Özil ja Bellerin spekulaatiot jatkuvat sekä Gazidis valehtelee taas minkä ehtii

Özilin jatkosopimus ei vaikuta olevan ainakaan ihan heti tulossa jos miehen kommentteja lukee, kun kysytään tulevaisuudesta. Tietysti näistä ei nyt kannata vetää liian pitkälle meneviä johtopäätöksiä, mutta se tosiasia, että uusi sopimus on edelleen kirjoittamatta parista neuvottelukierroksesta huolimatta on paljon huolestuttavampaa.

Sanchezin kohdalla on lähes sama tilanne, vaikka chileläinen ei ehkä yhtä paljon ole ollutkaan mediassa esillä tulevaisuuden suhteen tai vaatinut joukkueen vahvistamista kesän aikana Özilin tapaan. Tosin miehen reaktiot kesken kauden useissa otteluissa ja varsinkin otteluiden jälkeen kertoivat paljon.

Bellerin ei olisi siirtymässä tämän kesän aikana B*rcaan tai ainakaan vielä katalaanit eivät olisi tehneet tarjousta oikeasta puolustajastamme. Tosin en paljoa laita arvoa näille puheille seuran johtohenkilöiltä, kun varmasti Pique ja kumppanit yrittävät parhaansa mukaan houkutella koko EM-turnauksen ajan Belleriniä palaamaan kasvattajaseuraansa. Pari kertaa ennenkin nähty tämä kuvio.

Gazidis on avannut sanaisen arkkunsa viimeinen kuukausien hiljaiselon jälkeen. Eikö talven romahduksen aikaan, jolloin kaikki pokaalimahdollisuudet haihtuivat parin viikon aikana ollut mitään sanottavaa? Ilmeisesti ei.

Ei voi kuin ihmetellä kuinka kirkkain silmin toimitusjohtajamme yrittää valehdella mustaa valkoiseksi Wengerin kyvyistä johdottaa meidät mestaruuksiin ja pokaalikantaan tulevaisuudessa:

There is not nostalgia on either side. It’s not what motivates us or him. The reason we have Arsène as our manager is because our board believes he can deliver success. The reason that Arsène is here is because he believes that he can deliver success. If either of us didn’t believe that we would not be constrained by nostalgia or longing; we would have to make a change. Arsène would understand and support that. But it’s just not how either side feels. We feel we are on a good path.

Ei sitten Gazidis ole paljoa seurannut otteluita ja tuloksia viimeisen 12 vuoden aikana jos uskoo vielä viime kauden jälkeenkin, että joskus vielä voitamme Wengerin aikana mestaruuden puhumattakaan Mestareiden liigasta. Päättynyttä kautta parempaa mahdollisuutta ei tule ja silloinkaan emme voittaneet, joten mitään mahdollisuuksia ei ole. Sitä on turha yrittää selitellä mitenkään.

Entäpä tämä:

The reality is we wouldn’t leave things until the last minute. I’m comfortable both that if Arsène is going to extend we will know that and if, whenever that is, he is going to come to an end, that he will give us the time that we need to prepare for that transition.

Kyseessä on lainaus siitä kuinka uuden sopimuksen allekirjoittamista ei jätetä viime tinkaan. Saako nauraa? Muistelkaapa kuinka viimeksi tapahtui. Sopimus oli vuonna 2014 katkolla ja vasta kauden viimeisen ottelun, FA Cup finaalin, jälkeen managerimme päätti kirjoittaa uuden sopimuksen.

Ylipäätään taas Gazidiksen haastattelusta saa selkeästi sen signaalin, että Wenger päättää haluaako jatkaa vai ei. Ei sen todellakaan näin pitäisi mennä, vaan tuloksien perusteella toimitusjohtaja muun muassa päättää tarjotaanko managerille edes jatkoa. No kaikki tietävät kuinka nurinkurista tämä meillä on, kun managerimme on palkannut oman ”pomonsa”.

