Takaisin omalla paikalla

Arsenal – Crystal Palace 1-1 (1-0)

Eilinen peli ja tulos ei ollut mitään yllättävää, vaikka toisaalta uskoinkin voittoon ennen ottelua. Vierasjoukkuetta kiinnosti kuitenkin sen verran, että eivät vain ilmestyneet kentälle ja sehän jo yleensä riittää meitä vastaan.

Meidän koko joukkue tai suurin osa ainakin näytti siltä kuin olisi tullut puoliunessa tai vähintään krapulassa kentälle. Liike aivan olematonta, syöttely hidasta sivuttaissiirtelyä vailla mitään halua mennä nopeasti eteenpäin. Aivan karmeaa katsottavaa taas kerran ja ei kumma, että maalipaikat loistivat lähes täydellisesti poissaolollaan. Sitten joku jaksaa perustella ja selitellä Wengerin pitämistä hienolla hyökkäävällä pelitavalla. Tuo on kaikkea muuta ja suoraan sanoen äärimmäisen tylsää.

Cech olisi voinut torjua ja ehkä olisi pitänytkin maalin, mutta se ei ole pääasia. Samat virheet toistetaan peli, viikko, kuukausi ja kausi toisensa jälkeen. Tämä on nähty niin useasti ennenkin Wengerin johdolla. Mitään valonpilkahdustakaan ei ole paremmasta huomisesta, vaan ensi kausi tulee maksimissaan olemaan samanlainen, mutta todennäköisesti vielä heikompi.

Olemme voittaneet viimeisestä 13 liigaottelusta säälittävät neljä. Tämä hetkillä, jolloin olimme mestaruustaistelussa mukana, kun vuoden vaihteessa olimme ihan sarjan kärjessä. No eilisen jälkeen Wenger on taas onnistunut työssään täydellisesti ja mestaruustaistelu on enää vain kaukainen muisto jos nyt tätä edes miksikään taisteluksi vois kutsua. Parempi termi olisi varmaan täydellinen luovutus jälleen kerran.

Olemme neljä pistettä ManU edellä selkeästi paremmalla maalierolla, joten nelospaikka ei ole vaarassa, kun jäljellä on kuitenkin vielä kotiottelu muun muassa Aston Villaa vastaan. Enkä todellakaan tarkoita meidän keräävän läheskään täysiä pisteitä jäljellä olevista otteluista, mutta ei ManU vain kerää viidessä ottelussa viittä pistettä enemmän.

Mielenkiintoista kuinka meidän kannattajat ja media ovat jatkuvasti pilkanneet ja ottaneet silmätikukseen Van Gaalin Manun, mutta silti joukkue on vain neljä pistetä meitä jäljessä ja edelleen mukana FA Cupissa. Sanoisin asiassa olevan melkoinen ristiriita. Van Gaal on saanut pari kautta aikaa ja ollaan tuomitsemassa täysin, mutta samaan aikaan Wenger on saanut 12 vuotta ja silti mikään ei tunnu hetkauttavan miehen asemaa.

Nelossijapokaali on hallussa, Wenger ja kumppanit tyytyväisiä, joten eilinen oli tästä näkökulmasta menestys. Lopetan tämän päivityksen videoon, jossa kaveri on täysin asian ytimessä. Tuohon ei ole mitään lisättävää.

Mainokset

23 thoughts on “Takaisin omalla paikalla

 1. Itse en voi ymmärtää tuota videon heppua. Alkoi suorastaan raivostuttamaan kun katsoi sitä. Totta kai jokainen saa olla mitä mieltä tahansa mutta voisi hieman edes muotoilla asioita kuin huutaa ”fuck this, fuck that and fuck everybody”! Huudetaan että Wenger on tuhoamassa Arsenalia ja kaikkea muuta paskaa niin kysyisin että mitä helvettiä! Joo, ei tullut mestaruutta tai Cuppia ja joukkue taistelee taas mestareiden liiga paikasta mutta ollaan tässä nyt aika kaukana jostain seuran tuhoamisesta. Ei siis mene millään tuo puhe! Varsinainen yhden totuuden ihme Ymmärrän kritiikin valmentajaa kohtaa kun se kohdistuu hänen tekemiin pelaajasiirtoihin, vaihtoihin tai taktisiin valintoihin mutta sitä en ymmärrä että aletaan syytämään henkilökohtaisuuksiin menevillä nimillä.

