Norwich pelissä lauantaina lisää mielenilmauksia tiedossa

Lauantain Norwich pelin mielenkiintoisuus nousi eilisten uutisten myötä huomattavasti. Viime ottelussa West Bromwichia vastaan oli Grovella melkeinpä ensimmäistä kertaa Wengerin vastaisia lakanoita ja tällä kertaa kannattajakerhoista Black Scarf Movement ja REDaction ovat vihdoin osallistumassa talkoisiin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Onhan tässä vuosikausia odotettu milloin suurimmat kannattajajärjestömme saavat jotain aikaiseksi seuran suurimman ongelman suhteen . Edelleenkään viesti ei ole tarpeeksi selvä ja Wenger vastainen, kuten pitäisi mutta on tämä silti hyvä alku. Molemmat järjestöt kuitenkin varmaan ensimmäistä kertaa koskaan mainitsevat managerin olevan ongelma lausunnoissaan.

Täytyy toivoa tämän protestin toteutuvan kunnolla ja olisihan tuhannet A4-kokoiset tulosteet jo melkoinen näky ja tuota ei seuran pr-osasto pysty mitenkään sensuroimaan varsinkin kun kyseessä on Sky:n tv-peli.

Näiden kannattajakerhojen kehittelemien printtien lisäksi täytyy toivoa, että lakanoita on entistä enemmän ja myös samalla muut kannattajat uskaltautuvat tuomaan omia printtejään. Kynnyksen ei pitäisi olla läheskään yhtä suuri jos ja kun toivottavasti tuhannet muutkin ovat mukana.

Pelkona tässä on vain, kuten aiemmin jo kirjoitin, että kotiotteluissa käyvä yleisö on muuttunut viime vuosien varrella ja paikalle vaivautuvat suureksi osaksi enää ne, joille ottelun lopputuloksella ei ole suurta väliä, eivätkä he näin ollen ole valmiita tai halukkaita tekemään mitään muutoksen eteen, koska eivät välitä tarpeeksi.

Toivottavasti olen väärässä ja ehkä asiaa auttaa jos kannattajajärjestöt jakavat lupaustensa mukaisesti lähipubeissa ja stadionin läheisyydessä tulosteita kaikille halukkaille.

Onlinegoorin forumilla oli hyvin sanottu, että Wengerin pitäisi kirjoittaa jatkosopimus ottelun puoliajalla tai ennen ottelua stadionilla keskiympyrässä, mikäli aikoo todella jatkaa managerina. Nythän homma pahimmassa tapauksessa menee niin, että jatko julkaistaan EM-kisojen aikaan tai ainakin kesällä, jolloin kannattajilla ei ole tilaisuutta protestoida ja osoittaa mieltään asiasta. Ei voi kuin toivoa näiden koko ajan lisääntyvien protestien toimivan ja estävän tuon seuraavan kolmenkin vuoden hukkaan heittämisen ja tämän saman oravanpyörän jatkumisen.

Onhan tämä erittäin surullista, että nykyään meidän peleissä suurin jännityksen aihe on kuinka paljon kannattajat saavat äänensä kuuluviin erilaisten mielenilmausten avulla. Valitettavasti tähän on tultu suurimmaksi osaksi Wengerin toimien seurauksena ja protestointi näyttää ainoalta keinolta, jolla voidaan saada muutos aikaan.