22 thoughts on “Özil ja Bellerin spekulaatiot jatkuvat sekä Gazidis valehtelee taas minkä ehtii

 1. Arsenal Trust suorittanut vuosittaisen jäsenkyselynsä:

  The survey was conducted after the end of the 2015/16 season and was sent to all AST members and former members of the Arsenal Fanshare scheme. This is the same group of recipients as in previous years allowing for comparison of views and trends.

  This year there were 943 responses to the survey which is the largest ever response we have had. We would like to thank all members for taking the time to respond.

  The AST will send the results of the survey to Ivan Gazidis and other Board members. We will use them to inform the policy positions we take on your behalf of our membership over the next year.

  A summary of the main findings are set out below

  Only 11% are satisfied with Stan Kroenke’s ownership of Arsenal

  92% think Arsenal should give a fuller description of the services KSE perform in return for a consultancy payment of £3m

  74% back Alisher Usmanov being offered a seat on the Arsenal Board

  87% think that changes are needed in the Arsenal Boardroom, including more football experience

  29% are satisfied with Arsenal’s football performance in recent seasons with 53% being dissatisfied (18% were neither)

  92% think Arsenal should put more resources into improving the Ticket Exchange and introduce home credits so there are less empty seats.

  Only 12% think Arsenal do enough to support a good atmosphere at home games

  Only 19% are satisfied that ticket prices at the Emirates stadium are good value for money

  On Arsene Wenger

  Two specific questions were asked about manager Arsene Wenger. The full question and responses are:

  Q. To what extent do you agree or disagree that Arsène Wenger is the right person to manage Arsenal Football Club
  Strongly agree – 21%
  Somewhat agree – 28%
  Neither agree nor disagree – 13%
  Somewhat disagree – 24%
  Strongly disagree – 14%
  Q. Arsène Wenger is entering the final year of his contract at Arsenal (ends in May 2017). What are your views on his position at Arsenal Answered:
  Should leave now (late May 2016) – 16%
  Should leave at the end of his contract – 36%
  Should renew his contract and stay beyond 2017 – 8%
  Should stay and review the position depending on results next season – 40%
  ————————————-
  Silmille pantavinta on ainakin itselle tuo, että vielä 40% AST:in jäsenistä olisi valmis katsomaan ensi kauden ennen, kuin tekevät päätöksen. Vuosi takapelin 54% oli sitä mieltä, että Wenger on täysin oikea mies Arsenalin manageriksi. Selvästi havaittavissa, että yleinen mielipide on edelleen Wengerin puolella, mutta vastustus on myös hitaassa kasvussa.

 2. Tuosta Barcelonasta. Luulen, että Barcan ja Arsenalin johtoportailla on ilmeisen hyvät välit eikä kyse ole siitä, että jotkut pelaajat saisivat jonkun suostuteltua siirtymään. Liikenne on ollut sen verran vilkasta, että kyse ei voi olla sattumasta eikä mistään ”ryöstöistä”: Henry, Hleb, Fabregas molempiin suuntiin, Song, Vermaelen, Alexis, Bellerin… Enemmänkin kyse tuntuu olevan seurojen välillä suunnitelluista kuvioista.

 3. Tarkoitatko, että Barca pitää Arsenalia farmiseuranaan? Siinä tapauksessa tuon voi allekirjoittaa.

 4. Nyt alkoi taas v#tuttamaan, missä muussa seurassa manageri päättää itse jatkosta? Ei j#malauta!!

  • Joo kyllä silloin joku komentoketjussa mättää jos manageri itse saa päättää jatkaako vai ei…
   Mut näin käy kun mies ainakin omasta mielestään on suurempi kuin seura.

 5. Wenger ottaa sitten Pepiltä luulot pois heti elokuun friendlyssä.

  City tietysti siinä vaiheessa vasta pitkän ostoslistansa puolivälissä.