  • Näin. Etenkin, kun faktahan on se, ettei Wenger ihan oikeasti enää kovin montaa vuotta seurassa tule olemaan, vaikka mikä olisi. Mies vanhenee, ja kohta varmaan ihan terveydellisistä syistä pitää laittaa pillit pussiin. Sitä en ymmärrä, miten Wenger olisi seuraa jotenkin tuhoamassa. Vaikka liigavoittoja ei enää hänen alaisuudessa tulisikaan, on hänen seuraajallaan kuitenkin varmasti terveessä taloudellisessa tilassa oleva seura, joka tulee muutaman seuraavan vuoden sisään vielä nuorentumaankin selkeästi.

 2. Kyseissä videossa oli kyllä syväluotaavaa analyysiä DT:ltä jälleen kerran. Oli mitä tahansa mieltä siitä, tulisiko Wengerin jatkaa, on aika kohtuutonta haukkua miestä fraudiksi ym. Onhan se ihan kiva että tunnetta löytyy, mutta mieluummin itse luen/kuuntelen ihmisiä, jotka jaksavat vähän analysoida peliä ja seuran yleistilannetta eikä vain laukoa itkupotkuraivareita kun ei menekään hyvin.

  • Nimenomaan. Tunnetta saa löytyä mutta sanoisin että ne julkiset analyysit olisi parempi tehdä vähemmässä tunnekuohussa kuin heti pelin jälkeen tai jos siihen ei pysty, niin jättää kokonaan tekemättä.

 3. Kyllähän tosiasia on, että seura, joukkue ja kannattajat vaeltaa tällähetkellä apaattisesti kohti kauden päätösvihellystä. Siinä tämän hetken tilanne. Jonkun verran oli eilisen jälkeen juttuja tyhjistä penkeistä Grovella ja yleisestä ilmapiiristä. Nämä asiat menee varmasti myös boardin tietoon ja siinä saattaisi olla syy tehdä pientä siivousta kokoonpanossa.

 4. Täällä Arsenal. Ei uutta auringon alla.

  Ja jokainen on Gooner tyylillänsä.
  Nyt on maanantai ja edes nukuttu yö ei vienyt v..tutusta.

  Isossa kuvassa tuntuu aikas pöhköltä, että aikuiset ihmiset kouhottaa jonkun potkupallojoukkueen edesottamuksista.
  Mutta silti, hyvinkin pitkään Arsenalia kannattaneena jostain syystä just eilen, hävityn pelin jälkeen… eiku tasanhan se päättyi… tulin jonkun sortin virstanpylväälle omassa goonerismissani.
  Iski väsymys, iski v..tutus, iski suoranainen viha niitä fucking foxhuntereita kohtaan, jotka ovat pilaamassa jotain mihin heillä ei ole edes mielestäni oikeutta.

  Peerkele, torstaina on Pelipäivä!

  COYG!

 5. Oma tunnetila on lähinnä Raivo 💢
  Tuntuu että eilen meillä oli joukkueellinen höntsääviä virkamiehiä mut miljoonapalkalla.
  Ja manageri joka ei saa enää puhallettua joukkueeseen yhtään spiritiä.

  Onnex kohta kausi on ohi ja kesällä taas suuria toiveita vahvistusten suhteen, sit taas loppukesästä hirvee pettymys ku ainoat tulijat on postimies takaisin lainalta ja joku neverhööd wonderkid ranskan kolmosdivarista.

  Tällaiseksi pessimistiksi nykymeno kannattajansa tekee 😈

 6. Tuskin Wenger on tietoisesti tuhoamassa rakasta seuraamme, mutta herran kyvyttömyys/haluttomuus toimia siirtomarkkinoilla jättää hänen mahdolliselle seuraajallensa melkoisen vuoren kiivettäväksi.

