Katsaus kisoihin

Kisat on toden teolla käynnissä ja muutama pelaajamme on ollut jo tositoimissa. Szczesny piti nollan Puolalle, tosin vastassa oli vain Pohjois-Irlanti. Hyvä silti, että mies pääsi pelaamaan, sillä luulin Fabianskin olevan Puolan ykkösvalinta.

Özil avasi kisaurakkansa Saksan paidassa 2-0 voitolla ja keräämällä syötön jälkimmäiseen maaliin. Ei todellakaan mikään Özilin paras peli, mutta siitä huolimatta syöttö ja maalinkin mies olisi voinut tehdä tai oikeastaan pitänyt tehdä läpiajosta.

Koscielny ja Giroud olivat molemmat Ranskan avauksessa kisojen avauspelissä. Giroud teki turnauksen avausmaalin ja se on aina hyökkääjän tärkein tehtävä. Koscielny onnistui melko hyvin isäntämaan takalinjoilla.

Mielenkiintoisin pelaaja kuitenkin kisoissa tähän mennessä meille goonereille lienee uusin hankintamme Xhaka Sveitsin paidassa. Sveitsin ottelu Albaniaa vastaan ei toden totta ollut laadulla pilattu, mutta Xhaka oli kentän parhaimmistoa.

Ainakin tuon yhden pelin perusteella Xhaka vaikuttaa kykenevältä pelaamaan keskikentän pohjalla ihan yksinään, eikä tarvitse välttämättä mitään Coquelinin tapaista pelaajaa rinnalleen. Xhaka vaikutti pallovarmalta ja pidemmätkin syötöt napsahtelivat mukavasti omille.

Taklauksissa uusin hankintamme ei peruutellut pätkääkään, vaan tilanteisiin jopa vähän liian innokkaasti ja kovaa. Tämä on silti erittäin hyvä ominaisuus ja emme tarvitse enää yhtään pelintekijää pyörittämään pelkästään palloa, vaan puolustussuuntaan kovuus ja välillä jopa sääntöjen rajamailla liikkuvat otteet ovat enemmän kuin tervetulleita.

Copa Americassa Ospina on pelannut kaksi kolmesta Kolumbian ottelusta. Molemmat päättyivät voittoon ja kolmannessa jatkopaikan jo ollessa selvä oli Ospina ilmeisesti lepovuorossa. Ainakin toisessa pelaamassaan ottelussa kakkosmaalivahtimme oli onnistunut hyvin ja kerännyt kehuja. Pelit jatkuvat Ospinalla jossain vaiheessa tällä viikolla.

Costa Rican väreissä Campbell on ollut kerran avauksessa ja tullut kahdesti vaihdosta. Tehoja ei tainnut tulla laiturillemme ja Costa Rican kisaurakka päättyi alkulohkoon. Näin ollen Campbell pääsee kesälomalle, mutta saa nähdä palaako mies meidän paitaan enää vai onko seuraavaksi vuorossa siirto muualle.

Viimeisenä Sanchezin kuulumiset. Chile on pelannut vasta kaksi ottelua turnauksessa saldolla tappio ja voitto. Sanchez ei ole päässyt tehoille, mutta siitä huolimatta pelannut täydet 90 minuuttia molemmissa otteluissa. Taisi toki hankkia rankkarin, jolla Chile voitti, kun lisäaikaa oli pelattu vaatimattomasti kymmenisen minuuttia.

8 thoughts on “Katsaus kisoihin

  1. Zlatan pysynyt hyvin Irlannin sarjajyrien pihdeissä. Tosin ei Ruotsin pelinrakentelu ole toiminut lainkaan.

    • Joo, aika vaikea pelata, kun vierellä on lähinnä tusinapelaajia. Kerran zlatan päässyt pakin nenän edestä yrittämään – eipä sit muuta.

  2. Kyllä saattaa jäädä Zlatanin pelit alkulohkoon. Ei näillä kahdella pitäisi olla jakoa illan toisen pelin joukkueita vastaan.

  3. Kisatwitter on kyllä hauska, Morata on pantu jo pakettiin turhana ja melkein Zlatankin. No eipä moni tietysti Arsenalia vahvistaisikaan, kuten Wenger hyvin tietää.

  4. Lukakun varmaan voi samantien myös dumata. Ei pääse sisään peliin tiivistä puolustusta varmaan ja hukkasi ainoan paikkansa,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s