Panokset kierroksen otteluissa vähissä tai ainakin meidän kannalta kiinnostavat asiat

Päivän liigakamppailuissa ei meidän kannalta katsottuna ole juurikaan panosta. ManU pystyy voittamalla Norwichin vielä pitää toivoa yllä paikallisvastustajansa ohittamisesta jos me saamme pisteen tai enemmän huomenna Etihadilta. Tuo ei nyt silti kiinnosta alkuunkaan, vaan itselleni on ainakin aivan sama kumpi Manchesterin joukkueista on neljän joukossa.

Putoamiskamppailussa on paljon panosta, sillä kaikki kolme siinä olevaa joukkuetta pelaavat tänään. Tämä ei kuitenkaan kosketa meitä muutoin kuin ajatellen ensi kauden vastustajia. Oma valintani säilymään olisi Sunderland, mutta ei sillä suurta väliä ole vaikka Newcastle tai Norwich pysyisi sarjassa.

Illan viimeinen klo 19.30 alkava kamppailu on mielenkiintoisin tai sanotaanko ainakin omalta osaltani se, jonka aion katsoa. Leicester pääsee juhlimaan upeaa saavutustaan kotiyleisön edessä. Saa nähdä kuinka neljän tai viiden päivän juhliminen näkyy kettujen pelaajien otteissa 🙂 Tuskin siellä on ihan limulinjalla menty.

Meidän leiristä kuului vaihteeksi huonoja uutisia loukkaantumisten suhteen. Mertesacker on sivussa molemmat jäljellä olevat pelit viime ottelussa tulleen takareisivamman vuoksi. Tämä oli kutienkin se parempi uutinen.

Huonompi on Oxin loukkaantuminen taas kerran. Toivoni olen menettänyt Oxin kehittymisen suhteen jo jonkin aikaa sitten, mutta nyt valitettavasti miestä ei saa edes myytyä kesän aikana. No tuskin Wenger sitä olisi tehnyt, vaikka se olisi ollut mahdollista.

Huomenna tosiaan pelataan ja kyseessä on vielä tavallista isompi ottelu Manchester Cityn ollessa vastassa. Ei vain jaksa innostua asiasta oikein millään tapaa, sillä panosta ei ole suuremmin. Melkoinen kesän odotuksen tai pikemminkin tauon odotuksen tuntu on ilmassa tällä hetkellä. Kesäähän meidän goonereiden on aivan turha odottaa siirtoja ajateltuna.

Eikä me välttämättä olla ainut joukkue huomenna jolla on jo kesälomat mielessä, sillä Cityä tuskin kiinnostaa sen enempää. Se tippui juuri Mestareiden liigasta ja kun sielläkään ei näyttänyt kiinnostavan muutamaa pelaajaa, etenkin Toure, edes rahaliigan välierässä niin tuskin nelossijataistelu kiinnostaa yhtään enempää. Samaa voi ehkäpä sanoa Pellegrinistä, jolle lienee aivan sama onko City ensi kaudella Guardiolan kanssa Mestareiden liigassa vai ei.

Mainokset

9 thoughts on “Panokset kierroksen otteluissa vähissä tai ainakin meidän kannalta kiinnostavat asiat

 1. Tos.näk. Pellegrinille on luvattu iso bonuspalkkio, jos CL-status säilyy. Olisihan se nyt ennen kuulumatonta, että Guardiola valmentaisi joukkuetta ilman ko. statusta. Pelaajabudjetti pitäisi moninkertaistaa, jotta suuret valmentajataidot nousisivat esille. Vai miten se nyt menikään…?

