1…
  ei ota esitystä voi kovin tehokkaaksi kehua

  • Tottahan se on että hörppy oli, mutta on Timossa vähän tuollaista Ilta-sanomien toimittajan vikaa.

   • Vähän liioittelua joo. Oli identtinen maali, mitä Cech päästi kauden avauksessa. Ehkäpä tsekki on hitaasti lämpenevää sorttia, kestää muutaman matsin tauon jälkeen, että varmuus löytyy?

    Cechillä on vahvuuksia sen verran enemmän, että Ospinalla ei ole mitään todellisia haastamisen mahdollisuuksia.

  • Theo on nykyisellään aivan täysin turha jamppa. Ei perkele edes pääse kenestäkään ohi eikä nopeudesta tietoakaan.

 11. Toivotaan, että Palace ja Newcastle jaksavat viikkopeleissä vähän yrittää ja saada tasureita tai jopa voiton. Arsenalin tekemiseen ei voi luottaa, mutta ehkäpä muillakin on jo vähän taistelu tylsynyt.

 12. Surkeaa, todella surkeaa. Neppaillaan, neppaillaan eikä kovinkaan kummoisia paikkoja luoda. Eipä juuri helpommalla palace olisi voinut pistettä saada.

  Surkeuden huippu oli tietty maalia edeltävä tilanne, jossa Monreal olisi pienellä nostolla saanut pallon Özille avopaikkaan, mutta päätti keskittää täysillä kaikkien yli.

 13. Samalla varmistui, että enää on mahdollista päästä korkeintaan samaan pistemäärään (75) kuin viime kaudella. Todellisuudessa toki huomattavasti alempaan jäädään.

 14. Shittyllä tuskin on taistelu tylsistynyt, kun ovat CL-huumassa ja Muna jahtaa CL-paikkaa. On kärkiviisikossa yksi tylsistynyt – ja valitettavasti se löytyy Pohjois-Lontoon punavalkoiselta puolelta.

 15. Oli kyllä loistavat vaihdot… itse odotin Kokkelin tulevan ulos Rämsi tilalle, Giru sentäs meni oikein…

 16. Joo, vaihdot. Peli meni huonommaksi, vaikka Iwobi ei tänään kummoisia saanutkaan aikaan. Vaikka meillä oli 21 ”maalitilannetta”, todellisuudessa selkeitä maalipaikkoja oli vain muutama eikä niistäkään ”tuosta täytyy tehdä” -tyyppisiä ainutkaan.

 17. Tässähän saa tosiaan jännittää viimeiseen asti ylletäänkö meidän mestaruuteen, eli 4. sijaan.

  Wenkula saa alkaa tosissaan kaivamaan mental strenghtiä konehuoneeseen.Ja nopeasti

 18. Vaikka ei ennen näitä kahta viimeistä hävittyä tasuria kauden toinen puolisko kuitenkaan ole mennyt niin paljon huonommin kuin ”loistava” ensimmäinen puolisko. Se ensimmäisen puoliskon vahvuuskin ja sarjajohto oli vain muiden huonoutta. Pistemäärä 19 pelissä oli 39 ja ennen näitä kahta peliä oli realismia tuollainen 75-77 pistemäärä eli melkein sama tahti, huolimatta täydellisestä pupellusjaksosta jossa kaikki meni. Nyt näyttää koittavan toinen pupellusjakso, joka voi viedä sen nelossijankin, kerrankin.

 19. Viisauden sanoja 30 vuoden perspektiivillä:

  ”We lacked a change of pace, sharpness, they defended well. We put a lot of effort in but came out with a frustrating result. It is hard to accept, the competition goes on and we focus on the next one.

  ”I don’t know how it works mathematically but we are too disappointed to think about the league, we have to think about the Champions League and fight to be in the Champions League.”

 20. Tankkasin vielä tuota CL-paikkojen jakoa. Näin se menee: jos CL:n ja Torstailiigan voittaa saman maan joukkueet ja kumpikaan ei kansallisessa sarjassa yllä CL-paikkaan, nelossijapokaali vie Torstailiigaan. Mutta jos vain toisen voittaa CL:n ”ulkopuolinen”, nykysäännöillä nelossijallakin saa CL-karsintapaikan. Eli viisi joukkuetta on yhden maan maksimi CL:ssä.

  Mut jos meidän otteet eivät parane, kaikki tää on turhaa.

  • Joo, Poolin mahdollisuus voittaa jämäcup on erittäin hyvä, se on jopa suosikki. Mutta Cityn sauma voittaa Real Madrid JA Bayern/Atletico on häviävän pieni. Katsotaan sitten Pepin kanssa parin vuoden päästä uudelleen. Mikä ei tarkoita, etteikö City olisi venynyt hyvin yleisvireeseensä nähden, mutta liika on liikaa.