  Jos kesällä lähdössä ovat Arteta, Flamini, Rosicky, Debuchy ja mahdollisesti Gibbs, Ospina, Walcott, Campbell ja Ox, niin miten ihmeessä Wenkula kuvittelee löytävänsä kaikkien jamppojen korvaajiksi sitä kuuluisaa top-top-laatua, kun viime kesänä Cechin ja talvella Elnenyn lisäksi ei löytynyt ketään?

  Managerimme viimeisimmat lausunnot mahdollisista kesän hankinnoista eivät ainakaan herättäneet kummoisia odotuksia. Eli ilmeisesti aika lailla samalla ryhmällä ensi kaudella.

 7. No joo. On selvää ettei pelkällä fakin hokemisella ja henkilökohtaisuuksiin menemisellä homma etene mihinkää ja kielenkäyttö ylittää jo kirkkaasti mauttomuuden rajat.
  Kyseinen kaveri on jo tietty äidinmaidossa imenyt goonerihengen ja nykyinen saamattomuusas ja vetelyys v…ttaa aiva raivona jote siltä osin ymmärettävämpää jos ei kuitenkaa hyväksyttävämpää.
  Turhautumisen kyllä sinänsä ymmärrän täysin.
  Itte oon kritisoinu eniten miehen otteita pelaajamarkkinoilla ja kun näyttää siltä että proffa ei edelleenkää ymmärrä että joukkuees ei oo riittävästi laatua että voitais olla huipulla nii ei voi ku ihmetellä että minkälaises fantasiamaailmassas jamppa elää?
  Kun Conte, Klopp, Pepe ja (todnäk) Jose avaa rahahanat nii tipumme ku
  eno veneestä (tällä en tarkota meidän nimimerkki enoa)
  Niin paljon ku wenkku meitä aikoinaa vei ylöspäi nii tällä ostopolitiikalla tullaan perkeleenmoista kyytiä alas.
  Eikä se homma nii onnistu että jos esim Özil, Alexis, Monreal, Bellerin lähtis menestyksen perää muualle nii vaikka hommais 4 uutta kaveria nii eka kausi menee ”tutustuessa” jos ”parhaimmat”
  samaa aikaa lähtee.
  Eniwei. Roy on antanu ymmärtää että Theo ja Ox on tipahtanu kisakoneesta.
  Yllättipä aiva helvetisti

 8. Kannattajilla ei ole paljonkaan käsitystä, miten rakennetaan voittajajoukkue. Mutta tunteen ja välittämisen he kykenevät aistimaan pelaajista, idoleistaan. Ja sehän ei nyt välity. Jokainen paljon matseja nähnyt tietää, mihin kukin yksilö parhaimmillaan kykenee. Kukaan ei tietysti ole aina parhaimmillaan, mutta vähän isompaa vikaa on oltava, kun koko kauden toinen puolisko menee väsyneellä ja haluttomalla otteella.

  Syitä voi keksiä. Keksin tähän kaksi. Pelaajat saavat liian helpolla palkan nostettua liki huipputasolle ja liian vähillä näytöillä. Sisimmässään moni tietää, ettei sille absoluuttiselle huipputasolle (palkassa tai pelillisesti) eli sinne Barcaan/Realiin ole asiaa eli jo nuorena ollaan uran lakipisteessä vetämässä rivimiestason Englannin parasta liksaa. Toinen asia on Wengerin ikämieshabitus ja innottomuus, jolla meiningillä ei inspiroida miehiä ylittämään itseään ja tekemään neljää maalia jonkun Dortmundin verkkoon, kun ollaan jo köysissä.

  • Ja sitten oikeat pelimiehet nostaa samaa palkkaa kuin urpot Özil, Alexis, Walcott. Kuka ei kuulu joukkoon?

 9. Jos Wengerillä olisi yhtään järkeä päässä niin tekisi kesällä vähintään kaksi huippuhankintaa hinnalla millä hyvänsä ja sen jälkeen vielä korvaajia ikälopuille.. Walcottille on vaikea enää keksiä mitään käyttöä. Ja tietysti jos olisi lisää järkeä niin luovuttaisi paikkansa vaikka Henkalle..

