Huomenna ennätysalhainen yleisömäärä Grovella?

Huomisesta pelistä on tulossa kohtalaisen mielenkiintoinen, kun lukee uutisia ja huhuja siihen liittyen. Mielenkiintoisella en tarkoita alkuunkaan pelitapahtumia viheriöllä, sillä niissä tuskin tulee olemaan juuri mitään mielenkiintoista. Pulis laittaa bussin parkkiin ja me syöttelemme hitaalla tempolla puolessa kentässä ja hyökkäyskolmanneksella suurimman osan ottelusta ilman todellisia maalipaikkoja.

Ehkä pääsemme johtoon ja sitten vierasjoukkue alkaa hyökätä ja tekee mahdollisesti tasoituksen tai sitten pidämme hermostuneesti maalin johdon loppuun asti ja Wenger kehuu joukkueen henkistä kanttia maasta taivaisiin, kun voitimme kotiottelussa jo kesälomatunnelmissa olevan sarjan häntäpään joukkueen.

Jo sunnuntaina Crystal Palace pelissä oli hurjasti tyhjiä paikkoja ja huomenna Groven yleisömäärän veikataan olevan alhaisin koskaan stadionin historiassa. Ainakin vielä eilen virallisilla sivuilla oli tuhansia ja tuhansia lippuja saatavilla ja myös ilmeisesti lippuja on mennyt yleiseen myyntiin asti, vaikka Silver membereitä on kymmeniä tuhansia ja Red membereitä vielä paljon enemmän. Kertoo karulla tavalla kuinka kannattajat alkavat olla täysin kypsiä tähän Wengerin tapaan johtaa joukkuetta.

Lisäksi eri forumien ja sivustojen mukaan huomenna Grovella saatetaan nähdä jonkinasteista banneria ja lakanaa Wengeriä vastaan. Lisäksi on huhuja protestista, jonka seurauksena kannattajia poistuisi katsomosta 75 minuutin kohdalla. Tosin tämä jälkimmäinen on vähän siinä ja siinä tekeekö se suurtakaan eroa, sillä tuohon aikaan alkaa jo osa porukasta muulloinkin lähteä. Silti kaikki konstit, joilla kannattajat yrittävät saada muutoksen aikaan ovat enemmän kuin tervetulleita.

Maanantaina uutisoitiin kuinka Wenger sai kuulla katsomosta todella pahaa tekstiä ja arvostelua. Eihän tuo sinänsä mukavaa ole, mutta täytyy sanoa, että mies on kaiken tuon ansainnut usean vuoden teoillaan, valehtelullaan, kannattajien aliarvioimisella ja jopa suoranaisella kritisoimisella. Ennen kaikkea kritiikissä on kutienkin kyse siitä, että Wenger ei ole enää vuosiin tehnyt työtään niin hyvin kuin pitäisi.

Eikä kannattajat näytä olevan suinkaan enää ainoita, joita managerimme tekemiset ihmetyttävät. Pelaajat ja muu valmennus näyttävät aivan samoin ihmettelevän mitä oikein tapahtuu managerimme johdolla. Toki onhan asia muutenkin ilmiselvä katsoessa joukkueen esityksiä. Lähes joka pelaaja pelaa alle oman tasonsa ja harvaa näyttää kiinnostavan edes hitusen vertaa. Ei joukkueen saldo olisi neljä voittoa viimeisestä kolmestatoista liigaottelusta jos pelaajat todella uskoisivat Wengerin johdolla siihen parempaan huomiseen, jota managerimme on vuosikaudet yrittänyt meille myydä.

Mainokset

21 thoughts on “Huomenna ennätysalhainen yleisömäärä Grovella?

 1. Blogistimme toistaa toistamistaan, että muutos on saatava heti ja hinnalla millä hyvänsä. Seuran kannattajana näen itse, että Wenger hallitkoon sopimuskautensa loppuun ja sitten uudet tuulet puhaltamaan. Kyseinen herra on kuitenkin kiistatta seuramme menestynein manageri mittaisipa ansioita millä mittareilla tahansa.

  Muutos tapahtuu väistämättä mutta kuka takaa, että menestys on automaattinen seuraus managerin vaihtamisella?

  Mirrorin John Cross otti eilen kantaa Wengeriä vastaan osoitettuihin protesteihin ja henkilökohtaisiin loukkauksiin:

  ”I do have to question the mentality of the fans who would rather Arsenal finish outside the top four just because it might get rid of Wenger. Similarly, those who are giving up their season tickets. I thought you supported your club through thick and thin. These are hardly thin times.” John Cross, Mirror, 19,4,2016.

