Kisakatsausta peilattuna ensi kauteen

Jos meidän tekeminen on turhauttavaa ja usein hirveää katseltavaa ennalta arvattavuuden ohella, niin samaa voi sanoa Englannin maajoukkueesta. Kolme leijonaa lähti ulos kisoista heti ensimmäisellä jatkokierroksella Islannin toimesta. Englanti osallistuminen arvoturnauksiin on kutakuinkin sama kuin meidän osallistuminen Mestareiden liigaan. Mukana ollaan, mutta tosipelien alkaessa homma tyssää välittömästi vastustajasta riippumatta.

Tottenham pelaajia oli ennätysmäärä joukkueessa ja se tekee Englannin tippumisesta ja nöyryytyksestä hauskempaa, kun ottaa huomioon sukelluksen olevan jatkumoa liigan päätöskierroksien täydelliselle romahdukselle. Toki toisaalta voi ajatella, että kuinka huonoja ja loukkaantumisherkkiä meidän englantilaispelaajat ovat, kun eivät mahdu edes tuolla tasolla pelaavaan Englannin maajoukkueryhmään.

Enää ei taida montaa pelaajaamme olla mukana kisoissa, kun Sanchez ja Ospina ovat Copa American loppumisen myötä lomilla. EM-kisat ovat ohi Wilsherelta, Belleriniltä ja Xhakalta. Enää mukana ovat isäntämaan väreissä Koscielny ja Giroud, Özil Saksan paidassa, Ramsey Walesin mukana ja Szczesny Puolan miehistössä.

Sanchezin päivitys jalastaan ei näytä kovin lupaavalta, vaikka ei nyt yhden kuvan perusteella pysty mitään diagnoosia tekemään. Toivottavasti mitään ei ole pahemmin rikki, sillä vähilläkin lomilla ja useita kausia putkeen pelaava Sanchez on silti korvaamaton palanen joukkueessamme.

Sanchezin kisat olivat menestys loukkaantumista lukuun ottamatta ja myös Ospina sai Kolumbian väreissä pronssia sekä kehuja otteistaan. Euroopan puolella on hyvin mahdollista, että yksi tai kaksi pelaajaamme pääsee nostamaan voittopokaalia ilmaan ensi viikon sunnuntaina. Saksa ja Ranska ovat isoja voittajasuosikeita, mutta toki loistavasti esiintynyttä Italiaa ei voi sivuuttaa voittokeskusteluissa ja myös Puolalla, Belgialla ja jopa Portugalilla voi olla yllättäjän rooli tiedossa.

Kisojen loputtua uuden Valioliigakauden alkuun on noin kuukauden verran. Ei tässä pitkiä lomia ole tiedossa kisoissa pelanneille ja varsinkaan jatkopeleihin päässeille. Erityisesti hyökkäyspään osalta hirvittää jo tässä vaiheessa ensi kausi.

Welbeck on sivussa suurimman osan kaudesta, Giroud on pelannut kisat ehkä tappiin asti samoin kuin Sanchez Chilen kanssa. Jäljelle jää siis Walcott, joka on nykyään huono vitsi jalkapalloilijana puhumattakaan Arsenalin edustusjoukkueen pelaajasta, joka tienaa 140 000 puntaa viikossa. No onneksi Sanogo palaa lainalta..

Mainokset

5 thoughts on “Kisakatsausta peilattuna ensi kauteen

  1. Eilen kiinnitin huomiota Harry Kanen otteisiin. Yhtä laukausta lukuunottamatta kaveri pelasi flegmaattisesti. Toivottavasta samata otteet jatkuvat kauden alkaessa.

  2. Media on ollut liikuttavan yksimielinen koko kisojen ajan, ettei Wilshereä olisi pitänyt valita. Ei hän nyt huonoin ollut, mutta aika kaukana kuitenkin siitä Hodarin aikoinaan haaveilemasta keskikentän suvereenista pyörittäjästä. Tasapaksu ja väkinäinen kuvastaa myös Jackin peliä, lisäksi varsinkin aiemmissa peleissä tuli totuttua enemmän syöttöhasseja, joita odottaa lähinnä Spurs-pelaajilta.

    Italian lehdistö on varma, että Sanchez ajaa väkisin 37 m punnan siirron JUveen äpi. Täytyy sanoa, että olisi aika mykistävä siirto Arsenalin kannalta, niin huono ettei sitä voi uskoa millään todeksi. Tosin Juvella on korkea onnistumisprosentti kohteidensa kanssa, kunnollinen pohjustus jne. Tässä mielessä alkaa tulla taas muutaman vuoden takaiset kesät mieleen. Ei se ketä tulee, vaan pelko siitä ketä lähtee.

  3. Jos Pool tosiaan maksoi Manesta 34 miltsiä, niin kovat on hyökkääjämarkkinat. Toki siinä on tuhdisti valkkulisää mutta silti. No, Bonyn saanee 20:llä…

    • Lisäys: Tokihan Arsenal myy alehintaan, mutta jos Juve havittelee 37 miltsillä Sanchezia, sille pitäisi lähinnä nauraa. Mutta Kroenke voi ajatella toisin.

  4. Aika hauskaa: Telegraphin futiskirjoittajat kertoivat omat suosikkinsa Englannin seuraavaksi manageriksi. Neljä on Wengerin kannalla – vaikka siten, että wenger siirtyisi hommaan vasta ensi kesänä. Useimmat toki lisäsivät, että tuskin tapahtuu.

    Mutta enemmänkin pointti tässä on se, että suhtautuminen wengeriin on yhä aika myönteinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s