Pelipäivä Norwichin saapuessa Grovelle, mutta kannattajien protestit mielenkiintoisempi aihe

Kauden kolmanneksi viimeinen ottelu kyseessä tänään ja täytyy rehellisyyden nimissä sanoa, että ei yhtään liian aikaisin. Saisi olla jo vaikka viimeinen, sillä niin hirveää toistoa tämä kauden jälkimmäinen puolisko on ollut ennalta arvatun romahduksen suhteen.

Meillä panosta ei juurikaan ole, sillä en edelleenkään usko Manun tulevan ohi, vaikka menettäisimme tänäänkin pisteitä. Vierasjoukkueella sen sijaan panokset ovat huipussaan, kun se taistelee viimeisestä säilyjän paikasta koillisen kaksikon eli Sunderlandin ja Newcastlen kanssa.

Norwichin vire viime aikoina ei ole ollut mitenkään hyvä, joten parempaa joukkuetta he eivät voisi kohdata tähän paikkaan kuin Wengerin johtaman Arsenalin. Kysykää vaikka Southamptonilta, Dinamo Zagrebilta, Manulta, Swansealta tai vaikka WBA:lta ja nämä olivat vain joitain esimerkkejä tältä kaudelta. Niin ja eihän illan vierailijoiden tarvitse edes kysyä muilta, kun saivat pisteen meiltä jo kauden ensimmäisessä kohtaamisessa, vaikka tuohon aikaan eivät saaneet pisteitä muilta joukkueilta edes vahingossa.

Joukkueen terveystilanteen pitäisi olla hyvä eli kaikki ovat harjoituksissa jo mukana, vaikka epäilen edelleen Rosickyn olevan loukkaantunut, mutta tuo nyt loppupeleissä on aivan sama. Cazorla saattaa olla tänään kokoonpanossa mukana, joten Campbell todennäköisesti joutuu katsomoon jos espanjalainen tulee penkille. Todella reilua, että Walcott, Giroud ja Ramsey saavat muun muassa samaan aikaan olla kokoonpanossa ja jopa avauksessa.

Vierasjoukkueen riveistä on paha lähteä nostamaan ketään erityisesti esille. Naismith pelipäälle sattuessaan on ehkä vierailijoiden vaarallisin pelaaja ja Bradyn erikoistilanteet ovat vaarallisia oli kyse sitten kulmista tai vapaapotkuista.

Pelitapahtumia kohtaan ei ole paljoakaan odotuksia, mutta mielenkiinnolla haluan nähdä missä mittakaavassa kannattajajärjestöjen suunnittelema protesti tulee toteutumaan.

Toivottavasti mahdollisimman moni paikan päälle menevä liittyy mukaan ja tempaus onnistuu sekä saa todella mediahuomiota Sky:n suorassa lähetyksessä ja tietysti muussa mediassa jälkikäteen. Täytyy toivoa Wengerin viimeisten kommenttien vain entisestään lisänneen kannattajien halua protestoida ja ehkä managerimme viimeisin ulostulo oli joillekin kannattajille se viimeinen niitti.

Kaukana ovat hyvät ajat, kun ottelussa tuloksella ei ole oikeastaan mitään väliä, vaan paljon enemmän jännittää saavatko kannattajat viimein mielipiteensä näkymään ja äänensä kuulumaan myös kotiotteluissa Grovella.

55 thoughts on “Pelipäivä Norwichin saapuessa Grovelle, mutta kannattajien protestit mielenkiintoisempi aihe

 1. Monistin tuon bannerin ja laitoin sen Arsenal pro Facebookin sivuille…saa nähdä säilyykö se siellä?

 2. Miksi se ei siellä säilyisi. Olkoonkin, että kyseessä on selkeä provo, joka sopii tänne avoimesti nega-osioon paremmin.

 3. Mun mielestä Kari Korpiheten kommentti ei kyllä oo aiheeton.
  Nojaudun täs nyt blogistimme kirjoituksiin edelliskausilta mutta eikös Grovella kielletty julisteet joiden sisältö oli sävyltään negatiivinen Kroenkea tai Wengeriä kohtaan?
  Kiitokset kyllä otetaa vastaa hymyssä suin mutta jos jotkut (yhtälailla lippunsa maksaneet kannattajat) näkevät asian toisin ja haluavat muutosta niin mielipideoikeus kielletään.
  Vittu tuntuu aivan käsittämättömältä että mielipideoikeus kielletään ja eletään kuitenki tätä aikaa.
  Entisessä Neuvostoliitossa tehtiin sillä tavalla kuten myös DDR:ssä ja muissa kumppanivaltioissa.
  Kun sinne saa viedä Wenkkua ja Kroenkea puoltavia lausuntoja
  niin pitäis olla selviö että myös päinvastaisia mielipiteitä saa esittää ihan vapaasti.