  Pitkälti samaa mieltä.

   • Ihan yhtä tosissaan ne voi ottaa kuin sinunkin juttusi. Mielipiteistähän tässä on kyse. Liekö ollut Voltaire tms joka sanoi, että vaikken ole käytännössä koskaan samaa mieltä kanssaai, puolustan oikeuttasi ilmaista se. Saman asian jatkuva vatkaaminen vaan tympii.

 2. Mielestäni tähän rajuun vastakkainasetteluun ei olekaan johtanut menestyksen puuttuminen, (thin kommentti), vaan pelaajien ja ilmeisesti Wengerin asiat kevyesti ottava miljoonäärityyli. Intohimoa ei näy ja pokaalit lipeävät osin virkamiesmäisten esitysten seurauksena selvästi heikompia joukkueita vastaan. Tämä ei sovi kannattajille, jotka haluavat kunnon showta. On paljon hyväksyttävämpää hävitä mestaruus veristen taistelun myötä kärkikamppaluissa kuin jonkun surkean Stoken kovistelemana tai kotitasureihin heikkoja vastaan.

  Toinen asia, mitä kannattajat eivät ymmärrä, on täysin käyttökelvottomien pelaajien roikottaminen mukana vuosia liian kauan ja sen myötä vahvistavien ostojen puuttuminen. Tätä on vaikea perustella, koska moni pelaaja ei kerta kaikkiaan pelaa eikä terveys kenties kestä (pl. toimistoloukkaantumiset). Tämä tulkitaan helposti ja kenties aiheellisesti kunnianhimon puutteeksi ja jonkinlaiseksi managerin helpoksi status quoksi.

 3. En kestä enää wengeriä, en voi katsoa miehen haastatteluita enää, alkaa heti vituttamaan niin rajusti. Mies ei saa seuraa seuraavalle tasolle, mikä on ollut selvää jo noin 5 vuotta. Hän kampittaa seuraa ja leimaa tätä hienoa seuraa, maine on jo huono. Todella yksipuolista taktikointia ja mulle on nykyään aivan samantekevää voietaanko kotona heikkoja 1-0 vai pelataanko tasuria, samaa paskaa se on joka tapauksessa. Kiitos hyvistä vuosista mutta it’s time to say goodbye.

 4. Jotenkin on nyttemmin tullut sellainen fiilis, että tämä kausi saattaa jäädä Wengerin viimeiseksi Arsenalissa. Tai vaihtoehtoisesti toimintatapoja muutetaan rajusti. Oikeasti, eihän tämä nykyinen ilmapiiri ja kritiikki voi olla vaikuttamatta….vai vaikuttaako sittenkään..??

 5. Vaikea jotenkin nähdä, että Wenger lopettaisi ennen nykyisen sopimuksen päättymistä. Haluaa kuitenkin varmasti vielä ainakin yhden mahdollisuuden voittaa Valioliiga ja CL. Tätähän ei valitettavasti tule kuitenkaan tapahtumaan, ellei kesän siirtoikkuna ole jymymenestys ja itse ainakin olen luopunut siirtojen suhteen liiasta optimismista jo vuosia sitten. Sanchez, Özil ja Cech tietty kovia hankintoja, mutta tarvittaisiin varmaan ainakin se 2-3 saman tason pelaajaa jotta voitaisiin oikeasti alkaa haastamaan ne parhaat joukkueet varsinkin CL:ssä. Varmasti rahaa riittäisi seuran kassassa tähän, mutta epäilen jotenkin että enemmän tulee kesän aikana selittelyjä, kuin huippupelaajia seuraan.

 6. Ei Wenkku tosiaan mihinkää lähde, ennen kuin sopimus on loppunut.
  Lähteekö sittenkään, onkin jo toinen kysymys?
  Tuttua mantraa on tarjolla vähintään vuoden verran lisää,valitettavasti.

  Virkamiesmäistä puuhasteluahan professorin toiminta on jo monta vuotta ollut. Menestysvuodet oli komeita…maailma on muuttunut, professori ei.

  Eniten tässä ..tuttaa se, et saa jännittää loppukauden viekö spuds vai lestö mestaruuden…ja voitetaanko me edes aston villaa?

