Higuain taas huhuissa – kuinka yllättävää ja omaperäistä

Uusin huhu vaikuttaa olevan perinteistäkin perinteisempi. Higuain on jälleen noussut toden teolla otsikoihin huhumyllyssä. Ei näissä kesän tapahtumissa ole mitään järkeä samojen nimien pyöriessä kesä toisensa jälkeen esillä, vaikka siirtoa ei ole tapahtunut viitenä tai jopa kymmenenä edellisenä vuotena.

Higuain oli liian kallis Wengerille kolme vuotta sitten Real Madridin pyytäessä noin 35 miljoonaa puntaa. Nyt hinnan huhutaan olevan tuplat tuosta tai ainakin lähellä, joten voitte olla aivan varmoja, ettei Wenger maksa kolme vuotta vanhemmasta argentiinalaisesta läheskään sellaista summaa, jolla napolilaisseura olisi valmis myymään.

Samoin vaihtokaupat, jossa olisimme tarjoamassa Giroudia ja ison tukun rahaa ovat täysin tuulesta temmattuja. Milloin olette nähneet meidän tekevän vaihtokaupan pelaajien suhteen tai milloin ylipäätään muistatte huippupelaajien siirtyneen vaihtokaupassa, vaikka puhuttaisiin muistakin kuin meidän siirroista?

Higuain voi siirtyä Napolista jonnekin, mutta turha meidän goonereiden on ties monettako kesää putkeen kuvitella miehen meille liikahtavan. Ei ole tulossa, niin kauan kuin Wenger on managerina. Osto tässä vaiheessa olisi Wengerin mielestä osoitus, että aiempi ostamatta jättäminen oli virhe, jota nyt paikataan käyttämällä tuplamäärä rahaa pelaajaan, joka kaiken lisäksi on kolme vuotta vanhempi.

Jos toiveet ovat Higuainissa pelkästään hyökkääjävahvistuksen suhteen, niin silloin ollaan todella heikoilla jäillä ja jäädään ilman uutta ykköshyökkääjää ja hyökkääjää ylipäätään. Toki japanilainen saattaa saada työluvan, jolloin asia olisi kunnossa managerimme papereissa.

Hyökkääjätilanne alkaa näyttää siltä, että ensi kausi mennään totta kai Giroud ykkösvaihtoehtona ja takana kärkkyvät peliaikaa Walcott, Sanogo, Akpom ja mahdollisesti Asano. Sitten on vielä hätävaihtoehtoina Sanchez ja Campbell ellei viimeisintä myydä tai vaihteeksi lainata jonnekin.

Toki alkukausi tulee olemaan todellinen ongelma, sillä Giroud pelasi kisat loppuun, Welbeck on loukkaantuneena ja Sanchez saattaa olla myös loukkaantunut. Jostain syystä Walcottin ja Sanogon johtama hyökkäyspeli ei aivan hirveästi herätä luottamusta. No mutta kun maailmasta ei vain ole saatavilla parempia pelaajia kuin jo joukkueessa olevat. Tätähän managerimme joka kesä ja siirtoikkuna hokee.

8 thoughts on “Higuain taas huhuissa – kuinka yllättävää ja omaperäistä

 1. ”Aika kuluu ja naiset vanhenee” , mutta vahvistuksia ei näy eikä kuulu.
  Avauspelistä poolia vastaan on tod näk sivussa ainakin Wellbs, Kos, Ramsey, Giroud, Özil & Alexis…

  Ja mä en halua nähdä jotain Sanogoa edes vaihtopenkillä, reserveissä korkeintaan.

  Mieleen juolahti myös, et mitäs sitten, kun Giroud mahdollisesti loukkaantuu, tai Wenger peluuttaa miehen loppuun??

 2. Kävin viime viikolla Napolissa, jossa katukauppiaat tietty myyvät feikkipelipaitoja. Ei, ykkösmyyntiartikkeli ei ollut Higuainin pelipaita vaan tietysti Maradonan. Tästäkin huolimatta: jos (iso JOS) Arsenal Higuainin ostaisi, olisi se osoitus siitä, että puutteita yritetään vahvistaa.

 3. Toistaiseksi ei ole minkään hyökkääjän suhteen sellaista hyvää rummutusta, ainoastaan sellaista missä yleensä sylttytehdas on lehtimiehessä tai niissä loisija-agenteissa, jotka yrittävät tunkea diiliin väliin ilman selvää toimeksiantoa.

 4. Jos julian draxlerista saisi hyökkääjän (a la thierry henry) niin hommahan olisi ratkaistu. Sit tarvitaan vielä laiturin ja topparin, eli töitä riittää kun pre-season on jo käynnissä. Ehdottaisin kauppareissua eteläamerikkaan jos ei euroopasta löydy ketään. Onnea wenger.

 5. Nyt kun Oxin ja Walcottin kaikki myyntihuhut on kuolleet, näyttää siltä että he jatkavat osana rinkiä runsaalla peliajalla, koska laiturikilpailu ei ole kovinkaan veristä. Mielestäni kumpikin tarvitisi vähintään kovaa ”tukiopetusta” oppiakseen tekemään pelisuunnitelman mukaisia ja joukkuetta tukevia ratkaisuja kentällä. Lisäksi Wengerin pitäisi kartoittaa perusteellisemmin kyseisten pelaajien motivaatiota, riittääkö pelkkä hyvä liksa ja status valioliigatasolla, vai kiinnostaa myös kehittyminen ja oleminen osa pokaaleja voittavaa joukkuetta? Viimeksi mainittu ei peliarvioiden perusteella viime kaudella kyllä kiinnostanut.

  Tässä siis alkaa olla taustaoletuksena, että Walcott saa uuden sauman Girioudin varamiehenä ja oikealla laidalla kamppailun peliajasta alkavat nollasta Ox, Campbell ja Ramsey, Gnabry mennee lainalle tai myydään pilkkahintaan Saksaan. Jos Campbellkin myydään, Ox saa väistämättä runsaasti peliaikaa, ja millä näytöillä? Wenger ei ole viime vuosina juurikaan kunnostautunut uran ”pelastajana”. Ehkä lähin hyvä teko oli luotto Ramseyn uuteen tulemiseen, joka jossain määrin toteutui.

 6. Ramsey kylläkin pelaa oikealla asenteella. Giroudin ja erityisesti Walcottin ajoittain osoittamasta flegmaattisuudesta ei ole näkynyt merkkejä.

 7. Arsenaliin arveltu Bayenin toppari Benatia menee sitten Juventukseen. Vaikea sanoa, oliko todellista kiinnostusta, mutta varmasti olisi ollut hyvä täydennys alakertaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s