Vardyn myötä kesä palaamassa tutuille väärille raiteille

Xhakan hankinta vaikutti menevän vähän liian hyvin ja nopeasti tietäen Wengerin tavat siirtomarkkinoilla. Nyt tämäkin kesä alkaa muistuttaa enemmän entisiä ja vaikkapa vuoden takaista. Cech hankittiin suhteellisen aikaisin, mutta sitten ei tapahtunutkaan enää yhtään mitään positiivista ja nyt on samat merkit ilmassa.

Xhaka on hankittu, mutta Vardyn kanssa homma näyttää menevän väärillä raiteilla. Uusimpien tietojen mukaan toimittajien viime kauden vuoden pelaaja päättäisi tulevaisuudestaan vasta EM-kisojen päätyttyä tai Englannin urakan päättyessä eli noin ensimmäisellä pudotuspelikierroksella.

Edellä mainittu tieto tulee suhteellisen luotettavana lähteenä pidetyltä David Ornsteinilta. Käsittämätöntä jos homma todella menee noin ja Wenger sekä seurajohto antavat Vardyn pompotella meitä kuin palloa. Selkeä takaraja ennen kisojen alkua siirron toteutumiselle ja jos ei kelpaa, niin pysyköön Leicesterissä tai siirtyköön myöhemmin muualle.

Ymmärrän hyvin miksi pelaaja haluaa miettii siirtoa, sillä kukapa uransa huipulla pelaava haluaisi välttämättä Wengerin nelossijapokaalijahtiin. Vardy koki jotain täysin ainutlaatuista viime kaudella Leicesterin kanssa ja on seurassa jo legendan asemassa. Ei ole ihme, että mies miettii haluaako uhrata tuota mahdollisesta sen takia, että pääsee Giroudin varavaihtoehdoksi ja väärälle paikalle laituriksi meille.

Silti karu totuus meidän kannalta ja myös Wengerin kannalta pitäisi olla, että päätös olisi saatava ennen kisojen alkua. Näin ollen voisimme siirtyä muihin kohteisiin ja se olisi syytä tehdä äkkiä, sillä nyt jo uutisoidaan, että Aubameyang olisi menossa Manchester Cityyn ja villeimmissä huhuissa Higuain Liverpooliin.

Jälkimmäisessä huhusta en tiedä, mutta Cityn kiinnostus Dortmundin tähtipelaajaan on aitoa ja siirto on tuskin kovin kaukana, joten yksi parhaita saatavilla olleita huippuhyökkääjiä on kohta yhden pahimman kilpailijan riveissä.

Perinteisestihän tämä menee, niin että Wengerillä on vain yksi pelaaja mielessä, joka kelpaa vahvistamaan joukkuetta kullekin pelipaikalle. Jos tätä pelaajaa ei saada, niin se on sitten siinä ja jatketaan tuhoisin seurauksin jo joukkueessa olevilla pelaajilla.

Todennäköisesti ja aiemman kokemuksen perusteella Wenger jatkaa Vardyn jahtaamista, eikä muita pelaajia ei edes harkita ennen kuin on sitten liian myöhäistä jo kauden alettua. Toki tämä Vardy saaga on niin monimutkainen, että ei tässä oikein tiedä mitä ajatella.

Vai olisiko Vardy sittenkin enemmän Gazidiksen ostos, koska ei kai kukaan tosissaan vahvistusta haluava manageri sanoisi tähän tapaan kiinnostuksen kohteena olevasta pelaajasta. Tuskin paras mahdollinen tapa suostutella Vardy joukkueeseen on kyseenalaistaa tämän taso ja avauksen paikka kesän kisoissa.

Mainokset

6 thoughts on “Vardyn myötä kesä palaamassa tutuille väärille raiteille

 1. Niin.
  Kuka oikeasti luulee, että Vardy aloittaa kaikki matsit kisoissa?
  Joitain herroja siellä lienee myös jonossa, toisella taisi olla ihan omatkin hiukset päässä.

 2. Villellä on kyllä mielestäni aiheellinen pelko tässä. Eli Vardy pelaa syystä tai toisesta aikaa eikä ole tosissaan tulossa. Wenger odottaa eikä mieti muuta hyökkääjävaihtoehtoa. Lopuksi elokuussa toteaa muut liian kalliiksi tai liian huonoiksi, koska Sanogo on sentään aika hyvä. Tämä on aika todennäköinen malli, jos Vardy ei jostain ihmeen syystä halua vaihtaa seuraa.

  • Ja sit on vielä Akpom.

   Tää on tällaista hehkuttelua seuran toimesta – mukamas ollaan ostamassa mut sit ei onnaakaan ja syy oli siinä, kun myyjä kävi hankalaksi. Uskottavuuden kannalta ois tietty syytä onnistua. Tosin wenger voi aivan hyvin heittää läpän, että emme tehneet koskaan tarjousta.

 3. Hyviä ja osuvia kommentteja.

  Arsenalin toiminta on puuhastelua.
  Huippuorganisaatiot eivät toimi ko. tyylillä

 4. Mitä mieltä tästä sitkeästi elävästä Mikhitaryan-huhusta? Pelintekijä vauhdikkaasta Dortmundista. Wenger tykkää pelintekjöistä, mutta kyllä niitä aika runsaasti on jo, jos väljästi määrittelee.

  Jos tässä on perää, se voisi (yhdessä Vardy-kiinnostuksen kanssa) tarkoittaa pelityylin huomattavaa suoraviivaistamista. Suoraviivaisuus ei sovi mm. Cazorlan tyyliin, mutta Cazorla vanhenee, haluaa ehkä pian Espanjaan ja jaksaa muutenkin paremmin pelatessaan alempana. Oxilla ja Walcottilla taasi ei pysy pallo vauhdissa mukana, siksi lienevät kumpikin ainakin jossain määrin liipamisella, kun ei ole tehojakaan tarjota.

  Yksi näkökulma on se, että Xhakalla ja Mikhitaryanilla haetaan lisää pallollista taitoa korvaamaan Bayerniin menevä Özil. Tämä on tietysti huonompi vaihtoehto.

 5. Kyl mä mkhitaryainin meille ottaisin. Pelityylin suoraviivaistaminenkaan ei olisi hullumpi homma. vaatii tietysti uutta systeemiä ja ukkojen vaihtoa, mut ei muuta kun pari tuhnua pihalle ja uutta verta sisään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s