Etihadin tapahtumat uudelleen esille, Xhaka ja hankinnat ylipäätään

Aloitetaan heti alkuun kertomalla, että huomiselle on jotain muuta ja parempaa luvassa kuin perinteinen päivitys. Isse on lupautunut ottamaan päivitysvastuun ja jos mitään yllättävää ei tapahdu, niin saamme huomenna nauttia Issen jutuista.

Sunnuntain tapahtumat pelikentän ulkopuolella olivat niin häpeälliset, että vaikka olen parissa päivityksessä asiaa käsitellyt täytyy edelleen ottaa aihe esille Onlinegoonerin tai oikeastaan paremmin sanoen Gooner -lehden nokkamiehen Kevin Whitcherin loistavan artikkelin myötä.

Vaikeaa on hyväksyä mitä pelikentällä on tapahtunut jo vuosia, mutta täysin mahdotonta on hyväksyä mitä katsomossa ja vieläpä vieraspelissä sunnuntaina tapahtui. Seuramme on menettänyt kaiken uskottavuuden teoillaan omia kannattajia kohtaan höystettynä valehtelulla lehdessä, että Arsenalin järjestysmiehet eivät ottaneet lakanoita portilla pois, vaikka aiheesta on useita kuvia olemassa.

Kuinka ylipäätään on mahdollista, että poliisit raahaavat Wengeriä vastaan olevia, mutta täysin rauhallisesti ja asiallisesti käyttäytyviä kannattajia ulos stadionilta ja samaan aikaan heidän kimppuun niin fyysisesti kuin sanallisesti käyvät AKB:t pääsevät kuin koira veräjästä.

Poliisin toimintaa voi miettiä myös siltä kannalta, että kuinka voi olla mahdollista kivittää Manun bussia vaikka kuinka paljon ilman, että ketään pidätetään, kun meidän kannattajia raahataan Etihadilta ulos ilman mitään järkevää tai perusteltavissa olevaa syytä.

Siirtohuhut jauhavat ja ykköskohde lienee tuossa maailmassa ollut Xhaka Bundesliigan Borussia Mönchengladbachista. Totuuspohjaa tälläkään tuskin on kovin paljoa ja ainoa syy taitaa olla kausikorttien myyntipaine.

Ensinnäkin Wenger ei koskaan ole maksanut puolustajasta tai puolustavasta keskikenttäpelaajasta tuollaisia summia (noin 35 miljoonaa puntaa), jota kauppa todennäköisesti vaatisi. Toisekseen managerimme osti juuri Elnenyn ja Xhakan hankkiminen tappaisi egyptiläisen, joten eihän se millään tapaa käy. Samoin Coquelin on huippuluokkaa managerimme papereissa, vaikka ei enää viime aikoina olekaan mahtunut avaukseen, kun suosikkipoika Ramsey on saatava kentälle hinnalla millä hyvänsä.

Ja kaikista selkein viesti lienee, että saksalaisseuran johto on kertonut, että emme ole tehneet tarjousta. Eipä yllätä yhtään ja itse olen lähinnä tyytyväinen. En tiedä olisiko Xhaka juuri sitä mitä tarvitsemme. Jotenkin olen saanut sen käsityksen, että kyseessä ei ole puhdas puolustava keskikenttä ja sellaisen pitäisi edelleen olla ykkösprioriteetti keskikentän vahvistuksista puhuttaessa.

Ylipäätään se ei kuitenkaan ole pelaajista kiinni, kuten olemme 12 viime vuoden aikana saaneet huomata. Lähtijöitä on muun muassa Fabregas, Nasri, Van Persie ja tilalle on tullut Sanchez, Özil ja vaikka Cech, mutta silti Valioliigan tai Mestareiden liigan voittaminen on pysynyt yhtä kaukana tai oikeastaan luisuvat koko ajan kauemmaksi. Ainut yhteinen nimittäjä on Wenger, sillä ainuttakaan pelaajaa ei ole 12 vuoden takaa jäljellä ja ylipäätään surkea Walcott on vajaalla 10 vuodella pisimpään joukkueessa ollut pelaaja.

Mainokset

4 thoughts on “Etihadin tapahtumat uudelleen esille, Xhaka ja hankinnat ylipäätään

 1. Onhan tuollainen valikoiva sensurointi todella lapsellista, eipä juuri muuta. Ainoa syy moiseen lienee se, että omien kannattajien keskinäiset kahinat katsomossa pyritään välttämään ja on helppoa arvata kummanko puolen edustajien mielipiteet pyritään estämään. Olisikin melkoista nähdä Arsenal kannattajien tappelevan vierasottelussa keskenään. No joo, vituiksi meni kuitenkin. Positiivista jos asiassa haluaa nähdä, niin seurajohto on tietoinen tyytymätömyydestä ja laittanut asian merkille. Muutenkin tyytymättömyys on sitä luokkaa, todellakin aiheellisesti, että jonkinlainen muutos seuran toimintaan lienee kesän aikana tulossa. Varsinkin jos pyhänä jäädään naapurin taakse sarjassa, niin siinä sitä on Wengerillä&co. selitykset vähissä.

  • ”Jonkinlainen muutos seuran toimintaan lienee kesän aikana tulossa…” Heh! Muutos = Wengerille kirjoitetaan 2018-2019 kauden loppuun ulottuva lappu ja palkankorotus päälle. Siinäpä kiivaimmat.

   Hyvää viikonloppua vaan itse kullekin Goonerille ja Nauta-Stan voi painua h…vettiin the Arsenalista.

 2. Özilille ollaan puuhaamassa jatkosopparia 200 000 viikkopalkalla. Saas nähdä mitä muut tarjoavat?

  Aiempiin kommentteihin viitaten, seuran toiminta muistuttaa vanhan itä-saksan/neuvostoliiton meininkiä.

  Ihmisoikeusaktivisteilla olis nyt iskun paikka 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s