 2. Oma veikkaus on nihkeä 1-1 tasuri huomenna. Vikassa matsissa Villaa vastaan sit voikin käydä ihan mitä tahansa.

  Toi Ox kyl mäkeen tuolta jengistä, äijä on ihan lasia ja muutenkin kyvyiltään riittämätön. Huolestuttavaa, että odotan kesän siirtoikkunassa enemmän sitä kenestä kaikista turhimuksista tullaan päästään eroon, kuin sitä 1 mahdollista korkean profiilin hankintaa i.e. Özil, Sanchez, Cech. Ihanaa nähdä että Flamini, Arteta ja Rosicsky jää eläkkeelle. Walcottin vois myydä kanssa vaikka West Hamiin. Campbell varmaan ite haluaa lähteä. Bellerin, Sanchez ja Özil ei toivottavasti oo lähössä mihinkään. Cechille vois antaa kapteeninnauhan käteen.

  Arsenal tarvis kesällä vähintään joku 4-5 uutta pelaajaa: hyvän topparin, maailmanluokan kärjen, keskikentälle äijiä, ehkä jopa uudet kakkosvaihtoehdot laitapakeille ja Chambers ainakin vaikka takas Southamptoniin lainalle. Gibbs kanssa pirun heikko. Oikeestaan koko Arsenalin ”british core” on omalla panoksellaan vaikuttanut siihen miksei mitään koskaan voiteta.

  Leveyttä joukkueessa on melko heikosti tällä hetkellä kun se minimi 5 pelaajaa on aina loukissa, joista olisi kiva päästä eroon. Pitää vaan toivoa ettei Wenger anna jatkosopimuksia kellekkään vanhukselle ja korvaa poistuvan joukon vähän laadukkaammilla pelaajilla. Luultavasti muutama Ranskan 2.divari-haistelu tulossa. Tai sitten laatu ei vain yksinkertaisesti riitä markkinoilla eikä osteta ketään. Tämähän ei tosin olennaisesti heikentäisi nykyistä joukkuetta, koska uransa lopettavista pelaajista kentällä on näkynyt useamman viime kauden ajan lähinnä Flamini.

  #IbraIN #WengerOUT

  • Jos taas mennään vanhalla linjalla eli koko alkukesä hukataan perinteisesti lomaillessa ja Wengerin joutavissa kisojen kommentaattorihommissa, niin hyvin synkkä ja tavanomainen siirtoikkuna taas tulee. Pari hankintaa julki heti kesäkuun alkuun, niin uskottavuus paranee ja loput sitten heinä-elokuun vaihteessa olisi optimi ja markkinoinnillekin paras.

   Vaan jäärä lähtee reilun viikon päästä Välimerelle jahdille ja palaa rentoutuneena kotikisoihin nauttimaan kunnon jalkapallosta. Ja talenttia ei tullut vastaan, sanotaan heinäkuussa.

 3. Juuri raportoisiin virallisesti, että Oxin kesä menee loukkaantuneena. Myynti on näin ollen pari astetta epätodennäköisempää.

 4. Villa yllätti eikä suostunut häviämään Newcastlelle. Eli venyykö viimeisellä kierroksella myös Emiratesilla? City, jos sillä on ammattiylpeyttä, tulee huomenna hakemaan päättäväisesti voittoa ja hankkii uuden yrityksen ensi kauden UCL-peleihin. Semi-saavutus varmasti pikemminkin lisäsi nälkää, eikä (kenties) jää kalvamaan pettymyksenä, kun voivat jossitella olleen ”lähellä”.

  Toivottavasti Arsenal lähtee kuitenkin kunnon latauksella ja hakee voiton. Mahdollista se totta kai on, vaikka vire ei ole läheskään paras.

 5. Leicester siis hävinnyt valkussa vain kolme kertaa: Kahdesti meille ja kerran Poolille (vierasottelun). Onhan toi uskomaton tilasto – ja meidän kannalta ihmettelyä herättävä.

 6. Lestön kone ei hyydy, miehistö on iskussa ja motivaatiotekijät kunnossa vaikka pytty on jo kainalossa..Tosiaan vain 3 tappiota, kunnioitettavaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s