  Ja huikea kalenterivuoden 2016 mestaruuskin on jo viety meiltä!

  Arsenalin kannattaminen on nykyisin erittäin raskasta ja kuluttavaa…valoa löytynee tunnelin päästä, kunhan seuramme löytäisi tunnelin…

 7. Ei Wenkku lähde enneku soppari loppuu.
  Se on varma.
  Eikä oo niin idiootti että lähtis ja jättäis sen 7-8 milliä
  seuralle. Eiei.
  Tässä on nyt puhuttu että onko Wenger tehnyt työnsä hyvin?
  Uran alussa on tehny työnsä hyvin.
  Jopa todella hyvin.
  Tämän hetken tilanne mikä on ollu jo ainaki 5-6 vuotta niin
  tuntuu olevan että se palavin voittamisen nälkä on kadonnut
  ja wenkku tekee työssään vaan sen välttämättömimmän.
  Kyllä 1-2 mestaruutta viimeisen 6 vuoden aikana olis pitäny
  pystyä ottamaan.
  Tehdyt tai ennenkaikkea riittämättömät hankinnat on mun mielestä tässä todisteena.
  Nyt Wenkku on vaa töissä Arsenalissa.
  Jokainen voi omalla kohdallaa miettiä tekeekö työnsä hyvin jos
  tekee vaan sen mikä on pakko vai haluaako tehdä tai ainakin yrittää tehdä kaikkensa.
  Mielestäni tämän hetken parhain esimerkki henkilöstä
  joka tekee työnsä ei hyvin vaan erinomaisesti
  (ja puhun nyt managereista) on Atleticon
  Diego Simeone.
  On varmaa paljon muitaki mutta tää nyt
  näistä huippuseuroista.
  Miehellä on palava halu ja voittamisen nälkä.
  Myös paljon parjatun Ranierin on ollut pakko tehdä asioita
  oikein. Eikä piehtaroi rahassa

 8. Ja niin ikävältä ku tuntuuki niin spursin Pochettino on onnistunu työssään helvetin hyvin.
  Spurs on aiemminki hyökänny aika hyvin mutta puolustus on vuotanu ja Pochettino on löytäny oikean kenttätasapainon ja saanu myös puolustuspelin kuntoon.
  Teki todella hyvää työtä jo pyhimysten peräsimessä
  Ja ei. En edelleenkää oo spursin mies.
  Annan vaan arvon sille kelle se kuuluu ja ennenku joku kysyy että ottaisinko muka ennemmi spursin managerin ku wengerin nii
  vastaus on jyrkkä KYLLÄ

 9. Kaikella kunnioituksella Arsenen saavutuksia kohtaan. Me ollaan vuodesta toiseen taisteltu liigan kärkipäässä ja tiputtu mestareiden liigassakin vasta kalkkiviivoilla. Vielä kun ottaa huomioon rosterimme keskinkertaisuuden, niin ei se huomosti ole. Arsenen heikkous lienee mm kyvyttömyydessä uudistaa pelitapaansa ja reagoida muutoksiin pelin sisållä. Lisäksi jääräpäisyys ja onnettomat pelaajakaupat himmentävät tähteä. Arsene on kuningaslajin aravirta. Harmi vaan että nämä kloppit ja pepet valuvat naapureiden leiriin.

 10. No niin, palace ei lepuuttanut viikonloppuna mutta nyt lepuuttaa: Seitsemän vaihtoa. Ja adebayor avauksessa.

 11. Jotenkin tuon Wengerin touhu on tunkkaista ja ideatonta, sikäli hyvä vertaus Aravirtaan Penalla. Valitettavasti pelaajien otteista välittyy turhautuminen ja uskon menettäminen. Saas nähdä, paljonko väkeä lähtee muille maille vierahille. Ei paljoa Riyadit pelasta, jos Wenkku jää mutta samalla lähtee loputkin edes jotenkuten maailman parhaan sadan listalle mahtuvat pelaajat.

 12. No, ensin pitää myydä, jotta voi lähteä.

  Palace teki hienon maalin – harmi vain että meni omiin.

 13. Jopa West Ham punkee 4, pinnan päähän. Kyllä tässä on saumaa aika syvään sukellukseenkin ellei niitä voittoja ala nyt heti tulla.

 14. Tämän päivän palacen olisimme varmaan mekin voittaneet. Ei tietoakaan tiiviistä puolustamisesta. Munakin on vain niin saamaton, että tekivät itse vain yhden.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s