Wengerin sopimuspelit ja kauden alussa mahdollisuus vuoden 2011 siirtopaniikin uusintaan

Tämä Englannin maajoukkuekuvio meni aikalailla odotusten mukaisesti. Wenger oli ehkä jopa ykkösnimi hetki sitten ja FA:n suosikki. Managerimme ns. antoi ymmärtää, muttei ymmärtänyt antaa eli muut nimet siellä FA:n haastateltava ovat käyneet tai ovat sinne menossa.

Ainahan managerimme on käyttänyt viime kerroilla tätä samaa taktiikkaa eli pieni vihjaisu siihen suuntaan, että joku muu olisi kiinnostunut (ennen esim. Real Madrid ja PSG), vaikka asiassa ei olisi mitään totuuspohjaa. Tämä on aiheuttanut sen, että kiireellä seuran puolelta on tarjottu uutta sopimusta palkankorotuksella.

Tämä Englantikuvio on aivan sama asia, vaikka FA:n puolelta jopa kiinnostusta saattaa olla, sillä sen verran pihalle he ovat, kuten Allardycen kanssa neuvotteleminen todistaa. Joka tapauksessa veikkaan uuden sopimuksen Wengerille olevan vain lyhyen ajan kysymys, sillä ensi kausi tulee kesän tapahtumilla olemaan sellainen katastrofi, että loppukaudesta ei uuden sopimuksen tarjoaminen olekaan enää niin helppo juttu. Sen takia se tehdään todennäköisesti jopa jo ennen kauden alkua.

Kauden alusta puheen ollen Liverpool kotona ja perään Leicester ja Watford vieraissa ovat sellainen kombo, että kovin vahvalta ei näytä. Puolikuntoinen Giroud hyökkäyksen johtajana Sanchezin mahdollisesti puuttuessa loukkaantumisen takia ei paljoa lupaa.

Kesän tähän asti tapahtuneen perusteella ei välttämättä ole kaukana, että näemme vuoden 2011 uusinnan. Emme varmaan häviä Liverpoolille 8-2 lukemin, kuten Manulle, mutta sen sijaan on hyvin mahdollista pistesaldomme olevan kolmen ottelun jälkeen jotain yhden ja kolmen väliltä.

Tämä todennäköisesti johtaisi taas viime hetken paniikkiin siirtomarkkinoilla, kuten viisi vuotta sitten jolloin viime hetkillä hankittiin muun muassa Mertesacker, Arteta, Santos, Park ja Benayoun lainalle. Mielenkiintoista kuinka tuolloin siirtoikkunan loppuhetkillä kuitenkin löytyi viisi pelaajaa, vaikka aiemmin niitä pelaajia ei ollut saatavilla juuri ketään koko kolmen kuukauden aikana.

Veikkaisin jotain saman suuntaista tulevan tapahtumaan elokuun lopulla, ellei todellisia vahvistuksia tule sitä ennen vähintään kahdelle paikalle kolmesta eli hyökkääjä, toppari ja laituri.

18 thoughts on “Wengerin sopimuspelit ja kauden alussa mahdollisuus vuoden 2011 siirtopaniikin uusintaan

 1. Wenger ilmoitti heti, että ei rikkoisi sopimusta Arsenalin kanssa, eli käytännössä ei ole tänä kesänä ehdolla Englannin-pestiin.

  Mitäköhän Vardysta muuten tuntuu, kun Kante on menossa Chelskiin ja ilmeisesti Mahrez myös haluaisi siirtyä pois.

 2. Päivän huhut tuomassa mahrezia arsuun,joku mikälie jamea ellisino twiitannu.no nää on näitä,mut olisihan liian hyvää ollaksee totta.

 3. Kante ja Mahrez pitäisi ostaa pois. Kavereille olisi käytööä Arsenalissa ja olisivat poissa vahvistamasta muita.

 4. Leicesterin miesten kohdalla on ollut tietoa, että voivat hyvin lähteä. Yllättävän kauan on odoteltu. Miksi erityisesti Mahrezia eai ole ostettu, luulisi olevan varmempi haku kuin esim. Vardy.

  Ja mitä on Wenger mietiskellyt pari kuukautta? Voiko olla, että on paininut itsensä kanssa, haluaako tehdä jatkon Arsenaliin? Hauaako boardi antaa Wengerille rahaa ilman jatkosopimusta? Mistä kiikastaa? En oikein usko, että Wenger penkin alle menneen talven jälkeen on sitä mieltä, että joukkue on riittävän vahva, varsinkin kun kilpailijat on noin kovia.

 5. Joku vois sanoa että menikö kausi penkin alle ku oltijalla 2?
  Komppaan Timoa ja sanon että meni koska mestaruussaumat oli menny jo kuukausia aiemmin ja sijat 2-4 on samanarvoisia sillä erotuksella että nyt jää sieniliigakarsinnat väliin.
  Ja kuten blogistimme totesi niin myös kenttäpelaajia löytyy sillo ku niitä oikeasti halutaan.
  5 jampan kans taiottiin sopparit ja äkkiä ku nauta ja wenkku hokas että ei perkele äijät riitä ku manc city kuppas meidät pikkuhiljaa tyhjiin.
  eikös siirtoikkuna oo elokuun loppuun asti auki entiseen malliin joten täs 1,5 kk aikaa tehdä ostoksia ja yrittää päästä näistä kassavirtaongelmista eroon (theo, sanogo ja ox)
  Joten en heitä kirvestä kaivoon viälä vaikka jo perkeleen tukevasti on räpylä kirvesvarren ympärillä.
  Jos Özil ja/tai Sanches vaihtaa osoitetta eikä 3 puuttuvaa laatujamppaa tuu niin kausi on paketoitu.
  Myös Fa:n johto sais muuten alkaa popsia pillereitä ja oikein urakalla.
  Mitä helvetissä voi olla mahdollista että wenkun tai allardycen kaltaisia dementikkoja haalitaan jo ennestään hengettömään maajoukkueeseen?
  Nuorta werta se kaipaa niinku Arsenaalikin ja oma suosikkini olis Klinsman.
  Mutta mitäpä täs englannin maajoukkuetta murehtimaan kun dementikkoprofessori arsene istuu edelleen meidän penkin päässä ja syyskuun alussa huomataan ketä/keitä pelaajia wenkku ei tällä kertaa muistanu ostaa.
  Huhuu wenkku, kaupat on vielä auki
  Muista ottaa maksuvälineet mukaan

