Odottava tunnelma punavalkoisessa maailmassa

Aloitetaan infolla viikonlopun päivityksistä. Huominen on vielä vähän hämärän peitossa, mutta mahdollisesti mennään parin viime viikon kaavalla eli ennakkoon kirjoitetulla päivityksellä. Sunnuntaina sen sijaan on luvassa parempaa, sillä Eero on vuorossa ja vetää kautta yhteen huikealla päivityksellä.

Tällä hetkellä punavalkoisessa maailmassa tuntuu olevan todella hiljaista. Mitään todellisia uutisia tai edes siirtohuhuja ei tunnu olevan, vaan kaikki ovat pelkkää median roskaa vailla mitään totuuspohjaa. Todella turhauttavaa, kun mitään ei tapahdu, vaikka juuri nyt kisojen ollessa käynnissä olisi paikka myydä ja ostaa pelaajia, jotka eivät ole osallisina EM-kisoissa tai Copa American karkeloissa.

Tietysti se vaatisi managerimme kiinnostuksen, joka on kuitenkin enemmän Ranskan kisoissa ja niiden kommentoinnissa kuin ensi kauden suunnittelussa.

Eikö Walcottin, Oxin, Chambersin, Sanogon ja muutaman muun tilannetta voisi yrittää ratkaista kisojen aikana, jolloin kisojen päätyttyä päästäisiin tärkeämpien asioiden hoitoon eli vahvistusten hankintaan täydellä teholla.

Tietysti voi olla, että tilanne on selvitetty ja onhan Wenger muutamaan kertaan sanonut pitävänsä muun muassa Walcottin ja sama voi koskea koko yllä mainittua nelikkoa. Ei yllättäisi yhtään Wengerin toimintatavat tuntien.

Englanti voitti, mutta Wilshere ei saanut tällä kertaa minuutin minuuttia. Ei tosin yllätä, sillä jos rehellisiä ollaan ei Jack olisi ansainnut edes paikkaa joukkueessa. Voi vain kuvitella mitä Drinkwaterin mielessä liikkuu, kun mies on ollut pelipaikkansa ehdotonta eliittiä mestaruuden voittavassa joukkueessa läpi kauden, mutta tilalle joukkueeseen valitaan koko kauden loukkaantuneena ollut pelaaja.

Ehkä Wilshere vielä saa mahdollisuuden, sillä seuraavaan peliin voisi kuvitella muutoksia tulevan ,vaikka ne ehkä koskevat enemmän hyökkääjiä. Silti ainakin vaihdosta Wilshere saattaa saada minuutteja. Se on sitten kaksipiippuinen juttu, sillä tuleeko peliajan myötä loukkaantuminen vai onko peliaika vain positiivista ensi kautta ajatellen?

Tämä siis olettaen, että joku uskoo Jackin pysyvän kunnossa. Itse en usko enää tähän pätkän vertaa ja myynti Cityyn olisi ainoa oikea vaihtoehto. Guardiola saattaisi edelleen maksaa mukavan summan sillä yhden B*rca ottelun näytöillä viisi vai kuusi vuotta sitten.

Özil oli eilen kentällä Saksan jäädessä maalittomaan tasapeliin Puolan kanssa. Saldoksi jäi keltainen kortti, eikä mies ollut missään nimessä parhaimmillaan, mutta ei ollut oikeastaan kukaan muukaan Saksan paidassa.

Perjantaikevennys voisi olla BBC:n Englanti – Wales ottelun kommentointi Vardyn nykyisestä joukkueesta. Tietääkö BBC jotain mitä ei ole vielä julkaistu muualla? 🙂

One thought on “Odottava tunnelma punavalkoisessa maailmassa

  1. Rotsin takareisi kesti sit lähes kaksi ottelua. Ennen sitä nähtiin pieni väläys siitä, miksi lempinimi on pikku-mozart: Ulkosyrjäsyöttö boksiin oli aika huima.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s