Vardy, Deeney ja Janssen aiheina hyökkääjäpainotteisessa päivityksessä

Se on perjantai ja viikonloppu edessä. Samoin EM-kisojen avauspeli on vuorossa tänään illalla ja meidän pelaajista Koscielny todennäköisesti löytyy Ranskan avauksesta sekä mahdollisesti myös Giroud. EM-kisoista huolimatta voi olla, että viikonloppu eli huominen ja sunnuntai mennään edellisen viikon kaavalla eli ennakkoon kirjoitetuilla päivityksillä.

Vardyn siirtoon liittyen tuli jotain uutta tai oikeastaan vähän siihen liittyvää huhua. Leicester on kuulemma tehnyt 20 miljoonan punnan tarjouksen Watfordin Troy Deeneysta. Tämän Watford olisi hylännyt ja ylipäätään en näe Deeneyn olevan korvaaja Vardylle. Aivan eri tyyppiset pelaajat kyseessä ja näen Deeneyn enemmän Okazakin tilalle avaukseen ja ylipäätään lisäämään hallitsevan mestarin ringin laajuutta Mestareiden astuessa kuvaan mukaan.

Aiemmin oli huhuja Leicesterin kiinnostuksesta Venäjän liigassa pelaavaan nigerialaiseen Ahmed Musaan ja tämän näkisin olevan enemmän Vardyn mahdollinen korvaaja kuin Deeney. Tosin voi olla myös lisä hyökkäykseen Vardyn ohelle. Tosin nämä huhut ovat loppuneet, joten paha sanoa mitä se tarkoittaa.

Muista hyökkääjistä puhuttaessa nostin Hollannin liigan maalikuninkuuden voittaneen Vincent Janssenin esille haamulistassa mahdollisena vahvistuksena kärkiosastoomme. Ajattelin 21-vuotiaan ja lähes 30 maalia viime kaudella takoneen hyökkääjän maksavan vähintään 20 miljoonaa, mutta hinta on ilmeisesti vain 12 miljoonaa puntaa.

Valitettavasti Wenger ei näytä olevan pätkääkään kiinnostunut hollantilaiskärjestä ja vielä pahemmaksi asian tekee, että Tottenham näyttää olevan piikkipaikalla kisassa miehen palveluksista. Kelpaisi tosiaan meillekin ja ei tarvitsisi paljoa miettiä haluaisinko nähdä kentällä Janssenin Walcottin, Welbeckin ja Sanogon sijaan.

Janssen ei varmasti ole valmis huipputasolla heti paukuttamaan 30 maalin kausia, mutta potentiaalia tuntuisi olevan ja hollantilainen voisi jo saman tien haastaa myös Giroudin avauksen paikasta ja ennen kaikkea tarjota toisen vaihtoehdon, jota meillä ei ole ollut suurinta osaa viimeisestä neljästä kaudesta.

Aikaisemminkin on tullut sanottua, että pelaajia ja tässä tapauksessa hyökkääjiä on pilvin pimein ketkä vahvistaisivat meidän joukkuetta. Ykköshyökkääjän hankkiminen on toki vaikeampaa, mutta ei mahdotonta sekään. Kakkoshyökkääjän, joka on parempi kuin Walcott tai tehokkaampi kuin Welbeck ostaminen on suorastaan helppoa jos vain halua olisi.

Hyvä tilanne olisi jos Vardy saataisiin ja lisäksi esim. juuri Janssen. Ja budjettikaan ei varmasti ylittyisi, sillä tämä kaksikko maksaisi vain vähän reilu 30 miljoonaa, joka kahdesta hyökkääjästä nykymarkkinoilla on melko maltillinen hinta. Parhaassa tapauksessa vielä Walcottin saisi myytä jonnekin, jolloin joukkue olisi vahvistunut selkeästi lähes ilmaiseksi.

Valitettavasti kaikki edellä mainittu on pelkkää kuvitelmaa ja korkeintaan Vardy tulee ja sekin näyttää tällä hetkellä epätodennäköiseltä.

Mainokset

7 thoughts on “Vardy, Deeney ja Janssen aiheina hyökkääjäpainotteisessa päivityksessä

 1. Ray Parlour väittää olleensa Colneyssa, kun Vardy kävi medicalissa. Nyt pelaaja kuitenkin muutti mielensä eikä ole tulossa.

  Tuollainen kuva siitä syntyi ja näin käy. Aivan kalkkiviivoilla kaatui.Turha varmaan pettää itseään ja odotella tässä asiassa kisojen päättymistä. Varmaan Wengerkin ymmärtää tämän, mutta näyttelee muodon vuoksi toiveikasta. En kannata lisärahan lyömistä tiskiin palkkaan, tehköön Vardy mitä huvittaa. Pelaajan pitää aika selvästi haluta seuraan, muuten on aika turhaa.

  Tulee melkein mieleen Julio Baptistaa, jota Wenger odotteli yhden kokonaisen kesän, vaikka pelaaja selvästi oli jo päättänyt jäädä odottelemaan siirtoa kyläseurasta Madridiin. Ja tulihan sekin siirto sitten. Wengerkin sai myöhemmin haluamansa parin brassi floppikauden jälkeen, mutta Madrid oli jo tehnyt tuhojaan ja surkeahan Baptista oli.

  • Ehkä(!? ihan hyvä näin. En ikinä ollut kovin innoissani Vardysta, vaikka ehdottomasti olisikin parantunut Arsenalin hyökkäystä. Tosin, jos käy niin, että Arsenal ei osta ketään kärkeen, niin onhan tämä ihan törkeä pettymys.

 2. Aika vahvasti mennään nyt Vardyn pään sisään – heppu tai kukaan hänen edustajistaan ei ole sanonut sanaakaan siirrosta tai sen kariutumisesta. Voi olla, että ei toteudu. Voi olla, että Hodari on onnistunut jäädyttämään julkistamisen kisojen jälkeiseen aikaan. Ja voi olla, että tietoa ei ole vuodettu. No, wenger on siirtynyt kehumaan Kantea, joka saattaa siirtyä PSG:hen.

  Ainoa, mikä on varmaa, on se, että de Gea näyttää hoitaneensa itsensä melkoiseen sotkuun.

 3. Toivottavasti wenkulla on ees plan b jos Vardy ei tulekaan…..
  Tuskin on ja pystyy sit elokuussa selittelemään miten lähellä siirtoa oltiin..

 4. Tais olla viikolla arseblogissa että vardyllä sama agentti kuin theolla.
  Kyllähän se koittaa vardylle mahdollisimman ison palkan taikinoida.
  Kuitenkin ikää jo 29 eli ei montaa isoa sopparia tulevaisuudessa tule tekemään.
  Ei jaksa panikoida tämmösen takia. Katellaan kisat ja nautiskellaan kesän ”lämmöstä”.😀

  • Valitettavasti vieläkään en ihan ole päässyt sisään mistä saa virtansa tämä monien ihailtava rakkaus Wengeriä kohtaan, kun päivääkään ei mene miettimättä ”What would Arsene do?”.

   Itse innolla odotin eilen lähinnä Pogban näkemistä kentällä, kun ei hirveästi ole tullut miehen pelejä nähtyä. Mikä pettymys sitten olikaan kun Kante ja Payet sai kaverin näyttämään rinnallaan ihan paistilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s