Pellegrini ja City sekä mahdollinen Tottenhamin ohitus sarjataulukossa

Tänään sunnuntain vastustajamme pelaa Real Madridin vieraana viikon tärkeämmän ottelunsa. Sen pitäisi olla selkeä etu sunnuntaina, mutta ei voi tietää näkyykö se lopulta missään. Meidän esitykset ovat olleet jo pitkään niin epätasaisia ja näyttää, että suurinta osaa pelaajista sen enempää kuin kannattajistakaan ei enää kiinnosta. Kunhan hoidetaan se mini eli nelossijapokaali kotiin managerin ja seurajohdon toiveiden mukaisesti.

Nythän vähintään nelossija on meillä lähes varma, kun päätöskierroksella vastassa on umpisurkea Aston Villa. Voimme jopa hävitä Citylle ja siitä huolimatta Mestareiden liigan paikka ei ole vaarassa. City puolestaan taas voi olla vaarassa tippua neljän joukosta jos ei voita sunnuntaina ja ManU voittaa loput ottelunsa.

Toki varmasti jonkin verran riippuu tämän päivän tuloksesta kuinka Pellegrinin ryhmä ja ennen kaikkea Pellegrini asennoituu sunnuntaihin ja loppukauden liigapeleihin. Jos joukkue pääsisi yllättäen Mestareiden liigan finaaliin, niin lepuutuksia olisi varmasti luvassa tavallista enemmän, sillä ei Pellegrinillä ole mitään syytä väen väkisin päästä neljän joukkoon, sillä mies ei ensi kaudella Cityssä jatka.

Reservien mukana Cazorla sai ensimmäiset peliminuutit lähes puoleen vuoteen. Lisäksi 2-1 voittoon päättyneessä ottelussa ykkösjoukkueen pelaajista kentällä olivat Rosicky, Chambers ja Gnabry. Gnabry olisi mukava nähdä vaikka Aston Villa ottelussa kokoonpanossa ja kentällä, mutta ei mitään mahdollisuuksia, kun jopa Campbell on tiputettu kokonaan viime aikoina kokoonpanosta. Silti Campbell ja Gnabry olisi parempi vaihtoehto kuin nykyvireinen Walcott.

Loppukaudella on mahdollisuus ohittaa Tottenham, mikäli se ei voita kumpaakaan jäljellä olevaa otteluaan ja me keräämme neljä pistettä enemmän kuin loskanvalkeat. Olisihan se mukava loppu kaudelle jos kuitenkin olisimme naapurin edellä kaiken tapahtuneen jälkeen.

Valitettavasti vain se antaisi Wengerille entisestään lisää selityksiä ja kuulisimme kuinka kausi on ollut todellinen menestys ja olemme moraalinen mestari, kun olemme sarjassa toisena ja voitimme kaksi kertaa Leicesterin.

Tosin sen verran aivopestyltä liian suuri osa kotipeleissä käyvästä yleisöstä vaikuttaa, että tuskinpa Tottenhamin ohittaminen mihinkään sen kummemmin vaikuttaisi. 12 vuotta ilman mestaruutta, lukuisat vuodet samojen virheiden toistamista ja jopa kannattajien syyllistäminen ei ole osalle tarpeeksi, niin rehellisesti sanoen en tiedä mikä olisi. Tuskin mikään. Huomenna jotain tähän liittyvää.

8 thoughts on “Pellegrini ja City sekä mahdollinen Tottenhamin ohitus sarjataulukossa

 1. Käsittääkseni on vielä sellainenkin mahdollisuus, että jos Arsenal jää kauden lopussa neljänneksi ja Liverpool voittaa Eurooppa liigan ja saa sitä kautta Mestareiden liiga paikan, niin Arsenal menettää paikkansa karsia Mestareiden liigaan.

 2. Onhan tässä mahdollisuus jäädä viidenneksikin. Jos Manu voittaa kaikki 3 matsiaan, City meidät ja viimeisen pelinsä ja me pelaamme Villan kanssa tasan on sarjataulukko seuraavan näköinen
  City 69
  ManU 69
  Arsenal 68

 3. ”Tosin sen verran aivopestyltä liian suuri osa kotipeleissä käyvästä yleisöstä vaikuttaa, että tuskinpa Tottenhamin ohittaminen mihinkään sen kummemmin vaikuttaisi.”

  Etkö sinä Ville nyt sorru samalle tasolle kuin Arsene syyllistämällä kannattajia. Oikeita kannattajia ovat sinun mielestä ilmeisesti ne, jotka ovat samaa mieltä kanssasi. Tunnen lukuisia brittikannattajia, jotka käyvät ottelusta toiseen katsomassa Arsenalin pelejä kausikorteillaan, he kritisoivat kyllä joukkueen toimintaa, mutta eivät hylkää seuraa, vaikka kuinka ottaisi pataan. Ja Tottenhamin voittaminen on heille iso asia…

  Karille: olen ymmärtänyt niin, että Poolin voitto Eurooppaliigassa ei veisi karsijan paikkaa, mutta jos City voittaisi UCL:n ja Pool Eurooppaliigan, silloin valioliigasta pääsisi vain 3.

  COYG

 4. Juu. Samoilla linjoilla nyt Enon kanssa.
  Ville olet nyt epätoivoissasi viimeisen viikon aikana lähtenyt aika avoimesta tuomitsemaan ns. väärin kannattajat.

  Turhauttaahan tämä taaperrus ja varsinkin sen kiihtyminen, vai sanoisinko muiden edistyminen ja meidän taantuminen.
  Mutta ihan koulukiusaaja linjalle ei joka blogissa tarvitse heittäytyä.

 5. Jep, 12 vuotta ollaan oltu ilman mestaruutta. Alla vastaavia putkia ja vähän perspektiiviä asiaan:

  – MunA: 1967-1993 = 26 vuotta
  – Shitty: 1968-2012 = 44 vuotta
  – Chelshit: 1954-2005 = 51 vuotta
  – Looserpool: 1990 – Still counting…
  – Tötterström: 1961 – Never again!

  Ja hei, en tarkoita ettenkö kritisoisi nykytouhua. Kritisoin. Paras lääke muutoksen alulle panemiseksi:

  Nauta-Stan ulos ja välittömästi!!

 6. Joo, Eno oikeassa, mutta täsmennys: cityn pitäisi vielä valkussa sijoittua neljännen sijan ulkopuolelle, jotta näin kävisi. Eli kuutta joukkuetta ei voi päästä UCL:ään, mutta viisi voi – tämä muuttui sen jälkeen, kun Torstailiigan voitosta irtoaa UCL-paikka (jos kansallisen sarjan kautta sitä ei ole).

 7. Ei sit shittyllä ollut hirveästi jakoa, vaikka Real voitti vain maalilla. Ainakaan Shittyn ei tarvitse sunnuntaina säästellä pelaajiaan, mutta suurta innostusta siellä ei varmasti ole – mikä ei tietenkään tarkoita, että pelkällä kentälle ilmestymisellä hoituu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s