  • Kiitos Isse. Eli nelosella pääsee, jos sattuu olemaan nelonen. Meidän näkökulmasta CL-paikan ratkaisee City-ottelu. Häviö siinä tietää, että takaa tullaan todennäköisesti ohi.
   Jospa Santi pyyhkii Cityllä lattiaa, niin kuin teki puolitoista vuotta sitten….
   CL-paikan menettäminen merkitsee – paitsi runsasta 20 miljoonaa euroa – myös sitä, että Arsenal ei ole kiinnostava kohde huippupelaajan näkökulmasta, vaikka Wengerin vetovoima olisi kuinka ylivertainen….

   • On toki hienoa, että Wengerin maagista vetovoimaa testataan myös tässä asetelmassa. Saattaa hyvin olla, että Ranskan kakkosdivarissa ote kuitenkin pitää haasteellisesta asetelmasta huolimatta.

 21. Viidestä pelistä kaksi on tiukkassa putoamiskamppailussa vellovia vastaan sekä tietysti suora kolmossijakilpailija City. Vaikka osaa tämänkin palstan kannattajista ei kolmossija ja karsintojen välttäminen kiinnosta, veikkaan että Cityä kiinnostaa ja löylytys tulossa Etihadilla.

  Tahtoo sanoa, että tällä taistelutahdolla voittoja voi tulla viidestä viimeisestä ehkä vain kaksi. Toki se toinenkin eli WBA tulee aika pian toipumisen kannalta ja siinä taas on Pulis-taika kohdattavana.

 22. Yleensähän tämä Wengerin penkillä istutus johtaa siirtoon. Eli kun vakioavauksen kaveri siirtyy penkkikaveriksi. Ihan loogista ja ymmärrettävää. Eli siis Giroud ja Walcott lähdössä tai heitä painostetaan ulos?

 23. Niin, tässähän voi kehitellä kivoja kauhuskenaarioita: muna kohtaa vielä Leicesterin – ja tietty voittaa, jonka seurauksena ohittaa meidät ja järjestää spudsille pokaalin…

  No, Arsenalin mahkut pysyä neljäntenä on kyllä siinä, että muna ei ole kummoisessakaan vireessä, esim. hikinen 1-0-voitto villasta. Hmm, tosin siis voitto.

 24. Taivainen höpötti ottelun alkupuolella, että wenger ois kiinnostunut kahdesta Getafen nobodysta, yhteishinta about 16 miltsiä. Mulla mennyt tällainen huippukuvio ihan ohi. Kuulostaa kyllä ihan Wengeriltä – kokoaa tulevaisuuden tiimiä, jolla dominoidaan torstailiigaa.

 25. Halusin vain tulla sanomaan, että en ole kyllä yhtään tyytyväinen Arsenalin toimintaan tälläkään kaudella. Koko kausi sössittiin taas hyvin nopealla aikajaksolla ja fiilis koko touhuun meni viimeistään viime viikolla, kun Carrol painoi hattutempun Ospinan ohi ja mietin tänään jo pelin väliin jättämistä, mitä ei nyt ole varmaan ainakaan viiteen vuoteen tapahtunut (paitsi ehkä korkeintaan joissain harvoissa ulkomaanreissuihin liittyvissä poikkeustilanteissa). Katsoin pelin ja pahoitin mieleni vielä pahemmin. Toivon melkein että ollaan ulkona CL-paikoista kauden päättyessä. Kuitenkin vain melkein, sillä tiedän että CL-paikoilta putoaminen tuskin muuttaa mitään mihinkään suuntaan, sillä Arsenalissa sama touhu saman managerin alaisuudessa tulee jatkumaan kaudesta toiseen. Pakkohan sen Wengerin on joskus astua syrjään, mutta tekisi mieli käpertyä siihen asti kestäville talviunille ja heräillä unilta vasta siinä vaiheessa kun muutoksen kevät koittaa. Todella turhauttavaa.

  • Olin todella varma vielä tammikuussa että CL odottaa ens kaudellakin. Ja varma olin vielä helmikuussakin vaikka konttailua tulikin. Nyt en saatana ole varma muusta kuin että joukkuetta on uudistettava rankalla kädellä! Mulle kelpaa valmentajaksi ennemmin vaikka Mixu tai sen joulukuusi kuin tuo älykääpiö patonki! Ja muutama pelaaja vaihtoon ja äkkiä myös. Miten tämänkin kauden momentum saatiin pilalle näin äkkiä. Ens kaudella ollaan niin kusessa kun esim Pool elää renessanssia huippuvalmentajansa johdollo. Shitty saa myös huippuvalmentajan, muna nousee (tirsk) ja chelsea tuskin on enää nykyisillä sijoituksillaan. Me on hävitty tää peli.

   • Jukkis puhuu asiaa. Mielestäni CL on tällä hetkellä meille vähän liian kova liiga. Parempi olisi jäädä eurokenttien ulkopuolelle tai edes torstailiigasijoille. Vuodesta toiseen tapahtuu sama, eli sinnitellään 16 joukkoon CL:ssa ja sitten tulee isot pojat vastaan ja jyrää meidät. Samalla murenee se olematon itseluottamus ja loppu onkin tervanjuontia. Tarvittais managerin ohella liuta pelaajia vähän jokaiselle pelipaikalle…Nämä nenänkaivajat on niin nähty. COYG!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s