 4. Karille peukut.
  Kyllä tällä vuosituhannella täytyy saada ilmaista mielipiteensä, jopa Grovella, meidän kultapossukerhoa vastaan…asiallisesti.
  Kohtahan sitä nähdään kuka osottaa mieltä ja kenelle, kun matsen börjar?

 5. Joo, mielenkiintoa on sille, miten moni lähtee mukaan protestoimaan. Ei se yksi, kaksi kertaa mitään, mutta jos mielenilmauksista tulee uusi normi, seurajohtoa kohtaan tulee painetta.

 6. Vaikka kuinka seurajohto olisi sitä mieltä, että Wengeriä vastaan mölisevät kannattajat ovat täysin väärässä, niin kannattajia eli asiakkaita vastaan tuskin kannattaa rakentaa isompaa vastakkainasettelua. Wengerillä on vähän uhriutumishenkeä jo näissä pankkiavautumisissa ja ”arvaa montako seuraa oli jonossa” arvuutteluleikeissä.

  Mutta yksi kausi vielä menee heittämällä. Varsinkin jos syksyyn saadaan hyvä lähtö, niin myrskyä joutuu kestämään vain 2-3 kuukautta keväällä, kun pokaalit on taas kerran kadonneet horisonttiin. Jos taas syksy jo menee munille, Wengerin viimeisestä kaudesta tulee todella tuskainen.

 7. Giro saa jatkaa kärjessä. Hieman yllättävää. Iwobin sisäänajo jatkuu maksimivauhdilla, mikä on hyvä. Penkki on kovempi kuin aikoihin.

 8. Veikkaisin tämän paineen aiheuttavan sen, että ensi kaudelle hankitaan pari kovan luokan vahvistusta ja Wenger jatkaa edelleen samalla sivuttaissiirtelyllä tuloksena toinen sija.. Liverpoolin viedessä kannun..

  • Niin. Wenger on kuullut Pepin puolustussuunnitelmasta. Jos itsellä on pallo, vastustaja ei voi tehdä maalia. Harmi vaan, että nykypelisä pallo on omalta boksilta vastustajan verkossa n. 10 sekunnissa, jos asiaa tulee.

 9. Ei näytetty kovin paljon katsomia. Eli kuinka laajasti protestiin lähdettiin mukaan? Vaikutelma oli, että alle puolet, mutta riippui varmaan katsomonosastakin.

  • Ei kait kukaan uskonut, että yli puolet katsomosta? Varovastikin arvioiden vähintään 20 000 on sellaisia, jotka ovat katsomassa futista ilman sen suurempia intohimoja Arsenalia kohtaan, mm. turistit.

   • Kai noita neutraaleja nyt on sentään aika paljon vähemmän kuin 20 000. Suuri osa ulkoenglantilaisista turistikatsojista lienee sentään jonkinasteisia Arsenal-faneja.

   • Toki, mutta tuskin esim. Arsenal Indonesian supporters club lähtee mukaan mihinkään protesteihin.

   • Kausarin omistajat päättivät jäädä kotiin (taas) ja myivät lippunsa ticket exchangen kautta turisteille. Sellainen protesti.

 10. Giroud on kyllä menettänyt sen pienenkin terävyyden mitä ennen oli.. toki ei tässäkään pelissä ole juuri ruokittu. Jos nyt yhdessä paikassa on kankea niin sitä sattuu jokaiselle huippuhyökkääjällekkin..

 11. Melkoinen kävelymatsi menossa. Vaan kai nyt muutama minuutti jaksetaan pelata, ettei tulee peräkkäisiä kiikareita.

 12. samaa tubaa, eri vastustaja. En tarvii siirtää maalit sivurajoille niin alkaa tapahtua. Olli osuu paitsioon ja vastustajiin.

 13. Ainakin voidaan todeta, ettei tietoisuus protestista vaikuttanut pelaajiin mitenkään energisoivasti ja näyttämisen halu ei herännyt. En osaa sanoa, olisiko pitänytkään.

 14. kuinkahan nämä miehet saataisiin tonne maalille… sitten sinne voisi myös keskittää.

