Pelaajien nopeus, Rob Holding ehkä hankittu ja Walcott jäämässä

Palataanpa vielä muutamalla sanalla Wengerin eilisiin kommentteihin kuinka Vardy ei ole avauksen pelaaja Englannille kisoissa. Sen lisäksi, että managerillamme on vähintäänkin kummallinen tapa yrittää houkutella Leicesterin maalitykki meille puhui managerimme kommenteillaan taas itsensä pussiin ja näytti kuinka puhuu toista ja tekee toista.

Tässä suora lainaus:

Football progresses always. The offence creates a new problem, the defence responds. What has happened in the last 10 years is that the strikers have become quicker and quicker. What’s happened? The defence have responded by creating quicker and quicker defenders.

Peli on siis nopeutunut ja hyökkääjät ja puolustajat ovat entistä nopeampia. Tämä varmaan pitää paikkansa, mutta miksi managerimme sitten on pitänyt joukkueen ykköshyökkääjänä ja oikeastaan ainoana vaihtoehtona todella hidasta Giroudia neljä kautta putkeen? Entäpä mikä on Mertesackerin tilanne puolustuksessa managerimme sanomisien perusteella?

Nykyään tuntuu lähes joka kerta Wengerin avatessa suunsa, että sieltä tulee enemmän tai vähemmän typeryyksiä, eikä managerimme näytä edes tajuavan sitä itse, vaan pitää itseään jonain jumalaisena managerina, jolla on oikea vastaus joka ikiseen kysymykseen maailman jalkapalloasioista maailmantalouteen.

Aasinsillalla Mertesackerista siirtohuhuihin. Rob Holdingin hankinta Boltonista on huhujen mukaan selvä puolentoista miljoonan punnan hinnalla sekä erinäköisillä lisäklausuuleilla riippuen kuinka hyvin englantilainen tulee menestymään.

Holding kelpaisi hankintana, mutta vain jos tämä on puhtaasti tulevaisuutta ajatellen ja lisäksi hankitaan se avauksen toppari. Kesän ainoana topparihankintana Holding ei todellakaan riitä, vaan kerrankin pitäisi elää tässä hetkessä.

Walcott haluaa jäädä seuraan. Tuskin yllättää ketään, sillä kukaan muu seura ei maksa edes lähellä 140 000 puntaa viikossa noin keskinkertaiselle pelaajalle, joka kaiken lisäksi on äärimmäisen loukkaantumisherkkä. Näin ollen joudumme pitämään Theon kiitos Wengerin tarjoaman ylisuuren sopimuksen. Samalla pahimmassa tapauksessa managerimme saattaa vielä loppukesästä perustella Walcottin jäämisellä sitä, että edelleenkään viiden vuoden jälkeen sitä uutta ykköshyökkääjää ei ostettu.

4 thoughts on “Pelaajien nopeus, Rob Holding ehkä hankittu ja Walcott jäämässä

  1. Kas kummaa,sky sports uutisoi lestön tehneen tarjouksen troy deeneystä,watford toki hylännyt tarjouksen mutta vaikuttas ehkä että vardylle haetaan korvaajaa?

  2. Vardycasessa taitaa käydä niin ettei tulekaan ja wenkulla ei varasuunnitelmaa yllättäen olekaan.

  3. Tosiaan pahin pelko on jälleen, et hyökkääjän osalta jää luu käteen. Mut onhan Wenkulalla vaihtoehto B takakaskussa, Postimies tulee ja pelastaa

  4. Deeney ei liene puhdas kärkipelaaja? Lisäksi Leicester on siitä jo aiemminkin kiinnostunut. Ja kun pelaavat CL:ssä, lienee pakko laajentaa rinkiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s