Katsaus viikonlopun tapahtumiin

Eipä ollut taaskaan mukava viikonloppu olla gooneri. Muut seurat touhuavat siirtomarkkinoilla, mutta Wenger ei saa aikaan yhtään mitään, vaikka joukkue ei edes ole aloittanut vielä harjoitusotteluiden pelaamista. Perjantaina ne toki alkavat, joten silloin managerimme voi taas selitellä lisää, ettei aikaa ole muuhun kuin peleihin ja harjoituksiin keskittymiseen.

Aloitetaan Chelsealla ja Kantella siirtojen suhteen. 30-32 miljoonaa puntaa viime kauden sarjan parhaasta keskikenttäpelaajasta on halpa hinta nykymarkkinoilla. Maksoimme saman Xhakasta ja rehellisesti voin sanoa, että olisin ottanut paljon mieluummin Kanten, jonka työmäärä ottelusta toiseen on uskomaton ja tilastotkin tukevat tätä, sillä viime kaudella ranskalainen voitti sekä taklaus- että katkotilaston liigassa.

Tämä ei tarkoita, että Xhaka ei voisi olla erittäinkin onnistunut hankinta, mutta Kante olisi ollut parempi ja jo Valioliigassa tasonsa osoittanut ja mestaruuden voittanut pelaaja.

Tähän Kanten siirtoon liittyen on pakko laittaa lainaus Onlinegoonerin forumilta, sillä se kertoo kaiken puuhastelustamme siirtomarkkinoilla verrattuna kilpailijoihin:

So the chavs make a bid for a player on a Friday and the transfer is completed on the Saturday? Fuck that, BORING.

What you need to do is spend weeks and weeks tracking the player to see if he turns up outside your training ground with a ”For Sale” sign stapled to his forehead. If that doesn’t materialise you low ball the player’s club with a derisory bid to see if you can antagonise them.

Once that’s complete and you’ve both player and club well pissed off you send in another bid which, if Dick Law’s been on the gin, may by some miracle be deemed acceptable. Then you dither and get cold feet for a bit before conducting an 8 week long medical at the training ground while everyone involved in the transfer slowly loses the will to live.

Then, just before you hit the press release button on Pravda to announce the signature, you get told by the player’s agent in the nicest possible terms to go fuck yourself.

Now THAT’S how you go about a transfer you chav bastards.

Aika täydellinen kuvaus meidän siirtopolitiikasta jos minulta kysytään.

Lähtöpuolella on huhuja alkanut liikkua enenevässä määrin Koscielnysta. Todellinen munaus jälleen kerran jos paras topparimme on päästetty sopimuksen viimeisen vuodelle, kuten lehdet kirjoittavat. Bayern on kai se seura, joka olisi huhussa eniten ykköstopparimme kintereillä.

Olemme todella heikossa asemassa jos sopimusta on todella vain enää vuosi jäljellä. Nimen saaminen uuteen lappuun voi olla vaikeaa, ellei mahdotonta ja kiinnostusta saattaa olla suurista seuroista jo sen takia, että siirtosumma tulee olemaan halpa jo pelkästään sopimuksen pituuden takia. Tähän kun lisää Wengerin tavan myydä avainpelaajat alihintaan olisi Koscielny todennäköisesti erittäin edullinen hankinta monelle seuralle.

Vielä kun saadaan siirtohuhut Sanchezin ja Özilin kohdalta toden teolla käyntiin, niin alkaa kesämme olla raiteillaan kohti täydellistä romahdusta ensi kaudeksi.

Mainokset

11 thoughts on “Katsaus viikonlopun tapahtumiin

 1. Tällä hetkellä ottaa niin paljon päähän tää Wengerin passiivisuus että on melkein ihan sama hankitaanko 31.8.2016 sekä Messin että Ronaldon, fiilis on jo mennyt. Minkä takia Barbosa on niin vaikea hankkia? Lupaava ja nälkäinen mies, varmasti täynnä paloa pelata faneille ja kolleegoille, toisin kun nykyinen nippu. Ja onko niin että dortmundin Auba on totaalinen mahdottomuus? Jos lyö 100 milliä pöytään, ja järjestää miehelle 10 naista, eikä varmasti onnistu siirto arsuun? Miten muuten chelsea ja manu, ilman chämppäriä, saa huippupelaajia kohtuuhintaan, jos wengerin väittämä ”difficult market” on totta? V#tuttaa.

