Sanchezin kausi jatkuu, Walcottista liian hyviä huhuja ja sarjaohjelma julki

Copa Americassa Sanchez osui kahdesti ja johdatti Chilen jatkoon. Näin ollen avainpelaajamme kausi jatkuu vielä vähintään yhden pelin ja viikon verran, mahdollisesti kahden viikon ja kolmen ottelun jos Chile pääsee tälläkin kertaa finaaliin asti.

En olisi laittanut pahaksi, vaikka Sanchez olisi saanut kunnon loman tänä kesänä, mutta eipä tullut sellaista tälläkään kertaa. En tiedä montako kautta Sanchez on nyt jo pelannut putkeen, monta kuitenkin, ja seuraavat pari kesää ainakin taitavat mennä samalla tavalla, joten saa nähdä missä vaiheessa tulee se suurempi loukkaantuminen, sillä tällä pelitahdilla se tulee aivan varmasti ennemmin tai myöhemmin.

Toki eipä se ole mitenkään varmaa, että Sanchez enää pelaa meillä ensi kaudella tai ainakaan ensi kauden jälkeen, kun Özilin tapaan nimeä jatkosopimustarjoukseen ei ilmesty.

Huhuissa Walcottia ollaan viemässä Liverpooliin 25 miljoonan punnan hintaan. Aivan liian hyvää ollakseen totta ja en todellakaan usko Kloppin tasoisen managerin heittävän tuollaista summaa plus valtavaa palkkaa Walcottin kaltaiseen pelaajaan. Toivottavasti olen väärässä.

Onhan Walcottia vuosien varrella huhuttu paljonkin Liverpooliin, mutta tuolloin managerina siellä oli Dalglish tai joku muu brittipelaajia enemmän hankkiva tyyppi. Antaisin Walcottin vaikka ilmaiseksi jos joku vain ottaisi miehen pois meidän palkkalistoilta, mutta totuus lienee englantilaisen olevan joukkueessa ensi kaudellakin. Varmaan ihan hetkenä minä hyvänsä se paljon mainostettu potentiaali realisoituu, sillä eihän Walcott ole vasta kuin 27-vuotias ja ollut seurassa 10 vuotta.

Tänään noin tunnin kuluttua eli klo 11.00 julkistetaan tulevan kauden alustava sarjaohjelma. Tämä on ennen ollut itselle merkittävä päivä ja useasti on välittömästi voinut alkaa miettiä sopivaa ajankohtaa Lontoon reissulle. Tällä kertaa tätä ei tarvitse miettiä, sillä olen päättänyt etten enää matkusta katsomaan pelejä paikan päälle niin kauan kuin Wenger jatkaa managerina. Vaikea päätös, mutta jossain kohtaa tulee vain mitta täyteen.

Perinteisesti sarjaohjelmasta ne mielenkiintoisimmat pelit lienevät paikallispelit Tottenhamia vastaan. Toki ManU ottelut ovat aina suuria ja ehkä Mourinhon tulon myötä vielä suurempia. Valitettavasti vain meille on luvassa Manua vastaan maksimissaan kotitasapeli jos sitäkään. Old Traffordilta ei ole saatu mitään muutenkaan ja Mourinhoa vastaan voitosta on ihan turha edes uneksia.

Tottenhamin ja Manun lisäksi Guardiolan johtaman Manchester Cityn kohtaaminen samoin kuin Conten Chelsean ovat varmasti korkealla kauden odotetuimpien otteluiden listalla.

11 thoughts on “Sanchezin kausi jatkuu, Walcottista liian hyviä huhuja ja sarjaohjelma julki

 1. Vaikea alku, heti Pool ja Leicester vastaan.

  Kauden toinen puolisko mahdollistaisi hyvän nousun kohti kärkeä. Vaikeat vierasmatsit on tasaisemmin, toisella puoliskolla Stoke ja Spurs sekä helmikuussa Chelsea, maaliskuussa Pool.

 2. Liverpoolilla kaksi kovaa peliä elokuussa, muuten kovimmilla kilpailijoilla aika inhimillinen alku elokuussa. Syyskuussa sitten jo useita huippupelejä ja joku tai jotkut joutuvat kärsimään.

 3. Ainakin pitää olla iskussa heti kauden alussa. Joulun otteluruuhkassa on melkoinen munkki: sekä tapanina että joulukuun lopussa kotiottelu.

 4. Tuntuisi että nyt olisi siirtomarkkinoilla hyvä olla aktiivinen niitten pelaajien suhteen jotka eivät ole missään majuturneella.
  Mut minä en olekaan professori joka on valmentanut sata vuotta ………

 5. Otteluiden kellonajat ja tarkat päivät varmistuvat vasta sitten, kun Britannian tv-lähetykset on sovittu aina muutamaksi kuukaudeksi kerrallaan. Tällä kaudellahan uutuutena on perjantaisin pelattavat matsit, yhteensä 10 ottelua.

 6. Perjantaipelit on perseestä. Toivottavasti sinne pannaan tyvitaisteluita ja keskikastin keskinäisiä.

  • Turha toive. Skyn ja/tai BTSportin toiveesta (vaatimuksesta) tämä tuli eikä sinne jämämatseja sijoiteta. Samaa on ollut jo joitakin kausia Championshipsissä ja myös esim. Bundesliigassa.

 7. Mietityttää, miten Kante on jäänyt urallaan noin huomiotta viime kauteen asti? Onko Wenger sittenkin oikeassa ja Ranskan divarista voi sittenkin löytää maailmanluokan tekemistä?

 8. Giroud joutui vaihtoon 80 minuutin kohdalla, mutta pelkoa avauspaikan menettämisestä ei ole: tilalle tullut Cignac kunnostautui lähinnä liukastumalla, jonka seurauksena Payet pääsi maalipaikkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s