Kolmas hankinta huhujen mukaan lähellä, Bellerin Guardiolan kiinnostuksen kohteena ja Walcott ei kelpaa edes Kiinaan

Uusimmissa huhuissa olemme kuulemma lähellä hankkia kesän kolmannen pelaajamme. Rob Holdingin siirrosta olisi päästy sopimukseen reilun kahden miljoonan punnan hintaan. Eihän siinä kestänytkään kuin koko kesä ostaa yksi junnutoppari Championshipistä tippuneesta Boltonista. Eiköhän tämäkin saaga saada jatkumaan vielä muutaman viikon, kuten eilisen päivityksen lainauksessa hyvin kerrottiin siirtostrategiamme.

Mahdollisen Holdingin hankinnan jälkeen kolme pelaajaa on hankittu, joten enempää on turha odottaa, kuten managerimme jo alkukesästä sanoi. Lisäksi olemme saaneet jo puolustavan keskikentän, hyökkääjän ja lopuksi vielä topparin, joten mitä muuta voisimme odottaa. Ei muuta kuin tyytyväisenä uuteen kauteen ja varmasti olemme mestariehdokas siinä kuin ManU, Chelsea, City ja kumppanit..

Uudesta hyökkääjästämme puheen ollen täytyy laittaa hauska lainaus Onlinegoonerin forumilta:

Arsenal’s new Japanese signing, striker Takuma Asano, 21, cried before his final J-League match with his current club Sanfrecce Hiroshima.

Only because he realised his mistake too late….

Tulopuolella huhut ovat vähissä, mutta Koscielnyn, Sanchezin ja Özilin lisäksi Bellerinistä huhutaan taas. Tällä kertaa kiinnostunut seura ei olekaan B*rca, vaan Guardiolan Manchester City. Periaatteessa tässä ei pitäisi olla mitään vaaraa, että kilpailijalle myydään nuori, juuri läpimurtonsa tehnyt ja erittäin potentiaalinen puolustajamme. Valitettavasti Wengerin johdolla tämä on kuitenkin täysin mahdollista.

No voihan Wenger aina kutsua Debuchyn takaisin, jolloin kassa kiittäisi taas kerran. Samalla ei tarvitsisi myydä tai lainata ranskalaispuolustajaa ulos, joka on merkki huonosta hankinnasta alunperinkin. Toivottavasti tähän ei jouduta, mutta ei yllättäisi enää yhtään.

Kiinalaiset seurat ovat ostaneet jokaisen vähääkään nimeä saaneen pelaajan siirtosummista ja palkoista riippumatta jos vain suinkin ovat saaneet. Mielenkiintoista kuinka en ole nähnyt yhtään huhua, että Walcottia olisi viety Kiinaan. Eikö tuo olisi kaikille hyvä asia? Walcott saisi entistä parempaa palkkaa ja sehän on pääasia, sillä siirto peliajan perässä pienemmällä palkalla ei näytä kelpaavan.

Ehkä vain kiinalaisillakin tulee raja jossain vastaan ja ilmeisesti se on Walcottin tasoisessa pelaajassa. No eihän Wengerin kannata edes myydä, sillä alkukaudesta Walcott kantaa maalintekovastuun ykköshyökkääjänä Sanogon, Akpomin ja Asanon antaessa taustatukea. Liverpoolin ja Leicesterin puolustukset ovat varmaan jo kauhuissaan..

Mainokset

5 thoughts on “Kolmas hankinta huhujen mukaan lähellä, Bellerin Guardiolan kiinnostuksen kohteena ja Walcott ei kelpaa edes Kiinaan

 1. On taas aika näiden juttujen. Hieman yllätti että vuorossa on hiljan seuraan palannut Ljungberg, eikä joku aktiivipelaaja. Toki Ljungberg siis nyt apuvalmentajana junnuissa varmaankin valmennuskurssin osana eli jo vähän ytimessä.

  http://www.arsenal.com/news/news-archive/20160718/-we-need-a-good-start-and-to-believe-

  “We have a good squad and a good foundation,” he said. “We need to have a good start to the season, keep playing as a team as we always do and believe in Arsène and each other.”

  Strong squad mainittu. Believe in Arsene mainittu.

  ”“The main thing in pre-season is to run a lot to get fit, and then play at 100 per cent to avoid injury – that’s the key,” he said.
  “It’s also a great opportunity as you need people to bond and learn to know each other a little bit more.
  “You’re not just training and shooting home, you can spend some time together, get a coffee maybe. I think it’s really good for team spirit and bonding.”

  Injuries mainittu. Bonding pitäisi ehdottomasti olla boldattuna.

  Hyvin koko seura osaa jo Wenger-jargonin. Jossa paistaa siis se, että altavastaajana taas mennään ja hyvällä tsempillä yritetään yllättää (itsemmekin).

 2. No niin, hankinnat alkavat olla pulkassa.

  Asiasta toiseen: perjantain Lens-treenimatsi näkyy Arsenalin saitilla livenä.

  Ja kolmanteen: Barca teki vuoden jatkodiilin – ei pelaajan vaan paitasponsorin kanssa. Qatar airways maksaa siitä 35 miljoonaa euroa.

 3. Seuraava uutinen on varmaan wenkun jatkosopimus.

  Jos vois äänestää niin valintani olisi ; WeExit

 4. Nii ja jos hankinnat on täs ja jengi alakaa hermostua oikein tosissaa nii kroenke toteaa yhtä tyynesti ja tyylittömästi ku ennenki: ”vaihtakaa seuraa”.
  Mutta katotaa ny ensi elokuu loppuun asti mitä tapahtuu.
  Varmaksi ei voi sanoa että hankinnat on tässä.
  Eiköhä japsi oo otettu tänne tulevaisuutta silmällä pitäen vaikka wenkun ostokset voiki olla tässä ja nyt ja äkkiä rahapussi kii.
  Eri asia on jos kausi alkaa aivan päin helvettiä nii painaako wenkula paniikkinappulaa.
  Odotan mielenkiinnolla miten seurajohdon omia ”poliiseja” on etukäteen informoitu tulevista ”wenger out” kylteistä.
  Niitä nimittäin alakaa näkyä jos ykköspyssyä ei tuu ja Mertesacker ” the titanic” alkaa kääntyilemään omaa maalia kohti.
  Toki perkeleesti myöhässä.
  Mertestä vissii muuten leivotaan kapteenia joidenki huhujen mukaan.
  Henkilönä varmaa oikea valinta jos olis tapahtunu 4 vuotta sitten.
  Seuraavaksi wenkku warmaa nimeää kapteeniksi ittensä ku mertestä aika jättää

 5. En mä laske ainakaan japanilaista ja Holdingia tähän kesän siirtokiintiöön. Kummallakaan ei minkäänlaista roolia ensi kaudella Arsenalissa, menevät lainalle varmaankin ja hintaa oli suurinpiirtein Wengerin kuukausipalkan verran. Kokeiluja tulevaisuutta varten.

  Wellington Silva ilmeisesti saadaan myytyä Brasiilaan olemattomalla korvauksella. Olisiko tässä taas myynnit edellä ajattelutapaa? Toivottavasti Wenger osaa nyt olla jämäkkänä omien avauksen pelaajien ostokyselyissä. Se on ensimmäinen ehto hyvälle kaudelle, koska omien ostojen tekeminen on taas mahdottoman vaikeaa. Useampaa pelaajaa ei ilmiselvästi kyetä hankkimaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s