Wenger vaihteeksi syyttää kannattajia heikosta menestyksestä

Ei tässä voi kuin enää miettiä mikä Wengerin terveyden ja ennen kaikkea mielenterveyden tila on. Päivä päivältä ja haastattelu haastattelulta jutut ovat yhä typerämpiä ja mies syyttää kaikkea mahdollista muuta kuin itseään heikosta menestyksestä.

Viimeisimmissä kommenteissaan managerimme syyttää jälleen kerran kannattajia ja ilmeisesti se on meidän vika, koska olemme menettäneet pisteet kotiotteluissa usealle häntäpään tai keskikastin joukkueelle.

Me kannattajathan päätimme, ettei kesällä tarvinnut hankkia yhtään kenttäpelaajaa, samoin olimme sitä mieltä, että hyökkäyskolmikkomme on riittävän vahva tai myöskään uutta puolustavaa keskikenttää ei tarvittu. Ilmeisesti myös meidän vika on, että pelaamme aina samalla ryhmityksellä ja taktiikalla oli vastassa kuka tahansa. Samoin me kannattajat varmaan päätämme myös ennalta sovitut vaihdot 70 minuutin jälkeen oli tilanne mikä tahansa.

Totta kai on aivan reilua syyttää kannattajia, jotka maksavat ja ovat maksaneet jo vuosikausia maailman kalleimpia lippujen hintoja ja saaneet vastineeksi nelossijapokaalin kausi toisensa jälkeen sekä nöyryytyksen kerta toisensa jälkeen Mestareiden liigan jatkopeleissä.

Managerimme muuten paljasti, että Kroenke ei ole koskaan puuttunut pelaajasiirtoihin tai evännyt Wengeriltä siirtorahoja, joten nyt voi paatuneimmatkin AKB:t uskoa syyn olevan ainoastaan Wengerissä. Tässä vielä suora lainaus:

He has never stopped me in the transfer market.

Kroenke ei myöskään varmaan päätä taktiikoita, harjoittelua, vaihtoja tai mitään muutakaan joukkueen tekemisen kannalta oleellista. Nämä asiat ovat vain ja ainoastaan Wengerin vastuulla ja näin ollen vuosien selittelyjen jälkeen olisi miehen korkea aika ottaa vastuu ja tehdä ainoa kunniallinen ratkaisu eli lopettaa kesällä. Ei ole tapahtumassa..

Siirtohuhuissa ilmeisesti Özil on maininnut jotain Saksaan tai Turkkiin palaamisesta. Ei toki mitään selkeää, joka tarkoittaisi jo ensi kesää, mutta ajatellen ettei uutta sopimusta ole allekirjoitettu ei siirtoa voi missään nimessä sanoa mahdottomaksi jo tänä kesänä.

Toinen siirtohuhu sen sijaan oli täydellinen vitsi ja sopii hyvin perjantaikevennykseksi. Guardiolan väitetään olevan kiinnostunut hankkimaan Walcottin ensi kaudeksi Manchesteriin. Kuulostaa todella uskottavalta, kun
Walcott on ollut niin timanttisessa vireessä. Manageri, jolle Sanchez ei ollut aikoinaan tarpeeksi hyvä varmasti ostaa ensi töikseen Walcottin.

8 thoughts on “Wenger vaihteeksi syyttää kannattajia heikosta menestyksestä

 1. Ei yllättäisi yhtään Pepin mahdollinen kiinnostus Walcottiin, Kyseessähän on toinen hyvin dogmaattinen valmentaja. Jos hän hakee pikajuoksijaa (onhan niillä tosin jo kipittämässä Sterling), niin ostaa nopeimman mitä saa. Roolia on varmasti tarjolla todella vähän, mutta rooli on kuitenkin periaatteessa pätevästi täytetty.

  Pitihän Barcan jätkät Pepin aikoina Walcottia ikävänä kaverina pelata vastaan. Tuosta on tosin jo vähän aikaa.

 2. Ei jaksaisi kyllä kuunnella näitä Wengerin puheita ”ymmärrän hyvin fanien turhautumisen”. No siinä on mies, joka ei siitä näytä mitään ymmärtävän, vaan pilkallaan käyttää termejä ja toimintatapoja, joiden tietää ärsyttävän faneja.

  Lisäksi tämä vertailu Anfieldin ja Emiratesin välillä on aika asiatonta. Pelaajilla pitää olla mental strength hoitaa homma vaikka tyhjällä stadikalla tai 60 000 ummikkokiinalaisen edessä. Ei se negatiivisuus tule tyhjästä, se on miljonääriurheiljan palkan hinta eikä sitä voi väistää pahan päivän vakuutuksin. Mielestäni manageri taas kärjistää aivan turhaan vastakkainasettelua ja asettuu yläpuolelle neuvomaan oikein kannattamisessa.

  Hyvä huomio ja tunnustus tämä, että siirtofiaskoissa vastuu on Wengerin. Ja osakkeenomistajille pj on sanonut, että rahaa on yllikyllin, joten se on faktaa, ei arvailua. Manageri ei vaan kykene löytämään top top laatua.

 3. Niin eikös Wenger oo lausunnoissaan sanonu että olemme ”oikealla tiellä” ja sitten osoittaa sormella kannattajia jos emme ole menestyneet.
  Korjakkaa jos oon vääräs mutta mite menestyminen on heikkoa jos kerran ollaan ”oikealla tiellä”.
  Ainakin itte oon havaitsevani lausunnois tiettyä ristiriitaisuutta.
  Mutta onhan Wenger kiva ja mukava mies, onhan?

 4. Jos joku esim. Theosta tai Ox:ista käypää hintaa maksaa, niin ei muuta kun pakettiin.

  Ja Huru-ukon höpinät ei muuksi muutu, samanlaista saibaa päivästä viimeiseen.

 5. Ps. Löytyykö tulosveikkausta huomiselle?
  Haiskahtaa nihkeelle voitolle tai huonosti mennen tasurille, Lafferty tuikkaa yhden, siihen on varauduttava.

 6. Skyn haastattelussa Cazorla puhuu sentään fiksuja eikä syyllistä faneja protesteista. Hän myös toteaa itsestäänselvyyden eli ensi kaudeksi jotain pitää muuttua. Ja siirtyy sen jälkeen puhumaan miten puolustuksellisesti pitää parantaa ja oppia suojaamaan johtoa. Ei kuulosta siltä, että pelit ainakaan värikkäämmäksi muuttuisivat. Sitoutuneelta Cazorla vaikuttaa, kun puhuu olevansa mukana ensi kaudella.

  Wengerin väite siitä, että kotimatsit maksoivat mestaruuden, on jossain määrin ammuttu alas. Arsenal ei ole paras vierasjoukkue läheskään, vaan Leicester. Toki jos laskee siten, että kaikki toisen puoliskon kotimatseista olisi voitettu, niin ok, mutta näin ei suorita käytännössä kukaan. Ja lisäksi toinen seura eli Manu, jossa fanit protestoivat, saalistaa enemmän pisteitä kotonaan.

 7. Että on otsaa heittää näitä kommenteja. Mitäköhän Arsene setä luulee näillä saavuttavan?Tosin noissa lausunnoissa ole muutenkaan ollut mitään järkeä vähään aikaan. Kuten sanottu: selitetään mustaa valkoiseksi jne. Eikä seura ole varsinaisesti itse tehnyt mitään tunnelman parantamiseksi ja ilmeisesti myös ehdotukset ns. fanikatsomosta on ammuttu alas seuran puolelta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s