 15. Ensimmäinen jakso mennyt, Arsenalilla 0 laadukasta maalipaikkaa. Norwichilla kaksi, Cechiltä loistopelastukset molempiin.

  Kieltämättä odotin parempaa, vähän intohimoa ja vauhtia.

 16. Tokihan Norwichin sumputus vie viimeiseltä kolmannekselta vauhtia pois, mutta silti: nopeampaan liikkeeseen on pystytty muutaman kerran tällä kaudella. Outoa, että sellaiseen ei ole edes pyrkimystä.

 17. Jaa, jostakin syystä 19:48 lähettämääni viestiä ”Työpaikkakiusaamista Emirates-stadionilla” ei näy täällä. Moderointia täälläkin?

 18. oohan tuo Wenger myös tyylikkäästi ottanut Alexisin pois vasemmalta laidalta… ihan uskomatonta ajattelua.. nyt kun vielä näkee kuinka pihalla Alexis on oikealla.

 19. Siis toi protesti oli lähinnä nolo. Jos järjestäytynyt protesti on tuota luokkaa, ei wengerillä ole hädän päivää.

  • No joo, onhan tää kevät ihan hanurista.

   Tietty tästä matsista voi wenger ja kuka tahansa muukin sanoa, että kolme pinnaa tuli – paremmallakaan pelillä ei ois saanut enempää.

 20. Pelaajien into heijastaa hyvin kannattajien suhtautumista latteaan kauden loppuun.

  Paljon riippuu ensi matsissa siitä, miten Citylle käy Madridissa keskiviikkona. Mutta jos Arsenalia ei enempää kiinnosta, turpiin tulee. Ja ennätyssurkea jumbo Villa kaatuu, joten sijoitus riippuu sitten enää siitä, miten City ja Manu jaksavat punnertaa omansa. Jos Manu ja City voittavat loput pelinsä, ne ovat edellä.

 21. Muna yrittää kyllä huomenna kaikkensa, että Old Trafford ei olisi mestaruusjuhlien näyttämönä… Mut silti leicester saattaa huumassaan hoitaa.

 22. Niinpä, hienoahan tässä on se, et saa jännittää lestön puolesta huomenna, et miten tässä käy? Meidän paukut on jo pelattu ja mitä sillä on väliä, ollaanko taulukossa sijoilla 2-4, ainoastaan se merkitsee, onko töttenhöt takanamme?

 23. Wenger nyt sitten koki, että kovin pieni vähemmistö protestoi – ja siltähän se näyttikin. Ilmeisesti suurin osa äänekkäimmistä ei ollut stadionilla vai onko tämä(kin) some-ajan luomaa mielikuvaa, että valtaosa Arsenalin kannattajista haluaa muutosta.

  Sen Wenger myönsi, että koko kauden ajan on ollut sama ongelma: jos vastustaja peruuttaa bussinsa boksin kulmille, maalinteko ei onnistu. Ja siitä päästään yhteen ongelmaan, jonka wenger on jättänyt ratkaisematta: nopea, kliininen viimeistelijä puuttuu. Kuvittelikohan wenger, että walcottista kasvaa sellainen?

 24. 4+4 puolustuslinja tylsyttää hyökkäyksen, jos kaikki seisoskelevat. Meillä on kapellimestari ja spurttaavia pelaajia. Asenne ja valmennus ei vaan ole kunnossa, Seisomalla ei pelejä voita. Toki jäätävä kärki muuttaa jo sinänsä asetelman, mutta ei sekään mestaruuteen riitä, jos 6-10 seisoo edelleen.

 25. Samaa mieltä, kliininen viimeistelijä voisi pelastaa / pelastaisi paljon.Mut sellaista ei ole,edes näköpiirissä
  Wenkula kaivaa nykyisestä protesti aallosta kaiken posititiivisuuden kautta näkyviin, niin kuin hänen housuissa kuuluukin toimia…mut kauas toi haisee ja näkyy vielä pidemmälle

 26. Maikkarilta tulleen tiedon mukaan Jose ja muna käy neuvotteluja.
  Kylläkäy sääliksi Josea nyt jo.
  Jose investoi n 150 miltsillä uusia pelaajia mutta mepäs pelaammekin kivaa ja mukavaa jalkapalloilua kivan ja mukavan valkun johdolla ja viemme TAAS mestaruuden.
  Eikä proffan tarvi edes hommata uusia pelaaji.
  Postimies takas ja maaleja alkaa tulla ku liukuhihnalta.
  On se kettu tuo Wrnger

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s