FA haluaa Wengeriltä vastauksen, Lacazette huhujen ykkösnimi ja junnulaitureiden tilanne

Eipä näkynyt enää Wengeriä harjoituskuvissa, joten kommentointihommat kisoissa ovat selkeästi tärkeämpiä kuin joukkueen pre-season. Ainahan Wenger on väittänyt, että on manageri, joka haluaa olla joka päivä itse vetämässä harjoitukset ja ei koskaan voisi toimia, kuten Ferguson, jonka apuvalmentajat vetivät harjoitukset.

Nyt kuitenkin managerimme on Ranskassa mieluummin televisiokanavan kommentaattorina. En ymmärrä ylipäätään kuinka seura sallii tämän. Tehköön Wenger lomalla mitä lystää, mutta harjoituksien alettua ei muidenkaan seurojen managerit ole missään sivuhommissa laiminlyödyn päätyön.

FA haluaa Wengeriltä vastauksen kiinnostaako Englannin maajoukkueen valmentaminen. Ei varmasti kiinnosta, sillä palkka tippuisi puoleen tai jopa kolmasosaan nykyisestä. Samoin maajoukkuevalmentamisessa työskentely ei olisi päivittäistä harjoituskentällä mitä Wenger on väittänyt rakastavansa. Toki se jättäisi hyvin aikaa kommentoinnille, joten toivottavasti tämä olisi se ratkaiseva seikka päätöksessä. Turha luulo, emme ole niin onnekkaita..

Lacazette vaikuttaa olevan se eniten huhuissa olevan kärki tai ylipäätään pelaaja tällä hetkellä. En usko siirron tapahtuvan, koska Lyon on hylännyt jo aiemmin West Hamin yli 30 miljoonan punnan tarjouksen.

Toisekseen en ole millään muotoa vakuuttunut Lacazetten tasosta. Mies ei mahtunut Ranskan ryhmään edes mukaan ja se kertoo aika paljon. Toki ranskalainen toisi uuden vaihtoehdon ja olisi erityylinen kuin Giuroud, mutta silti riman pitäisi olla korkeammalla. Olisin ottanut mieluummin Vardyn ja edelleenkin, vaikka kesää on jo kulunut hyvä tovi olisi saatavilla useita paljon parempia vaihtoehtoja kuin Lacazette. Vaikka sitten Icardi Inter Milanista jos jotain nimiä pitää heittää ilmaan tai Janssen Hollannin liigasta.

Meidän kesän hankinnat näyttävät Xhakan lisäksi olevan normaalia tasoa eli yksi rättimyynnin tasoa parantava japanilainen ja sitten tulevatkin ”internal solutions”. Sanogo näyttää jo palanneen harjoitusvahvuuteen ja nyt on huhuja kuinka Reine-Adelaiden olisi nostettu ykkösjoukkueen mukaan.

Jälkimmäinen on ihan positiivinen asia, sillä kyseessä erittäin potentiaalinen pelaaja toisin kuin postimies. Silti jos ranskalaisjunnun takia emme osta tänäkään kesänä toista kunnollista laituria joukkueeseen, niin on turha odottaa minkään muuttuvan.

Iwobi, Reine-Adelaide ja Gnabry ovat lahjakkaita pelaajia, mutta meidän avauskokoonpano on väärä paikka opetella pelaamista huipputasolla. Sitä varten on lainakomennukset keksitty. Yhden tuosta kolmikosta voi pitää Campbellin ohella rotaatiolaitureina, mutta loput lainalle hakemaan arvokasta peliaikaa ja kokemusta.

9 thoughts on “FA haluaa Wengeriltä vastauksen, Lacazette huhujen ykkösnimi ja junnulaitureiden tilanne

 1. Janssen nyt ei millään tässä kohtaa uraa mene Lacazetten ohi. Maajoukkueessa pitää nähdä se, mitä valmentaja haluaa. Ranskalla on laaja taso ja joku muukin kova kärki jäi ulos, enkä tarkoita pelkästään Benzemaa. Deschamps haluaa isokokoisen kärjen ja siksi mm. Gignacia roikotetaan mukana Giroudin varamiehenä, vaikka taso on mitä on ja pelaa Meksikossa. Tästä ei pidä lukea sen kummempia, kysymys on valmentajan spekseistä.

  Lukakuun en itse usko yhtään, vaikka huhuja liikkuu. Mies on ollut myös kisoissa pettymys, kömpelö ja hidas, mutta silti äärimmäisen kallis. Lacazette voisi tuoda Griezmannin kaltaisen tandemin Giroudille. Lyonin Aulas sanoi, ettei halua myydä, mutta joutu myymään jos pelaaja haluaa lähteä. Haluaako? Onko Arsenalila vetovoimaa? Toinen miestä heitellään huhuja on Draxler, mutta hän lienee jo Arsenalin tavoittamattomissa? Kehittynyt hyvin, joten olisi kannatettava ostos laitaan. Tuskin pystyy kuitenkaan keskellä pelaamaan.

  Spurs hakee lisää kärkiä, vaikka siellä on jo vakuuttava yli 20 maalin kärki. Wengerinkin olisi syytä hankkia tulivoimaa, siitä kaikki lienevät yhtä mieltä. Walcottin syttymiseen ei vaan jaksa enää uskoa. Sinänsä Iwobia en lähtisi enää lainaamaan, hän teki varsin helposti muutaman maalin talvella kentälle päästyään, mikä jo erottaa hänet Oxista, joka ei saa tehoja kirveelläkään. Suurin ongelma näillä kaikilla on se, että pelinäkemystä on niukanlaisesti. Iwobi on tosin näyttänyt, että maalisyöttösilmää on. Oxin suhteen alkaa myös menettämään toivonsa.

 2. Subotic on lähdössä Dortmundista (Pool?), mutta tuskin Lontooseen. Dortmund on kuitenkin tyhjentynyt niin rajusti, että Auba voi seurata perässä, tuskin on enää tyytyväinen. Siihen saumaan iskua?

 3. Täh? Ville ottais Icardin tai janssenin ennen Lacazettea? Giroud on parempi kuin icardi tai janssen, ja Lacazette on aikalailla samassa kategoriassa Agüeron ja Griezmannin kanssa

 4. Näin siinä kävi, se joukkue, jolla on eniten Arsenalin pelaajia, pääsi finaaliin kovemman kaavion kautta. Kos oli jälleen hyvä, Giroud ei.

  • Vissiin eri peliä katottiin, koska siinä pelissä mitä minä katoin niin giroud voitti 99% pääpalloista ja oli tosi isossa roolissa ranskan tokassa maalissa.

 5. Kyllähän Giroud töitä teki, mut tuhnuili pari selkeää maalipaikkaa siinä sivussa.
  Ollin rooli on enemmänkin target tyyppiä, taivammat / teknisemmät hoitavat maalinteon.

 6. Okei, Giroud on aina loistava. Silloinkin kun sössii läpiajon, menettää hyökkäyspäässä palloja jne. Ja puolivahingossa tulee Neuerin eteen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s