Wenger sekoittaa kehittymisen ja taantumisen käsitteet sekä Elnenyn kaukolaukauksille loppu managerimme toimesta

Wenger jatkaa tutulla linjalla eli puhuu ihan mitä sattuu ja yrittää selitellä mustan valkoiseksi. Tällä kertaa managerimme yrittää tosissaan selittää kuinka olemme seurana ja joukkueena oikealla tiellä, vaikka lähes kaikki mittarit osoittavat toista.

Pisteitä kertyy tänä vuonna mahdollisesti vähemmän kuin mitä 10 vuoteen liigassa loppusaldo on ollut. Ja joka tapauksessa pistemäärältään tämä tulee olemaan yksi Wengerin uran heikoimpia kausia. Lisäksi Tottenham on mennyt ohi ja vaikka kaikki isot erittäin harvinaisesti pelasivat heikot kaudet niin emme pystyneet ottamaan siitä hyötyä irti. Pokaaliton kausi näillä tilastoilla on tuskin eteenpäinmenoa millään mittapuulla tai millään muulla kuin managerimme mittapuulla.

Ilmeisesti managerimme mielestä kaikki on hyvin, kun nelospaikka on hallussa ja sitä voi ilmeisesti jo kutsua eteenpäinmenoksi. Mitäpä siitä, että esitykset kentällä ovat entistä huonompia ja useille pelaajille maksetaan tasoon nähden aivan liikaa. Parhaat pelaajat eivät tee jatkosopimuksia, ovat tyytymättömiä ja saattavat hyvinkin lähteä kesällä.

Sitten on vielä kannattajakunta, joka on jakautunut kahteen leiriin ja jopa tappelee niin koti- kuin vierasotteluissa managerin asemasta. Jos tämä kaikki kuulostaa positiiviselta kehitykseltä seurana ja joukkueena, niin sitten varmaan asia on juuri niin kuin Wenger sanoo.

Elneny muuten paljasti kaukolaukausten suhteen sen, josta kirjoitin lähes heti miehen siirryttyä joukkueeseen. Wenger on kieltänyt tai ainakin selkeästi rajoittunut uusimman pelaajamme vapauksia laukoa kauempaa. Tässä vielä suora lainaus Elnenyltä:

I used to shoot a lot when I was at Basel but sometimes that doesn’t suit our style here.

Moni ei uskonut asiaa, kun kirjoitin mutta niin se vain näyttää olevan, että tässä meidän sivuttaissiirtelyyn perustuvassa systeemissä ei laukauksia boksin ulkopuolelta katsota hyvällä, sillä pallohan saattaisi jopa mennä eteenpäin. Turha siis odottaa enää B*rca ottelun kaltaisia maaleja. Nopeasti saa Wenger koulittua hyvät ja positiiviset piirteet pois uusien hankintojemme pelityyleistä.

Loppuun vielä lukemisen arvoiset artikkelit Giroudin peluuttamisesta ja kuinka se on haitallista joukkueelle sekä Campbellin tilanteesta, joka ei todellakaan ole oikein miettien kuinka surkeita Walcott, Ox, Ramsey, Giroud ja kumppanit ovat tällä kaudella olleet.

11 thoughts on “Wenger sekoittaa kehittymisen ja taantumisen käsitteet sekä Elnenyn kaukolaukauksille loppu managerimme toimesta

 1. Varsinainen lainaus on:

  “I used to shoot a lot when I was at Basel but sometimes that doesn’t suit our style here. [Wenger] taught me to be more of a team player and to be intelligent in terms of when I shoot,” Elneny said.

  Loppuosan pois jättäminen tietysti sopii paremmin agendaan.

  • Itse piti tulla sama laittamaan. Hauskaa miten saman haastattelun voi lukea niin eri tavoin. Sama tilanne oli tuossa Wengerin Sky-haastattelussa, jonka blogisti luki niin, että Wenger kritisoi Leicesterin pelitapaa, vaikka mies käytännössä sanoi, että jatkuva pallottomana pelaaminen voi käydä rankaksi pelimäärän kasvaessa. Muuten oli täynnä kehuja Ranierin ryhmä kohtaan.

 2. No toi el pelle ei pitäisi kuulua meidän joukkueen tasoa jos haluaa voittaa mestaruuden podolski ei kelvannut Wenger mutta el pelle käy hyvin

  • No nythän Podolski dominoi huipputasokasta Turkin liigaa miten tahtoo. Ei kun oho, liigamaalejahan on saman verran kuin Giroudilla tällä kaudella.

   • Podolski sentään osui joskus kun meidän huippulahjakas Walcott ei pysty edes juoksemaan pallon kanssa.

 3. Lisäksi samassa haastattelussa Elneny kehui vuolaasti Wengeriä. Mutta ei siitä sen enempää, ajattelen wobistien verenpaineita.

 4. Tai päinvastoin? En edes aio kiistää etteikö Elneny olisi tarkottanu mitä sanoo.
  Täytyy kuitenki ottaa huomioon että Elneny on wenkun uusin hankinta ja kenen leipää syöt niin sen lauluja laulat.
  Tällä en nyt tarkota Elneny – Wenkku asetelmaa vaa ketä tahansa
  pelaaja – valmentaja lausuntoja.
  Ja kuka tahansa normikasvatuksen saanut hiffaa ettei ala julkisuudessa kenenkää työtaitoja tai henkilökohtaisia ominaisuuksia moittimaan.
  Elnenystä vielä sen verran että mun mielestä se on todella hyvä pelimies ja vahvistus meille.
  Vielä ku saa kovuutta lisää niin hyvä tulee

 5. Oli miten oli, tulkittu miten tulkittu, mut jos kaverin käsketään pitämään vahvuuksiaan piilossa…niin se on järjen köyhyyttä se.
  En muista tilastoja ulkoa, mut muistelen et olemme tehneet kuluvalla kaudella korkeintaan puolen kymmentä maalia boxin ulkopuolelta…eikä noita osumia ole tullut vuoden vaihteen jälkeen kovin montaa boxin sisältäkään.Mielenkiintoista.

 6. Kovaa tekstiä. Takinkääntö ja kannatettavan seuran vaihto eivät vain ole brittiläisen jalkapallokulttuurin perinteiden mukaisia, joita me goonerit toki pidämme arvossa. Se moukka ranchin omistaja ei tosin ymmärrä tätä kulttuuria eikä sen perinteitä eikä ainakaan piittaa niistä. Siinä syy miksi hän ei tule saamaan aikaan mitään merkittävää seuran kannalta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s