 6. Todennäköisesti muuten pian wenkulle ruuvataan uus soppari kannattajien (siis vastustajien kannattajien ) suureksi riemuksi.
  Kroenke ja johtokunta on kuunnellut ”we hope you stay” biisiä antaumuksella
  Vielä ku joku wääntäis niille rautalangasta ja kertoi s että ne on muuten esim spurssin fanit jokka tätä karaokea esittää

 7. Villeä komppaan siinä mielessä, että jos edes puolet näistä ”agenttien” puheista pitää paikkaansa Arsenalin kontakteista, niin seuran pelaajastrategia on todellakin heppoinen. Kysellään vähän joka puolelta, josko joku irtoaisi halvalla. Eli erityistä pelaajatyyppiä ei ehkä haeta. Kuulostaa tietenkin uskomattomalta, mutta tämä tulee mieleen. Toinen äärivaihtoehto on tietenkin, ettei Xhakan jälkeen ole toukokuun jälkeen ketään yritettykään.

  Campbellin myyntihuhua tervehdin ilolla. Jos saadaan myytyä, on jo selvää että vahvistus on tulossa, todennäköisesti laitaan.

  • Tuosta on nyt tullut vastaan kirjoituksia ettei Wengerillä olisi oikeasti mitään suunnitelmaa pelaajamarkkinoilla. Muut seurat ostavat haluamansa pelaajat ja maksavat tarvittavat summat. Mitä me? Peräännymme heti kun hinta ilmoitetaan jos edes huhut ovat pitäneet paikkaansa.

   • Vahvasti vaikuttaa siltä, että Vardya yritettiin mutta tuskin Higuainia tai Draxleria. Koska Juve on kiinnostunut Higuainista, agentti tietty laittoi huhun liikkeelle saadakseen hintaa ylöspäin. Draxler – tiedä häntä, ehkä palkankorotus haussa tai muuten vain tyhjä huhu.

 8. Kyllä melkoista soutaamista ja huopaamista tämä ”sillyseason”. Nyt sitten Napoli ”Napoli Radion” mukaan ei haluakkaan myydä Higuainia Juventukseen, vaan mielummin toiseen maahan ja ilmeisesti olisivat hyväksymässä Arsenalin tarjouksen Giroudista ja 50miljoonasta eurosta. Uskoo ken tahtoo..

  • Juvesta ja Bayernista sanotaan aina samaa: kilpaiiljat eivät halua myydä parhaita pelaajiaan sarjan ykkösseuralle. Kuitenkin näin käy joka vuosi. Joten nämä lausunnot ovat mitä ovat, pelaaja päättää.

 9. Siltä tää taas näyttää, et enemmistö kilpailijoista on hankkimassa tietynlaista pelaajaa, tietynlaiseen rooliin.
  Meillä Wenger + seurajohto tietää (toivottavasti) mitä tarvitaan, mutta me jäämme jälleen odottelemaan viime hetkien poisto-/ alennusmyyntejä.

  Toivotaan että arpa osuu kohdalleen ja jos ei osu, niin toivotaan että ensi vuonna osuu.

  Toiminta ei vaikuta järin systemaattiselta, jos tavoitellaan edes 4. sijaa ensi kaudella.

 10. Mä voin kyllä uskoa, että Wenger ostaisi Higuainin, jos saisi kohtuuhinnalla. En kuitenkaan voi uskoa, että myisi Giroud’n pois. Giroud ei ole myöskään sanonut puolikasta sanaa haluavansa ulos.

  Iso osa Arsenalin hyökkäyspelistä on perustunut Giroud’n pääpeliin ja se on korostunut, koska bussin murtamisessa on suuria ongelmia. Higuain on huono pääpelaaja, samoin kaikki muut Arsenalin hyökkääjät.

  No, katsellaan mitä tapahtuu. Parannus joka tapauksessa jää kovin vähäiseksi, jos 15 maalin mies vaihdetaan (Englannissa) todennäköiseen hieman yli 20 maalin mieheen. Molempia tarvitaan.

 11. Epävirallinen kauden avauskin nähtiin, kun heikennetty U21 kävi häviämässä Boreham Woodille 3-0. Ainoa tunnetumpi pelaaja, ainakin meille, oli Kamara ja mukana ei ollut siis ykkösjoukkueen mukana treenaavia junnuja, joita on yli 10. Toisin sanoen Kamara ei kuulu tähän lupaavimpien joukkoon. Tuloksesta ei niin väliä, tämä on perinteinen näytösmatsi tämän pikkuseuran kanssa tehtävän yhteistyön merkeissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s