  Tällä tavalla pitäisi joukkueen starat tyytyväisenä.. Hyökkääjä ja keskuspakki on pakko hommata ensi kaudelle..

 10. Todennäköistä on, että kevätkauden tapainen taaperrus jatkuu heti ensi kauden alussa.

  Wenkku jatkaa ruorissa, vahvistuksia ei tule, yleinen vaatimustaso ei nouse…pyörä pyörii ennallaan.

  • Nyt jo 0-2. Me ei saada Britannia Stadiumilta kuin korkeintaan tasuri, mutta spuds näyttää onnistuvan sielläkin. On syytä alkaa henkisesti varautumaan pahimpaan…

 11. Emirates cupia ei pelata ensi kesänä – jää tärkein pokaali saamatta. Nurtsille tehdään jokin isompi remppa.

 12. Olipahan aikamoinen tuomari Leicester vs. West ham ottelussa.. hyvin pelasi pinnan Leicesterille. Vaikuttaa tuo Vardy aikamoiselta mulkulta.. mutta näitähän tarvitaan, jos halutaan mestaruus voittaa..

  • Samaa mieltä. Vardyn sukellus oli lähes identtinen kuin se mikä nähtiin Emiratesilla. Paitsi silloin useampi asiantuntija ylisti kaveria ja kehui, miten fiksusti hyökkääjä tilanteen pelasi. Täysin hakemalla haettu kontakti silloinkin.

 13. Mikä tahansa ratkaisu kelpaa kun vaa Wenkun saa ulos.
  Kun sulla on luuserin merkki ottassa niin sä häviät ja sua kartetaan. Puhun nyt lähinnä tulevista pelaajista (maailmantähdet kiertää kaukaa 4 sija metsästäjät )
  Vaikuttaa myös tuleviin sponsorineuvotteluihin joten tää rahahomma tulee sitte tätä kautta vastaan vaikka kehutaa kuinka Wenger on fiksu talousasiantuntijoita.
  Luuseri on luuseri.
  Kysykää vaikka entiseltä Nokialta
  (lue nykyinen microsoft)

 14. Nyt heti ennenku joku alkaa keuhkota että mikä vitun luuseri niin tarkennan äskeistä lausuntoani sen verran että me emme tule tippumaan valkusta eikä wenkku tuhoa seuraa mutta vähän eilisen goonerin kommenttia lainatakseni wenkku kaivaa toimimattomuudellaan niin perkeleen syvää kuoppaa seuraajalleen että kalliiksi tulee varsinkin ja uskon todellajin ku mies sanoo ettei suuria hankintoja ole luvassa.
  Se 30-40 milliä pitää melkeimpä vuoden aikana sijoittaa tai laatujamppoihin (okei Cech ja Elneny hyviä poikkeuksia)
  tai sitten pidät tason liian matalalla ja joudut sijoittaa yhtenä kautena järjettömästi jos aikot palauttaa seuran uskottavuuden nousta huipulle.
  Wenger ei tähän enää pysty

 15. Jatkan monilogiani. Tais olla Isse joka tähän samaan kysymykseeni vastasi ja mielestäni ihan oikein että ktllä huippukaveriki tulee mutta tosi kovalla rahalla.
  Jatkokysymys kuuluu että miksei tätä ”paniikkinappulaa”
  paineta ajoissa?
  Ennenku paniikki on jo sylissä?

 16. Kaikki varmaan jo muuten hoksannut kuinka Elninjalta on koulittu kaukolaukaukset pois…

 17. Vardylle lisäbannia tulossa. Spursin saumat senkun paranee. Käsittämätöntä, miten sulaminen on muilla olematonta verrattuna Arsenaliin. Toki Leicesterin mestaruuden mahdollinen menetys on aika heikkoa, mutta tuolla ringin laajuudella/peluutuksella ja miehistöllä ylipäätään ei kuitenkaan mikään sensaatio olisi.

  Valmistautukaa vuosia kestävään Spurs-fanien tarunhohtoisen kauden 2015-16 muisteluihin. Voimia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s