Mainokset

6 thoughts on “Norwich pelissä lauantaina lisää mielenilmauksia tiedossa

 1. Mikäli Wenger jatkaa vielä kolme vuotta tulee minulla pohdittavaksi mihin seuraan siirryn kannattajaksi? Vaikka sydän on Arsenalissa (n.40vuotta), niin en itse ex-koutsina jaksa enkä viitsi seurata tuota joukkueen paikallaan polkemista ja samaa taapertamista vuodesta toiseen, sillä koko kannatuksen perus ideahan on se, että uskon seuran ja joukkueen kehittyvän ja menevän eteenpäin ja siitä saatavat positiiviset tunteet aina vahvistavat sitä. Nyt voi sanoa että ne positiiviset tunteet on olleet aika sattumanvaraisia viimeisen 10 vuoden aikana…on kuin samaa levyä olisi soitettu koko ajan. Ei fanittaminen ole sitä että joutuu koko ajan haukkumaan manageria niin kuin itsekin olen sitä pakosta joutunut tekemään jo vuosia, fanittaminen on ihan jotain muuta. Lisäksi Arsenalin seuran johdolle näyttää merkitsevän ainoastaan raha jota Wenger on pystynyt sinne joka vuosi kassaan takomaan mm.Mestareiden liigan kautta, faneista ja pelin kehityksestä ei ole niin väliä kun katsomo on aina muutenkin täynnä. Jos seura ei arvosta fanejaan, pitääkö fanien arvostaa seuraa? Tässä omia pohdintojani siitä mitä mielessä pyörii taas yhden hukatun kauden lopuilla.

 2. Vaikka haluankin wengerin häipyvän mahdollisimman kauas Colneysta, en vain pysty toivomaan Arsenalille tappioita, vaikka se johtaisi managerin vaihtamiseen. Ehkä naiivia mutta niinhän jalkapallo on monella tapaa muutenkin.

 3. Itse koen Arsenalin, kuin perheenjäsenenä. Rakkaus on syvää ja sen paikka on aina sydämessä. Kuitenkin nyt tämä ”perheenjäsen” on käyttäytynyt jo pidemmän aikaa, kuin täysi idiootti eikä ole osoittanut vastarakkautta. Väkisinkin sitä tulee otettua etäisyyttä moista urpoa kohtaan, vaikka nyt verisiteitä onkin. Ehkä vielä joskus voin tehdä sovinnut perheenjäseneni kanssa, mutta tällähetkellä se pallo on Arsenalilla (joka varmaan syöttää sen sivuun).

 4. Hyviä Gooner-kommentteja!
  Älähän nyt Kari Korpihete, etkös muistaakseni ole käynyt kouluttautumassakin Arsenalin maaperällä…
  Wengerin coach-ura päättyy heartattackiin Emiratesille.
  Malttia veljet, malttia.

  COYG!

 5. Kari Korpihete osaa sanoa näköjään saman asian paljon fiksummin kuin me muut.
  Itte sanon näin:
  Arsenal on kiva ja mukava seura seura jossa on kiva kavereitten kans neppailla.
  Meillä on kiva ja mukava omistaja jolla on kiva tapa käydä joskus kattelemas ku me pelailemme jalkapalloa.
  Mutta meidän valmentaja. Sehän se vasta kiva mukava mies onkin. Sen meidän valmentajan nimi on Arsena Wenger ja se on kyllä kaikista kivoin ja mukavin.
  Meidän kiva ja mukava valkku on sanonu meille ettei voittaminen
  ole jalkapallossa pääasia vaan se että tulee neljänneksi ja että
  meillä kaikilla on niin kivaa ja mukavaa.
  Meidän mukava valmentaja on sanonu meille että meillä ei oteta jalkapalloa niin vakavasti kuin muualla vaan meillä kaikki pelaa ja kaikilla on mukavaa.
  Ja vaikka joku olis monta vuotta loukkaantunukki tai ei enää harrasta jalkapalloa enää niiiiiiiiin tosissaan niin ei se mitään haittaa.
  Pääasia on että kaikilla on kivaa ja mukavaa

  Kivaa ja mukavaa loppukautta kaikille Goonereille jo täs vaihees

 6. Mutta hei me mennään oikeeseen suuntaan että nou hätä saatana

  ”What’s quite frustrating for me is that I feel in the last two years, we have moved the game forward in a modern way of managing the team and the club. Maybe we have not been immediately rewarded in the championship, but we feel we are moving the club the right way,” Wenger said.

  http://www.espn.co.uk/football/arsenal/story/2859804/arsene-wenger-insists-arsenal-are-moving-the-club-the-right-way

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s