Sanchezin, Özilin ja Bellerinin jatkaminen epävarmaa

Vähän reilu viikko EM-kisojen alkuun ja jos oikein muistan otsikon Arsenal.comista, niin pelaajiamme on yhteensä kymmenen kisoissa mukana. Tämän lisäksi Etelä-Amerikassa Copa American voittoa jahtaamassa on kolmikko Sanchez, Ospina ja Campbell.

Toki kaikki kesän kisoissa esiintyvät pelaajat eivät välttämättä ole enää ensi kaudella pelaajiamme. Ainakin maalivahtikaksikon kohdalla on suuria epäilyksiä, sillä Ospinan huhutaan haluavan siirtyä muualle peliajan perässä ja myös Szczesny haluaa peliaikaa, joten vähintään uusi laina jonnekin on todennäköinen.

Näistä kumpikaan ei omissa papereissani olisi merkittävä menetys ja maailma on täynnä hyviä kakkosmaalivahtivaihtoehtoja Cechin varamieheksi. Lisäksi Campbell ei Wengeriltä saadun kohtelun perusteella tule ensi kautta näkemään seurassa, vaan edessä on myynti, sillä ei kai laina enää tule kysymykseen, vaikka ei sitä koskaan manageristamme tiedä.

Sen sijaan oikeasti kolmikko Sanchez, Özil ja Bellerin ovat ehkä se suurin huolenaihe jos ajatellaan pelaajia, jotka saattavat vaihtaa maisemaa. Tähtikaksikko ei ole suostunut tekemään uutta sopimusta, vaikka neuvotteluita on seuran puolelta yritetty käydä jo useamman kerran.

Molemmilla on alkamassa kaksi viimeistä vuotta sopimuksesta ja kuten olemme nähneet ei parhaiden pelaajien päästäminen tilanteeseen, jossa sopimusta on näin vähän jäljellä ole yleensä hyvä asia. Tietysti toisaalta ei sopimuksen pituuskaan ole mitään taannut, kuten esim. Fabregasin kohdalla herra meni alle puoleen hintaan markkina-arvosta, vaikka sopimusta oli jäljellä useita vuosia.

Bellerinillä on tietääkseni pitkä sopimus, mutta se ei takaa vielä mitään valitettavasti. Wengerillä on tapana myydä avauksen pelaajia ja jopa avainpelaajia todelliseen alihintaan oli sopimustilanne mikä hyvänsä. Erityisesti nyt, kun Bellerin valittiin mukaan Espanjan maajoukkueeseen kisoihin ja samaan aikaan ilmeisesti Dani Alves on lähdössä B*rcasta Juventukseen kiihtyvät jutut Bellerinin katalaani DNA:sta.

Yllä mainitusta kolmikosta Bellerin olisi kuitenkin helpoimmin korvattavissa ja jos joku olisi pakko menettää, niin ehdottomasti espanjalainen. Tietysti meidän ei pitäisi olla ylipäätään tässä tilanteessa taas, vaan tehdä täysin selväksi, että yksikään kolmikosta ei ole myytävänä. Näin toimivat todelliset suurseurat jos halua on menestyä, eikä vain kasvattaa jo muutenkin jalkapallomaailman suurinta pankkitiliä.

Mainokset

4 thoughts on “Sanchezin, Özilin ja Bellerinin jatkaminen epävarmaa

 1. Ainoa varma asia tässä maailmassa on epävarmuus.

  Kiireellä ainakin kaverit saatiin poseeraamaan uusien paitojen ja numeroiden kanssa.
  Yritetäänkö näillä tempuilla nostaa kavereiden hintaa, haihdutaa lähtöhuhuja vai molempia?
  Onnistutaanko tässä..
  Epävarmuus.
  Lähteekö Wenger ikinä. Epävarmuus.
  Maksetaanko veroja.. varmaa. Entäs Portugalissa, epävarmaa.

 2. Kyllähän tähtien pitäminen on todellinen imagokysymyskin.
  Jos tosiaan haluttais olla yksi suurista niin tähdistä ei luovuta kuin korkealla ylihinnalla ja hommattava saman tason korvaaja jos joku tähti myydään.

  Voi kun näkis vielä tässä elämässä sen päivän kun Arsenal hämmentää siirtomarkkinoilla heittämällä tarjouksia vastustajien tähtipelaajista.
  Sehän se parasta olisi kun samalla vahvistettaisi omia rivejä ja heikennettäisiin kilpailijan rivejä.

 3. Oma arvioni on, että Bellerin on noista kolmesta epätodennäköisin lähtijä tänä kesänä. Joskus varmaan palaa Espanjaan, se on selvä.

  Muutenhan tuo on kuten Goomermind sanoo. Jos Özil tai Sanchez myydään, kova nimi on pakko hankkia tilalle. Jokainen seurassa ymmärtää tämän. Katsomoa ei ole varaa enää enempää tulehduttaa. Toivoisin kuitenkin, myynnin tapahtuessa, että uusi nimi olisi myös nuorehko. Jollain Zlatanilla ei edes tee mitään, jos pelinteko menee ihan surkeaksi. Mutta helpostihan tuossa tilanteessa otetaan paniikissa kovin nimi mitä on saatavilla, sopivuudesta ei niin väliä.

 4. Arsenalin pitäisi olla seura jonne hyvät pelaajat haluavat, ei seura jonne hyvät siirtyvät, kun saavat kenkää muualta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s