 6. Twitter sekoaa: Arsenal haluaa ostaa Vardyn. Ulosostohinta ilmeisesti on 22 miljoonaa.

  Mielipiteitä? 22 vuotias myöhään kypsynyt hyökkääjä? Vai pitääkö sanoa yhden kauden ihme? Rankkarin kalastaja?

  • Tai siis 29 -vuotias. Kyllä väittäisin, että parantaisi Arsenalin hyökkäystä reippaasti ja hintakaan ei ole ihan käsittämätön. Parempia vaikea saada.

 7. Sen verran isosti löi läpi, että neuvottelut lienee ehdottomasti totta. BBC:kin tietää jo asiasta.

  Nyt sitten homma pitää saada maaliin. Melko noloa, jos Vardy päättää jäädä Arsenaliin. Eipä taida olla kovaa kisaa, muut isommat seurat väistävät Vardyn.

  Suoraviivainen kaveri, jossa iso riski ettei enää ylitä 20 maalin rajapyykkiä. Mutta suoraviivaisuutta ehkäpä hyökkäys kaipaa ja Vardy jos kuka on suoraviivainen. Luultavasti Arsenal tykkää myös maajoukkuelädistatuksesta.

 8. Kovin on jo hyvään ikään ehtinyt, lieneekö jo liiankin iäkäs moisiin siirtosummiin. Menisikö sitten laiturina? Ei kuitenkaan oikein säväytä etukäteen ajatellen.

 9. Lineker ja muut tietysti kehottavat Vardya jäämään Leicesteriin.

  Mielenkiintoinen myös ajoitus. Ilmeisesti Wenger uskoo Vardyn tekevän mahdollisesti 5-6 maalia EM-kisoissa ja kiinnostuksen lisääntyvän huomattavasti.

  Kovaa maalitykkiä on huudettu vuosia. Kelpaako Vardy kannattajien enemmistölle? Periaatteessa vähän samanlainen toivotaan hankinta kuin Welbeck, jos ajattelee että Vardyn edellisessä siirrossa mies maksoi peräti miljoonan.

 10. Vai tuleeko tästä Suarez-case, osa 2… Tai sit klassinen pikkuseuran tyhjennysoperaatio. Väittäisin, että ainakin Vardya voi Arsenal kiinnostaa – tietää vallan hyvin, että leicesterissä on saavutukset nyt tapissa. Ja juu, tiedän, ei meilläkään ole pokaalisadetta, mutta palkka ois aika erilainen kuin leicesterissä.

  • Ja paikka Arsenalin avauksessa pitkittää huomattavasti Englannin maajoukkueuraa ja sitä kautta mainossopimuksia. Kilpailuhan ei ole hirveän kovaa Englannin kärjessä. Ykkösenä on Kane ja sitten on joukko muita.

   Kumpikin osapuoli voittaa tässä nimenomaan markkinointipuolella. Urheilullisella tietenkin vain suoritukset ratkaisee.

 11. Samaan aikaan toisaalla Auban väitetään sanoneen haluavansa jäädä Dortmundiin. Tarkentaisin tätä siten, että vain Real Madrid ilmeisesti kelpaa, joten ei olisi tulossa Arsenaliin.

 12. Kas, usan kiertueen jälkeen arsenal punkeaa Norjaan ja Ruotsiin, jossa sama vastustaja kuin Stadikan vierailulla eli Shitty.

 13. Jaa, on siellä sentään Liverpool myös Vardyn perässä. Ilmeisesti 140k palkka huudettu. Ja Sturridge mahdollisesti lähtemässä Poolista, mikä ei olisi ihme. Tehokas pelaaja, mutta vesijuoksee lähes Diabyn tahtiin eikä altaasta maaleja juuri tehdä.

 14. Tuo Vardy olisi parempi hankinta kuin esim. Carrol jota hetkellisessä henkisessä uupumustilassa esitin aiemmin. Hyökkäyspäähänhän tässä on tehoja kaivattu. Vardy sisään Walcott ulos järjestely ei varmaan heikentäisi joukkuetta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s