Kapteenivalinta ja Boltonin pelaajasta korotettu tarjous

Nyt täytyy sanoa, että kauden loppuminen alkaa iskeä pahasti päälle tämän harrastuksen suhteen. Noin kaksi ja puoli kuukautta uuden kauden alkuun ja siinä välissä vielä EM-kisat, jolloin tapahtuu vielä vähemmän seurajoukkueiden kannalta jos mahdollista.

Artetan lopetettua huhuja kapteenivalinnasta on liikkunut viime päivinä. Jo aiemmin talvella tai keväällä Cech nostettiin joissain lähteissä uudeksi kapteeniksi. Maalivahti on kuitenkin heikko valinta siinä mielessä, että maalivahti ei pysty vaikuttamaan tapahtumiin ja keskustelemaan tuomarin kanssa kesken ottelun kuin joissain harvoissa tilanteissa. Muuten Cech olisi varmaan nykyjoukkueesta se paras vaihtoehto.

Joka tapauksessa jos viime aikaisia huhuja on uskominen ei varakapteeni Mertesackerista ole tulossa kapteenia. Nauha olisi menossa topparipari Koscielnylle. Ei todellakaan hyvä ratkaisu, toki ranskalainen on ollut jo hyvän aikaa seurassa ja sopii pelipaikaltaan kapteeniksi, mutta siihen se sitten jääkin.

Koscielny ei ole millään muotoa johtajatyyppiä, mutta ehkä se onkin Wengerin tarkoitus, jolloin kapteenin kanssa ei tarvitse käydä vaikeita keskusteluja ja kuulla eriäviä mielipiteitä joukkueen tekemisestä. Käsittämätöntä kuinka koko joukkueesta ei löydä edes yhtä hyvää vaihtoehtoa kapteeniksi. No tätä se on, kun manageri välttelee vahvojen persoonien hankkimista.

Itse ehkä antaisin nauhan Sanchezille, sillä jos esimerkillä johdetaan kuten kai Koscielnyn valinnassa on tarkoituksena, niin paras vaihtoehto tähän on Sanchez, joka on harvoja ellei jopa ainoa pelaaja, jonka otteissa lähes ottelussa kuin ottelussa näkee kaiken olevan pelissä.

Siirtopuolella managerimme on näemmä korottanut vajaalla puolella miljoonalla tarjousta Boltonin 20-vuotiaasta Rob Holdingista. Kyseinen kaveri valittiin Boltonin vuoden pelaajaksi, mutta Championshipistä tippuneessa joukkueessa tuo ei vielä aivan mahdoton meriitti ole. Itselläni ei ole mitään tämän tapaista hankintaa vastaan jos kaveri tulee todellisen topparihankinnan lisäksi rotaatioon ja taistelemaan peliajasta sekä mahdollisesti lainataan jonnekin tammikuussa jos käyttöä ei ole.

Tässäkin on vain vaarana, että joku muu joukkue ostaa pelaajan, kun Wenger kituuttaa tarjouksia alakanttiin yksi toisensa jälkeen. No hyvä puoli tässä on, että menetys tuskin olisi massiivinen, vaikka mistä sitä tietää jos kyseessä on seuraava Gary Cahill.

Entinen pelaajamme Podolski ratkaisi Turkin cupin finaalin osumallaan. Miten tämä liittyy meihin? Eipä juuri mitenkään paitsi, että paljon mieluummin katsoisin Podolskia joukkueessa kuin esim. Walcottia tai Oxia.

Mainokset

14 thoughts on “Kapteenivalinta ja Boltonin pelaajasta korotettu tarjous

 1. Kyllähän Kos saattaa ollakin johtavia pelaajia joukkueessa, joskin otteisiin olisi löydyttävä tasaisuutta ja tasoa lisää.

 2. Podolskin tehotkin oli Arsenalissa ainakin omasta mielestä ihan kelvolliset: 82 matsia, 31 maalia ja 21 syöttöä. Varsinkin kun miettii että Wenger peluutti miestä vähän miten sattuu, välillä laidassa ja välillä taas kärjessä, missä ainakin omien muistikuvieni mukaan tehoja tuli huomattavasti vähemmän. Kävelisi omasta mielestäni heittämällä nykyavaukseen toiseen laitaan (tosin ikää tullut muutama vuosi taas lisää). Ei varsinaisesti mikään puolustava pelaaja ja tästä saikin useasti ehkä hieman kohtuuttomastikin kritiikkiä kun vertaa vaikka juuri Oxiin ja erityisesti Walcottiin joka kuitenkin noista kahdesta on se ”puhtaampi” laitahyökkääjä. Itse ainakin muistelen Poldin olleen useasti puolustuksen apuna ja varmasti olisi yhä joukkueessa jos syntymätodistuksessa lukisi syntymäpaikan kohdalla Puolan sijasta kuninkaallinen saarivaltio.

 3. Kaiken maailman hölkkääjät ja pelin ulkopuolella käpyttelijät samantien Turkkiin vaan penkkiä lämmittämään.
  Iso ei kiitos. On syntynyt sitten, Southamptonissa tai Krakovassa tai jossain siltä väliltä.
  Siedän tasan yhtä puolustusvelvotteista riisuttua pelaajaa Arsenalissa ja se on Özil.

 4. Podolski-kortti näyttää yhä nousevan. Symppisheppu mutta kovin yksipuolinen pelaaja eikä tosiaan harrasta puolustamista ollenkaan.

 5. Xhakan numero on 16. Toivottavasti Ramseyn perintö ei paina. Huomionarvoista, että Arsenal yllättäen melkein 3 kk etuajassa päivitti myös muita numeroita, Iwobi 17, Ramsey 8, Sanchez. Siis virallisella saitilla.

  Rosickyltä ja Artetalta otetiin samalla numero pois. Mutta: ei Flaminilta vastoin viimeisen matsin matsiennakkoa. LANS! Ooh!

 6. Wenger totesi, ettei toista uutta keskikenttämiestä tarvita. Flamini pyyhkii Kantella kenttää mennen tullen.

  • Toi Flamsterilla numeron säilyminen on mielenkiintoista. Tosin voi johtua puhtaasti siitä, että nro 20 ei ole siirtynyt kenellekään.

   Uusien numeroiden pikainen päivitys on puhtaasti bisnestä: Uudet paidat ovat myynnissä ja niihin tietty uudet numerot. Se nyt jo olisi tosi vedätys, jos joku ehtisi ostaa vaikkapa Alexisin paidan ja saisi huomata, että numero onkin väärä… B-52:han hoiti tämän tyylikkäästi: Kun jotkut olivat ehtineet ostaa nrolla 25, Bendy korvasi näille aiheutuneet kulut.

   • Jostain syystä miehistöä virallisella saitillla on silti yleensä päivitetty säästeliäästi. Heinäkuun alussa pois ne, joilta sopimus loppui kesäkuuhun (normikausi) ja numeroita säädetty vasta elokuun alussa. Jos positiivisesti haluaa katsoa, niin tässä Sanchezin hyvinvointia ja arvostusta halutaan kaikin keinoin osoittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s