 2. Kuin myös…
  ..tuttaa ja huolella tää meidän touhu.

  Paljon mahdollista, et uusia laadukkaita miehiä on vaikea hankkia, kun seura sekä manageri on menettänyt uskottavuuden nykypelaajien silmissä, kun puhutaan voittavasta organisaatiosta.

  Selitykset on aivan samat vuodesta toiseen, mikään ei muutu ja mitään ei tapahdu, paitsi että Wenger nauttii työstään…

 3. Kesän kuluminen tyhjentää ainakin ne perinteiset argumentit, että siirtojen vaikeus johtuu a) rahanpuutteesta b) varovaisuudesta UCL:än pääsemisen suhteen. Nyt on rahaa ja on varma paikka UCL-lohkovaiheeseen. Ongelma on Wenger, joka jahkaa eikä uskalla päättää tai käyttää rahaa. Lopuksi käteen joku totaalisen tilanteeseen epätyydyttävä hankinta, joista on pitkä pitkä perinne. Welbeck, Silvestre, Santos jne. Jokainen tietää, miltä tuntuu kun odottaa jotain Teveziä ja saa Chamakhin.

 4. Kyllä monella muullakin on vielä hankintojen suhteen pakka sekaisin, ainoa iso hankinta on Zlatan ja onhan hän iso mies. Vaikka tänä vuonna häviääkin Ruotsin parhaimman urheilijan palkinnon Henrik Stensonille, joka on iso mies hänkin ja varsinainen rautahermo, niin kuin me kaikki.
  Radio Jerevanin mukaan Kossun sopimusta olisi jo aikoinaan jatkettu vuoteen 2019. Nythän on kysymys vain palkankorotuksesta, onhan Kossu luvannut olla seurassa uransa loppuun….

  COYG

 5. Kos da Boss elää lapsilleen ja lapsilla on kiva olla Lontossa, kun pääsee kivasti Brexitistä huolimatta junalla leikkimään muiden fransmannien kanssa kuka pudotti patonkia.

  Ei lapsilla kovin hauskaa missään Mynssenissä olisi.

  Eli . Kas kas. Kos da Boss jää ja diili on tehty jo viime vuonna.

  Ja sitten mä heräsin.

 6. Ainoa asia, mikä on tässä siirtoikkunassa on tullut selville, on se, että CL-statusta ei tarvita pelaajien hankkimiseen. Niin, siihen tarvitaan rahaa… Voi olla, että Zlatan meni Munaan koska siellä on Mou, mutta voi myös olla, että aivan himmeä palkka houkutteli.

  Ehkä Wenger ei tee mitään, mutta ainakin kannattajat panikoivat jo ihan kiitettävästi. Komppaan Enoa, Zlatan ja varauksin myös Kante, ovat ainoat isot kalat, jotka ovat liikkuneet.

 7. Kyllä mä Hummelsin voisin laskea myös isoksi kalaksi. Ehkä jopa Mikhytaryainin, jos kerran Kantekin kelpaa. Morata on myös noussut spanskimedian ansiosta hypessä korkeimmalle portaalle, mutta hänellä ehkä kesän viimeistä siirtoa ei ole vielä nähty. Ja myönnettäköön, ei mikään kovimman korin hyökkääjä tilastojen puolesta.

  • Korjaan: Kante kuuluu keskisarjaan. Jos Vardya on leimattu yhden kauden ihmeeksi miksei myös Kante voisi olla?

   • Voi kyllä noinkin käydä. EM-kisojen perusteella ei näyttäisi siltä. Toki kisat voi painaa kauden mittaan

 8. Huhumylly jauhaa. Guardiola haluaa Bellerinin.

  Vaikuttaisi tänään vaihteeksi siltä, ettei Icardi ja Higuain lähde ainakaan saarille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s